Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tmmm bacummm patlarsaa karışmamm amaaaa
önerilerin için tşk ederimmmm canım benim çok saolll
evet rabişim spor salonuna yazıldım 2 ayım doldu kilo pek vermedim ama görünüşte acayip sıkılaşma var b -fit yazıldığım yerrin ismi abimin aldklarına gelince akşam spora gittiğimde eve gelince kullanmıyorum ama dün tm yatcakken 30dk bisiklet çevirdmmm
bol bol mekik çekcen canım başka yapcak bişi yok
tm bi program koyamadım dahaa mekik olayınada başlamam lazımmmmm

3.5 kilo dedin ama aceppp y7arın sabah itibariyle erken kalkıpp yürüsem akşamda evde yapsdam sporumuuu nolurrkiiii deniyelim miii

bugünkü menü
sabah 2 yumurta 2 kk peynir
ara yok
öğlen 1 tabak kıymalı melemen
ara 2 fincan form çay
ara 1.5 bardak kefirrr çok koyuyduuuu içine su kattımmmm öle içtimmmmayhoşşş tadıda gidiyo
ayrana dönüyo
akşam 1 avuç içi kadar tavuk eti 1 salatalıkk

spor yok birazdan bisiklete bincemmm mekik falan
3lt suu

tabiki ben.... yok yok bende kararımı verdim yarın değilde pazar günü şu 1 ayda 10 kilo verdiren diyete başlıycam ve bu kez birebir yapıcam.... neden yarın değil derseniz yarın yine misafirim olcak onuda atlatayım... pazar başlıycam ve bir ay sıkı bi şekilde yapıcam cnm bişiy istesede 1 aycık sabredicem.... 75 ten 65 e değil 67-68 e bile insem bana büyük moral olur...
anlaşılmıştır kaptiş...
bence bişiy olmaz ya tavuk şişten pro sonuçta... tabi bıkmadığın sürece.... hergün hergün de tavuk gitmiyo çünküm bence....

neyse hafta sonu ya kimsecikler yokk ben de kaçar kızlar herkese iyi gecelerr

iyi geceler cnm:80:

kızlar benim menüm
sabah
4 zeytin
çavdar ekm peynirli domatlı tost
elma suyu şekersiz

ara 1 muz

öğle
4 ızgra köfte
2 kaşık pilav

ara 1 kase kiraz

akşam tavuk sote
2 kaşık pilav
1 kase çorba

ara karpuz3 dlm

günaydın herkeslere....
hafta sonuna regl olarak başladım..... süper bi başlangıç olmuş dimi

bu arada kılo cetvelımı deıstırdım nasıl kkızlar.))
güzel olmuş canım, hayırlı olsun.

ayy kaptişim bana kızdın mı yoksaaaaaa ben yokum :18: hoş olsamda sayamıyorum malesef oda ayrı bir konu ya neyse
yok yaw kızmadım.
sayamayacağını düşünerek ismini yazmadım.

ramazan gelıo kızlar napcaz nasıl bı yol ızlıcezzzzzzzzzz
buyrun size ramazanda dikkat edileceklere dair bir yazı:
mevsimlerden Roma...: AYLARIN SULTANI KAPIDA...

ramazandan korkmaya hiç gerek yok. midemizin, sindirim organlarımızın ve hatta maneviyatımızın dinleneceği ay bu ay.
az az ve hafif gıdalar tüketeceğiz. ben geçen yıl ramazanda, Allahın izniyle, kilo almayı bırak vermiştim. bu sene takımda birbirimize destek de oluruz. daha nolsun?

tüh canım ya.

evet, yemekler bence de biraz ağır.
tavuk şişten bir şey olmaz. oldukça masum.

canım, b-fit'e devam ediyor olman güzel. ayrıca bizim kardeş takımdan takyon vardı, belki hatırlarsın. o sabah akşam 1.5 saat yürüyüş yaparak kısa sürede mezun oldu gitti. sen sabahları erkenden yürüyüşe çık. akşamları da bahsettiğin gibi aletlerle yap. inanılmaz fark görürsün bence.
beslenmen falan harika gidiyor bu aralar zaten.

tamam canım, merak etme, gayret edersen sonucunu görürsün.

çok güzel, sonunda düzene girmeye başlayan bir menü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…