Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam bebeklerım nasıllarmısss
acıkmıslarmıpPp

ay kızlar yenı kalktım bebegımın hızmetını yaptımp sımdı uyuyo cok sukur
bende kahvaltı etcem

inş ramazanda kilo veririz dediğin gibi rabişimmm b-fite 1 ay daha gidicem onuda ramazanda mı giderim sonraki aymı bilmiyorum karar veremedim yürüyüşeee çıkmasamda evde koşu bandında koşsammmm ama metabolizmam yavaşladı artıkk garibimm ona ne işkencelerrrr yaptım öyleee elma diyetleri falannn ahh yawrum ya beslenmeyi düzene sokuyom artık bu arada dukanın sitesine girdim ideal kilom 57 çıktı atak evresindede 1.4 kilo verik seyirde 5 vermem gerekiyomuş şuanki kilomu yazdım ama neyse atak evresinde öle zaten 1 küsür gittiii normalim şuan sanırım seyre devammm amacım kalan 3,5 u değil fazlasını vermekkkk inşşş

tickerımı değiştimm çok şükürrrr 63lerde olmak nekaaa güzellll rabişşşş bak sana yaklaşmama az kaldıııı ablacımm bekle beni men geliremmm

Günaydın kızlar.. bugüün msj sayım sırası bende.. ama akşam saysam bi sakınca olmaz umarım.. görümcem geldi onlara gidicez temizlik için.. evlerinin tadilatı dah abitmedi ama annesine yardım etmem gerekiyor.. oğlumla babası ilgilenicek.. bende akşam gelince sayarım msjları umarım bi sıkıntı olmaz

Günaydın kızlar ..
Ben de okuyorum ama pek yazamıyorum içimde bir sıkıntı var ama bakıyorum ..

hayırlara gıtsın ınş

sıkıntı etme yavrum:)

bir anlamda süper çünkü tatlı krizlerine elveda demek oluyor:)

evet rejime başlamadan önce iyi olucak ....

bu arada bugünkü misafir iptal... ama biz misafirliğe gidiyoruz gecede orda çğ köfte yoğrıulcakmış rejim öncesi son günüm biras hareketli olak anlaşılan... neyseki bulgur.... çk bişiy yapmaz umarım....

az yersen bir şey olmaz. bol yeşillik yersin inşallah.

kızlar selam

kaç gündür çok keyifsizim hiç bişey yapası gelmediği giib buraya da pek uğrayamadım...
bugün bütün gün evle uğraştım. temizlik çamaşır falan filan...
daha da bitmedi hala mutfakla banyoyu temizlemem lazım.

bugün gittiğim salonda tartıldım ve evdekinde 3 kilo falan az çıktı. evdeki tartı dijital, ordaki hani yuvarlaklıklı tartılardan eski tip. birazcık sevindim ama evdekini ciddiye alıcam tabi.

herkesin keyfi yerinde mi? ne var ne yok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…