Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

zengin koca bulaydın iyiydi :)) "su vereydi iyiydi" (bkm)

al benden de okadarrr
Kizlaaaar bugun beni gorseydiniz ne yedigimi buraya yazmama gerek kalmazdi sayet hepsi ustumde cunkuuuuu :60 doke doke yedim yaa

merhaba arkadaşlarr aranıza katılabilirmiyimm....98 kiloyum ve zayıflamak zorundayımm....grubunuzda yer varmı dırr....

canım öncelikle hoşgeldin.

bu konuyla alakalı cuma zayıflama yarışmasına başvurman gerekiyor. kaptanımız uygun görürse zaten söyler yada başka bir grup alabilir seni. kaptan gelince sana açıklama yazar zaten.

Evet işte asıl gıcık olduğum nokta da o zaten.. Millete koyduğumun 4te 1ini anca yemişimdir, hep de salatayı yeyip böreklere dokunmadım tatlıdan bi çatal aldım mesela o kadar. ve 5 dk anca oturmuşumdur servis yapmaktan. ona rağmen 500 gr geri almışım 3 günde.. Ama bugünden sonra kim gelirse gelsin akşam yorgunluktan ölsem de yürüyüşümü yapıcam.. eylüle kadar en az 10 kilo vermem lazım benim

evet ya benımkı sımdı 5 aylık ama cok bunaldım anlamntama ne zormuş yahuu

ah o çikolar ahhhh

herkese merhaba,
bugün motivasyon sıfır bende. sabah kalkınca tartıda 500 gr birden aldığımı görünce nasıl şok oldum anlatamam. ya kaçamak da yapmadım ki anlamadım.
aslında regl zamanım geldi de geçiyo bile ama hiçbir belirti de yok. yani bu 500 gr. ona bağlayamadım. off ya buna rağmen kalktım gittim 1 saat yürüdüm.
1 tane form çayı içtim. yeşilçay bitti de
klasik kahvaltım : 1 yumurta, domates ,salatalık, azcık beyaz peynir, zeytin ve şekersiz çay. ve tabi su
kendimi çok yorgun hissediyorum ya offf

benım sabah annem geldı.kendımı sımarttım o geldı dıe börege yumuldum:)))) tüüüüüüüüüüüüüü bana ya.yedıkten sonnra cok pışman oluommmmmmm.ama pılatesımı yaptım 1 saat

hepbirlite vericez cnm hiç üzme kendini.. yürüyüşünü tabi ihmal etme. bak bana dizimde sıkıntım var bantta yüksek tempolu yürüyemediğim için sokakta 45 dkk dolaşıyorum akşamları. ondan önce hergün bantta 10 km yürürdüm erinmezdim. çoğu arkadaş bilir. suyu bol tut. sana dediğim enginar suyunu ve biberiye suyunu al. biberiye zayıflatır enginar sütünü arttırır.. en azından bitkisel.

geçen gün ender saraç hiç bişey yapmadan diyet vs. yapmadan günlük 3 öğün biberiye suyunu tüketirseniz aylık 1 1.5 kg verirsiniz dedi. bende farkındaysan 5'i bir yerdeyi bıraktım biberiyeye başladım. suyunu alıyorum direk. önceki kilo vermemde de çok yardımcı olmuştu bana. aklıma geldi aldım yine. ve kilo vermem hızlandı yani. ben yardımcı olmak isterim herkese bildiğim kadar. sabır lazım canım ama imkansız değil.

hepten yürüyüşe yüklenme.. mekik çek.. zıpla hopla evde yerinde sayar gibi hafif hafif sıçra (gürültü olmayacak şekilde) vaktin varsa müziği aç dilediğin gibi oyna.. sporu tek şekil ve sürekli yaparsan kasa çevirir... incelirsin ama kilo vermezsin. benim gibi :) bende ilk çok bilinçsiz spor yaptım.. sonra haftada 3 gün yürüyüş 3 gün farklı aktiviteler yapmaya başladım.. kaçamakla alakası yok şişkinlik olabilir..

en doğru tartılma şekli çıplak ve aç karnına sabah wc ye gittikten sonra ...
tartın elektronikse pilini çıkar tak. yanlış da tartmış olabilir. sürekli tartılınca tartıda arzaya bağlıyo :) pili çıkar tak. birde öle tartıl. karnın tok olsun. ama çıplak tartıl biz bakmıyoruz sana rahat ol

Son düzenleme:
Selam kizlar dun can sıkıntısından buz yedim (normalde can skintisindan abur cubur yerim de) ve bugun bogazlarim sis, yutkunamiyorum.. O yuzden hic istahim yok simdiye kadar sadece 3 tane kuru kayisi yedim.. O da metabolizmam calissin diye.. Bi de bi sorum olacak biz yarin kilo bildirimini kacta yapicaz? Ben biraz gec uyaniyorum da ona gore saati falan kurayim:)

can sıkıntısından buz yiyeni ilk defa görüyorum.. bu duruma çok güldüm hoşuma gitti yani ama boğazların için üzüldüm.. geçmiş olsun cnm.
sabah saat 11'e kadar bildirim yapiyoruz..

can sıkıntısından buz yiyeni ilk defa görüyorum.. bu duruma çok güldüm hoşuma gitti yani ama boğazların için üzüldüm.. geçmiş olsun cnm.
sabah saat 11'e kadar bildirim yapiyoruz..

cok tesekkur ederim canim.. baya zevklidir buz yemek ya

ya elısya sende bı alemsın he:)) bunu bende denıyımabur cuburdan ıydıır en azından elınde bısı olur:))

tşk ederiz ablacım verdiğin güzellll bilgiler içinnnnn
bugün msj sayma sırası kimde?

lafa daldım bahçeyi unuttum.. hadi kaçtım ben gelirim

cidden msj sayma sırası kimde yaa
kız ne bahçesiii?

bu hafta çokk iddalıyım kızlar diyetimi hiç bozmadım 4.gün yarın sabah tartıda çok merak ediyorummm faceden dukan diyeti tarifleri diye bi yer var ekledim 14 kilo bile veren varrr55e inmeyi düşünüyorum şuan ama önce 60 olayımmm hayırlısıylaaaayyy ne rahatım yaaa açlık derdi yok şu derdi şunu ye bunu yeme yok süt ve süt ürünlerini etleri yumurtaları seviyorumm tam benlik bi diyettt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…