Geçmiş olsun ne için gittin doktora?
iyiyim ben de sıcakta derslerle uğraşıyorum.
noodle ?
Yine mii?
Geçmiş olsun ne için gittin doktora?
iyiyim ben de sıcakta derslerle uğraşıyorum.
noodle ?
Yine mii?
geçmiş olsun cnm bu sefer benimde çok ağrıdı yaw..... ama bitti şükür...
tmmm kaçarsam şayettt sizlere önce bi haber vereceğummmama kaçmaya niyetim yoktur ha bilesunuz kizlarrr
sağol canım ya burun etlerim şişmiş rahatsız ediyo nefes alamıyorum o yüzden gittim bide burnumu zedemiştim kıkırdak koptu gibi bişey oldu onunla uğraşıyorum
ya ama aç kaldım napıyım et yoktu o an:18::26:
inş cnm saol...
düne nazaran daha iyi cnm en azından akşam protein var öğlende vitamin
bi masal menüsü daha gördüm sanki...
kız bi tek helva yemiş az bile bence....tabi normal kahvaltıyı tercih ederim...
geçmiş olsun cnm bu sefer benimde çok ağrıdı yaw..... ama bitti şükür...
inş cnm... senin de istediğin bi yer olur inş...
hehehe işte ben 90 alsam hemen atanırım ama.... nerdeeeee bende o çalışma
canım dişlerin ağrımıyorsa yaptırma sakın.... bak ben çok yaptırdım dolgu her çürümeye başlayanı yaptırdım... 7-8 beyaz dolgum var ve 3 yılda bir genelde yenileniyor... çünkü ömrü o kadar beyaz dolguların... bi sefer dişçiye gittim 3 dolgu var bi ara gel yapalım dedi.... 3 ay sonra gene gittim dişlerin çok iyi durumda dedi... hani 3 dolgu???? paraya bakıyor biraz bu dolgular... yengemede dolgu yapalım demiş.... yengem diş hast. gitti ordaki doktor o kadar küçücük şeye dolgu olmaz demiş.... çürük gzükmüyomuş bile sarılık varmış sadece... o herkesde olur, iyi fırçala çürümez demiş... yani seninde böyleyse yaptırma derim ben....
ayyyyyyyyyy benim internetim sapıttı gene kaptişim senin sorunu cevaplıyorum nerde internmet cocukla sadece asansörde karsılasıorukk birde ben twitterdan takipcisi oldum tamamen duygusalşaka gibi ingiltereden gelmiş bu akşam asansörde karşılaştım yaaaa ay bayılazaimmmm dedim iki dk dışarı çıkayım bir geldim oda arabasıyla dumtıs dumtıs geliyor tabi ben adımlarımı yavaşlattım ama o telefondaydı konusuyordu o arada ben kapıları acarken bana tesekkür etti falan ahh ne romantigiz dimi ne böyük ilerleme ama cocugun benden haberi var anasını tanıyorum yanee offffff offfffffffffff aşıkkkkkkkkkkksın dırırırırırırmmmmmmmm aşıksıııııın dırırırım sen alşıksın arkadaşşşşşşşşşşşşşşşş
hahaaayni kaderi paylasiyoruz, erosun oklarindan ben de bu aksam nasibimi aldim dun sokakta yavru kedi bulduk araba carpiyodu az kalsin, annesini aradik bulamadik.. Bizim bahceye koydum diger kediler dovuyomus, komsular soyledi.. Ben de kiyamadim, veterine goturup pirelerinden arindirayim da eve alayim dedim.. Ve de evet evet veterine asik oldum Ay o ne yakisiklilik, ne sempatiklik bi suru hediye verdi bize, kedinin cinsiyetini sordum " bakayim kizimiz mi olmus oglumuz mu.. hmm oglumuz olmus" dedi.. 10 gun sonra oglumuzun asisi var, babasina goturucem yine haha neyse daha az yiyip daha cok spor yapayim da 10 gunde, daha da zayiflayayim, motive oldum
yaa ben neden bu kadar kilo verdim sanıyorsun erosun okları popomuzaaaa batiyoo kuzumm
2.5 kilokızlar cevap yazamadım yarın bakacağım.
kilo bidirimi yapayım .. 60.5
ah anneler ah..canım halsiz olduğum için kalkıp yemek yapamadım annemde dolabın üstüne yapıştırdığım menümü görmüş aman da diyet yapıyon hasta oluyon diye kıyameti kopardı halbuki çok sağlıklı bi menü aslında yaptığıım.... neyse işte annemin getirdiğinden yedim mecbur... ama bugün iyiyim şükür...
gayet güzel bence. pekmez halsizliğine iyi gelir.:81:bugün yediklerim:
sabah
1 ceviz
7 badem
2 kaşık pekmez
öğlen
1 kepekli gevrek
1 dlm peynir
yarım domates
çay
ara 1 türk kahvesi
akşam içinde
1 tabak kuru fasülye
1 dlm çavdar ekm. yiycem
canım, inşallah güzel haberlerle gelirsin hastaneden.kimsecikler yok gene....
kızlar yarın sabah hastaneye gidicem tshlar kontrol edilcek düzene girmiş mi bakalım... ona göre ilacın dozu ayarlancak... öğlende kayınvalidem anneme gidicek bende oraya gidicem.. yani yarın sabahtan giremem büyük ihtimal...
bir ara takımda, ben de dahil olmak üzere, epey helva severimiz vardıSelam.. Kimse yok mu? Benim bugunku menum;
sabah
1 kibrit kutusu peynir degil maalesef heelva
1 fincan sekersiz cay
ogle
1 kasarli tost
ara
1 tane kepekli biskuvi
aksam
1 kase cacik
spor olarak yine 40 dk kondisyon bisikleti...
geçmiş olsun canım.iyi akşamlar kızlar nasılsınız?
regl sanclarım tuttu galiba kıpırdayamıyorum bile bilgisayarı açmaya bile üşendim
sabahtan beri de doktordayım yarın da gidicem doktora iki günüm hastanede geçti resmen yarın da 3. olucakbitkinim o yüzden.
sizlerde ne var ne yok?
az gayret etmek lazım canım, şimdi üniversiteye girmek daha kolay aslında. bir sürü bölüm var, okul var.puanım düşük rabişimmm 200 180 arasıbunada şükürrr
annene geçmiş olsun canım.bugün anemi dişçiye götürdüm kendi dişlerimide temizlettim 4 dolgun var dedi şok oldummm görünürde hiç bişi yok dedim hafif lekelenme dedi dolgu olmazsa çürür dedi kana karışırmışşşşmoralim bozulduuu ya sonra işe geldim patronla tartıştımm sonra bi baktım pc yine gelmemişşşş o yüzdende giremedimm :18:
bugünkü yedilerim
sabah 1 bardak süt
saat 12 de 1 yumurta 1kk kaşar peyniri
2 form çay
3 çatal tavuk döner
1 saat öncede 1 domates 3 biber ve ton balığı karıştırdımmm hüplettim gün boyu tek yewdiğim yemekti diyebilirim
biraz önce 1 salatalık
şimdide adaçayı içiyorum
45 dk spor 3 lt belkide fazla su
dizüstü ve masaüstü aynı anda çalışamayacaklar sanırımiyi aksamlar. Bugun çok yoğundum.Full tempoiki gündür burayi ihmal ediyorum.misafirim geldigi icin malesef bakamiyorum.Bugün kacamagim var.Aksam üzeri minik eklerden yedim. (Ve oglum laptopun üstüne kolanya döktü tuş takimi bozuldu.Masa üstü yapildi diz üstü bozuldu.Tosun pasami uyuturken telden girdim şimdi.
tamam canım, bugün sohbetleşiriz:81:Kızlar çok yorgunum ve ölüyorum.. başım çatlama dercesinde çok ağrıyor..
sabah erken evden çıktım akşam da 11 di eve geldiğimde. kaptanım bugünlük msj az hatta tek bir tane kusura bakma gerçekten elimde değildi. şimdi uyumaya gidiyorum. gitmeden yazayım dedim. geçmişede göz attım..
hayırlı geceler.. :79:
günaydın canım:79:Günaydın kızlar :79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?