Ankaradayım ama kampüsteyim çıkmıyorum pek kampüsten.
Markette de kepekli makarna yok ..
artık vagzeçtimmmm
okadar dikkat etmeme ragmen durmadan kilo alıyorum..
sahurda yedikten sonra 1.5 saat oyalanıp yatıyorum ki sahurda öle kilo yapici bişiy yemiyorum.. iftarda 1 dilimden fazla ekmek yemiyorum 3-4 lt su içiyorum.. anlamadım çıldırmaya az kaldı
Sahurda yediğimde bu saatlerde yemiş olmaya çalışıyorum hoş sabah uyuyorum ama yatana kadar baya zaman geçsin.
En azından da 5-6 saat geçiyor.
Ne yedim yazayım ..
İftardan sonra 2 kaşık yoğurt yemiştim.
Sahurda da makarnayı haşladım.
İçine 1 domates az peynir kırmızı biberle kekik koydum karıştırdım yedim.
Soslu makarnadan çok daha güzel oldu kekikle kırmızı biberin karışımı olunca ..
seni mi süründürüo beni mi ayy cidden zormuş ya.. ramazandan ötürü oldum sanırım öle sık karşılaştığım bir sorun değildi çünkübakalım akşama köye gidicem gitmeden 4-5 gibi tartılır yazarım..
neden ki yoksa bişiy yemedinmi sahurda gerçi makarna yicektin yanlış hatırlamıyosam....
evet günüzleri biraz tenha oluyor buralar... inş en yakın zaman da çıtır kategorisine döneriz... şu anda kıtır gözüküyorm çünkü... neyseki katır değil...öyle bi espri var bilmiyorum biliyomusun bayanlar önce çıtır sonrat kıtır, katır ve en son yatır oluyorlar diye.... kesin erkeklerin bulduğu bi espridir....
nerden geliyoki durup dururkken :44:
sabah kahvaltım
bı çay
bı domates
3-5catal kasar
2-3 catl pAtates kızartması
2-3catalda yumurta:))
ben kılo aldım gıbı gelıo cunkum cok yedım bu aralar:)
ben de anlamadım ama şimdi aseton kokusu bastırdı geçti
afiyet olsun hilalcimm canım çekti valla çok severim makarnayı böyle
tünaydın herkese
bugün meyve günüm şeftali ve kavundan meyve salatası yaptm akşama armut ve karpuz da eklicem salataya çok açtım üşendim valla
meraba kızlarrr bugün yine evdeydim ama abimin yüzünden giremedim yine netesonunda abii katili olcam tövbestagfirullahhh sizler nasılsınız neler yaptınız bakayımmmm
anammmmmmmmmmmm eniştenin senden korkmasılazım ozaman mazallah bi sinirlendirirse seniiiYa evet hassas bi dönem, tuhaf bi dönem, ama 9 ay geçiyo gidiyo ve senin elinde kalan şey dünyalara değiyo, bak avatarıma, değmez mi teyzesi Allah aşkınaa( bende tam görmemişin kızı olmuş moduna girdim he )
Ya ben 50 kiloyken bile tek elimle taşıyodum 20 kg.ı işyerinde erkekler elini sürmüyodu sebildeki damacanayı ben değiştiryodumHamileyken de öyle devam etti, koltukları çeker halıları kaldırır yatağı falan tersyüz ederdim temizlik yaparken, bi gün kayınvalidem anahtarla girdi eve süpürge sesinden zili duymamışım o da merak etmiş, kadın beni büyük salon halısını halter gibi kaldırmış yürürken görünce duvara tutundu kalbine iniyodu, napıyosun sen diye bi koşuşu var görmen lazım
hala yoğun bakımdaGeçmiş olsun umarım bir an önce sağlığına kavuşur ..
Kolay gelsin, hoş yapmış yemişsinizdir bile ama ..
Umarım devam etmez ramazan boyunca ..
Afiyet olsun Gözde ..
Kabak lifli falan çok iyi olmuş ..
evet cnm bi ara bende düşündüm xtra jel almayıı ama sonra dedim kilocukları vereyim öle alayımkızlaarrr... bugün komşumuzu gördüm ''nurhan teyzeee!!!! ne oldu sana süzüllmüşsün resmen'' dedimşaka şaka öyle demedim tabii ama kadın bir incelmiş bir incelmiş.. 10 gunde 7 cm inceldim dedi.. pantolonları bollaşmış falan.. ama kilo vermemiş.. zaten diyet de yapmamış... krem mi jel mi bi şey almış 90 liraya, onu sürüyomuş günde 2 kere.. annem de almak istiyo şimdi, bana araştırmamı söyledi.. ayy inşallah işe yarıyodur ki aslında yaradığına bizzat şahit oldum ama daha da emin olmam lazım.. valla hepicinize tavsiye edicem o zaman.. ne güzel basenlerimize süreriz ama yemeye de devam ederiz hayal ürünü gibi ama yine de bakıcam şimdi araştırmaya başlıyorum, öhömmmm
Sakin oll ..
Sinir yook ..
Sen evdesin de abin niye evde gündüz gündüz dolaşır ayak altında erkek değil mi
Ayy bir anda ne olduysa erkek düşmanı kesildim ..
Ne rüya gördüm acaba ..
selam kızlarr
öğle yemeğim: 250gr peynir( ama 25oden az yedim sanırım), 1 havuç,1 yumurta
arada sekreterimiz zorla börek yedirtti bana kıramadım
akşam: 1oo gr yoğurt ve iki dilim portakalın suyu,,
bu mevsimde portakal bulmak ve 2 dilimin suyunu içmek zor oldu doğrusu:)
yarın diyette son gün ama hiç sevmediğim yemekler var sanırım aç kalıcam yinee,,
görüşmek üzereee
ommanipadmehum selam!
benim takıma pek uğrayamadığımhafta gelsin sanırım, sana hoşgeldin diyemedim
hoşgeldin!
portakalı niye sıktın? yeseydin gitseydi iki dilim
selam kızlarr
öğle yemeğim: 250gr peynir( ama 25oden az yedim sanırım), 1 havuç,1 yumurta
arada sekreterimiz zorla börek yedirtti bana kıramadım
akşam: 1oo gr yoğurt ve iki dilim portakalın suyu,,
bu mevsimde portakal bulmak ve 2 dilimin suyunu içmek zor oldu doğrusu:)
yarın diyette son gün ama hiç sevmediğim yemekler var sanırım aç kalıcam yinee,,
görüşmek üzereee
Moralim bozuldu tartıya çıkınca ..
Hoş zaten bir şişkinlik, ağırlık hissediyordum üstümde ama ..
61.5 çıktım 1 kilo almışımm
bu yemeye nasıl bı kılo aldın ya
hoşbuldukk:)
ben de bu cuma ayrılıyorum takımdan şehirdışına çıkıcam çünkü internet yok
ama gitmeden tanıştık ne güzel:)
öğlen börekleri yiyince vicdan azabı oturdu içime,3 parça yedim, istanbuldaki börekleri bilirsin belki parçalar küçük ama yağlı baya
o pişmanlıkla portakalı posasını bile yemedim isveç diyeti listesinin dışına çıkmayayım diye.
yarın rende havuç, 200gr et, 200gr balık ve brokoli tüm yiyeceklerim..
bakalim yarın kaç kilo çıkıcam.
sen herhangi bi diyet yapıyor musun peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?