Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

fundacım senle kilo durumumuz aynı sende en çokn 79 u görmüşsün bende seninde hedef 60 mış benimde boyunu bilmiyorum benimki 171....yalnız sen benden bir iki adım öndesin ....takipteyim seni...

herkeze günaydın güzel hafta sonları bugün diyete başladım akşama tek tek yazarım şimdilik güzel gidiyor maydonoz suyum kaynadı soğumasını bekliyorum içmek için evde işleri yaparken koşa koşa yapıcam spor niyetine malum yürüyüş yapma gibi bi şansım yok :) ayrıca sizin mesajları gördükçe morelim düzeldi :)

fundacım senle kilo durumumuz aynı sende en çokn 79 u görmüşsün bende seninde hedef 60 mış benimde boyunu bilmiyorum benimki 171....yalnız sen benden bir iki adım öndesin ....takipteyim seni...

yok cnm ben 86 kiloydum sonra 67 kiloya kadar düştüm laaaaakiiin 12 kilosunu geri alınca tekrar 86ya çıkmamak için buna dur demek lazım dedim 79 kiloyken tekrar diyete başladım. benim de boyum 1.74 biraz daha kilo vereyim ekliycem resimleri görmeniz lazım 86 kilo halimi ben şimdi baktıkça kopuyorum gülmekten tipe bak diye

günaydııııın canımm hadi hayırlı olsun ne kadar zamandır kilolusun bilmiyorum ama kilosu fazlalığı çok olanlar daha hızlı kilo veriyor yani bir başla sen diyete nasıl gittiklerine şaşırırsın ama son zamanlara gelindi mi şöyle son 5 kilo gitmek bilmezz

ben geldiiiiiiiiiim sen gittinnnnnnnn ortimoo

Bilseyidim beklerdim seni moreee...

Canım yanlış hatırlamıyosam senin 2,5 aylık bebeğin vardı ve emziriyorum demiştin di mi?
Ben maydonoz suyu içmeye karar verdiğim zaman internetten biraz baktım, maydonoz ve suyu bebeğe ishal yapıyo yazıyodu bazı yerlerde o yüzden yapmadım. Sen de araştırmışmıydın, eğer araştırdıysan ve zararı olmadığını öğrendiysen ben de yapıyım bari.. Ama ben bebeğe ishal yapıyo diye biliyorum :26:

Boylar da aynıymış ortimuu.. İnşallah bi gün kilolar da aynı olur :13:

valla canım kendimi bildiğimden beri kiloluyum :) geçen sene çok kilo verdim 76 ya kadar indim sonra hamile kaldım son halimde bu işte çabuk kilo veriyorum zaten ama yanımda kimse olmayınca alıyorum geri ama artık siz varsınız :) metobolizmam normalden hızlı çalışıyormuş görücez bakalım ne kadat hızlı çalışıyo bide emziriyorum daha hızlı veririm inşallah

Canım yanlış hatırlamıyosam senin 2,5 aylık bebeğin vardı ve emziriyorum demiştin di mi?
Ben maydonoz suyu içmeye karar verdiğim zaman internetten biraz baktım, maydonoz ve suyu bebeğe ishal yapıyo yazıyodu bazı yerlerde o yüzden yapmadım. Sen de araştırmışmıydın, eğer araştırdıysan ve zararı olmadığını öğrendiysen ben de yapıyım bari.. Ama ben bebeğe ishal yapıyo diye biliyorum :26:

valla bilmiyorum canım yeni başladım ve araştırmadım bi araştırayım ama ondan sonra içeyim uyardıın için teşekkürler

Son düzenleme:
kızlarrr biraz önce patronla konuştum dedim eleman buldunuz mu pazartesi gelmicem ya dedim abimin telefonunu istedi onla konuşcakmış napcan dedim abine sölicem dedi sanki gizli işler çeviriyorum ya neyse verdim aradı abimi konuşuyolardı dedim abime ne soruyosun omu çalışıyo ben mi aslında haklıyım ama abime öle düşünmem onu bi halt yerine koymuyom gibi gözüktü aslında öle deil tabi ama aldım teli patrondan sana niye soruyo dedim abime abimde köpürdü iyi ben karışmıyom naparsan yap dedi patronla konuştular adam hala diyoki yok sigortasını yapıyorum işmi var bilmem nee sinirlendim bende poponuzu kaldırmıyosunuz bi kağıt almak için bile dedim saydımda saydım neyse şimdi sakinleştimm
abimle konuşcam bakalım ne kadar sinirlenmişşşazcık yumuşatmaya çalışim belkide bişi demez bilmiyorum gece zaten uyumadım offff yaaa

valla bilmiyorum canım yeni başladım ve araştırmadım bi araştırayım ama ondan sonra içeyim uyardıın için teşekkürler

Rica ederim canım, uyarı değil de, ebn öyle okudum senin de bilmeni istedim, Pek sanmıyorum ama inşallah sen aksi bir bilgi bulursun da kaynatırız maydonozları

Bilseyidim beklerdim seni moreee...

Boylar da aynıymış ortimuu.. İnşallah bi gün kilolar da aynı olur :13:

ayyyyy olmamıııı more oda olucak inş.. böyle 60 kiloluk fit hatunlar olucaz inşş. :82:

süper o zaman zaten metabolizman hızlıymış birde üstüne metabolizma hızlandırıcı şeyler yaparsın çifte etki

alalalalalalalala adama bak yaa sonucta sen çalışıyorsun orda muhatabı sensin gelmiycem diyorsan gelmezsin ben olsam hiç vermezdim valla o teli böylelerine varya maaşını alcan ertesi gün ben gelmiyorum işi bıraktım diye msj atcan. uyuz oluyorum ya işsizlik varsa var ona muhtaçmısın sanki ne sanıyorlar kendilerini insanları üç kuruşa amele gibi kullanmak istiyorlar

gel kız gel beraber çıkalım çarşıya .benimde okul bitti,şimdi seminer döneminde çatlayacağım artık.sen nerdeydin.ben istanbuldayım:)
şşşştttt kızzz kızdırıyon beni haa... 60 larada geldin zaten daha ne istiyon .... bak 73 lerde sürünüyoz bi gelemedik 60 lara ...

ya bennn 90 lardan yeni kurtuldum.yalnız aksi gibi cuma günü bi şişiyorum,mesela dün 89.800 geldim ya tartı günü bugün 89.400 geldimşaka yapıyor bana vücudum ya. çarşamba günü 89.200 ü bile gördüm ama cuma günü geldi hoopp şiştim nasıl oldu anlamadımçok komik bence:)

o şişme olayı bende de oluyor niyeyse :26::26: yeşil çay iç canum bol bol ben öyle yapıcam günde bir bardak içiyordum bugun 2 - 3 bardak içicem

ne güzel inş bende dicem eski resimlerde ne kadar şişmanmışım die:) şuanda biras zayıflamış hissediyorum ama malum 5-6 kilo çokda aşırı farkettirmiyo....
allahımmm çok sinir oldum o adam burda olsa şuan dövebilirim.... sanki abin çalışıyo orda 12 saat.... abinde çıkıp kardeşim bilir dememişki...... neyse sen yinede benim gibi yapma içini ferah tut herkesle sakin sakin konuş ve ne istediğini anlat.... bu hayatı sen yaşıyosun sonuçta.... abilerede uyuz oluyom böyle zamanlarda benimde var bitane... evlenmeden önce bi işe girmeme engel olmuştu... ilaç mümessilliği hemde.... neymiş şehir dışına çıkçakmışım... evlendim kurtuldum artık karışmıyo ama şimdi de kilolardan almıyolar.....

yenibirumut senle tanışma fırsatımız olmadı diye hatırlıyorum... adın neydi???
ben özlem. izmirde yaşıyorum 24 yaşındayım 1 yıllık evliyim... kpss ye çalışmaya çalışıyorum böle işte... sen neler yapıyosun???

fındııııııııııııııkkkkkkkkk benim anne tarafıda karadenizli finnnnnnduukk dolu evin içii
bizdede öyle ben akdenizliyim.karadenizliyle asla evlenmem derdim kısmet işte.fındık ağacı nasıl olur hiçç bilmezdim mesela:)ama şimdi herşeyi biliyorum.
o şişme olayı bende de oluyor niyeyse :26::26: yeşil çay iç canum bol bol ben öyle yapıcam günde bir bardak içiyordum bugun 2 - 3 bardak içicem

saol canım bugün karpuz diyetine başladım:)anlatayım şimdi size:)

Şimdi kızlar dün ahmet maranki birprogramdaydı.dinledim izledim,dediki özellikle şabanın 13-14-15 ve son günleri, recebin 13-14-15 ve son günleri , ramazanın 13-14-15 i ve son günlerinde sadece kiraz veya sadece karpuz yiyip ogün öyle bir diyet uygularsanız 3 günde nasıl kilo vereceğinize sizde şaşıracaksınız.ama dedi şuan malum recep ayı ve bu ayy kiraz ayıı 3 gün kiraz diyeti yapın,sapını sakın atmayın kurutun çay gibi demleyin dedi.şaban ve ramazandada karpuz aynı şekilde uygulayın dedi.bende bugün karpuz yedim ama kaçıncı günündeyiz recebin tam bilmiyorum.ama her hafta 3 gün uygulamayı düşünüyorum.3 gün karpuz 3 gün kiraz olarak bakalım neler olacak kızlar:)))))

fındııııııııııııııkkkkkkkkk benim anne tarafıda karadenizli finnnnnnduukk dolu evin içii
ben iki taraftanda karadenizliyimmm fındık cenneti gibiii

bi abimi arim bakam ne dicekkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…