Heeeeelooooooo canlaruuumm napabsinizzzz telden girdigim icin gecnmise bakamiyooruum canim cok skliiorr bu egitim bitsede bir an once kendi subeme ghecip calissam zaten ilk ay maasinin yarisi icerde kaliyormuss isten ciknmalara istinaden verdikleri iki kuruss ionunda yarisi icerde kalcak ayy bu ay gene parasizim artik agustos sonu anca paralanicammbulamadim zengin bir koca off offff yada benimde olaydi holding sahibi babam okuyaydim yurt dislarinda cok dertliyim cook
al benden de okadarrrHeeeeelooooooo canlaruuumm napabsinizzzz telden girdigim icin gecnmise bakamiyooruum canim cok skliiorr bu egitim bitsede bir an once kendi subeme ghecip calissam zaten ilk ay maasinin yarisi icerde kaliyormuss isten ciknmalara istinaden verdikleri iki kuruss ionunda yarisi icerde kalcak ayy bu ay gene parasizim artik agustos sonu anca paralanicammbulamadim zengin bir koca off offff yada benimde olaydi holding sahibi babam okuyaydim yurt dislarinda cok dertliyim cook
Kizlaaaar bugun beni gorseydiniz ne yedigimi buraya yazmama gerek kalmazdi sayet hepsi ustumde cunkuuuuu :60doke doke yedim yaa
merhaba arkadaşlarr aranıza katılabilirmiyimm....98 kiloyum ve zayıflamak zorundayımm....grubunuzda yer varmı dırr....
canım elinde olmadan kaçırmışsın bişeyler ama ben misafir geldiğinde genelde şimdi yiyeceklerim bütün hafta çabalarımı boşuna çıkaracak diye düşünürüm. mesela örnek veriyorum tatlı hamur işi kısır yada patates salatası makarna salatası kurabiyer tarzı şeyler alıyorum tabağıma herkese ne kadar koyuyosam aynı porsiyonu alıyorum.. her gün az yediğim için bi kere gözüme çok geliyolar.. napiyorum tatlıdan iki çatal, salatadan bi kaç çatal vs.. zaten insanlarla ilgilenmekten senin yemeyi unutman lazım.. arada kaçırma. o bi kaç tadımlık zevkler hayallerini elinden çalmaktan başka bir şeye yaramaz. evet elinde olmadan olmuş belki ama bi kere kendimize bahane ürettik mi hep bahanemiz olur. yanlış anlama seni yargılamıyorum sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. eğer zayıflamaya kararlıysan lütfen çok ama çok dikkatli ol. unutma sen çok güzel bi hatun olucaksın
Aynen canım, akşam kocam ve kızım uyuduktan sonra çok uykum da olsa 1 saat kadar oturuyorum.. dışarda ses yok evde ses yok ohhhhh biraz kafamı rahatlatıyorum, bazen beyni kaldıramayabiliyo insanın.. Biz de eylülde düşünüyoruz tatili, 6 aylık olcak kızım o zaman, bakalım zorlanmayız inşallah..
Helloooooo ortimuuu... Napansınnn kaç gündür konuşamıyoruz, nası gidiyo eğitim? Valla eğitim falan var ama spor yine full devam maşallah sana
O ne kız? "Açaydım gollarımııııı getme deyeydim oğlumaaa "gibi olmuşş
sabah kahvaltım.. aynı yine.
biberiye suyum.
20 dkk sonra:
* 4 yeşil zeytin,
* 1 dilim çavdar ekmeği,
* 1 dilim yağsız beyaz peynir,
* 2 bardak şakersiz çay,
* çiko çiko
1 litre su içtim şimdiye kadar.. bahçede biraz işlerim var bugün çilekleri falan toplıcam bahçeyi temizlicem biraz. ara ara uğrarım yine.. çok öptüm hepinizi
Evet işte asıl gıcık olduğum nokta da o zaten.. Millete koyduğumun 4te 1ini anca yemişimdir, hep de salatayı yeyip böreklere dokunmadım tatlıdan bi çatal aldım mesela o kadar. ve 5 dk anca oturmuşumdur servis yapmaktan. ona rağmen 500 gr geri almışım 3 günde..Ama bugünden sonra kim gelirse gelsin akşam yorgunluktan ölsem de yürüyüşümü yapıcam.. eylüle kadar en az 10 kilo vermem lazım benim
herkese merhaba,
bugün motivasyon sıfır bende. sabah kalkınca tartıda 500 gr birden aldığımı görünce nasıl şok oldum anlatamam.ya kaçamak da yapmadım ki anlamadım.
aslında regl zamanım geldi de geçiyo bile ama hiçbir belirti de yok. yani bu 500 gr. ona bağlayamadım. off ya buna rağmen kalktım gittim 1 saat yürüdüm.
1 tane form çayı içtim. yeşilçay bitti de
klasik kahvaltım : 1 yumurta, domates ,salatalık, azcık beyaz peynir, zeytin ve şekersiz çay. ve tabi su
kendimi çok yorgun hissediyorum ya offf
Selam kizlar dun can sıkıntısından buz yedim (normalde can skintisindan abur cubur yerim de) ve bugun bogazlarim sis, yutkunamiyorum.. O yuzden hic istahim yok simdiye kadar sadece 3 tane kuru kayisi yedim.. O da metabolizmam calissin diye.. Bi de bi sorum olacak biz yarin kilo bildirimini kacta yapicaz? Ben biraz gec uyaniyorum da ona gore saati falan kurayim:)
can sıkıntısından buz yiyeni ilk defa görüyorum.. bu duruma çok güldümhoşuma gitti yani ama boğazların için üzüldüm.. geçmiş olsun cnm.
sabah saat 11'e kadar bildirim yapiyoruz..
Selam kizlar dun can sıkıntısından buz yedim (normalde can skintisindan abur cubur yerim de) ve bugun bogazlarim sis, yutkunamiyorum.. O yuzden hic istahim yok simdiye kadar sadece 3 tane kuru kayisi yedim.. O da metabolizmam calissin diye.. Bi de bi sorum olacak biz yarin kilo bildirimini kacta yapicaz? Ben biraz gec uyaniyorum da ona gore saati falan kurayim:)
tşk ederiz ablacım verdiğin güzellll bilgiler içinnnnnhepbirlite vericez cnm hiç üzme kendini.. yürüyüşünü tabi ihmal etme. bak bana dizimde sıkıntım var bantta yüksek tempolu yürüyemediğim için sokakta 45 dkk dolaşıyorum akşamları. ondan önce hergün bantta 10 km yürürdüm erinmezdim. çoğu arkadaş bilir. suyu bol tut. sana dediğim enginar suyunu ve biberiye suyunu al. biberiye zayıflatır enginar sütünü arttırır.. en azından bitkisel.
geçen gün ender saraç hiç bişey yapmadan diyet vs. yapmadan günlük 3 öğün biberiye suyunu tüketirseniz aylık 1 1.5 kg verirsiniz dedi. bende farkındaysan 5'i bir yerdeyi bıraktım biberiyeye başladım. suyunu alıyorum direk. önceki kilo vermemde de çok yardımcı olmuştu bana. aklıma geldi aldım yine. ve kilo vermem hızlandı yani. ben yardımcı olmak isterim herkese bildiğim kadar. sabır lazım canım ama imkansız değil.
bugün msj sayma sırası kimde?
lafa daldım bahçeyi unuttum.. hadi kaçtım ben gelirim
ya elısya sende bı alemsın he:)) bunu bende denıyımabur cuburdan ıydıır en azından elınde bısı olur:))
bence deneme ya, ya da dene ama benim gibi abartip bi kase yeme
:)) meyveli buzmu yapsam ara öğün çiğnerdımpp hehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?