aynennnaralı koşuşturmalar iyi oluyo aklıma yemek yemek gelmiyo
vuhuu çok zinde bi menü
olur mu öyle şey canım.herkes bişeyler paylaşıyo,derdimizi sıkıntımızı paylaşalım ki devasını bulalaım
kızlar, maşallah bugün çok aktifiz, çok canlıyız topik olarak
sende hos geldın gunaydınnArkadaşların çoğu burada. Herkes hoşgelmiş
ayyycok severım yaz sıcagında peynır tulum peynırı ama soguk karpuz ohhhhh mıs gıbı baska bısı ıstemem ama kalorılı ıstegünaydın bayanlaarr!
evet karpuz şekerli olduğndan fazlası kilo yapar bence.ama normal ölçülerde yersen bşi olmaz sanırım.
canım ankarada goksu parkı var yapay gol ıcerısınde ordek kugu kaz var pıknık masaları ıle cevrılıcanım akşam mı piknik yaptınız? çok güzel olmalı. açık hava göksu dediğin yerde bir de akarsu vardır. ohhh mis gibi. hayal ediyorum da. kaçamak yapmamana sevindim. bugün mamaları da götürüyorsun gezmeye. bugün de kaçamaksız geçecek anlaşılan.
bakımlı olmak ıyıen son takımda izne ayrıldığımda kaç olduğumu bile hatırlamıyorum çünkü tartı okadar çok oynadı ki69u bile gördüm kızlarr ya ama şimdi düşmüşümdürr öle tahmin ediyorum bakalım cumaya kadar kaç olcak bitsin artık bu çileeee çekememm bile bilee
kızlar bu arada 1haftadır tırnakları mı da uzatıyorum dediğiniz gibi kendime kısa hedefler belirliyorum :44:kendimize bakmalıyızzz ne o salmışım kendimii bakmıyorum hiç yaa
catlalar ıcın lıerac ın serum u ıyı gelıo denedım ama duzenlı olacak pahalıaynenn emvam baya bi değişme var dur daha çatlaklar için uğraşcam sonra saçlar dökülüyo onlarr ooo çok işim varr yeni bi ben olcak inşşş ama sıraylaaa
domates salatalık taylan kumelı sınırsız yıyebıırsınız kalorısı yok enecek kadra az5 tane cherry domates yedim şimdi ımm köy domatesi hissi veriyo bunlar.
fıle canım masallah azımlısın benı nesfıt hıc tutmuyoo acıkıombu gün güne nesfit le başladım.ama bu sefer sütle değil yoğurtla yedim daha tok tuttu.
öğlende kepekle peynirli tost yedim.
akşamda yoğurtlu nesfit olacak.
su 2litre yaptım
spor 1saat koşu bandı
tekbır setrems tugba ya bakalbılırsınben susulu sevmıyorum sade agır olmalı tesetturun mantıgına aykırıkızlar yazlık pardesü almak istiyorum.bu aralar alan veya beğendiğiniz varmı, yardım bekliyorum.
canım benımoglumun oksurugune turp denedım ılac nane bal gecmedı en son 3 yemek kasıgı bal a 1 tatlı kasıgı toz zencefıl koydum sabah akşam 1 cay kasıgı ıcırdım 5 ayda gecmeyen oksuruk 3 gunde gectımerhaba ..sabah girdim bir daha uğrayamadım..annemler aradı sana geliyoruz diye ..ama erken kalktılar..ayda yılda bir gelirler ondada yusuf hiç durmadı..mızır mızır çocuğum çok öksürüüyor..uyusundan uyandırıdı en sonunda alktı uyukuyuda alamdı halada yanımda mızırıdyor..ve benim sabah saat 9 dan beri geçmeyen bir baş ağrım var..ağrı kesicide fayda etmedi.
canım etlıkle arası cok ama esım sevıyoroo demek göksudaydınız dombilim. bizim taraflara yakın gelmişsiniz. bizim dibimizde ama eş yoğun olunca gidemiyoruz işte.:97:
:
ben spora gidiyom kızlarrrr dua edinn
günaydın bayanlaarr!
evet karpuz şekerli olduğndan fazlası kilo yapar bence.ama normal ölçülerde yersen bşi olmaz sanırım.
KARPUZ ÇOK SULU BENCE sorun olmaz. hatta ana öğünlerine az yemekle koyarsan süper olur.
QUOTE]
maalesef canım içini serinlettiği kadar yağlarını serinletmiyor ince bir dilim 1 porsiyon meyve olarak geçiyor,
ayyyy herkezde farklı sanırım bu karpuz olayı,ama bence kaptanın dediği gibi ben ana öğün olarak yiyebilirim sanırım.nitekim bugün öyle yaptım.karpuz anaöğün niyetine yiyebilirsin bence ama ben yiyince çabuk acıkıyodumye yeee fazla değil amaa
şimdi kahvaltımı ettim.
400 ml kefir(208 kalori)
70 gr. ekmek(150 kalori)
dün gece akşam bişey yemeden yattığımdandır heralde bi rüya gördüm.Rüyamda gece acıkıp kalkıyodum ve mısır ekmeği yiyodum sonra da ahh nası yedim diye üzülüyodumdiyet başıma vurdu
valla bugün öğretmenler odasında bende dayanamadım,iki kurabiye yedimcanlarım bugün yediklerimi yazayım
sabah 1 armut
kahvaltı 1 dlm ekmek
domates salatalık
5 zeytin 2 çatal peynir
ara 2 çatal öğrtmenler odasında masada duran pastadan:26:
öğle
1 lahmacun
ayran salata
ara erik olcak az sonranapalım iştahla yiyorlar ama dimi
tabiii canım dök içini rahatla aşkolsun yani.tabi söyliceksin.ama doktoru ihmal etme canım.neden çekiyosunki ağrıyı boşuna git bakalım bir.üşenme hadiii:85:başım çatlıyor ilaç içtim ben en iyisi az uzanayım....
yanlız topiğin en hastalıklısıda benim ha:84: hergün birşey var gerçi sinüzit için inatla doktora gitmiyorum sürnüyorum anca ..burda sizin başınız şişiriyorum ya hastayım vırt vırt ..sanki siz doktorsunuz burya yazınca iyileşeceğim ya.. :76:
canım, mesajlarını 5'e tamamla lütfen. ben, bu konuda ciddiyim. sabah uyanır uyanmaz mesajları boşuna saymıyorum. sen yazarken kimse yoksa senden önce yazılmışlara bakablirsin.
canım, ben ramazan ayında çok fazla karpuz tükettim ama gerçekten çok fazlaydıo kadar karpuza ve ramazana rağmen ramazan bitiminde kilo verdim. bilirsin, ramazan ayında kilo vermek zordur. tek öğünde aşırı yemek yenir vs. ben açıkçası meyveyi bulduğumda yerim. hele karpuza dayanamam. yalnız belki şuna dikkat edebilirsin, karpuzu ara öğün değil de ana öğün gibi düşünebilirsin. ben iftarı yaptıktan sonra yatmadan önce koca bir kase karpuz yiyordum. bazen sahurda da peynirle beraber yedim. kilo da verdim.
bende öyle düşünüyorum canım,bak karpuz ve muz bana kilo yapmıyor sanırım.yinede bir sorayım dedimde ama yorumlar olumlar yönde.zaten 2 dilimden sonra insan şişiyor:)beni tok tutuyorda.tamam karar verdim zaten bugün ,yedimde sabah.tabii ana öğün olarak
bugünkü menüm kızlar:
uyandıktan 5 dk sonra:5 altın çilek ,2 bardak su
sabah:1 dilim karpuzbiraz peynir ve 1 dilim ekmek.
ara:2 kurabiye küçük ama.
akşam:5 kaşık kadar susuz barbunya,3 kaşık kadar bulgur pilavı,1 bardak ayran.
saat 9-10 gibi de karpuz yerim belki yada süt içerim bakalım.
kızlar tartıda çok güzel şeyler görüyorum,allahın izniyle 1 kilo falan vercem bu hafta:)
masallah
kılo verıyoum dıe salma
kuabıye olmazz
yok canım ya valla ne bileyim küçük küçük bişeydi.ama yok insan kilo verdikçe daha iyi hissediyor kendini ve daha bir düzgün yapıyor diyeti.
Selam kızlar akraba ziyaretindeydim bugün yeni geldim şimdide telefon çaldı dayımlar gelicek oturmaya çıkmam lazım poğaça yapıyorumda onlara anca gece girerim geçmişe bakabilirim öpüyorum herkesi
canım bende salarım nasılsa kolay verıyorum dıe dıyetı bozuyorum kısı kendınden bılırmıs ısı
ya canım varya daha vermem gereken en az 20 kilo var:)ama acelemde yok yaniyavaş ve emin adımlarla ilerleyim şimdilik yeter.allah izin verirse 80 kiloya inersem ozaman başlıcam sıkı diyete ve spora.neden dersen şimdi ilk başlarda kolay verebiliyor insan az bir diyetle ama bir müddet sonra duracak işte ozman gerçek gücümü göstercem
sabah ara ıcın sankı ogun gıbı olmus ama akşam az yıyerek telafı etmıssınk.öncesi: ballı limonlu su ve elma:)
kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta ve zeytin ve 1 dilim ekmek + 1 form plus
ara: çeyrek simit ve 1 bardak ayran
öğle: 1 tabak z.yağlı fasülye ve pul biberli yoğurt, dolu dolu 2 yk
ara: 2 kupa yeşilçay
akşam: 2 kepçe mercimek çorbası ve bol salata
birazdan karpuz yiyeceğim inşallahcanımı çektirdiniz karpuzum kabak çıktı ama iyi yönü ne biliyor musunuz? az şekerli:82:
su: belirsiz
spor: öğleden önce ve sonra dışardaydık
gazan mübarek olsunben spora gidiyom kızlarrrr dua edinn
oo tatile gidiyorsunuz demek:97:canım etlıkle arası cok ama esım sevıyor
ende esım salı persembe cuma akşamı 11 de gelıyor yogun
her zman olmuyor ama ınsalalh devamı gelır dun canım nasıl mangal ıstedı mıllet akşam mangalları yakmıs mıssss gıbıydı
rabıacım bu cumartesı tatıle cıkacagız sabah 6 da yolculuk var ınsalalh
persembeye geecegız 20 mayısta bıldırım yaparım sonrakı haftada yaparım ama 21-26 mayıs arası yokum haber vereyım
afiyet olsun canım.bende öyle düşünüyorum canım,bak karpuz ve muz bana kilo yapmıyor sanırım.yinede bir sorayım dedimde ama yorumlar olumlar yönde.zaten 2 dilimden sonra insan şişiyor:)beni tok tutuyorda.tamam karar verdim zaten bugün ,yedimde sabah.tabii ana öğün olarak
Allah senibugünkü menüm kızlar:
uyandıktan 5 dk sonra:5 altın çilek ,2 bardak su
sabah:1 dilim karpuzbiraz peynir ve 1 dilim ekmek.
ara:2 kurabiye küçük ama.
akşam:5 kaşık kadar susuz barbunya,3 kaşık kadar bulgur pilavı,1 bardak ayran.
saat 9-10 gibi de karpuz yerim belki yada süt içerim bakalım.
kızlar tartıda çok güzel şeyler görüyorum,allahın izniyle 1 kilo falan vercem bu hafta:)
gezmeye rağmen güzel menü bence5 altıncılek 1 bardak maydonoz suyu
kahvaltı yok
öglen 1 su bardgı maydonoz suyu
gezmede tavuk salata4 yk
1/2 pogaca
ıkıni y.çay
akşam yemegımıde yedım 1 bardak ayra 1 dılım ekm 4 yk kurufasulye
kolay gelsin canım.Selam kızlar akraba ziyaretindeydim bugün yeni geldim şimdide telefon çaldı dayımlar gelicek oturmaya çıkmam lazım poğaça yapıyorumda onlara anca gece girerim geçmişe bakabilirim öpüyorum herkesi
oğlum simiti çok seviyor. ona alınca ben de kendimi zor tutuyorum:) çeyrekle iyi durdum yine canım. bir de ben uyumuşum oğluşu yatırırken. ondan fazla yemek yemeye vaktim olmadısabah ara ıcın sankı ogun gıbı olmus ama akşam az yıyerek telafı etmıssın
pul bıberı yag yaktırıomus
bu arada oglum
yenı uyandı sabahı ederız bende gece 30 dk da bı uyanıp sabah en erken 10 da kalkıyoruz
ogun bırlesıyor sabah ve ogle
ıyı olmuyo
oo tatile gidiyorsunuz demek:97:
şimdiden hayırlı yolculuklar canım. ne tarafa gidiyorsunuz?
gezmeye rağmen güzel menü bence
.
canım, tatiliniz güzel geçer inşallah.yalovada armutlu tatıl koyu dıe dusunuyoruz ama nasıp
5 gun kalalım dıyoruz
valla rabıacım gezmede en zararsız atlattım dıyeyım
hatunlar cosmus mubarekler
sporda yapsam oooooooooooo super olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?