Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İnşallah haftaya 7lilerdesin gözdecim ..
Maşallah ..
Stresle zayıflama arasındaki bağlantıyı bir araştırmam lazım genelde stres var üstümde son zamanlarda ondan da olabilir mi diyorum.

inşallah hilalcim
umarım ki hepimiz hedeflediğimiz kilolara biran önce gelir ve sabit kilomuzda kalırız

evet canım bence kesinlikle olabilir bir araştır bana da haber ver merak ettim

inşallah hilalcim
umarım ki hepimiz hedeflediğimiz kilolara biran önce gelir ve sabit kilomuzda kalırız

evet canım bence kesinlikle olabilir bir araştır bana da haber ver merak ettim

İnsanlar aşırı strese girdiklerinde vücut kendini korumaya alır ve kilo veremezsiniz. Psikolojik olarak yeme isteği artar ve aşırı yemek yemeye sebep olur. Diğer yandan az yeseniz bile kilo veremezsiniz.

Genel olarak böyle şeyler yazıyor Gözdecim şu an o stresi azaltmanın pek ihtimali yok ama ben dikkat etmeye devam edeyim.
Umarım haftaya daha farklı olur sonuç.

düşündüğüm çıkmış.. evet canım sen yine de dikkat etmeye devam et
neden bu kadar streslisin ve neden azaltamıyosun hilalcim?

düşündüğüm çıkmış.. evet canım sen yine de dikkat etmeye devam et
neden bu kadar streslisin ve neden azaltamıyosun hilalcim?

Çok net şeyler olmadığı için Gözdecim ..
Zaten normalde hiç belli etmemeye çalışmama rağmen ( ki gündelik hayatta başardığıma inanıyorum.) biraz fazla hassasım ..
Her şeyi fazla takıyorum nasıl olacak nasıl gidecek diye.
Bir de son zamanlardaki düzensiz hayat işin içinde olunca ..
Sürekli içimdeki huzursuzluk hissi ve bir şey olacak sıkıntısı strese yol açıyor.
Düzelmiyor o da ..

hmm anlıyorum canım seni ara sıra bende de oluyor sebepsiz sıkıntılar ağlıyorum rahatlıyorum ama seninkiler sebepsiz değil sanıyorum ki..
neden bu kadar sıkıntıdasın peki birşey olucak diye? yani bi sebebi var mı yoksa kuruntular mı?

Aslında ters bir şey olacak olayı kuruntu ..
Garip bir sıkıntıdan geliyor.
Bir de işte malum erkek arkadaşımı da fazla takıyorum.
Orada her an bir şey olacak mı iyi mi diye ..
Ne olacağı belli değil ki ..
Bunları takıyorum bir de özlem olunca ..
Aslında hepsinin baş nedeni bunlar ..

senin erkek arkadaşın askerdi değil mi? ben geçmişi fazla okumuyorum fransız kaldım o yüzden.ama yine de seni çok iyi anlıyorum zamanında ben de çektim aynı sıkıntıları canım.

senin erkek arkadaşın askerdi değil mi? ben geçmişi fazla okumuyorum fransız kaldım o yüzden.ama yine de seni çok iyi anlıyorum zamanında ben de çektim aynı sıkıntıları canım.

Aynen öyle Gözdecim ..
Bir de sınırda ..
Ne olacağı belli değil benim uyku düzenim de ondan aslında böyle oldu biraz.
Gece bir terslik olur mu diye uyumuyorum o da uyumayınca ..

Aynen öyle Gözdecim ..
Bir de sınırda ..
Ne olacağı belli değil benim uyku düzenim de ondan aslında böyle oldu biraz.
Gece bir terslik olur mu diye uyumuyorum o da uyumayınca ..

ahh ahh benimki de şırnaktaydı canım.seni en iyi ben anlarım.ne uyku düzeni denen bişi kalır ne yeme düzeni kalır ne psikoloji kalır.. çok farklı oluyo insan öyle anlatılıcak bişey değil bu. ama her zaman pozitif düşünmelisin canım kendini sıkıntıların düşüncelerin içine atarsan çıkamazsın bi daha karamsar biri olur çıkarsın iyi şeyler düşün onun geldiğini düşün ki o gelene kadar sağlıklı bi insan olarak kal..

Anlatınca çok mu abartıyor duruyorum acaba diye düşünüyordum ben de ..
öyle ya tam bir şey yiyeceğim o şimdi yiyemedi bunu da çok severdi diye boğazıma takılıveriyor.
Allahtan son zamanlarda biraz daha düzgün yiyebiilyor da ..
Ben de elimden geldikçe sakin olmaya çalışıyorum, orada saçma sapan şeyler oluyor canı sıkılıyor ben gayet iyiymiş gibi rahatlatayım istiyorum ama kendim de genelde iyi olmuyorum ..
Öyle işte sabretmeye çalışıyorum mecburen ..
Çıktı mı tayini şırnaktan sonra?

tepkilerin gayet normal hilalcim,olması gereken de bu.
askerken benden ayrılmak istedi asker psikolojisidir diye umursamadım ama olan oldu ne oldu ne bitti hiç bilmiyorum.

tepkilerin gayet normal hilalcim,olması gereken de bu.
askerken benden ayrılmak istedi asker psikolojisidir diye umursamadım ama olan oldu ne oldu ne bitti hiç bilmiyorum.

Mesleği mi askerlik yoksa askere mi gitmişti?
Cidden çok garip bir psikolojileri oluyor orada ..
Kİmbilir neler düşünmüştür ..
Üstünden çok zaman geçti mi?

kızlar sabah erkenden kalkıp evden çıkıcam belki yazmaya fırsatım olmaz diye şimdiden yazıyorum

geçen haftaki kilom: 80,2 kg
bu haftaki kilom: 79,1 kg
giden: 1,1 kg

ama şöyle bi 77yi falan görmeden sevinemicem sanırım, sürekli oynuyo gidip geliyo kilo :18:

kuzum aslında haklısın ama bu konuyu açan kız kusarak zayıflamadan bahsetmişti.. yorumlar onun için saçma komik ve acımasızdı..

oyyhh ne biliyim cnm. şimdi eve geldim 93.5 gösterdi tartı.. sanırım kendimi sıkıntıya soktukça kilo alıyorum bedenim strese giriyor
geldim kız özledin dimi beni
Moralim bozuldu tartıya çıkınca ..
Hoş zaten bir şişkinlik, ağırlık hissediyordum üstümde ama ..
61.5 çıktım 1 kilo almışımm

normaldir cnm yemekle alakası yok birde bana bak okadar dikkat ettim yine hüsran

Tebrik ederimmm
Ne güzel kilo vermişsin bu gidip gelme neden oluyor anlamadım ama zaman zaman bende de oluyor.

özledim tabi deryacım gelmeyeceksin hemen zannettim ..
Ama geldinnn ..
Ne oluyor bize Derya ya niye alıyoruz ki böyle ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…