Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tamam canım, bu sözlerin itina ile saklanacak. bundan sonra yok "öyle şeyler". sen anladın ne olduklarını. öyle bir şey canın isterse, alıyorsun 1 şişe su, yudum yudum içiyorsun.

rabişim adam 11de geldi 5te vınnnnnnoluyoz dedim patrona ben 7:30a kadar burdayım onereye kaçıyo bakalım daha anlaşmadık dedi gönderirler bu gidişle abime gelince ayyy eninde sonunda ikna olcak inş da deli ediyo işte böyle zaten başı yoğun şimdi bide ben bastırırsam direk yok derr bekliyom sakinleşsinsonra abiye hücuuuummmm ya allahhh

kızlar size çokk kötü bi alışkanlığımdan bahsedicemm :18::18:ha bu resimdeki gibi tırnak yeme var bende okadar aşırı deil ama kötü görünüyoo yardım edin yaa napsam bennkınayın beniii utandırın bi daha yapmim yaa offf nefret ediyorumm

tamam canım, bu sözlerin itina ile saklanacak. bundan sonra yok "öyle şeyler". sen anladın ne olduklarını. öyle bir şey canın isterse, alıyorsun 1 şişe su, yudum yudum içiyorsun.
affedildiğim için çok mutluyumgerçekten çok dikkat edeceğim:)
hayırdır 13. takım? komple yatış moduna geçtik
bende diyorumki acaba ben akşam 6dan sonra giriyorum ya herkez sabahmı giriyor acaba diye.gerçektende çok yavaş ilerliyo bazen bu sayfalar.

bendede var bu alışkanlık ama napimmm.biliyormusun küçükken ben herşeyi ağzıma alırmışımterlik,kumanda,saat artık ne varsabüyüyüncede tırnak yeme başladı.yani küçükten belliymiş boğazımı tutamadığım.valla bende bilmiyorum napcam:?

bugünkü menümü yazayım unutmadan.

sabah:2 dilim üzerine krem peynir sürülmüş kepek ekmeği.3 zeytin,biraz yumurta,domates ,salatalık,çay

ara:çeyrek simit.

akşam:2 kaşık pilav,4 kaşık kıymalı patates yemeği,bir bardak ayran.

geceye doğru meyve yerim ve yeşil çay içerim..

bukadar.

fark ettimde yeşillik yememişim hiç.yarın sebze yiyeceğim sadece.

kızlar merhaba
uzun suredır yoktum
benım motıvasyonum 000
bu yuzden gruptan ayrılmak ıstıyorum
valla yedıklerımı yazmıyorum kı cokk laf duyacagım
burada yer ısgalıne hakkım yok
rabıacım ıznınle bana musade ..............

hayırdır 13. takım? komple yatış moduna geçtik
evet haklısın en baştada ben,nerde benim o azmim ben değilmiyim 2 haftada 5kilo verren,ilk söz benden kaptanım o aynı azimle devam edecem bol spor,bol su....

canım bence gitme daha kötü olur,zararın neresinden dönersen kardır.

menün güzel canım.

haklısın
aslında gıtmek daha kotude
urayada utanıyorum gırıp yazmaya onu yedım bunu yedım dıe
kac gundur paylasım yapamıyorum :26:

kahvaltıda kepek ekmekle peynirli tost yaptım yedim,suda 1litreyi geçti.
ama öğlen ne yiyecem bilmiyorum,evdede hiç bir şey yok,alışverişede gidemiyoruz malum ay sonu .

öğlen 2orta boy patates,salatalık,domates 1dilim k ekmek
sanırım ekmek ve patates şişirdi şimdi 1 elma yiyecem.
su 2litre
spor yok

merhaba arkadaşlar..sabahtan beri kaçıncı siteye girişim ve yazamadan çıkışım..sebebi eşim evde 2 biligsayar var biris masa üstü birsi laptop ve eşim laptopla masa üstü bilgisayarın masasında onu kulanıyor ..delümü ne anlamdımkine..:84:..ve şimdide kuzucuk yırtınıyor..
iki kelam yazmadım yav..
ben iyiym bol bol spor yaptım..menü ve sporlarıomı paylaşmak üzere geri dönmeyi umut ediyorum..oğlum resmen yırtınıyor..silerdi özledm kim ne yemiş kaçamak varmı bakacağım şimdilik byby..:79:

Son düzenleme:
sabah aynı
1 krom hapı
2 kayısı kurusu
2 bardak su
kahvaltı aynı
1 yumurta
1 kk peynir
çeyrek dilim ekmek
çeyrek dilim tam buğday ekmeğine azcuk nutella(
ara
1 kayısı kurusu
öğlen
2 kaşık taze fasulye suyu süzülmüş..
2 kaşık bulgur pilavı
ara
4 badem
akşma
2 tavuk burger
2 dilim ekmek
1 bardak ayran..
spor
sabah ender saraçla
sıkılaşma hareketleri ve müzik eşiliğinde hareket..( balkan müziğ eşiliğnde kendince birşeyler yaptırdı)
o sıkılaşma hareketini yaptığımdan beri bacak kaslarım ağrıyor .öğleden sonra kuzucuklarla 20 dk hafif tempo dolaştım eve gelince leslie 2 mil yaptım hiç ara vermeden 13 dk sırf göbek için başka bir programdan spor yaptım toplamda 68 dk spor oldu.
spor sonrası duş ve cilt bakımı yaptım..

:: :81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81:

canım benimde bambaşka bir alışkanlığım vardı utanıyorum yazmıcam bile neyse söz verdim kendime defalarca yok olmadı olmadı en sonunda yemin ettim kurtuldum yemin çok büyük birşey tabi hepimiz için ama çoğu insan yalan yere yemin eder ya annem bizi böyle alıştırdı edemioz ondan en kesin çözümü böyle buldum kurtuldum

canım eğer şimdi gidersen seni daha zor günler bekler bi kere kedine olan kilo verme konusundaki inancını kaybetmiş olursun buda seni sinirdi stresti derken daha çok yemeye iter yarından itibaren toparla kendini şartlandır bence ayrılma

oh maşallah valla spora bak ya harika canım

kızlar eve yeni geldim yemeğimi yedim hemen yazıyorum şimdi size

hemen menümü yazayım

sabah special k

ara yok

öğlen 1 adet tavuk köftesi ve 2 dilim kızarmış ekmek

ara şekersiz bir bardak çay

akşam 1 kase arabaşı çorbası, 2 dilim kepekli ekmek, 1 adet gün kurusu(sonunda aldım) 1 dilim ince çiğ salam

şimdide çilekli aktiva plus yiyorum

nasıl sizce çokmu olmuş akşam yemeği çok acıktımda aslında kendimi bıraksam 2 katı yerdim

napsakkiii kurtulmam lazımm ya
güzel bi menü olmuşş balımmm yeşilçay iç bence meyve gece yiyince içindeki şekeri vücut yakmayıp depoluyomuşş öle biliyorum
dombilimmm kuzummm sakınn burdan ayrlma gülümm daha kötü oluyo insan ben işler yoğun diye buraya giremedim paylaşım yapamadım sonra tartıya bi çıktımm rakamıı bile söleyemiyorum sen düşünn artıkk şimdi yeni yeni toplıyorum kendimivazgeçmee ablacımm
spor çok güzel olmuşş bacım

kız öğlen niye okadar az yedinnn ama genell güzell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…