herkese selaam!! Birazdan ders vermeye gideceğim.Gala harikaydı her ne kadar Partnerim kot pantolonla gelse de ! Bu italyanların rahatlık anlayışı.off of.Ama takım elbise giymiş türk arkadaşlarımın yanından ayrılmadım.ya hadi kot pantolon giydin bari kol çantanı evde bırak değil mi?
yeme düzenim mahvoldu.son 2 gündür çok kötü şeyler yedim çoook.Üstüne bi de arkadaş kazığı yedim tatlı niyetine.Ama iyi oldu insanları böyle böyle tanıyorum.Keyfimi bozamadı o gerizekalı çocuk.
resimleri birazdan yükleyeceğimmesaj yazamadığım için çok özür diliyorum hepinizden.:26:
az kalorili mutlu haftasonlarııııı!!!!
kızlar pirinç lapama başladım.... ıyyyyyyy tuzsuz pilav berbatmış ne baharat atttıysam olmadı yaniii..... ama tok tutuyo o kesin.....akşama yoğurtla denicem belki olur o zaman....
meyvede yicem arada... bugün 73.3 kiloyum bakalım yarın ne olacak....
sporumuda yaptım nivea badyle dinamik sabahlar....
bu hafta 70 e yaklaşmam lasımmmm.....
GÜNAYDINNNNNNNNNNNN FISTILARRRRRRRRRRRR MUTLU HAFTA SONLARI DİLERİM HEPİNİZEEEEE
17-06-2011 MESAJLARI
ozlemmtekin 20: 65:
neyneyse - 19
dryrgp - 15
elmaliturta - 14
sakaleynmaster 12
neslivicdan - 11
chika - 11
_ferdici_ 9
ikbal05 8
sementa33 - 7
İPEK 4
yenibirumut - YENİ 4
roseking35 - 1
ebruli_hayat - 1
fundurtan 1
hayata - 1
inşallah doğru saymışımdır kızlarrr yarına sayamıycam evde yokumm cnmlarımmm
belkide böylesi daha hayırlıdır cnm bozma moralini... daha ne iş fırsatları çıkar karşınaaa zaten çıktıdaişe başlamıyomuydun sen..
hepimiz aynıyız ben evlenirken bir zayıflamıştım hemde bir ayda hiç anlamadan 70 kilo evlendim devam etsene zayıflamaya sen demi ne var 10 kilo alcak bak şimdi 70 e inemiyom kaldıki 60 istiyorm... bakalım ne zaman ulaşçam hedefe....:97:
herkese selaam!! Birazdan ders vermeye gideceğim.Gala harikaydı her ne kadar Partnerim kot pantolonla gelse de ! Bu italyanların rahatlık anlayışı.off of.Ama takım elbise giymiş türk arkadaşlarımın yanından ayrılmadım.ya hadi kot pantolon giydin bari kol çantanı evde bırak değil mi?
yeme düzenim mahvoldu.son 2 gündür çok kötü şeyler yedim çoook.Üstüne bi de arkadaş kazığı yedim tatlı niyetine.Ama iyi oldu insanları böyle böyle tanıyorum.Keyfimi bozamadı o gerizekalı çocuk.
resimleri birazdan yükleyeceğimmesaj yazamadığım için çok özür diliyorum hepinizden.:26:
az kalorili mutlu haftasonlarııııı!!!!
prinç lapası tok tutuyo evet ben seviyorum tadını bu ara benimde yapmam lazım son 3 kilom kaldı allahın izni ile ama görenler artık yeter daha verme sen neyapmaya çalışıyosun dişyolar. lesliler ile şuna ki kilomdan bir 5 kilo zayıf gösteriyrımmm çok mutyum ama akşam şımardım b,razcık
aman ne biliyim canım ya kendime kızıyorum aslında verdiklerimi geri almasaydım devam etseydim şimdiye çoktan kilolarımı vermiş istedigim meslegi yapıyor olacaktımhep bu salak kafam yüzünden :84: ben hostes olmak çok istiyordum da elime de bir fırsat geçmişti torpil morpil ama kilom fazla diye olamadımdı şimdi facede arkadaşlarımın resimlerini gördükçe o kıyafetlerle moralim bozullllllduu
mağduuuuuuuuuurum mağdurum daaa mağdurum çok mağduruuuuuum mağdurummm
sen de gez bugun bol bol gitsin 1 kilo daha canım
başlıyorumda çalışmak zorunda oldugum içüün ama gene denicem ya hele bir 5 kilo daha vereyim de dedigin gibi canım hayırlısı artık.sen de benim gibi devam etcegimize verdiklerimizi de geri almışız. hayır birde geri aldıkça vücut daha da genişliyor ya yani önceden 74 kiloda ben bu halimden daha zayıf gösteriyomusum
canım lapaya yağ konuyomuydu?????? ben az zeytin yağı koydum ama az....
ay 65 mesaj sandım o ne dedim ben bilmeden biri mi yazdı... 20 sanırsam
kızlar pirinç lapama başladım.... ıyyyyyyy tuzsuz pilav berbatmış ne baharat atttıysam olmadı yaniii..... ama tok tutuyo o kesin.....akşama yoğurtla denicem belki olur o zaman....
meyvede yicem arada... bugün 73.3 kiloyum bakalım yarın ne olacak....
sporumuda yaptım nivea badyle dinamik sabahlar....
bu hafta 70 e yaklaşmam lasımmmm.....
zamanında bende hep yarıda bıraktım çok zaman kaybetttim yaşım 33
35 yaşından sonra artık metabolizma dahada yavaşlıyor çok iyi bir zamanda sonunda verdim sıon 3 kilom kaldı allahın izni ile darısı herkese
ben de deneyeyim demiştim lapayı ama dayanamamıştım
dayanıcm inş eğer etkisi iyi olursa sende denersin tekrar....
olurcanım 3 ü bir arada 75-80 kalori civarı bişiy sayılmaz.... ama her zamanda yapma arada... süt tozu çok iyi bişiy değil çünkü... bence...kızlaaaaaaaaaaaaar bişi sorucam ya ara öğün olarak bir dene nescafe üçü bir arada içsem bişi olur mu onların kalorsi nedir hiçbir fikrim yok evde süt yokta nescafe yapamıyorum kihkihkihkih
artık herşeyi deneyebilirim canım ölmek var 10 kiloyu vermeden dönmek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?