Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bu arada her ay başımızın tacı ünlü konuğumuz yine tam zamanında gelerek(regl) o dertten bari kurtardı beni..ama okadar ağrı kesici içtimki ilk defa regl olduğumu anlayamdım..oy ben nerelere gidem hangi dağlara çıkamda şu sıkıntılardan kurtulam yarabbi..:84:neys eiçinizi karartım az kahakalar atamda rahatlayın..oh oh göbecikte atam gerçek hayatta hastalıktna bunları yapamıyorum ama sanalda yapayım bariiiiiiiiioh oh yandan ...yok ben bu halimi beğendmedim topğiğin en büyüğü benim sanırım.sizlere nasıld a güzel örnek oluyorum..((

Son düzenleme:
gülşah öğle uykusu çok fazla uyuyorsun bu kadar beslenme düzenine rağmen bu uyku yüzünden kilo veremiyorsun.yarım saat kestir tabi sabah çok erken kalkıyorsan yoksa öğle uykusu kilo aldırı canım..

canım hastalık bu senin elinde değilki sabret ALLAH hepimizi birşeylerle sınıyor,bol bol dua edelim,birbirimize ALLAH tez zamanda şifa versin seni ve evlatlarını beterinden korusun.

yemedim valla tatmadım bile
:
sana kocaman aferımmmm
vallatebrıkler o sıcacık pogacaalrı yapıp pısmesıne tanık olup tatmamak ırade ısı
benım kuzu
sabah uyanır 1 saat sonra tekrar uyur bugun 2.5 3 saat uyutmayıp temızlıgımı yapayım
uykusu cok gelsın yemegını yedırıp
yatırayım bu aradada temızlıgımı yapayım
uyuyuncada kosu bandında yuruyeyım

bende sade ve tam boydan istiyorum beğendiklerim hep yarım.

hangı sehırdesın

5 altıncılek
1 bard maydonoz suyu

kahvaltım
1 dılım ekm
1 dılım peynır 1 dom
1 salatalık
1 haslama yumrt

Son düzenleme:
ayy hiç sorma canım ya bende 66ları gördüydüm ama bi baktım 69lardayımmoyüzden tartıya çıkmak ta istemiyorumm
rabiş hatundan herzamanki gibiii mikemmelll bi menü dahaa
aynennn canım bakı9mlı olmak önemli benimde saçlar dökülüyo diye dün akşam zeytinyağı sürdüm saçlaraa beklettim 1 saate yakın yağlı yağlıı annemde bağırıyo bitlencen diye töbe yaaama hiç dökülmedii güzel yanı o 2 belki 3tel ancaa

heheheee ayy biz bu konuğu sevmiyoz zatiii yaa içimizi karartmadınn ablam ya güldürdün hattaa şimdidenn geçmişlerr olsunnn

bu aradaaa tüm takımaaaa günaydınlarrrrrrr hayırlı sabahlarrrrrrr

kızlar bu arada dün kayıt yaptırdım ve başladım sporuma ama niyeyse çok terleyemiyorum ben yaaa anlamış deilim su gibi olmam lazım ama olmuyooooo iyi mi kötü mü sizce? spor sonrası eve gittimm bide ne görimm ev boyanmışş heryer her yerdee haydaaaaannem dedi sen mutfağa girr ben buraları hallederim çok yoruldum ya mutfaktaykende saçlara zeytinyağını sürdümm evde zeytinyağını kullanmıyoruz boş durmasın bi işe yarasın bariiii dimi ama

evet bakımlı olmaya karar verenlerden biri de benim ama işin kötü tarafı bakımlı olmayı bilmiyorumgeçen gittim bi ruj aldım bir göz kalemi ve bi rimelim var bunlarla bişiler yapmaya çalışıyorum tırnaklarımı şekillendirecem ama bi yerinden kessem öbür tarafı yamuk yumuk oluyo zamanla düzelir heralde

canım valla dün akşam 8 gibi ders verdim.Kız koydu önüme cevizli,ballı kurabiyeleri.Ye ye diye tutturdu.Karnım aç ama acayip şekilde aç.Ben de dedim yok bu saatte yenmez onlar dedim.Vazgeçti ısrardan.Ama aklımın bi kenarında duruyolar o kurabiyeler nasıl yemedim hayret ettim valla.

çok geçmiş olsun yaa.Nazara inanır mısınız? ben inanıyorum cidden 3 kuluvellah 1 elham okuyup dışarı çıkarken ayetel kürsi okuyun.Çok saçma gelebilir bu önerim ama nazar oluyo bazen.

günaydıııın

sabır acıdır ama meyvesi tatlıdır.

günaydın grubunuza katılmaktan mutluluk duyarım çünkü çok istekli ve biribirine destek olan bir grup gibi görünüyor.

Son düzenleme:
demı ben sımdık son gaz 65 ı gormeye calısıyorum
inşşş bende istiyomm spora da başladım ama iştahım mı açıldı ne yineespordan sonra acıkıyorum yaa önerisi olan var mı?

3kulhü 1 elham ve ayetel kürsi konusunda bende katılıyorum canım gerçekten öyle valla
kurabiyeleri yemediğin içinde tbr eidyorumm
ve tırnaklara gelince bence önce izin ver bi uzasınlar kendin kesme git bi kuaföre manikür yaptır onlar düzeltmesini de yapar ondan sonra öle kendin kesmeye başlarsın ben öle yapmayı düşünüyorum sadece bi tavsiye

tam olarak ne yapıyoruz cuma sabah tartılıp kilo yazıyoruz başka? ben ilk defa diyet grubuna girdim de:????

Son düzenleme:
canım spordan sonra böyle buz gibi bi ayran olabilir bence.Protein kaynaklı.Ya da yine soğuk bi meyve olabilir.Malum vücut çalışmış ısınmış motoru soğutmak lazım

haklısın aslında ya manikür konusunda.Bi gidip bakım yaptırmak lazım.Kendim kesmeyle olmuyo cidden uzasın bakalım ellerim bişeye benzer inşallah

kızlar yazlık pardesü almak istiyorum.bu aralar alan veya beğendiğiniz varmı, yardım bekliyorum.

ARKADAŞLAR ALVİNA DİE Bİ MARKA VAR. ONUN ÜRÜNLERİ GENELDE HOŞ OLUYOR. BEN ORDAN ALIRIM PARDESÜ Y A da tuniklerimi. pardon büyük harfle yazmışım.

geçen gazetede okudum. saf zeytinyağı her burun deliğine 2 damla damlatılırsa hergün sinüzite iyi geliyormuş. bende de var. iyi geliyor. çok geçmiş olsun.

tam olarak ne yapıyoruz cuma sabah tartılıp kilo yazıyoruz başka? ben ilk defa diyet grubuna girdim de:????

canım evet kilolarımızı her cuma bildiriyoruz,bazı kurallar var kaptan sana yazacak kabul edesin ve birlikte kilolardan kurtuluruz ama sadece kilo değil bütün sorunlarımızı paylaşıyoruz.

ama benim spordan sonra karnım acıkıyooo yaaynen bende uzatim gidicem manikürezaten işyerinde yemek yapmaktan eller mahfoluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…