Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar merhaba herkese.
Nasılsınız?
Sabah 9 gibi ancak uyudum kavga edeceğiz diye telefonda.
Sonra uyan tekrar konuş derken, sözde tatlıya bağladık da ben de öldüm ya.
İzin işinde de bir problem olabilir.
Haftaya da gelemezse tam olay olacak.
Dün ayrılalım dedik en son o kadar saat tartıştıktan sonra da, sonradan vazgeçtik.
Ama bir daha olursa bitirme kararı da aldık .:44::44:
Dolayısıyla ben yine bu saate kadar sudan başka birşey içmedim.
Regl dönemindeyim tartıldım.
64.5 çıktım.
Gece listeye yazayım ben yarın sabah ne olacağı belli olmaz uyanamazsam falan bu geçerli olsun.

niye kavga ediyonuz yaaa hemde okadar seviyonuzznerdeki nereye gelcek ne için gelcek neden bu kaaa önemliii ben bu kadar soru sormayı nerden öğrendim böyle....
canım benim ya sakin olmaya çalışşş bak bide regl dönemindesinn! daha bi asabi oluyoruz hormonlar alt üst oluyo az sabret anlat bakalımm bacına?

aslında haklısın canım, sabahları yürüyüş akşamları da farklı aktiviteler yapsam daha iyi olacak. bu arada tartıya gelince, benim de aklıma geldi aslında pili çıkarıp takmak artık yarın sabah denerim, inş düzelir.100 gr bile versem motive oluyodum, şimdi alınca şaşırdım tabi. desteğin için saol canım

Uzaklıktan sürekli birbirimizi yeme modundayız.
Bir de o doğuda onun psikolojisi var.
Yanıma gelecek ailesine falan söylemeden özlem geçmeden kavgalar bitmeyecek.
Ama çok kıskanç ve bu sürekli sorun yaratıyor.
NAsıl seviyor öyle bilmiyorum ama sanırım olması gerekenden çok fazla o da bir nokta sonra zarar vermeye başlıyor.
Regl dönemi benim hormonlar zaten alt üstte o kronik regl döneminde sanki.
Artık devam etse mi iyi bitse mi iyi anlamıyorum..

seeelllaam!

herkesin keyfi yerinde mi?

dün akşam cumartesi günkü ehliyet sınavına çalışmaya dalmışım, sabah da 10da bücürüklerimle derse girdim ve şu an çok ama çok yorgunum!
bugün çok üzdüler beni çok yaramazlık yaptılar ve daha bunun yarını var :84:

sabah 8de güzel klasik kahvaltımı yaptım; domatis, peynir, zeytin, 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek ve çay.

sonra ama eve gelene kadar birşey yiyemedim, kurt gibiydim, gelince saat 15:30da köfte makarna yedim. ama akşama sadece nesfit yiycem.

şimdi çıkıp babaannemi ziyaret etmem lazım.

herkese sevgiler!

kız benim evimin minik bi bakçesi var maydanoz roka taze soğan erik çilek var.. (ilgilenmeyi seviyorum uğraş oluyo) erik eskiden kalma çileği ve diğerlerini ben ektim.. onlar çıkmıştı erikle çilekleri topladım bahçeyi suladım temizledim..

biberiye suyunu nasıl hazırlıyorsun anlatırmısın bende deneyim

kızlarbenim mesaj sayımım 1 2 temmuz bugün iskenderuna gitmem gerekilyor
biriniz le değişebilirmiyiz

biberiyenin otunu almıyorum cnm. hazır suları satılıyor..

biberiye suyunu bi çay bardağının altındaki şişik kısmı varya oraya kadar 3/1 kadar dolduruyosun gerisini sade su sonra dik kafaya :)

taze biberiye alsam kaynatıp yaa demleyip içsem daha iyi olmazmı

oooooo hamarat bacımm benim maşşallah gııı çarşıya pazara da çıkmazsın sen artık herşey bahçedennn
biberiyenin otunu almıyorum cnm. hazır suları satılıyor..

biberiye suyunu bi çay bardağının altındaki şişik kısmı varya oraya kadar 3/1 kadar dolduruyosun gerisini sade su sonra dik kafaya :)
afiyet olsun
kızlarbenim mesaj sayımım 1 2 temmuz bugün iskenderuna gitmem gerekilyor
biriniz le değişebilirmiyiz
olabilir cnm istersen bn sayabilirimm
yrn sabahmı kılolarımızı solicez
evet canım

anladım cnm ozaman şöle mantıklı bi şekilde düşünelim hayatının sonuna kadar kıskanç bi insanla olabilir misin? tabi bide doğudaymış o faktörü unutma bu yüzden okadar çok kıskanabilir ama yanındaykende bu kadar kıskanç oluyo mu şayet yanyanaykende böyleyse birbirinizi ne kadar sevseniz de hayatınız zehir olur...peki alıp karşına konuşmayı denedin mi? :2:

ferdici çok iyi olur 3 gün çok yoğun giremem sen hangi günler sayıyorsun

Son düzenleme:

cnm o ne ıs yapıo sen ne ıs yapıosun,bırde cocuk varmı?

Yapamam diyordum ama değerlendirdim evet onsuz olmaktansa kıskançlığı kaldırabilecek durumdayım.
Ve yanımdayken gayet iyi hiç problem yok, mesafenin de çok etkisi sanırım.
Bekle biraz ben gelince ne istersen yaparız diyor.
Problem değil bekliyorum zaten de bazen tartışmalar o kadar büyüyor ki anlatamam.
Herşey zehir oluyor, sevgi yetmiyor.
Denedim tabi denemem mi hiç?
Ama bakalım gelirse bir daha konuşsam mı ciddi ciddi diyorum.
Ne demem gerekiyor bilmiyorum da ama.

cnm o ne ıs yapıo sen ne ıs yapıosun,bırde cocuk varmı?

Evli değiliz ki.
Erkek arkadaşım.
Ben henüz okuyorum, o astsubay.
Doğuda görev yapıyor ..

fıstığım ya senin yanındayken problem yoksa bence ortada bi problem yok dediğin gibi zaten doğuda bu 1
2,si birbirinize uzaksınız özlem var gerçek ifade etmek istediklerinizi telden ne kadar ifade edebilirsiniz ki hem çok ta seviyosun yanındayken sorun olmadığına göre bence sen alttan al biraz daha sabret gelsin bide öle değerlendirr
benim nacizane görüşüm

o zmn olay daha kolay cnm...
sevmek guzel ama kendını tart ben boyle yapabılırmıyım de.evlilikte sonradan ask kalmıo ona gore davran ama omur boyu kıskanclık kalabılıo!!

canım ilişkiniz hep tartışmalı geçiyor ve sen çok yıpranıyorsun tabiki ilşkinizde öyle
eğer evlilik düşünüyorsanız böyle beraberliğin üzerine çok sağlam bir evlilik olmaz
bana kızma canım bu yazdıklarımdan dolayı ama ilişkinde hep mutsuz gibisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…