Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kahvaltıda kepek ekmekle peynirli tost yaptım yedim,suda 1litreyi geçti.
ama öğlen ne yiyecem bilmiyorum,evdede hiç bir şey yok,alışverişede gidemiyoruz malum ay sonu .

kuzum ya ikiklo salatalık al bide yogurt ister içine doğra ye ister ayrı ayrı on numara bi diyet atıştırması:) çok pahalı şeylerde diil zaten

kızla bu sbah inanılmaz bişe oldu gözlerime inanamadım remen sabah tartıya umutsuzca çıktım bide ne görim dünden beri 700 gram vermişim oha dedim resmen dünki menümü yazıorum
sabah bie elma 3 galeta ikisini yemeyi çok seviorum saat 10 bir elma öğlen 5 galeta arada bişe yok akşam 4 ızgara sıfır yağsız köfte bir salatalık saat yedide komşuya gittim orda ikisi bi arada içtim bide bi kase çekirdek yedim dayanamadım:) eve geldim kocaman bi kase karpuz yedim ve gün içinde birbuçuk litre su içtim karpuz yedikten sonra tartıya bi çıktım o sabah 79 geldim tartıda 80.7 rakamını gördüm moralim bozuldu tabakta kalan iki köfte vardı onlarıda indirim mideye ama bunun yanında bütün gün koşturdum işte akşamda 45 dakikalık yürüyüş yaptım gece yatarken midem patlıcaktı karpuzdan gece kaç kere tuvalete gittimi saymadım sabah tartıya bi çıktım ne görim 78.300 gram bi önceki gün 79.0 çıkmıştım vermişim inanamadım:) sizce normalmi bu

kuzum ya ikiklo salatalık al bide yogurt ister içine doğra ye ister ayrı ayrı on numara bi diyet atıştırması:) çok pahalı şeylerde diil zaten
bazen deliyorum,gerçekten tok tutuyor,tşk

normal canım ilk zamanlar biaz hızlı gidiyor,bide yürüyüş yapıyorsun.tam olarak kaçla başladın.

selam..
bugun yine gec kalktim ya.. nolcak benim bu halim 9 da uyanmistim ama 5 dk daha yatayim demistim bi uyandim 11 bucuk.. :78: sirkeli,balli su ictim,yesil cay icicem ustune.. ütü birikmis ütü yapicam..
aksam girip gun boyu yediklerimi eklerim.. haydi gününüz güzel gecsin...

kolay gelsinn canım

eşin damardan girmiş

ayıp valla yaptıkları sen hiç moralini bozma canım fena halde kıskanıyorlar seni görünen o sen keyfini çıkar süslen püslen

eweeeeeeeeeeeet süprizim acıklıorummmmmmmmm KAVİTASYONa basladımmmmmmmm

kavitasyonda nedir neye yariyki

aşk acısı

canım ilk kiloları hızlı hızlı veriosun sonra duruyor normal yani vermen 2 3 kilodan sonra işin zorlaşmaya başlıo

burdayım balım ya efsane geri döndüü:))

günaydınnn cicişlerr nasılsınız bu sabahhh

eweeeeeeeeeeeet süprizim acıklıorummmmmmmmm KAVİTASYONa basladımmmmmmmm

hayırlı olsun..
kavi öncesi ve sonrası uyman gereken kurallar var tam etki eld etmen için.
günlük 3 litre su
ve kavi sonrası bol su+yağsız beslenmeye dikkat edeceksin..

slm kızlar nasılsınız?
okulda 2 gündür internet ağında sorun var giremiyorum. neler yazdınız bakamadım akşam belki bakarım.

ben yokken kaçamak yapmamışsınızdır inşallah.

sbh kahvaltım
hep aynı
domates salatalık biber 5 zeytin 1 dlm kepek ekmeği
2 şekersiz çay

ara nescafe 2 şekerli

öğle 1 tabak sebzeli bulgur
1 bardak ayran
ara 1 şekersiz çay

ara yapacağım daha. bakalım akiam neler yapcam. kızlar leslie 68 dk ne olur bana linki atın yaaa ne olurrrrrrrrrrrrr

harikasın ..menü güzel..leslie sende zayıfla ben ordan indrimiştim bi bakayım..

Selamlar kızlar,

sabah spora gittim, sonra da alışverişe gittim çok iyi geldi. kendime ciciler aldım. aldığım bazı gömleklerin bedeni xs eteklerim de 38

merhabalar sabah yoğunluktan giremedim dün biraz kaçamak yaptım

sabah:2dilim ekmek, peynir, zeytin, domates, salatalık
ara: süt, 1 elma
öğle: bezelye, yoğurt,2 dilim ekmek
ara: 1 avuç kadar beyaz leblebi, fındık, fıstık karışımı
akşam: 2 ymk kaşığı pilav, 4 köfte, 2 kaşık taze fasulye, yeşillik, 1 dilim ekmek(en ağır öğünüm bu oldu)
ara: 2-3 dilim portakal

dün evde değildim böyle kaçamaklarım oldu,spor hiç yapmıyorum bol su içmeye çalışıyorum, elma sirkeli su gerçekten işe yarıyor mu?

canım 5 mil mi diyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…