Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar gününüz aydın olsun...

dün çok şey yiyemedim... çok yoğun bir gündü. Kızalrınmın karne telaşı, kep çekimleri, gelinler falan derken çok karmakarışık bir gündü.
Dün sabah kahvaltısında az domates salatalık ve 8-9 yeşil zeytin, 3 dilim ince ekmek 1 fincan çay

öğlen de küçük bir kek ve meyve suyu

şimdi en kötüsü geliyor, birşey yapmaya takatim yoktu ve yiyecek bişey aklıma gelmedi

1por döner:18::18::18:

öptüm hepinzi

GÜnaydın canım , aaaa neden öyle oldu hayırdır canını bişeye mi sıktın?

ben şimdi şöyle çabucak geçmişe bir bakim, bugün malum büyük gün

kızlarım bu akşam sahne alıyorlar, çok gururlu ve çok mutluyum
Allahım kızalrımı ve tüm evlatları kem gözelrden ve nazarlardan koru , onları hep iyi insanlarla karşılaştır. Amin

baya su içmişsin tebrikler, sporunda harika:) tebrikelr arada tatlı kaçamağı olmuş ama olsun

vayyy süper

denemek lazım aslında ...

Samsunda nereye gidiceksin ?

günaydın ikbalim menüde okadar abartılı bişi yok cnm okadar koşuşturmayaa iyi yine ufak sıyrıklarla atlatmışsın günüüü
GÜnaydın canım , aaaa neden öyle oldu hayırdır canını bişeye mi sıktın?

sanırım akşamki içtiğim 3bardak siyah çay ve gece boyunca beni kemiren düşüncelerrrrr

cnm uyuyamadığın zaman karanlıkta bi bardak ılık süt iç hem rahatlatıyor... hemde nasıl uyuduğunu bile anlamıyosun ... bi daha olursa dene bak uyumayanlar zayıflayamıyormuş... benden söylemesi...

Son düzenleme:
HERKESE GÜNAYYYDDIIIINNNNNNNNNNN
iyi hafta sonları..... ama bana hafta sonu gibi gelmiyo malesef... kociş çalışıyo akşama kadar yarında babamla balığa gidicekler....
anca ben kendimi gezdiririm bu hafta kendi babam diye bişiyde diyemiyom ki.....
neyse bende ek kartımla geziyim biras bari

ek kart mısüperr fikirrrr
cnm uyuyamadığın zaman karanlıkta bi bardak ılık süt iç hem rahatlatıyor... hemde nasıl uyuduğunu bile anlamıyosun ... bi daha olursa dene bak uyumayanlar zayıflayamıyormuş... benden söylemesi...

tmm canım tşk ederim önerin içinn evet uykusuzluk ta kilo vermeyi etkiliyoo

günaydın..akşam girmedim..tam bakyımdedim oğlum viyakaldı..((
dün çocukalrı oyun parkına götürdük..ordanda çaya abimlere geçtik..bugünd edüğünvar gidebilrsem gideicem..eşim görevde annemlerle takılıcam ama kesin değil..

ek kaaaaaaaaarttttttt oh oh bol bol gez dolaşşşşş alışveriş yap canım boşver takılsınlar onlar balıklarla

tşk ederim canımm

oh git bol bol dök kurtları....

ek kaaaaaaaaarttttttt oh oh bol bol gez dolaşşşşş alışveriş yap canım boşver takılsınlar onlar balıklarla

tşk ederim canımm

dimi cnm bugün babama hediye bakçam yarında kendimi gezdircem napıyım belki tek başıma sinemaya bile giderim.. h. sonu evde oturmayı sevmiyorum...(sanki çalışıyom h. içi gibi)

herkeseeeeeeeeeeee günaydııııııııııın az kalorili bol neşeli hafta sonlarııııı diliyorumm

ben bugun moralmen düşük olarak güne başladım sabah sporuda yapamadım aslında bu durum kilolarımla alakalı tabiki moralim bozuldu birden kendimi intihar ediciggiiiiiiiiiiim sanırım

hafta sonu olunca öyle hissediyor insan ya çalışsanda çalışmasanda hafta sonu piskolojisi herhalde

şşşştttt kızzz kızdırıyon beni haa... 60 larada geldin zaten daha ne istiyon .... bak 73 lerde sürünüyoz bi gelemedik 60 lara ...

şşşştttt kızzz kızdırıyon beni haa... 60 larada geldin zaten daha ne istiyon .... bak 73 lerde sürünüyoz bi gelemedik 60 lara ...

aman ne biliyim canım ya kendime kızıyorum aslında verdiklerimi geri almasaydım devam etseydim şimdiye çoktan kilolarımı vermiş istedigim meslegi yapıyor olacaktım hep bu salak kafam yüzünden :84: ben hostes olmak çok istiyordum da elime de bir fırsat geçmişti torpil morpil ama kilom fazla diye olamadımdı şimdi facede arkadaşlarımın resimlerini gördükçe o kıyafetlerle moralim bozullllllduu

mağduuuuuuuuuurum mağdurum daaa mağdurum çok mağduruuuuuum mağdurummm

sen de gez bugun bol bol gitsin 1 kilo daha canım

Son düzenleme:
belkide böylesi daha hayırlıdır cnm bozma moralini... daha ne iş fırsatları çıkar karşınaaa zaten çıktıda işe başlamıyomuydun sen..
hepimiz aynıyız ben evlenirken bir zayıflamıştım hemde bir ayda hiç anlamadan 70 kilo evlendim devam etsene zayıflamaya sen demi ne var 10 kilo alcak bak şimdi 70 e inemiyom kaldıki 60 istiyorm... bakalım ne zaman ulaşçam hedefe....:97:

herkese selaam!! Birazdan ders vermeye gideceğim.Gala harikaydı her ne kadar Partnerim kot pantolonla gelse de ! Bu italyanların rahatlık anlayışı.off of.Ama takım elbise giymiş türk arkadaşlarımın yanından ayrılmadım.ya hadi kot pantolon giydin bari kol çantanı evde bırak değil mi?

yeme düzenim mahvoldu.son 2 gündür çok kötü şeyler yedim çoook.Üstüne bi de arkadaş kazığı yedim tatlı niyetine.Ama iyi oldu insanları böyle böyle tanıyorum.Keyfimi bozamadı o gerizekalı çocuk.

resimleri birazdan yükleyeceğim mesaj yazamadığım için çok özür diliyorum hepinizden.:26:

az kalorili mutlu haftasonlarııııı!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…