ilahi yaaa kız güldürdün beniiiafiyet olsunnn canımm
canım, keşke paylaşsaydın sıkıntını. belki rahatlamana vesile olurduk.
sen de kendine iyi bak. izinli yazmıyorum çünkü ilk fırsatta aramıza dönmeni istiyorum.
ay niye uzattın diye kusura bakalım? uzat tabi, hem ne güzel eneji kokakn bir mesaj olmuş.
şimdi elbise alışverişlerinin sinir bozucu olduğu dönemdesin. aslında seni bir yönden de motive etmesi lazım. acilen zayıflamalıyım demelisin canım. bir de böyle güzel hareket ettiğin günleri güzel beslenmeyle taçlandırırsan seviniriz:97:
canım, kendine iyi bak. her zaman bekliyoruz seni
olay budur
alkışlar, nazar boncukları, kupalar sana gelsin.
sana da selam canım. margarin konusunu cuma çözümleyecekmişiz, başka mesajında okudumo sebepten bir şey demiyorum. beslenmen de güzel.
evet, akşam 10 civarı olmasaymış olurmuş. yalnız diyetteyim dememen çok iyi fikir. burdaki takım arkadaşlarından gördüğüm kadarıyla, diyetteyim dersen daha fazla yediriyorlar.
sana da iyi haftalar.
helal olsun be yaw.
bakmayın şu tartıya günü gelmeden.
sen kendi üstüne düşeni yap elifçim. daha evvel kaç kere dereceydin, seni tekrar derecede görmek istiyorum.
aferin
canlarım bugün yediklerimi yazayım
sabah 1 armut
kahvaltı 1 dlm ekmek
domates salatalık
5 zeytin 2 çatal peynir
ara 2 çatal öğrtmenler odasında masada duran pastadan:26:
öğle
1 lahmacun
ayran salata
ara erik olcak az sonra
canlarım bugün yediklerimi yazayım
sabah 1 armut
kahvaltı 1 dlm ekmek
domates salatalık
5 zeytin 2 çatal peynir
ara 2 çatal öğrtmenler odasında masada duran pastadan:26:
öğle
1 lahmacun
ayran salata
ara erik olcak az sonra
çalışırken diyet yapmak zor oluyor.afiyet olsun canım fazla bişi görünmüyo yaa bence böle kalırsa iyi bilee
ben de dönerr yedimm oy oyyy patron benim diyeti sabote etmeye çalışıyooosadece etleri yedim bide közlenmişş biberr
1 elma yedim ara olarak.Okula gitcem sonra da ders vermeye sonra da spora.çok yoğunum yau
merhaba ..sabah girdim bir daha uğrayamadım..annemler aradı sana geliyoruz diye ..ama erken kalktılar..ayda yılda bir gelirler ondada yusuf hiç durmadı..mızır mızır çocuğum çok öksürüüyor..uyusundan uyandırıdı en sonunda alktı uyukuyuda alamdı halada yanımda mızırıdyor..ve benim sabah saat 9 dan beri geçmeyen bir baş ağrım var..ağrı kesicide fayda etmedi.
geçmiş olsun bacım oğluşunada ahh yawrum ya uykusunu alamadıysa sersemdir şimdiii:84merhaba ..sabah girdim bir daha uğrayamadım..annemler aradı sana geliyoruz diye ..ama erken kalktılar..ayda yılda bir gelirler ondada yusuf hiç durmadı..mızır mızır çocuğum çok öksürüüyor..uyusundan uyandırıdı en sonunda alktı uyukuyuda alamdı halada yanımda mızırıdyor..ve benim sabah saat 9 dan beri geçmeyen bir baş ağrım var..ağrı kesicide fayda etmedi.
tbr ediyorummmmmbu gün eczanemizde yağ kilo analizi vardı..ablamla gittik sonuç güzel hem kio vermişim hepsi yağdan şükür göbeğim küçüldü .spor spor başka yolu yok sıkı ve sağlıklı kilo vermek adına spor bol hareket ve su diyorum..
başım çatlıyor ilaç içtim ben en iyisi az uzanayım....
yanlız topiğin en hastalıklısıda benim ha:84: hergün birşey var gerçi sinüzit için inatla doktora gitmiyorum sürnüyorum anca ..burda sizin başınız şişiriyorum ya hastayım vırt vırt ..sanki siz doktorsunuz burya yazınca iyileşeceğim ya.. :76:
gecmis olsun canim yaa gunun biraz yogun gecmis gelenler gidenler cocukta rahatsiz..bas agrin belki ondandir..tekrar gecmis olsun..ogluna ve sana..
selamlar kizlar umarim iyisinizdir.. geldim yuzmeden yoruldum uyku basti biraz yaticam sonrada kalkip biraz evleri toparlayim diyom.. görüsürüz yine ugrucam..
aralı koşuşturmalar iyi oluyo aklıma yemek yemek gelmiyooy oyyy ne güzell işte kız daha ne istiyon seviyorum ben böleee verimli koşuşturmacalarıı
vuhuu çok zinde bi menübu gün güne nesfit le başladım.ama bu sefer sütle değil yoğurtla yedim daha tok tuttu.
öğlende kepekle peynirli tost yedim.
akşamda yoğurtlu nesfit olacak.
su 2litre yaptım
spor 1saat koşu bandı
başım çatlıyor ilaç içtim ben en iyisi az uzanayım....
yanlız topiğin en hastalıklısıda benim ha:84: hergün birşey var gerçi sinüzit için inatla doktora gitmiyorum sürnüyorum anca ..burda sizin başınız şişiriyorum ya hastayım vırt vırt ..sanki siz doktorsunuz burya yazınca iyileşeceğim ya.. :76:
canım, mesajlarını 5'e tamamla lütfen. ben, bu konuda ciddiyim. sabah uyanır uyanmaz mesajları boşuna saymıyorum. sen yazarken kimse yoksa senden önce yazılmışlara bakablirsin.ya ben daha fazla yazmıştım amabirde kaptanım ya valla gece bire kadar burdaydım ama akşam kimse olmayınca ben napim.yazanlara cvp yazıyorum tabi,napimmm
canım, ben ramazan ayında çok fazla karpuz tükettim ama gerçekten çok fazlaydıkızlar ya ben birde şey sorcam size karpuz kilo aldırır mı?ben çok severimde:)hani biraz kaçırsam bişe yapar mı?yanlış anlamayın daha yemedim de bi sorayım dedim:)
oo demek göksudaydınız dombilim. bizim taraflara yakın gelmişsiniz. bizim dibimizde ama eş yoğun olunca gidemiyoruz işte.:97:gunaydın sekerler
ben dun kacamaksız olaak atlattım
dun saat 15 gıbı pıknık hazırlıgımaza basladım
esım geldı 7.30 da evden cıkrık
dogru goksuya
cok guzeldı
kuru fasulye ayran ekmek salata ıle yemegımı yedım
bugunse
sabah maydonoz suyu ve 5 altıncılekle gune basladım
1 dılım ekm
domates salatalık peynır ıle kahvaltı
ara yok
ögle (gezme) yanımda 1 kase yogurt 1 dılım ekm
dusunuyorum
bugun cok paylasımda bulunamam
Allah hayırlara çıkarsınşimdi kahvaltımı ettim.
400 ml kefir(208 kalori)
70 gr. ekmek(150 kalori)
dün gece akşam bişey yemeden yattığımdandır heralde bi rüya gördüm.Rüyamda gece acıkıp kalkıyodum ve mısır ekmeği yiyodum sonra da ahh nası yedim diye üzülüyodumdiyet başıma vurdu
bravo canımkaptanım bu msj beni çok etkiledi niye bilmiyorum.ama söz tekrar dereceye girecem hemde 1kereyle yetinmiyecem söz.
oh oh gelsin sporlar1 elma yedim ara olarak.Okula gitcem sonra da ders vermeye sonra da spora.çok yoğunum yau
ben de nesfit tarzı şeyleri yoğurtla yeyince çok iyi geliyor. hem yoğurdun mayhoşluğunu kırıyor. hem de tok tutuyor.bu gün güne nesfit le başladım.ama bu sefer sütle değil yoğurtla yedim daha tok tuttu.
öğlende kepekle peynirli tost yedim.
akşamda yoğurtlu nesfit olacak.
su 2litre yaptım
spor 1saat koşu bandı
canım ya, benim de baş ağrım var. kötü oluyor mızırdanan bir çocuk da üstüne eklenince.merhaba ..sabah girdim bir daha uğrayamadım..annemler aradı sana geliyoruz diye ..ama erken kalktılar..ayda yılda bir gelirler ondada yusuf hiç durmadı..mızır mızır çocuğum çok öksürüüyor..uyusundan uyandırıdı en sonunda alktı uyukuyuda alamdı halada yanımda mızırıdyor..ve benim sabah saat 9 dan beri geçmeyen bir baş ağrım var..ağrı kesicide fayda etmedi.
maşallah sana deryacım.bu gün eczanemizde yağ kilo analizi vardı..ablamla gittik sonuç güzel hem kio vermişim hepsi yağdan şükür göbeğim küçüldü .spor spor başka yolu yok sıkı ve sağlıklı kilo vermek adına spor bol hareket ve su diyorum..
aaa niye öyle diyorsun. kafamız falan şişmiyor lütfen. paylaşmak da iyidir, deva olmasak da söylemek bile rahatltır bazen.başım çatlıyor ilaç içtim ben en iyisi az uzanayım....
oo yüzmelerden gelmişiz, maşallahselamlar kizlar umarim iyisinizdir.. geldim yuzmeden yoruldum uyku basti biraz yaticam sonrada kalkip biraz evleri toparlayim diyom.. görüsürüz yine ugrucam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?