nerdesin canım ya bırakma toparlan bak..kızlar merhaba
uzun suredır yoktum
benım motıvasyonum 000
bu yuzden gruptan ayrılmak ıstıyorum
valla yedıklerımı yazmıyorum kı cokk laf duyacagım
burada yer ısgalıne hakkım yok
rabıacım ıznınle bana musade ..............
patatesin yanında pilav yememeni tavsiye ederim..ikiside karbonhidrat..bugünkü menümü yazayım unutmadan.
sabah:2 dilim üzerine krem peynir sürülmüş kepek ekmeği.3 zeytin,biraz yumurta,domates ,salatalık,çay
ara:çeyrek simit.
akşam:2 kaşık pilav,4 kaşık kıymalı patates yemeği,bir bardak ayran.
geceye doğru meyve yerim ve yeşil çay içerim..
bukadar.
fark ettimde yeşillik yememişim hiç.yarın sebze yiyeceğim sadece.
stres anında mı yoksa her zamanmı yiyorsun stres anındaysa çözüm için doktora git..kızlar size çokk kötü bi alışkanlığımdan bahsedicemm:18::18:ha bu resimdeki gibi tırnak yeme var bende okadar aşırı deil ama kötü görünüyoo yardım edin yaa napsam benn kınayın beniii utandırın bi daha yapmim yaa offf nefret ediyorumm
hayırdır 13. takım? komple yatış moduna geçtik
iştah gitmiş..doktordan güzle haberle gelirsin inşall:nazarahsabah 7.30 1 bardak ılık süt
3 N**** (Siyahi) bisküvi (hep eşim yüzünden dün almış koymuş dolaba)
kahvaltı 9.40
5 zeytin 1 kk peynir ezine
domates salatalık biber
1 kepek emeği
ara yok
öğle yok
az sonra doktora gitcez eşimle ve canım hiç bişi yemek istemiyor. aslında açım.
kaptanım benimle ilgili düşüncelerin için teşekkür ederim. inşallah senin bize yol göstermen sonucunda beslenmemizi de daha sağlıklı hale getircez tüm arkadaşlarla. sana layık olmaya çalışıyoruz.
evinde en az kalorili olanı seç ye..sıkma canınıkahvaltıda kepek ekmekle peynirli tost yaptım yedim,suda 1litreyi geçti.
ama öğlen ne yiyecem bilmiyorum,evdede hiç bir şey yok,alışverişede gidemiyoruz malum ay sonu .
çok koştumacalı bir gün olmuştru senin için..aç kalma..kızlar ben şimdi çıkıcam yine dışarı bankaydı oydu buydu işlerim var ordanda markete gidicem evde bişicik kalmadı gelmem akşamı bulur herhalde menümü akşam yazayım toptan bugün yine düzensiz olucak sanırım dışarıda olucağım için ara öğün falan yapamam akşam görüşürüz canlarım kendinize iyi bakın:79:
diyette olsa gözleme hamur işi canım ya..bol hareket etmişsn ordan kurtarırsın ama yazık yediklerini yakmaya çalışmaktansa depo yağları yakmayı tercih et..dünki menüm sabah bi elma bir dilim kepek ekmeği
10 da bir elma
öğlen tablotta kurufasulye pilav ezogelin çorbası birer kepçe
akşam beşte ev arkadaşım gözleme yapmış bana diyet yapmış ıspanaklı az yağlı ve ince açmış
iki tane ondan yedim
6 da iki tatlı kaşığı dondurma anlıcanız fil gibi yemek yedim ve 2 litre su
bunun yanında öğlen arası 45 dakikalık yürüyüş
akşam bir saatlik yürüyüş yürüyüşten sonra bahçede yarım saat yada 45 dakika voleybol ve evde yarım saat yer hareketleri yaptım ve ilk zaferim sabah kalktımda 400 gram vermiştim o yemeye rağmen vermişim helel olsun bana:)
miğdenin suyunu en iyi sarı lebelebi çeker..ama bahsettiğin açlık kazıntısıysa öçnce yudumn yudum su.sonrada badem kuru incir gibi şeyler ye..diyet çubuk bile değil canım bildiğin tuzlu çubuk kraker dayanamadım evde yedim:18: sonra pişman oldum ama iş işten geçmiişti bugün gün kurusu alıcam ondan yerim inş . ama ne yalan söyli,yeyim birazda midemin suyunu çeksin istiyorum ondan biskv. türü şeyler yiyiyorum midemin suyunu çeksin ne yememi önerirsiniz kızlar?
erken kalkarsan erken yatmaya başalrsın biraz sabret bak nasıl dengeye giriyor..uyuku kilo sebebi önce bunu düzenle bak nasıl herşey değişiyor..günaydin..
mudahale edeceksiniz tabi..onun icin burdayim... biraz zor-um sanirimama sizinle basaracagima inaniyorum
gece 3 te yatmama ragmen bugun erken kalktim.. erken kalkicam artik.. 8 bucukta uyandim,kalmam 9 u buldu tabi
simdi balli sirkeli suyumu iciyorum,sporumu yapip yesil cay icicem..ekmegi tamamen cikarmak istiyorum hayatimdan.. aksam yine durumu bildiririm,tam olarak yazarim yiyip,ictikerimi..
görüsürük :82:
ortim hiç denkte gelemiyoruz..nasılsın kuzu nasıl gidiyor..kızlar klasik kahwaltımı yaptım smdi yesil cayımı iciorum kuaföre gidicem bugün kas flan işlerm war kendme bi spor programı hazırlıorum smdi en cok kilomun oldugu bölgelere daha cok yönelicem aratırcam plates hareketlernden flan her yermi düzgün bi sekle sokucam yaz geldi artık ama ben umutsuzluga kapılmıorum bi gün gec ya da erken sonuc yine aynı olucak
köfte patlıcan ne kadar mesela..kaç köfte ne kadar patlıcan..iştahın için en etkin bol su tüketemek iyi oluyor...her daim tok oluyorsun..bu defa geçmişte kaybolmadan menümü yazayım önce
sabah: 2dilim ekmek, peynir zeytin, bildiğiniz şeyler
ara: yarım ekmek, süt
öğle:köfteli patlıcan, 3 dilim ekmek, yoğurtlu salata
ara:1 portakal,1 pkt çubuk kraker(çok aç hissettim kendimi, biskv den tam kurtulamadım)
akşam:köfteli patlıcan 1,5 dilim ekmek, cacık
ara: 1 elma
vermiyormuşum gibi geliyor tartıdan uzak duruyorum cuma sabahını iple çekiyorum:18:
stresin çoksa kilo vermene engel olur..sarı kantaron hapı dene bence uyumanada faydası olur..bilmiyom nasil cözcez..hayatim cok düzensiz su saat olmus yatmadim hala..sinir streste var,dersler disinda gece uyuyamiyorum sabah kalkamiyorum..kahvalti saatim 12-1 i buluyo.. az yiyiyorum ama bakalim cuma görücez.. haklisin yarindan itibaren margarini cikartiyorum kahvaltimdan..ben beni bildim bileli bayilirim ekmek,yag,beyaz peynir üclüsüne..yaninda herhangi bisey olsada olur olmasada..:78: spora devam evde egzersizlere devam ediyorum,bugunden itibarende bal,sirke,su ya basladim.. ama en önemlisi duzenli beslenme bende de o yok..
bugun bulgur pilavi yapicam demistim..vaz gectim..mercimek corbasi yaptim.gitmedende 1 tabak yedim 2 dilim ekmekle..eve gelincede yesil cay ictim..
sementa saol canim cok düsüncelisin..sanmam.. mideme cok güveniyom hep derim tas yesem onu bile eritir.. bugun mesela rahatsiz olmadim hic eger ilerleyen dönemde rahatsizlanirsam keserim zaten..
yatayim artik,iyi geceler..
canım nasılsın..bol bol uyu sen her fırsatı değerlendir yat dinlenselam kızlar nasılsınız bakalım
ben gündüz sürekli uyuduğumdan gece bakınıyorum kimseler yok
ne güzel vermişsiniz kilocukları valla tebrik ediyorum
40bin kere maşallah size
herkese iyi gecelerr kızlarrrrr....
kaptanım şimdiden yazayım sabah giremeyebilirim. ama yarın akşam yatmadan mutlaka girerim. düğün bitene kadar idare edin beni. düzenli menü paylaşamayabilirim.
kendinize çoooooooook kocaman iyi bakın
Hepiniz Allah'a emanetsiniz
hayırlı geceler
ayakkabını güle güle giy..inşallah faydam dokunur canm teşkr ederim
evet cnm ballı limonlu suuya başladım 3. günüm sanırım başlayalı. öğlen bişey yemedim. dışardaydım hep oğluma bir kot pantolon bulamadım. ama kendim için harika bi ayakabı aldım yani benim için harikayarın akşam kınaya gidicez. sabah gidip son bi mağaza kaldı ona bakıcam. biz dönene kadar kapanmıştı. 21:30 du saat. ama ayaklarım ölüyo yorgunluktan. valla öğlen yemediğim için ve dışarda yeme şansım yoktu tavuk döner yedim ama yemeden önce 2 tane pet su içtim az yemek için nihayetinde az yedim. 3 litre su içtim. 1 litre 5'i bir yerde çayım. bide sabah ballı limonlu su. sıvı tüketimi bu kadar. ha birde uyumadanda ballı limonlu su içmek istiyorum. beni rahatlatıyo. acaba bi sakıncası olurmu geç saatte
bol bol oynıycam
eğlence güzel..bol hareket şenlik ama..10 tane nedenkızlar selammmm ben geldim.biraz bugün yaşadıklarımdan ve menümden bahsedip sonraa geçmişi okuyup cvp yazcam.
şimdi kızlar bugün anneler günü programımız vardı.bir düğün salonu tuttuk okul olarak anneleri çağırdık.işte hediye çekilişleri,süpriz sanatçılar falan vardı:)bizde gittik velilerle bir döktürdük bir döktürdük valla 1 kilo vermişimdir:):122::124::124::124::124::124:
sonra eve geldim ölmüş bir vaziyette yemek yiyip alışverişe çıktık eşimle.ayy dedim hergün bir düğüne falanmı gitsem iyi spor oluyor yani:124::124:kızlarrrr çıkmaz olaydım alışverişe.ne yazıkki tatlı krizime yenildim.toktumda ama dayanamadım.ekler aldım yarım kilo eve geldim ve yalan söylemicem 10 tane yedimayyy sinirlerim bozuldu .demek çok oynamışım ve acıkmışım.işte böyle kızlar.buna göre menüm şöyle oldu:
sabah:1 dilim kepek ekmeği ve biraz yumurta.
ara: eğlencede döner pilav gelmişti valla birazcık dönerinden tırtıkladım ekmeksiz.
akşam:kıymalı patates yemeği vardı.susuz 5 kaşık kadar ondan 2 dilim kepek ekmeği ve 1 bardak ayran.
akşamdan sonra ki bu saat sekiz gibi:10 tane eklerayyy yazarken bile utanıyorum.okadar oynadııklarım boşa gitti beee
ayneen de öyle basit gibi görünüyor ama düzneli yapılınca çok iyi ..kızlar bişe sorcam lessi nin 5 miline şöle bi göz attım nasıl buluosunuz?
hakkaten 8 kilometre yürümüş gibi oluomu?
menümü yazayım
sabah aynı special k
ara
yok
öğlen
haşlama tavuk göğsü
ara
yok
akşam
salata ve barbunya yemeği
spor: 20 dakika koşu
ve mekik
çok az beslenmişsin ..ama durumların belli ..evlilik çok önemli eğer seni gerçekten çok üzen bir huyu varsa sakın düzelir değişir diye bekleme..sadece kalbinle değil mantığınlada hareket etmelisin..bir ömür boyu o insanla yapacağına eminsen mutlu olabileceğine inanıyorsan çocukalrının babası olabilecekse ve en önemlisi sana hayat arkadaşı bir eş olabileceğine inanıyorsan hiç düşünme ...