Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar çok yorgunum ve ölüyorum.. başım çatlama dercesinde çok ağrıyor..

sabah erken evden çıktım akşam da 11 di eve geldiğimde. kaptanım bugünlük msj az hatta tek bir tane kusura bakma gerçekten elimde değildi. şimdi uyumaya gidiyorum. gitmeden yazayım dedim. geçmişede göz attım..

hayırlı geceler.. :79:

ayyyyyyyyyy benim internetim sapıttı gene kaptişim senin sorunu cevaplıyorum nerde internmet cocukla sadece asansörde karsılasıorukk birde ben twitterdan takipcisi oldum tamamen duygusal şaka gibi ingiltereden gelmiş bu akşam asansörde karşılaştım yaaaa ay bayılazaimmmm dedim iki dk dışarı çıkayım bir geldim oda arabasıyla dumtıs dumtıs geliyor tabi ben adımlarımı yavaşlattım ama o telefondaydı konusuyordu o arada ben kapıları acarken bana tesekkür etti falan ahh ne romantigiz dimi ne böyük ilerleme ama cocugun benden haberi var anasını tanıyorum yanee offffff offfffffffffff aşıkkkkkkkkkkksın dırırırırırırmmmmmmmm aşıksıııııın dırırırım sen alşıksın arkadaşşşşşşşşşşşşşşşş

Geçmiş olsun ne için gittin doktora?
iyiyim ben de sıcakta derslerle uğraşıyorum.

noodle ?
Yine mii?

sağol canım ya burun etlerim şişmiş rahatsız ediyo nefes alamıyorum o yüzden gittim bide burnumu zedemiştim kıkırdak koptu gibi bişey oldu onunla uğraşıyorum

ya ama aç kaldım napıyım et yoktu o an:18::26:

Son düzenleme:
bugun kü menütom şöyle benim de : bu arada alamanyadan kuzenim geldi yarı almanca yarı ingilizce yarı türkishh anlasmaya calısıyoruz .60: aradaki kaçamak degil de kaçamak gibi görüken şeyler ondandır yanüü

sabah : yarım dilim ekmek
ara : bir dene muzlu süt /yarım yağlı sütle yapmışlar öyle yazıyordu
öğlen : az mercimek + az tavuk sote + 4 kaşık pilav + yogurt
ara : karpuz
akşam : fındık + starbucks frappucino (light süt ile)

spor olarak da 2 saat bisiklet + sopa + mekik + dumbell

tmmm kaçarsam şayettt sizlere önce bi haber vereceğummm ama kaçmaya niyetim yoktur ha bilesunuz kizlarrr

ah ah benim var da ama şimdi de beni alan yok hepisini red et red et kalırsın böyle ah ahhhhhhh iki kat altımda yaa evde su anda seytan diyor git kapısına ahauahshshhshshshshshshshshshshs :))))))))))

Sebze yapacaktım ama olmadı yine ..
Ben orada helvayı göremedim de ondan ne yedin diye sormuştum
Neydi bölümün senin?
Benim de 90 civarı almam lazım ..

hahaa ayni kaderi paylasiyoruz, erosun oklarindan ben de bu aksam nasibimi aldim dun sokakta yavru kedi bulduk araba carpiyodu az kalsin, annesini aradik bulamadik.. Bizim bahceye koydum diger kediler dovuyomus, komsular soyledi.. Ben de kiyamadim, veterine goturup pirelerinden arindirayim da eve alayim dedim.. Ve de evet evet veterine asik oldum Ay o ne yakisiklilik, ne sempatiklik bi suru hediye verdi bize, kedinin cinsiyetini sordum " bakayim kizimiz mi olmus oglumuz mu.. hmm oglumuz olmus" dedi.. 10 gun sonra oglumuzun asisi var, babasina goturucem yine haha neyse daha az yiyip daha cok spor yapayim da 10 gunde, daha da zayiflayayim, motive oldum

huhuuuuu kimse nideen konuşmuyorr yaaaaaa ayy bugun işe bisikletimle gidip geldim çok zevkli olluyiiiiiiiiii hihiiiiii neyseki iş kıyafetlerimi şirkette giyirtoum ondan no problemo hohohohoho ama çok yorgunum ama hiç yatasım yokk

yaa ben neden bu kadar kilo verdim sanıyorsun erosun okları popomuzaaaa batiyoo kuzumm

günaydınlar kızlar:79:
dün elektrik kesintisi sebebiyle öğleden sonra gelemedim. akşam da dışarıdaydım. şimdi bakayım geçmişe..

ah anneler ah..
iyi olmana sevindim canım. bugün doktora gittiğinde bu halsizliği de konuşursun inşallah.

bugün yediklerim:
sabah
1 ceviz
7 badem
2 kaşık pekmez

öğlen
1 kepekli gevrek
1 dlm peynir
yarım domates
çay

ara 1 türk kahvesi

akşam içinde
1 tabak kuru fasülye
1 dlm çavdar ekm. yiycem
gayet güzel bence. pekmez halsizliğine iyi gelir.:81:

canım, inşallah güzel haberlerle gelirsin hastaneden.

Selam.. Kimse yok mu? Benim bugunku menum;

sabah
1 kibrit kutusu peynir degil maalesef heelva
1 fincan sekersiz cay

ogle
1 kasarli tost

ara
1 tane kepekli biskuvi

aksam
1 kase cacik

spor olarak yine 40 dk kondisyon bisikleti...
bir ara takımda, ben de dahil olmak üzere, epey helva severimiz vardı
çok şükür bende geçti artık. maalesef fena kilo yapan bir yiyecek.

geçmiş olsun canım.
hep derler zaten Allah hastaneye düşürmesin, hastaneleri de başımızdan eksik etmesin diye. hastaneye bir işin düşse bir sürü uğraşıyorsun bir sonuca varana kadar. inşallah halledersin sen de.

puanım düşük rabişimmm 200 180 arası bunada şükürrr
az gayret etmek lazım canım, şimdi üniversiteye girmek daha kolay aslında. bir sürü bölüm var, okul var.

annene geçmiş olsun canım.
4 dolguluk naptın kız yatıp kalkıp şeker mi yedin:125:
patrona da fırçayı kaymışsın
menün çok güzel

dizüstü ve masaüstü aynı anda çalışamayacaklar sanırım

tamam canım, bugün sohbetleşiriz:81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…