Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sanırım yenilenlerle alakalı bir şey Elisya tam neden çözemedim ama derya da öyledir muhtemelen diyetten önce baya yiyorduk ..
Onlar ciddi anlamda azaldı onun üstüne oldu gibi ..
Bir süre daha bakalım bekleyeyim yoluna giriyor gibi biraz biraz düzelmezse son çare ama çok uzun süreli kabızlık ciddi sağlık problemlerine yol açabiliyormuş.

deryacım 10 gün biraz fazla uzun bir süre, hiç çıkamadıysan bir doktora git istersen ya da en azından aile hekimine git de bir ilaç yazsın bari...

eşim sabah 6 d kalkıyor onun için ne kadar erken yatasa kar sayıyor... bende onn yüzünden çok uyuyorum bazen sonrada şişiyorum...
ayın durumunu nasıl hesaplıyrsun??? dolunaya yaklaşırken mi büyüme fazı... yada nasıl küçülüyor...

cnm oruç tutuyorsun uzun saatler bünye aç kalıyor sonrada depoluyor çok basit... normal düzene dönünce geçer yada bünye duruma alışınca panik yapma...

13 ağustosa kadar büyüyen fazda Özlemcim.
13 ağustostaki dolunaydan sonraki 2 hafta ise küçülen faza geçiyr ve kilo vermek kolaylaşıyor.

kızlar bende yatıorum iyi geceler herkese...:80:

İyi uykular tatlı rüyalarr ..

afiyetler olsun kzuum...

deryacım 10 gün biraz fazla uzun bir süre, hiç çıkamadıysan bir doktora git istersen ya da en azından aile hekimine git de bir ilaç yazsın bari...

cnm öle normal çıkmadım bi iki kere çok ama çok az.. ay ne iğrendim kendimden bu konuyu konuşmak garip geldi
kızlar bende yatıorum iyi geceler herkese...:80:
ii geceler cnm...

kızlar bakim biraz araştırayım olmazsa kuru kayısı yemedim onuda deniyim yarın iftarda.. yarın iftardan önce çıkıcak rakam beni korkutuyo

Dimi insan anlatırken garip oluyor
kuru kayısı bana demiştin diye denemişsindir zannettim onun da faydası oluyor bence ..

Dimi insan anlatırken garip oluyor
kuru kayısı bana demiştin diye denemişsindir zannettim onun da faydası oluyor bence ..

taze kayısı denedim kuzum evde bitti daha almadım ramazan boyunca pek almam ezilio çünkü yazık oluyo.. kuru alayım ılık su ile deniyim onu..

evet çok garip oluyorum anlatırken

taze kayısı denedim kuzum evde bitti daha almadım ramazan boyunca pek almam ezilio çünkü yazık oluyo.. kuru alayım ılık su ile deniyim onu..

evet çok garip oluyorum anlatırken

Kuru kayısı dene bence de deryacım ..
aç karnına yiyip bol su içersen de güzel olur.

sahuru hazırlamaya gidiyorum kızlar.. gelicem uyumadan..

Afiyett olsunn ..

Kuru kayısı dene bence de deryacım ..
aç karnına yiyip bol su içersen de güzel olur.

Afiyett olsunn ..

deniycem cnm yarın iftarda il önce kayısı yiyip bi iki bardak su içip namaz falan kılarım sonra yemek yerim. inş. faydası olur..

teşkr ederim :))

hayırlı haberlerini de bekliyoruz artık takımca, şöyle güzeeelce bi yapınca haber ver bize de

ayyyy cnm ya çok güldürdün beni

kızlar menü paylaşmayı unutmuşum:

iftarda

1 karnı yarık
1 servis kaşığı pilav
2 bardak ayran
bol su
salata

50 dkk yürüyüş

sahur:
1 kase special k light süt ile
epey sonra 1 bardak şekersiz çay

toplamda iftarla sahur arası 3.5 lt su içtim..

hepsi bu kızlar

kızlar geçen gün bir blog sitesini geziyordum zayıflama ile ilgili makaleler vardı.. biri yazmış yorumlara:

" zayıflamak istiyorum vs diye" biride cvp yazmış: "zayıflamaya çalışma baksana herkes zayıflıyor senin bir farkın olsun" teselliye bak
biriside şey yazmış o konuya:
"manda gibi yatarsan zayıflayamazsın.az ye biraz kalk git spor yap.birde konu açmış zayıflayamıyorum diye...az ye az...yine sinirim bozuldu ya..." Allah'ım yorumları okudukça krize giriyorum manyaklar yaaa

ayhhşş bende çıkıyorum biraz tv seyredimde zaman geçsin birazda twist yaparım hayırlı sabahlar canlarım ciğerlerim öpüldünüz

Son düzenleme:

Bana da karnı yarık göndersenee
Eve gitsem de annem yapsa ya ama daha da var ..

Dimi yaa bence de
Aman veririz elbet zamanla ne yapayımm ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…