yenibirumut senle tanışma fırsatımız olmadı diye hatırlıyorum... adın neydi???
ben özlem. izmirde yaşıyorum 24 yaşındayım 1 yıllık evliyim... kpss ye çalışmaya çalışıyorumböle işte... sen neler yapıyosun???
Şimdi kızlar dün ahmet maranki birprogramdaydı.dinledim izledim,dediki özellikle şabanın 13-14-15 ve son günleri, recebin 13-14-15 ve son günleri , ramazanın 13-14-15 i ve son günlerinde sadece kiraz veya sadece karpuz yiyip ogün öyle bir diyet uygularsanız 3 günde nasıl kilo vereceğinize sizde şaşıracaksınız.ama dedi şuan malum recep ayı ve bu ayy kiraz ayıı 3 gün kiraz diyeti yapın,sapını sakın atmayın kurutun çay gibi demleyin dedi.şaban ve ramazandada karpuz aynı şekilde uygulayın dedi.bende bugün karpuz yedim ama kaçıncı günündeyiz recebin tam bilmiyorum.ama her hafta 3 gün uygulamayı düşünüyorum.3 gün karpuz 3 gün kiraz olarak bakalım neler olacak kızlar:)))))
Aaa ne tatlı olmuşsun moonros'cum..
Aaa ne tatlı olmuşsun moonros'cum..
teşekkür ederim canım .İyi kamufile etmişim kiloları di mi ehehe
ben iki taraftanda karadenizliyimmm fındık cenneti gibiii
bi abimi arim bakam ne dicekkk
Şimdi kızlar dün ahmet maranki birprogramdaydı.dinledim izledim,dediki özellikle şabanın 13-14-15 ve son günleri, recebin 13-14-15 ve son günleri , ramazanın 13-14-15 i ve son günlerinde sadece kiraz veya sadece karpuz yiyip ogün öyle bir diyet uygularsanız 3 günde nasıl kilo vereceğinize sizde şaşıracaksınız.ama dedi şuan malum recep ayı ve bu ayy kiraz ayıı 3 gün kiraz diyeti yapın,sapını sakın atmayın kurutun çay gibi demleyin dedi.şaban ve ramazandada karpuz aynı şekilde uygulayın dedi.bende bugün karpuz yedim ama kaçıncı günündeyiz recebin tam bilmiyorum.ama her hafta 3 gün uygulamayı düşünüyorum.3 gün karpuz 3 gün kiraz olarak bakalım neler olacak kızlar:)))))
yap kızzz nolcakkk ben yapıyorum ama karışık:)sabah karpuz yedim öğlen 1 tane simit biraz peynirle.şimdide kiraz yedim:)ee ilk gün olsun okadar:)canım bunu benim bi tanıdığım yapmıştı geçen yıl çok fazlası yoktu ama kilo verdiriyoooo bende mi yapsam neee
iyi tatiller canımSelam kızlar..
Ter içinde kaldım, ama spor mpor yapmaktan değil.. ev işlerinden..
eşimle yazlığımıza gidicez 1 günlüğüne, pazartesi sabahı dönücem eve, yarın ve bu gece burda olamıycam yani, haber veriyim dedim..
Eşyaları hazırlayıp bi yandan da benim sıpacıkla uğraşmaktan 45 dk yürümüş gibi ter attım valla, bi de kzımı yıkadım cam da açamıyorum odada, boğulcam artık..
ohh ne güzell
kirazın sapını kaynatıp içen çok var zayıflatıyormuş diye bende duymuştumm
şttttttt fıstııııııkçok güzel olmuşsun canım imageshack yasaklı sanırım bizde yani sınır mı ne getirildi açılmıyor oradaki fotolar ikincisi açıldı ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?