ya arkadaşlar farkındayım herşeyin.kaptanım çok kızmışsın banavalla ne desen haklısın.birdaha söz yemiyeceğim tatlı falan.çok üzüldüm çokkkk.takımımı hayal kırıklığına uğratmak dahada yıktı beni söz bundan sonra çok dikkatli olacağım sözzzzzz nolur affedin beni.:26::26::26::26::26::26:
valla bu devirde çalışacak adam bulmak zor. patronlarına ders olsun. işe aldıkları adam 1 günde kaçmış.
abin sana o bir kasa elmayı aldıysa eninde sonunda b-fit'e de razı olur seminecim. ısrar kampanyanı sürdür
kaçır ve gör
of falan yok, gidecek o kilolar. yedik işte şimdiye kadar yiyeceklerimizi. bize ancak kilo olarak döndüler. bundan sonra irademizi kullanacağız.
şimdi canım biraz kaçırmışsın evet ama sen güzel de spor yapmışsın. benim söylediğim şey de bu zaten. kaçamak yapınca sizi pencereden atacak halimiz yok, gidin iyi bir spor yapın eritin. ancaak şunu unutmayın yaptığınız bunca sporu bir de güzel diyetle desteklerseniz daha fazla kilo verirsiniz. sen belki 400 gr değil de daha fazla verecektin ama kaçamaklarından dolayı daha iyi rakamı göremedin. bunu da düşün:97:
Allah kolaylık versin dışarı işlerinde canım.
çok az yemek ve ara öğün yapmamak kilo vermeyi durdurabilir. senden düzenli menüler bekliyorum:97:
en sağlıklı gördüğün ne varsa ondan ye canım. az kaldı ayın 15'ine.
ay canım bana layık olmak da ne demek:96: estağfirullah:97:
inşallah doktor kontrolün güzel geçer.
bugün gerçekten iştahın kesilmiş senin. kontrolden sonra bir şeyler yersin umarım.
affedildiğim için çok mutluyumtamam canım, bu sözlerin itina ile saklanacak. bundan sonra yok "öyle şeyler". sen anladın ne olduklarını. öyle bir şey canın isterse, alıyorsun 1 şişe su, yudum yudum içiyorsun.
bende diyorumki acaba ben akşam 6dan sonra giriyorum ya herkez sabahmı giriyor acaba diye.gerçektende çok yavaş ilerliyo bazen bu sayfalar.hayırdır 13. takım? komple yatış moduna geçtik
kızlar size çokk kötü bi alışkanlığımdan bahsedicemm:18::18:ha bu resimdeki gibi tırnak yeme var bende okadar aşırı deil ama kötü görünüyoo yardım edin yaa napsam benn kınayın beniii utandırın bi daha yapmim yaa offf nefret ediyorumm
evet haklısın en baştada ben,nerde benim o azmim ben değilmiyim 2 haftada 5kilo verren,ilk söz benden kaptanım o aynı azimle devam edecem bol spor,bol su....hayırdır 13. takım? komple yatış moduna geçtik
kızlar merhaba
uzun suredır yoktum
benım motıvasyonum 000
bu yuzden gruptan ayrılmak ıstıyorum
valla yedıklerımı yazmıyorum kı cokk laf duyacagım
burada yer ısgalıne hakkım yok
rabıacım ıznınle bana musade ..............
bugünkü menümü yazayım unutmadan.
sabah:2 dilim üzerine krem peynir sürülmüş kepek ekmeği.3 zeytin,biraz yumurta,domates ,salatalık,çay
ara:çeyrek simit.
akşam:2 kaşık pilav,4 kaşık kıymalı patates yemeği,bir bardak ayran.
geceye doğru meyve yerim ve yeşil çay içerim..
bukadar.
fark ettimde yeşillik yememişim hiç.yarın sebze yiyeceğim sadece.
haklısınevet haklısın en baştada ben,nerde benim o azmim ben değilmiyim 2 haftada 5kilo verren,ilk söz benden kaptanım o aynı azimle devam edecem bol spor,bol su....
canım bence gitme daha kötü olur,zararın neresinden dönersen kardır.
haklısın
aslında gıtmek daha kotude
urayada utanıyorum gırıp yazmaya onu yedım bunu yedım dıe
kac gundur paylasım yapamıyorum :26:
kahvaltıda kepek ekmekle peynirli tost yaptım yedim,suda 1litreyi geçti.
ama öğlen ne yiyecem bilmiyorum,evdede hiç bir şey yok,alışverişede gidemiyoruz malum ay sonu .
:81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81:sabah aynı
1 krom hapı
2 kayısı kurusu
2 bardak su
kahvaltı aynı
1 yumurta
1 kk peynir
çeyrek dilim ekmek
çeyrek dilim tam buğday ekmeğine azcuk nutella(
ara
1 kayısı kurusu
öğlen
2 kaşık taze fasulye suyu süzülmüş..
2 kaşık bulgur pilavı
ara
4 badem
akşma
2 tavuk burger
2 dilim ekmek
1 bardak ayran..
spor
sabah ender saraçla
sıkılaşma hareketleri ve müzik eşiliğinde hareket..( balkan müziğ eşiliğnde kendince birşeyler yaptırdı)
o sıkılaşma hareketini yaptığımdan beri bacak kaslarım ağrıyor .öğleden sonra kuzucuklarla 20 dk hafif tempo dolaştım eve gelince leslie 2 mil yaptım hiç ara vermeden 13 dk sırf göbek için başka bir programdan spor yaptım toplamda 68 dk spor oldu.
spor sonrası duş ve cilt bakımı yaptım..
kızlar size çokk kötü bi alışkanlığımdan bahsedicemm:18::18:ha bu resimdeki gibi tırnak yeme var bende okadar aşırı deil ama kötü görünüyoo yardım edin yaa napsam benn kınayın beniii utandırın bi daha yapmim yaa offf nefret ediyorumm
kızlar merhaba
uzun suredır yoktum
benım motıvasyonum 000
sabah aynı
1 krom hapı
2 kayısı kurusu
2 bardak su
kahvaltı aynı
1 yumurta
1 kk peynir
çeyrek dilim ekmek
ara
1 kayısı kurusu
öğlen
2 kaşık bulgur pilavı
ara
4 badem
akşma
2 tavuk burger
2 dilim ekmek
1 bardak ayran..
spor
sabah ender saraçla
sıkılaşma hareketleri ve müzik eşiliğinde hareket..( balkan müziğ eşiliğnde kendince birşeyler yaptırdı)
o sıkılaşma hareketini yaptığımdan beri bacak kaslarım ağrıyor .öğleden sonra kuzucuklarla 20 dk hafif tempo dolaştım eve gelince leslie 2 mil yaptım hiç ara vermeden 13 dk sırf göbek için başka bir programdan spor yaptım toplamda 68 dk spor oldu.
nişanlın geldiiiii ya da 85 oldun.kızlaaaaaarr size süprizmmmm wwaaar tahmn edin bakalım bulabilcek misnzz
affedildiğim için çok mutluyumgerçekten çok dikkat edeceğim:)
bende diyorumki acaba ben akşam 6dan sonra giriyorum ya herkez sabahmı giriyor acaba diye.gerçektende çok yavaş ilerliyo bazen bu sayfalar.
bendede var bu alışkanlık ama napimmm.biliyormusun küçükken ben herşeyi ağzıma alırmışımterlik,kumanda,saat artık ne varsa büyüyüncede tırnak yeme başladı.yani küçükten belliymiş boğazımı tutamadığım. valla bende bilmiyorum napcam:?
güzel bi menü olmuşş balımmmbugünkü menümü yazayım unutmadan.
sabah:2 dilim üzerine krem peynir sürülmüş kepek ekmeği.3 zeytin,biraz yumurta,domates ,salatalık,çay
ara:çeyrek simit.
akşam:2 kaşık pilav,4 kaşık kıymalı patates yemeği,bir bardak ayran.
geceye doğru meyve yerim ve yeşil çay içerim..
bukadar.
fark ettimde yeşillik yememişim hiç.yarın sebze yiyeceğim sadece.
dombilimmm kuzummm sakınn burdan ayrlma gülümm daha kötü oluyo insan ben işler yoğun diye buraya giremedim paylaşım yapamadım sonra tartıya bi çıktımmkızlar merhaba uzun suredır yoktum
benım motıvasyonum 000
spor çok güzel olmuşş bacımsabah aynı
1 krom hapı
2 kayısı kurusu
2 bardak su
kahvaltı aynı
1 yumurta
1 kk peynir
çeyrek dilim ekmek
ara
1 kayısı kurusu
öğlen
2 kaşık bulgur pilavı
ara
4 badem
akşma
2 tavuk burger
2 dilim ekmek
1 bardak ayran..
spor
sabah ender saraçla
kızlar eve yeni geldim yemeğimi yedim hemen yazıyorum şimdi size
hemen menümü yazayım
sabah special k
ara yok
öğlen 1 adet tavuk köftesi ve 2 dilim kızarmış ekmek
ara şekersiz bir bardak çay
akşam 1 kase arabaşı çorbası, 2 dilim kepekli ekmek, 1 adet gün kurusu(sonunda aldım) 1 dilim ince çiğ salam
şimdide çilekli aktiva plus yiyorum
nasıl sizce çokmu olmuş akşam yemeği çok acıktımda aslında kendimi bıraksam 2 katı yerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?