günaydınnn 13,takımın fıstık sakinleriiii herkeseee mutlu huzurlu az kalorili bol hareketliii bi hafta sonu diliyorummmmmm
gece boyunca uyumadımmm uykum var 4:30da yattım 6:30da kalktım bugün nasıl dayancam bilmiyorum yaaa
sabah kahvaltım:
- biberiye suyum.
20 dkk sonra
-3-4 yeşil zeytin
-1 çay kaşığı çikloata
-1 çay kaşığı bal
-yağsız peynir.. bunları yedim sanırım
öğlen sadece su su su su su
spor:
* 45 dkk yürüdüm (6.5 km) (yüksek ve orta tempo karışık yürüdüm)
*50x2 ip atlama
*50x7 zıplayarak twist (350)
*15 dkk tempolu şarkılarla dans show
*200 sabit twist
bunların hepsini nasıl yaptın dediğinizi duyar gibiyim kısa süreli aralıklarla yaptım bugünü kendime ayırdım
işlem sonunda su gibi olduğum için ılık bir duş aldım. ve güzel bi keselenip inanılmaz rahatladım...
akşam yemeği: 16.20
- bir kase (1.5 kepçe) domates çorbası
- 4-5 parmak light galeta
- bir ısırımlık çikolata (canım çok tatlı istiyo)
tükettiğim su miktarı:
- 1.5 Lt x3 (4.5 lt) Çok terledim çok wc çıktım sürekli susuyodum
saat 9.30 gibi de bir bardak ılık süt içerim. bu arada dizim çok şükür daha iyi.. hiç zorlanmadım bugün..
kızlarr benim de bugün kü mööönüm şöyle
sabah spordan önce yarım bardak elma suyu
kahvaltı : 1 dilim ekmek + kaşar peyniri + yumurta + domates
Ara : 1 bardak yarım yağlı sütle nescafe
öğlen : yaprak sarması + yogurt
akşam : 1 kase k fleks + 2 tane erik + 3 tane sarma dayanamadım
spor olarak da kendimi aştım sanırım kızlar bugun sabah 1,5 akşam 2 saat toplam 3,5 saat bisiklet sürdüm
dumbell + sopa + mekik yaptım
kızlar belki duymuşsunuzdur dün sedada izledim bir kase yoğurda 1 tane kayısı 2 yemek kaşığı kepek 1 tatlı kaşığı tarçın koyup yenildiği taktirde karın tok oluyrmuş. kayısı bağırsakları çalıştırıyo kepek tok tutuyo tarçında tatlı isteğini azaltıyor ben emzirdiğim için ya rın denicem
yaa kızlar bişe dicem size .allah izin verirse ben 5 temmuz gibi tatile çıkacağım.önce izmir,ordan mersin,ordanda samsun yapcaz:)gittiğim yerlerde internet olmayacak büyük ihtimal.yinede şu kablosuz internetlerden almayı düşünüyorum ama bakalım.hani şu 3 aylık falan olandan.kesin bişe diyemeyeceğim yinede haberini,z olsunda şimdiden söyleyim dedim:)
günaydın ikbalim menüde okadar abartılı bişi yok cnm okadar koşuşturmayaa iyi yine ufak sıyrıklarla atlatmışsın günüüüGünaydın kızlar gününüz aydın olsun...
dün çok şey yiyemedim... çok yoğun bir gündü. Kızalrınmın karne telaşı, kep çekimleri, gelinler falan derken çok karmakarışık bir gündü.
Dün sabah kahvaltısında az domates salatalık ve 8-9 yeşil zeytin, 3 dilim ince ekmek 1 fincan çay
öğlen de küçük bir kek ve meyve suyu
şimdi en kötüsü geliyor, birşey yapmaya takatim yoktu ve yiyecek bişey aklıma gelmedi
1por döner:18::18::18:
öptüm hepinzi
GÜnaydın canım , aaaa neden öyle oldu hayırdır canını bişeye mi sıktın?
günaydınnn 13,takımın fıstık sakinleriiii herkeseee mutlu huzurlu az kalorili bol hareketliii bi hafta sonu diliyorummmmmm
gece boyunca uyumadımmm uykum var 4:30da yattım 6:30da kalktım bugün nasıl dayancam bilmiyorum yaaa
ek kart mıHERKESE GÜNAYYYDDIIIINNNNNNNNNNN
iyi hafta sonları..... ama bana hafta sonu gibi gelmiyo malesef... kociş çalışıyo akşama kadar yarında babamla balığa gidicekler....
anca ben kendimi gezdiririm bu haftakendi babam diye bişiyde diyemiyom ki.....
neyse bende ek kartımla geziyim biras bari
cnm uyuyamadığın zaman karanlıkta bi bardak ılık süt iç hem rahatlatıyor... hemde nasıl uyuduğunu bile anlamıyosun ... bi daha olursa dene bak uyumayanlar zayıflayamıyormuş... benden söylemesi...
HERKESE GÜNAYYYDDIIIINNNNNNNNNNN
iyi hafta sonları..... ama bana hafta sonu gibi gelmiyo malesef... kociş çalışıyo akşama kadar yarında babamla balığa gidicekler....
anca ben kendimi gezdiririm bu haftakendi babam diye bişiyde diyemiyom ki.....
neyse bende ek kartımla geziyim biras bari
vayyy süper
oh git bol bol dök kurtları....günaydın..akşam girmedim..tam bakyımdedim oğlum viyakaldı..((
dün çocukalrı oyun parkına götürdük..ordanda çaya abimlere geçtik..bugünd edüğünvar gidebilrsem gideicem..eşim görevde annemlerle takılıcam ama kesin değil..
ek kaaaaaaaaartttttttoh oh bol bol gez dolaşşşşş alışveriş yap canım boşver takılsınlar onlar balıklarla
tşk ederim canımm
oh git bol bol dök kurtları....
dimi cnm bugün babama hediye bakçam yarında kendimi gezdircem napıyım belki tek başıma sinemaya bile giderim.. h. sonu evde oturmayı sevmiyorum...(sanki çalışıyom h. içi gibi)
herkeseeeeeeeeeeee günaydııııııııııın az kalorili bol neşeli hafta sonlarııııı diliyorumm
ben bugun moralmen düşük olarak güne başladım sabah sporuda yapamadım aslında bu durum kilolarımla alakalı tabiki moralim bozuldu birdenkendimi intihar ediciggiiiiiiiiiiim sanırım
şşşştttt kızzz kızdırıyon beni haa... 60 larada geldin zaten daha ne istiyon .... bak 73 lerde sürünüyoz bi gelemedik 60 lara ...
belkide böylesi daha hayırlıdır cnm bozma moralini... daha ne iş fırsatları çıkar karşınaaa zaten çıktıdaaman ne biliyim canım ya kendime kızıyorum aslında verdiklerimi geri almasaydım devam etseydim şimdiye çoktan kilolarımı vermiş istedigim meslegi yapıyor olacaktımhep bu salak kafam yüzünden :84: ben hostes olmak çok istiyordum da elime de bir fırsat geçmişti torpil morpil ama kilom fazla diye olamadımdı şimdi facede arkadaşlarımın resimlerini gördükçe o kıyafetlerle moralim bozullllllduu
mağduuuuuuuuuurum mağdurum daaa mağdurum çok mağduruuuuuum mağdurummm
sen de gez bugun bol bol gitsin 1 kilo daha canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?