oğlum simiti çok seviyor. ona alınca ben de kendimi zor tutuyorum:) çeyrekle iyi durdum yine canım. bir de ben uyumuşum oğluşu yatırırken. ondan fazla yemek yemeye vaktim olmadı
geç yatan çocuk iyi oluyor canım. bizimkini birazdan yatırırız inşallah ve sabah da 8 gibi kalkar Allahın izniyle. o zaman öğünler düzgün çıkıyor.
yani bir de bizimki 10'da kalkarsa öğle uykusuna yatmıyor. sinir oluyorum öyle olunca. benim dengem şaşıyor.sımıtıde ben ck sevıyorum
hafta sonu kahvaltıda esım almıs
evet cocouklar erken kalkınca
duzene gırıyoruz
satt 10 da kalkınca duzen sasıyor
canım, tatiliniz güzel geçer inşallah.
bu aralar hakikaten senden spor göremiyorum. tatilde bol bol hareket et. yediklerini de yakmış gelmiş olursun.
ayyy zormus senınkı gercı buyuk benımkı daha 14 aylıkyani bir de bizimki 10'da kalkarsa öğle uykusuna yatmıyor. sinir oluyorum öyle olunca. benim dengem şaşıyor.
sende hos geldın gunaydınn
ayyycok severım yaz sıcagında peynır tulum peynırı ama soguk karpuz ohhhhh mıs gıbı baska bısı ıstemem ama kalorılı ıste
canım ankarada goksu parkı var yapay gol ıcerısınde ordek kugu kaz var pıknık masaları ıle cevrılı
esım akşam yemegımızı al dedı acık havaya gıdelım dedı gıttık
evet pıknık gıbı oldu kacamakta yapmadım
bakımlı olmak ıyı
ıyı bı baslangıc yapmıssın bende bugun gundekı arkadaslarımla konustum
pek uymadıya onlara ......
ferdıcı canım ben 67 ye kadar ındıydım sımdık 69.6 yım
catlalar ıcın lıerac ın serum u ıyı gelıo denedım ama duzenlı olacak pahalı
sabah akşa sureceksın
domates salatalık taylan kumelı sınırsız yıyebıırsınız kalorısı yok enecek kadra az
hem dıyettekı kısı sınırsız yıyebılecegım bısı var deyıp moral buluyoo
bı ınsan en fazla 5 tane yıyebılır demıstı
fıle canım masallah azımlısın benı nesfıt hıc tutmuyoo acıkıom
tekbır setrems tugba ya bakalbılırsınben susulu sevmıyorum sade agır olmalı tesetturun mantıgına aykırı
pardesu dunyasında bulabılırsın
canım benımoglumun oksurugune turp denedım ılac nane bal gecmedı en son 3 yemek kasıgı bal a 1 tatlı kasıgı toz zencefıl koydum sabah akşam 1 cay kasıgı ıcırdım 5 ayda gecmeyen oksuruk 3 gunde gectı
canım etlıkle arası cok ama esım sevıyor
ende esım salı persembe cuma akşamı 11 de gelıyor yogun
her zman olmuyor ama ınsalalh devamı gelır dun canım nasıl mangal ıstedı mıllet akşam mangalları yakmıs mıssss gıbıydı
rabıacım bu cumartesı tatıle cıkacagız sabah 6 da yolculuk var ınsalalh
persembeye geecegız 20 mayısta bıldırım yaparım sonrakı haftada yaparım ama 21-26 mayıs arası yokum haber vereyım
çocuğun yatarken önce sporunu yap derim. o zaman sporsuz kalmazsın. bir de eğer uzun süre yapamıyorsan kısa parçalara böl. 20 dk lık 3 parça yeter de artar bile.demı koca totomu kaldırsam ıyı olacak tatılde yuzerım ınsallah
yuruyuselrde yaparız
ayyy zormus senınkı gercı buyuk benımkı daha 14 aylık
ben geldim.. :79:
bugun 9 da kalkmisim kahvalti kahvaltida fix yine 2 dilim ekmek.margarin,peynir,4 zeytin,domates,maydanos,1 fincan yesil cay..
ögle yuzmeye gittik amcamla beraber..yuzmeden ciktik, gel döner yiyelim dedi.. dedimki amca gel biz eve gidek yumurta kiram guzel kahvalti gibi yiyem olur dedi.. bu arada saat 3..neyse eve geldik ama karnimiz nasil ac.. ben acligima uydum 6 yumurta kirdim peynirli,maydanosluikimiz yedik.. 3,5 dilim ekmekle:78: bucugu noluyo diceksiniz son dilim cok geldi amcamla paylastik yaa yuzmede attigim tum kalorileri aldim sanirim.. sonra eve gelince uzandim uyuyamadim ama..saat 6 bucukta temizlige giristim..8 bucuktada yarim saat kosuya ciktim..simdi yesil cayimi icicem..3 te nasil yediysem o kadar temizlik,kosu hala tokum yaa..
evet süper tempolu bi günkızlar, maşallah bugün çok aktifiz, çok canlıyız topik olarak
k.öncesi: ballı limonlu su ve elma:)
kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta ve zeytin ve 1 dilim ekmek + 1 form plus
ara: çeyrek simit ve 1 bardak ayran
öğle: 1 tabak z.yağlı fasülye ve pul biberli yoğurt, dolu dolu 2 yk
ara: 2 kupa yeşilçay
akşam: 2 kepçe mercimek çorbası ve bol salata
birazdan karpuz yiyeceğim inşallahcanımı çektirdiniz karpuzum kabak çıktı ama iyi yönü ne biliyor musunuz? az şekerli:82:
su: belirsiz
spor: öğleden önce ve sonra dışardaydık
ahh canım ahhh inşallah yediklerini eritmişsindir.valla bu yumurta olayına şaşıyorum ben eşimle en aç olduğum zaman bile 4 ten fazla kırıp yemedik yani:)ama yumurtada çok kalori yok diye biliyorum ben.birkereciktende bişe olmaz üzülmeeeee
Kahvaltı:
400 ml kefir(208 kalori)
70 gr. ekmek(150 kalori)
Ara:
1 elma+5 cherry domate
Öğlen:
10 kaşık civarı ıspanak sote
Ara:
5 cherry domates+1 elma
Akşam yok
Su:2 litre
Spor:50 dk bisiklet çevirme,90 kol çalışma,60 mekik
bunun yanında 2 kez 4.kata in,çık ve 15 dk.orta tempoda yürüme.
iyi geceler bayanlar.Hepinizi öpüyorum.Bu grubu seviyorum
geçmiş olsun canım nane lımon iyi gelir.
3 aylık yazılmışsın hayırlı olsun.
diyet yaparken uyku saati de önemli canım. kendine uyumamak için bir uğraş bulmalısın.
çok güzel canım. menü de spor da.
afiyet olsun spor da güzel su az
öğle uykusuna yatıyorum 2 saat bünyem alışık zor oluyor çok uzun zamandır aslında gün içerisinde 1 2 saat mutlaka uyurum neden acaba
dünkü menü
kahvaltı.kepek ekmekle peynirli tost
öğlen.4kaşık etli mantar sote 2kaşık pilav yogurt
akşam yok zaten yediklerimde durmadı hepsini kustum
spor 45dk yürüyüş
su 1.5
kızlar ya ben birde şey sorcam size karpuz kilo aldırır mı?ben çok severimde:)hani biraz kaçırsam bişe yapar mı?yanlış anlamayın daha yemedim de bi sorayım dedim:)
en son takımda izne ayrıldığımda kaç olduğumu bile hatırlamıyorum çünkü tartı okadar çok oynadı ki69u bile gördüm kızlarr ya ama şimdi düşmüşümdürr öle tahmin ediyorum bakalım cumaya kadar kaç olcak bitsin artık bu çileeee çekememm bile bilee
kızlar bu arada 1haftadır tırnakları mı da uzatıyorum dediğiniz gibi kendime kısa hedefler belirliyorum :44:kendimize bakmalıyızzz ne o salmışım kendimii bakmıyorum hiç yaa
bugünkü menüm kızlar:
uyandıktan 5 dk sonra:5 altın çilek ,2 bardak su
sabah:1 dilim karpuzbiraz peynir ve 1 dilim ekmek.
ara:2 kurabiye küçük ama.
akşam:5 kaşık kadar susuz barbunya,3 kaşık kadar bulgur pilavı,1 bardak ayran.
saat 9-10 gibi de karpuz yerim belki yada süt içerim bakalım.
kızlar tartıda çok güzel şeyler görüyorum,allahın izniyle 1 kilo falan vercem bu hafta:)
kolay gelsın
poğaacalarda yeme sakın
ben geldim.. :79:
bugun 9 da kalkmisim kahvalti kahvaltida fix yine 2 dilim ekmek.margarin,peynir,4 zeytin,domates,maydanos,1 fincan yesil cay..
ögle yuzmeye gittik amcamla beraber..yuzmeden ciktik, gel döner yiyelim dedi.. dedimki amca gel biz eve gidek yumurta kiram guzel kahvalti gibi yiyem olur dedi.. bu arada saat 3..neyse eve geldik ama karnimiz nasil ac.. ben acligima uydum 6 yumurta kirdim peynirli,maydanosluikimiz yedik.. 3,5 dilim ekmekle:78: bucugu noluyo diceksiniz son dilim cok geldi amcamla paylastik yaa yuzmede attigim tum kalorileri aldim sanirim.. sonra eve gelince uzandim uyuyamadim ama..saat 6 bucukta temizlige giristim..8 bucuktada yarim saat kosuya ciktim..simdi yesil cayimi icicem..3 te nasil yediysem o kadar temizlik,kosu hala tokum yaa..
Kahvaltı:
400 ml kefir(208 kalori)
70 gr. ekmek(150 kalori)
Ara:
1 elma+5 cherry domate
Öğlen:
10 kaşık civarı ıspanak sote
Ara:
5 cherry domates+1 elma
Akşam yok
Su:2 litre
Spor:50 dk bisiklet çevirme,90 kol çalışma,60 mekik
bunun yanında 2 kez 4.kata in,çık ve 15 dk.orta tempoda yürüme.
iyi geceler bayanlar.Hepinizi öpüyorum.Bu grubu seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?