eweeeeeeeeeeeet süprizim acıklıorummmmmmmmm KAVİTASYONa basladımmmmmmmm
kahvaltıda kepek ekmekle peynirli tost yaptım yedim,suda 1litreyi geçti.
ama öğlen ne yiyecem bilmiyorum,evdede hiç bir şey yok,alışverişede gidemiyoruz malum ay sonu .
bazen deliyorum,gerçekten tok tutuyor,tşkkuzum ya ikiklo salatalık al bide yogurt ister içine doğra ye ister ayrı ayrı on numara bi diyet atıştırması:) çok pahalı şeylerde diil zaten
kızla bu sbah inanılmaz bişe oldu gözlerime inanamadım remen sabah tartıya umutsuzca çıktım bide ne görim dünden beri 700 gram vermişim oha dedim resmen dünki menümü yazıorum
sabah bie elma 3 galeta ikisini yemeyi çok seviorum saat 10 bir elma öğlen 5 galeta arada bişe yok akşam 4 ızgara sıfır yağsız köfte bir salatalık saat yedide komşuya gittim orda ikisi bi arada içtim bide bi kase çekirdek yedim dayanamadım:) eve geldim kocaman bi kase karpuz yedim ve gün içinde birbuçuk litre su içtim karpuz yedikten sonra tartıya bi çıktım o sabah 79 geldim tartıda 80.7 rakamını gördüm moralim bozuldu tabakta kalan iki köfte vardı onlarıda indirim mideye ama bunun yanında bütün gün koşturdum işte akşamda 45 dakikalık yürüyüş yaptım gece yatarken midem patlıcaktı karpuzdan gece kaç kere tuvalete gittimi saymadım sabah tartıya bi çıktım ne görim 78.300 gram bi önceki gün 79.0 çıkmıştım vermişim inanamadım:) sizce normalmi bu
selam..
bugun yine gec kalktim ya..nolcak benim bu halim 9 da uyanmistim ama 5 dk daha yatayim demistim bi uyandim 11 bucuk.. :78: sirkeli,balli su ictim,yesil cay icicem ustune.. ütü birikmis ütü yapicam..
aksam girip gun boyu yediklerimi eklerim.. haydi gününüz güzel gecsin...
günaydın ...
ortim bak hala gelmemiş..meraktan saat 6'da kalktık yine. .bak senin için yoksa biz hiç 6 da kalkarmıyız hiç huyumuz değil..
bu oğlanla kız ömrümü yedi yav..niye yatmaz bu bebeler..gerçi analrıd auymayı sevmezya..çeke çeke bu yanımamı çekmişler..
gece rüyamda kaynanayı görümceyi gördüm..yorum belliydi ama bir umut bakıyım dedim..sonuç aynı çıktı d-e-d-i-k-o-d-u..kaynana beni almayı hiç istememiştide 9 yıl oldu hala istemez..delü karı..hasedinde ölücek oğlu yüzüne der deryayla evlenmesem berduş olur içkici olur eve bile gelmezdim öbür dünyadada eşim olsun der..kaynana kararır kalır 14 yıllık sigarasını bırkatırdım evlendiğimizde bir kere ağzına alkol sürmüştür kaç yıldır töbe içmez..şükür yarabbim...ay bak sabah sabah bende dedikodu yaptım:78:.aslında canım sıkkın ne yazacağımıda şaşırdım kusura bakmayın...........sabah sabah gözünüz gönlünüğz açılsın..
günaydın kızlar
özledim sizleri
dün saçma sapan bir gün geçirdim
gece geldiğimde yazıp anlatıcaktım ama kimse cvp vermez diye yazmadım saat 1'e geliyordu çünkü
dün sabah kalktım ballı limonlu suyumu içtim. yatağımı falan topladım annem geldi. bir salatalık kemirdimsonra hemen çıkalım dedim geç kalmayalım ben üzerimi giyinirken annemde oğlana kahvaltı yedirdi. neyse çıktık oğluma ayakabı ve pantolon buldum o son mağazada doğru kayınvalidemin evine. gelen giden oluyo diye erken gittik. kına akşam 7'deydi. neyse biz görümcemle evde hazırlancaktık kuaföre falan gitmiyoduk. kaynım aramış görümcemi hadi kuaföre gelin hanım çağırmış ama sadece GÖRÜMCEMİ. mesele kuaföre gitmek değildi kızlar beni yanlış anlamayın kendi kendimi hazırlamayacak kadar beceriksiz biri değilim. dışlanmış gibi hissettim kendimi. çok moralim bozuldu. neyse bende saçlarıma fön falan çektim hafif makyajda yaptım üzerimide giyindim. sözüm ona kuaföre gidenlerden iyiydim ve oraya gidince gelini öptüm o gayet sıcak ben gayet soğuk hoşgeldin cnm dedi bende sadece öpüp hoşbulduk dedim odadan çıktım. dumur oldu çünkü suratının şekli değişti. sonra neyse kına evde oldu bu arada. orda ayaktaydık çoğumuz şarkı falan söylüyolar. yanımda değişik bi tip bana bakıp konuşuyo aynen kurduğu cümleleri aktarıyorum:
değişik bi tip: - eltisi bu mu?
kadın : - evet!
değişik bi tip: - güzelmiş ama fazlalığı var. diyip salakça güldü.
bende kıza dedimki pardon bişeymi dediniz?
yoo ne diycem gelinin eltisi çok güzelmiş dedim, dedi.
bende başka bişey daha dediniz?
-biraz fazlalığı var kilolu dedim, dedi.
bende hımmm anladım ama bence sen hiç aynaya bakmıyosun. lütfen lafını ve haddini bil dedim. konu kapandı.
eşime anlattım iştebide size canım çok sıkıldı. gece geldik diyorumki ya ben sözde okadar kilo verdim o salak niye böyle bişey dedi üstündekiler bol ondan sanırım dedi yoksa çok inceldin falan dedi. bilmiyorum artık ne kadarı doğru
Kuaför meselesi içinde eşimin yorumu: kız söylemiyosada benim kardeşimin söylemesi lazımdı. yarın çağırsalarda kuaföre gitme. bugün çok güzeldi saçların yine kendin yap. boşwer dedi.
bu arada kaynanamda 4 tane aralıklarla 1,1,1,1 biber dolması yedim. bütün gün yemeğim oydu. akşam 7.30 da kınaya gittik 10 da geldik. dahada bişi yemedim zaten. kayın validemden de eve gelene kadar saat 1 'i buldu.
Sizce napayım ben
galiba hazırdı çünkü ders verdiğim kız koydu ben de susamıştım vallaYa benim de moralim bozuldu çünkü 52 kilo olup harika bi vücuda sahip olan arkadaşım iki de bir diyet yap spor yap deyip duruyo çok kötü oldum. neyse ama çok düşündüm onun dediklerine bakmadan öğün atlamadan devam etmeliyim.senin neden moralin bozuk ki?
kızla bu sbah inanılmaz bişe oldu gözlerime inanamadım remen sabah tartıya umutsuzca çıktım bide ne görim dünden beri 700 gram vermişim oha dedim resmen dünki menümü yazıorum
sabah bie elma 3 galeta ikisini yemeyi çok seviorum saat 10 bir elma öğlen 5 galeta arada bişe yok akşam 4 ızgara sıfır yağsız köfte bir salatalık saat yedide komşuya gittim orda ikisi bi arada içtim bide bi kase çekirdek yedim dayanamadım:) eve geldim kocaman bi kase karpuz yedim ve gün içinde birbuçuk litre su içtim karpuz yedikten sonra tartıya bi çıktım o sabah 79 geldim tartıda 80.7 rakamını gördüm moralim bozuldu tabakta kalan iki köfte vardı onlarıda indirim mideye ama bunun yanında bütün gün koşturdum işte akşamda 45 dakikalık yürüyüş yaptım gece yatarken midem patlıcaktı karpuzdan gece kaç kere tuvalete gittimi saymadım sabah tartıya bi çıktım ne görim 78.300 gram bi önceki gün 79.0 çıkmıştım vermişim inanamadım:) sizce normalmi bu
burdayım balım ya efsane geri döndüü:))
günaydınnn cicişlerr nasılsınız bu sabahhh
slm kızlar nasılsınız?
okulda 2 gündür internet ağında sorun var giremiyorum. neler yazdınız bakamadım akşam belki bakarım.
ben yokken kaçamak yapmamışsınızdır inşallah.
sbh kahvaltım
hep aynı
domates salatalık biber 5 zeytin 1 dlm kepek ekmeği
2 şekersiz çay
ara nescafe 2 şekerli
öğle 1 tabak sebzeli bulgur
1 bardak ayran
ara 1 şekersiz çay
ara yapacağım daha. bakalım akiam neler yapcam. kızlar leslie 68 dk ne olur bana linki atın yaaa ne olurrrrrrrrrrrrr
Selamlar kızlar,
sabah spora gittim, sonra da alışverişe gittimçok iyi geldi. kendime ciciler aldım. aldığım bazı gömleklerin bedeni xs eteklerim de 38
canım 5 mil mi diyorsun?slm kızlar nasılsınız?
okulda 2 gündür internet ağında sorun var giremiyorum. neler yazdınız bakamadım akşam belki bakarım.
ben yokken kaçamak yapmamışsınızdır inşallah.
sbh kahvaltım
hep aynı
domates salatalık biber 5 zeytin 1 dlm kepek ekmeği
2 şekersiz çay
ara nescafe 2 şekerli
öğle 1 tabak sebzeli bulgur
1 bardak ayran
ara 1 şekersiz çay
ara yapacağım daha. bakalım akiam neler yapcam. kızlar leslie 68 dk ne olur bana linki atın yaaa ne olurrrrrrrrrrrrr
Selamlar kızlar,
sabah spora gittim, sonra da alışverişe gittimçok iyi geldi. kendime ciciler aldım. aldığım bazı gömleklerin bedeni xs eteklerim de 38
zayıflamanın gizli şifresileslie mil bunlar ne kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?