menü güzel..harekette var tamamdır adaş..meraba kızlar geldim :))
sabah kahvaltım:
5'i bir yerde çayım.
10 dkk sonra
6 zeytin
yarım domates
1 tatlı kaşığı çikolata
bir dilim ekmek
yarım haşlanmış yumurta
2 bardak şekersiz çay
ara : su bitki çayı
öğlen : su ve bitki çayı
ara : su
akşam: 16:00
2 parça yağsız ızgarada pişmiş tavuk (derisiz)
3 tane köz biber (yağsız yine)
roka, taze soğan, dere otu (her birinden bir tutam)
1 dilim ekmek
Tükettiğim su mikrarı:
3.5 litre su
1 litre bitki çayı
2 bardak çay.
Spor:
sabah uyandığımdan beri dötüm yer görmediişlerim bitti.. şimdi biraz yürüyüş yapabilirsem yapıcam.. ve duş alıcam. yine gelirim kızlar... hafta sonu pek kimse yok
selam kızlar
dün bugün evde misafir eksik olmadı maşallah şimdi herkes gitti sarma sarcaz annemle menümüde sıkıştırıyım araya hemen
sabah
1 tane ıspanaklı börek(merak etmeyin küçücüktü ayrıca yağsız ve çok incecik hamuru vardı)
domates
peynir
ara yok
öğlen
2 salatalık 5 tane domates yedim ekmeksiz
ara
1 adet portakal
şimdilik bu kadar sonra görüşürüz yine
ver gazı ver gazı..çıkma teklifimi kabul ettiğin için teşekkürler
hemen kendimi tanıtayım sana ortim adım gülşah 24 yaşındayım bekarım 1 nisandan beri bu forumla tanıştım hedefim 50 kilo en çok çıktığım kilo 761 mart 2011 den beri verdiğim kilo 9. uzun soluklu bir maraton bizi bekliyor.
orti istememin sebebi gerçi bütün arkadaşlar birbirimize destek oluyoruz tabiki ama 2 kişi birbirimizden daha çok sorumlu olmamız bizim lehimize olur diye düşünüyorum mesela gülşah spor yapmamışsın koş çabuk 1 saat sporunu yap hemen gel gibi direktifler verebilirsin bana. yapmazsan kel kalasın koca bulama inşallah gibi
ver gaz ver gaz banatabiki bende sana
ne diyorsun ortim
ah ufaklıklar ..üzme kendini..biraz sabır ve azimle sende incecik olursun..slm kızlar nasılsınız.kusura bakmayın ya paylaşımda bulunamıyorum.biliyorsunuz misafirim var.10 gün falan kalacaklar.tekrar söyleyeyimde unutmayın.çünkü biraz geçmişe baktımda yanlış anlaşılmalar falan olmuşneyse kızlar.10 gün sonra inşallah paylaşımlara tam gaz devam etcem.yalnız moralimi bozan bişe oldu kızlar çokk üzgünüm çokkk.tam kahvaltı masasındaydık ve yeğenime annesi yemek yedirmeye çalışıyordu yeğenim birden bana döndü.anne bende halam gibi şişko olursam güçlü olurmuyum,bende onun gibi şişko olcam dedi güleyimmi ağlayayımmı bilemedim.eşim, kardeşlerim hepsi başladılar gülmeye.bende gülüyordum sonra birden ağlamaya başladım.hepsi napıyosun saçmalama falan dediler ama ben bozuldum işte.neyse kızlar kusura bakmayın bir içimi dökeyim dedim.şimdi dünkü menümü yazayım.
sabah peynir,zeytin domates,
ara:1 gözleme
akşam:salata,yoğurt,biraz bal.
bunlar aklımda kaldı.herkezi öptm kızlar:)
bu arada sabah erken çıkıcam demiştim ama kalkamadım şimdi sınav çıkışına gidicem.. menümde veriyim. bir muz 3 kaşık yulaf ve süt bugün dikkatliyim
iyi geceler..günaydın kızlar:79:
ferdici canım hedef kilon neydi? bildirmeyi unutmuşuz.
evet kızlar gelelim genel toplama:
sabah:
3 kaşık müsli yarım bardak süt
Ara:
yok
öğlen:
ara:
yok
Akşam
arkadaşlarla mangal yaptık orda yedim.
4 dilim kepek ekmeği
2 el ayasında tavuk ızgara(marineli)
3 bardak kola
1 domates
1 közlenmiş biber
su:2 litre;4 yudum soda
spor:arkadaşlarla voleybol.Akşam konserinde hoplama zıplama.
hoş geldin..merhaba aranıza bu cuma katıldım 80 kiloyum 65 olmak istiyorum boyum 173 cm. ara ara girip bir şeyler yazmaya çalışacağım. şu ticker factory y ekeleyemedim nedense. bugün ne yedim
sabah
1 simit
biraz peynir
10 tane yeşil zeytin
ara
bir fincan kahve
öğlen 5 kaşık pirinç pilavı
şimdilik bu kadar
sonrasında şöyle düşünüyorum
ara
2 elma
akşam
6 kaşık sebze yemeği
1 tane biber dolması
ekmek yokkk
ara
1 elma
1 salatalık
her sabah yarım saat bisikjelete biniyorum.
aynı zamanda çalışıyorum ve hep işe giderken yürümeyi tercih eiyorum
evde mekik falan çekip kendimce spor hareketleri yapıyorum
olur mu bilmem artık
çıkma teklifimi kabul ettiğin için teşekkürler
hemen kendimi tanıtayım sana ortim adım gülşah 24 yaşındayım bekarım 1 nisandan beri bu forumla tanıştım hedefim 50 kilo en çok çıktığım kilo 761 mart 2011 den beri verdiğim kilo 9. uzun soluklu bir maraton bizi bekliyor.
orti istememin sebebi gerçi bütün arkadaşlar birbirimize destek oluyoruz tabiki ama 2 kişi birbirimizden daha çok sorumlu olmamız bizim lehimize olur diye düşünüyorum mesela gülşah spor yapmamışsın koş çabuk 1 saat sporunu yap hemen gel gibi direktifler verebilirsin bana. yapmazsan kel kalasın koca bulama inşallah gibi
ne diyorsun ortim
evet kızlar gelelim genel toplama:
sabah:
Ara:
yok
öğlen:
ara:
yok
Akşam
arkadaşlarla mangal yaptık orda yedim.
4 dilim kepek ekmeği
2 el ayasında tavuk ızgara(marineli)
3 bardak kola
1 domates
1 közlenmiş biber
su:2 litre;4 yudum soda
spor:arkadaşlarla voleybol.Akşam konserinde hoplama zıplama.
merhaba aranıza bu cuma katıldım 80 kiloyum 65 olmak istiyorum boyum 173 cm. ara ara girip bir şeyler yazmaya çalışacağım. şu ticker factory y ekeleyemedim nedense. bugün ne yedim
sabah
1 simit
biraz peynir
10 tane yeşil zeytin
ara
bir fincan kahve
öğlen 5 kaşık pirinç pilavı
şimdilik bu kadar
sonrasında şöyle düşünüyorum
ara
2 elma
akşam
6 kaşık sebze yemeği
1 tane biber dolması
ekmek yokkk
ara
1 elma
1 salatalık
her sabah yarım saat bisikjelete biniyorum.
aynı zamanda çalışıyorum ve hep işe giderken yürümeyi tercih eiyorum
evde mekik falan çekip kendimce spor hareketleri yapıyorum
olur mu bilmem artık
slm kızlar nasılsınız.kusura bakmayın ya paylaşımda bulunamıyorum.biliyorsunuz misafirim var.10 gün falan kalacaklar.tekrar söyleyeyimde unutmayın.çünkü biraz geçmişe baktımda yanlış anlaşılmalar falan olmuşneyse kızlar.10 gün sonra inşallah paylaşımlara tam gaz devam etcem.yalnız moralimi bozan bişe oldu kızlar çokk üzgünüm çokkk.tam kahvaltı masasındaydık ve yeğenime annesi yemek yedirmeye çalışıyordu yeğenim birden bana döndü.anne bende halam gibi şişko olursam güçlü olurmuyum,bende onun gibi şişko olcam dedi güleyimmi ağlayayımmı bilemedim.eşim, kardeşlerim hepsi başladılar gülmeye.bende gülüyordum sonra birden ağlamaya başladım.hepsi napıyosun saçmalama falan dediler ama ben bozuldum işte.neyse kızlar kusura bakmayın bir içimi dökeyim dedim.şimdi dünkü menümü yazayım.
sabah peynir,zeytin domates,
ara:1 gözleme
akşam:salata,yoğurt,biraz bal.
bunlar aklımda kaldı.herkezi öptm kızlar:)
çıkma teklifimi kabul ettiğin için teşekkürler
ne diyorsun ortim
kızlar bu arada forumda dolaşırken yeni birşey okudum benim gibi su içmeyi unutanlara faydası dokuncak birşey . hergün bileğinize 8 lastik takıyorsunuz her bardak suda 1 tanesini çıkarıyorsunuz. ben yarın 10 tane takıcam çünkü su içmek hiç aklıma gelmiyor. paylaşmak istedim.
bu arada yasemin hoş geldin...
ortim yaşıtmışız bu arada bende 24 yaşındayım izmirde yaşıyorum bir yıllık evliyim darısı sana olsun bu arada:) haklısın gerçekten birbirimize karşı sorumlu olmak daha dikkatli olmamızı sağlayabilir ben bugün şirinceye gittim malum orda diyet hiçbişiy yoktu ne yesem aklıma hep bu forum geldi. ben varım yaniama önce sanırım senin beni izaya sokman gerekçek iki gündür diyetim bozuldu gezmek iyi gelmiyo bana otur evde yap sebze yemeğini deme neyse gülşahçım artık biribirimizi kamçılarız inş. öpüldün iyi geceler
kızlar bu arada forumda dolaşırken yeni birşey okudum benim gibi su içmeyi unutanlara faydası dokuncak birşey . hergün bileğinize 8 lastik takıyorsunuz her bardak suda 1 tanesini çıkarıyorsunuz. ben yarın 10 tane takıcam çünkü su içmek hiç aklıma gelmiyor. paylaşmak istedim.
bu arada yasemin hoş geldin...
ne güzell... kiskandim,bende istiyom bi orti banane..:84: hep birlikte yol aliyoruz fakat bu yolaa varmi bana ortak olacak?? :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?