Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

nerdesin canım ya bırakma toparlan bak..
patatesin yanında pilav yememeni tavsiye ederim..ikiside karbonhidrat..
stres anında mı yoksa her zamanmı yiyorsun stres anındaysa çözüm için doktora git..
hayırdır 13. takım? komple yatış moduna geçtik
:78:
iştah gitmiş..doktordan güzle haberle gelirsin inşall:nazarah
kahvaltıda kepek ekmekle peynirli tost yaptım yedim,suda 1litreyi geçti.
ama öğlen ne yiyecem bilmiyorum,evdede hiç bir şey yok,alışverişede gidemiyoruz malum ay sonu .
evinde en az kalorili olanı seç ye..sıkma canını
çok koştumacalı bir gün olmuştru senin için..aç kalma..
diyette olsa gözleme hamur işi canım ya..bol hareket etmişsn ordan kurtarırsın ama yazık yediklerini yakmaya çalışmaktansa depo yağları yakmayı tercih et..
miğdenin suyunu en iyi sarı lebelebi çeker..ama bahsettiğin açlık kazıntısıysa öçnce yudumn yudum su.sonrada badem kuru incir gibi şeyler ye..
erken kalkarsan erken yatmaya başalrsın biraz sabret bak nasıl dengeye giriyor..uyuku kilo sebebi önce bunu düzenle bak nasıl herşey değişiyor..
ortim hiç denkte gelemiyoruz..nasılsın kuzu nasıl gidiyor..
köfte patlıcan ne kadar mesela..kaç köfte ne kadar patlıcan..iştahın için en etkin bol su tüketemek iyi oluyor...her daim tok oluyorsun..
stresin çoksa kilo vermene engel olur..sarı kantaron hapı dene bence uyumanada faydası olur..
selam kızlar nasılsınız bakalım
ben gündüz sürekli uyuduğumdan gece bakınıyorum kimseler yok
ne güzel vermişsiniz kilocukları valla tebrik ediyorum
40bin kere maşallah size
canım nasılsın..bol bol uyu sen her fırsatı değerlendir yat dinlen..kilo nasıl ..
düğününüz hayırlı olsun..kolay gelsin..
ayakkabını güle güle giy..
eğlence güzel..bol hareket şenlik ama..10 tane neden ..lütfen sabır ve irade..
kızlar bişe sorcam lessi nin 5 miline şöle bi göz attım nasıl buluosunuz?
hakkaten 8 kilometre yürümüş gibi oluomu?
ayneen de öyle basit gibi görünüyor ama düzneli yapılınca çok iyi ..:80:
menümü yazayım

sabah aynı special k

ara
yok

öğlen
haşlama tavuk göğsü

ara
yok

akşam
salata ve barbunya yemeği

spor: 20 dakika koşu
ve mekik

çok az beslenmişsin ..ama durumların belli ..evlilik çok önemli eğer seni gerçekten çok üzen bir huyu varsa sakın düzelir değişir diye bekleme..sadece kalbinle değil mantığınlada hareket etmelisin..bir ömür boyu o insanla yapacağına eminsen mutlu olabileceğine inanıyorsan çocukalrının babası olabilecekse ve en önemlisi sana hayat arkadaşı bir eş olabileceğine inanıyorsan hiç düşünme ...

tamam öncesini yazma,yarından itibaren yediklerini yazarsın.kendini toparlarsın.

haklısınız m
yarından baslıyorum bakalıammm
amerıkan kalp vakfı dıyetı yapayım
dıyorum hadı yarından 0 km olsun yenıden baslıyayım
toparlamam lazımmmm

arabaşının hamurunu yemedin değilmisalam niye yedin dışarda olacağın günler çğlen tam dolu dolu ye ama ne bulursan değil çorbası olsun salatası olsun ekmeği 1 dilm mutlaka olsun bird eyoğurt ekle akşama istesende saldıramazsın..
::
:81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81:

evet ya neymiş bu süpriz 5 kilo birden mi verdi yoksa acaba?
orti heyecan olsun diye yazıp kaçmış..ORTİİMMMMM bel altı oluyo bak bu hareket gel yaz sabaha kadar meraktan 5 kiloda ben vermeyeyim...yazık bana gece boyu bebe sallıyom bak..

kendine küçük hedefler koy. çok sık yiyorsan mesela bugün yemicem de. ertesi sabah tekrar aynısını dene. küçük hedeflerle çok yol alabilirsin bence.

ara çeyrek simit ( okulda canını istetmişlerdir)
afiyet olsun....
tatlım eskiye mi dönmek istiyorsun. karamsarlaşıp daha da kılo mu almak.
biz seni bırakmayız. her arkadaşımız için gönlümüzde de topikte de yer var

bize de 1 bilgisayar yetmiyor. leslie yapacağım zamanlarda eşim sana bilgisayar alacağım diyor aama ssonra unutuyor.

yemek süper spor süper ötesi maşallah arkadaşım çocuklarla iyi yetişiyorsun

bugünkü menüm sabah 1kase nesfit süt
öğlen yarım kase nesfit 1 kaSE ÇORBA 4yk makarna yoğurtlu
akşam 1kase nesfit süt
aralarda yeşilçay ve bol su içmeye çalıştım
9gibide yarım yeşilelma
veeee flaşş flaşş flaşşşşşş abimiiii b fit için ikna ettim sonunda yuppiiii

sıra geldi maaşımı alırken patronla maaşı konuşmaya istediğimi verirse çalışcam biraz daha o esnada bende spora rahat giderimm hadi bakalımm hayırlısııı

Son düzenleme:

tşk ederimm emvammm tavsiyeni denicem inşş bakalımmm çok taktım kafaya rabbim sabır versin bakalım

ara 2de 1 armut

öğle 3te
3/4 lahmacun
1 ayran
1 tbk salata
2 kaşk rus salatası

ara yok

akşam 8de
1 tbk mantar sote
1 kuru soğan(canım istiyoooo) çok taze
yarım dlm kepek ekmeği

su 2.5 litre
spor:35 dk leslie

doktor randevusu güzel geçti. haftaya cuma bi daha gideceğiz:) kalp atışlarını da dinleriz inş. o gün

doktorun baskülünde 2 kılo fazla çıktım. ilk hamişlikte de böle oluyordu yaaaaaaaa
ağlıcam eşim de diyo senin kılon o değil niye trakıyorsun diye. istemiyorum kılon neyse o çıksın doktorda da fazla çıkmayayım offffff.
neyse tek derdim bu olsun. eve geldim bi daha tartıldım kılomda sorun yok:)

tşk ederimm emvammm tavsiyeni denicem inşş bakalımmm çok taktım kafaya rabbim sabır versin bakalım
çok iyi tatlım abi ikna olmuş, tırnaklar sorun olmayacak artık ve patron yola geliyooooo

kızlar ben kaçayım uyku saatim geldi. osmanı izliyodum ama eşim çocuğu yatır diyo. son zamanlarda oğşumla birlikte uyuyakalıyorum

saol evma ..valla çocukalr etrafımda dolanıyor ..beni görsünler yeter ki..o yüzden odaya girip koşu bandında yürüyemiyorum..lesliie abla imdadıma yetişiyor..
doktor nasıldı ?..az anlat hele..

huhhhuuuuu bayanlarr naber ? Napıyonuz bakalım

Bi kaç gündür giremedim malum ders çalış yat modundaydım.

hemen bu gün yediklerimi yazacam.
Sabah:
1 domates+Kefir + 2 dilim kepekli ekmek
Ara:
yarım bardak meyvesuyu+ 1 elma
Öğle:
yok
Akşam yok
saat 7 gibi gofret yedim.
şöyle 1.5 litre su içtim.
1 saat de sahilde yürüdüm.

herkese iyi kilo vermeler.
Valla siz olmasanız ne çok şey yerim de,buraya menümü yazma işi beni bi daha düşünmeye itiyor.hepinizi sev,yorum

sana gitme nolur dicektim,tekrar baslarsin diyecektim.. yarindan itibaren tekrar dikkat edecegini görünce cok sevindim..

insallah duzene girsin artik..yarinda erken kalkicam..böyle böyle girecektir heralde bi düzene..bide yediklerimi duzene sokabilsem cok guzel olucak hersey..

bende stresten bol bisi yok..simdilik hic bisi yolunda gitmiyo bilmiyorum..hep motive etmeye calisiyorum kendimi duzelecek diye ama omuzlarim düsüyo benimde..omuzlarim düstügü zamanda hic iyi olmuyo hic..:96: tüm hayatima yansiyo dogal olarak..uyku,beslenme..

bari su kilolar gitse cok buyuk moral olucak bana...

gelelim bugüne.. sabah dedigim gibi erken kalktim balli sirkeli suyumu icip,sporumu yaptim arkasina yesil cay..
canim kahvalti yapmak istemedi..en sevdigim ögün aslinda kahvaltidir.. elma yedim 1 tane,islerim vardi kagit,kürek.. yogundu, disarda amcamla bulustuk..oda acikmis tabi bende.. saat 3 e geliyodu.. döner dürüm yedik,salatali .. (ekmegi cikaracaktim guya hayatimdan ama yine iradem beni yari yolda birakti) hepsini yemedim yarisindan biraz daha fazla yedim.. aksam da ekmeksiz 1 kepce mercimek corcasi,limonlu.. 4 dilim karpuz.. simdi yesil cay ictim..
1 gunum 1 gunumu tutmuyo yaa..

hepiniz yattiniz sanirim..iyi uykular hepinizi

kız öğlen niye okadar az yedinnn ama genell güzell

dışarı çıkmak zorundaydım hızlı hızlı bişiler yedim öyle az bişi şimdi dışarıda yesem ya döner yicem ya sandviç dedim en iyisi yiyim şunlarıda çıkayım

yok canım ya ev yapımı değil hazır çıkmış içinde 2 3 parça erişte vardı zaten öğlen düzgün yemediğimden saldırdım akşama biraz dışarıdaydım canım

canım meyve suyu hazır değildir inşallah hazır meyve sularından uzak dur bol miktarda glikoz içeriyor. öğlen akşam menün nerde böyle kilo veremezsin allah korusun hem sağlığını bozarsın hemde az yediğin için metabolizman yavaşlar kendimden biliyorum 3 ana 3 ara öğün yememiz lazım bende bir düzene oturtamadım biraz moral bozukluğu birazda dışarıda işlerim olduğu için bu aralar hep öğün atlıyorum yada az yemek zorunda kalıyorum yada hiç yememem gerekn bişi yiyorum mecburen

oy rabişim 2 hafta önce istanbuldan geldikten sonra benim bulantılarım çoğaldı gündüz paso uyuyorum gülüm çok nadir giriyorum ama duramıyom çıkıyorum ancak gece midem rahatlıyo ondan giriyorum ,hiç sorma enes gibi değil bu bebiş sabahtan saat 4 e kadar sadece 1 saat enes geliyo yemek yediirp onla geri yatıyorum düşün çok kötü midem bulanıyor.üstelik yemek istediğim şeyleri yedirmiyo bana bu bıdık
en sevdiğim tatlıları getir yok tık yok 57 kiloyum biliyon kilo kaybediyorum üstüne :84: işte ikindi diyince yiyorum bir kase çorba zoraki hemen folik asit demir alıyorum yemek yapmak için mutfağa giriyorum zor dayanıyorum eşim allahtan şikayet etmiyo çok yapıp iki gün üstüste yediriyorum zavallıya ama kokuyo dayanamıyorum .ilaç doktorumda vermedi bende açıkcası istemedim çünkü akşam gözümü açabliyom o zamanda faydalı ne olursa yiyorum sütüde ancak gece bu saatte içiyorum .çok özledim sizi valla.şu bulantılarım gitsin seni bıktırcam bu arada valla benim dönemden sakalaynmaster ve sen varsın ferdici bıraktımı göremedim ama sizi tebrk ediyom 60 olmuşun 57 ile de sakalaynmasterim olmuş balım çok mutlu oldum sanki ben veriyorum gibi .

günaydın ...
ortim bak hala gelmemiş..meraktan saat 6'da kalktık yine..bak senin için yoksa biz hiç 6 da kalkarmıyız hiç huyumuz değil..
bu oğlanla kız ömrümü yedi yav..niye yatmaz bu bebeler..gerçi analrıd auymayı sevmezya..çeke çeke bu yanımamı çekmişler..
gece rüyamda kaynanayı görümceyi gördüm..yorum belliydi ama bir umut bakıyım dedim..sonuç aynı çıktı d-e-d-i-k-o-d-u..kaynana beni almayı hiç istememiştide 9 yıl oldu hala istemez..delü karı..hasedinde ölücek oğlu yüzüne der deryayla evlenmesem berduş olur içkici olur eve bile gelmezdim öbür dünyadada eşim olsun der..kaynana kararır kalır 14 yıllık sigarasını bırkatırdım evlendiğimizde bir kere ağzına alkol sürmüştür kaç yıldır töbe içmez..şükür yarabbim...ay bak sabah sabah bende dedikodu yaptım:78:.aslında canım sıkkın ne yazacağımıda şaşırdım kusura bakmayın...........sabah sabah gözünüz gönlünüğz açılsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…