Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

menümü paylaşayım:

* 2 servis kaşığı pilav
* 1 servis kaşığı etli güveç
* 2 kase mercimek çorbası
* 2 bardak ayran
* 2 Lt su.
(ekmek yok)

1 bardak şekersiz çay
1 - 2 çatal karpuz

şimdi bir soda içiyorum.. yanımda 1.5 litrelik pet şişem var.. sahura kadar bitiricem..

kiloma gelince 92.000 ölmek istiyorum
geçen haftaki kilom: 91.2 kg
ondan önceki hafta: 89.5

Son düzenleme:
ramazandan sonra hepsinin geri gideceğine eminim stres kiloya zararlıymış biraz önce hilal araştırdı

evet bak stres yapmayacakmışız, canımızı sıkmayacakmışız ..
Ama ya almayalım artıkk ..

ben de yazayım kilomu geç kalkıyorum.

geçen hafta:82.7
bu hafta:81

Neyneysenin bugün misafirleri yoktu ama yorgunluk heralde ..
Neyse işim gücüm yok ben de bari listeyi hazırlayayım ..

Afiyet olsun Deryacım.
Sen sporu kestin ya onun da etkisi var mı ki ..
Bir de stres kabızlık yapamrış takma o yüzden çok fazla ..

ramazandan sonra hepsinin geri gideceğine eminim stres kiloya zararlıymış biraz önce hilal araştırdı

inşallah cnm.. aslında yavaş vermek istiyorum bunda sıkıntım yok ramazandan sonra inş düzelir.. ama benim derdim düğünün yakın olması.. bu verdiklerimi ramazanda geri alıcam gibi görünüyor

canım her akşam yürüyüşe gidiyorum 50 dkk evde twist falan yapiyorum.. sadece ramazan boyunca 3 kere gitmedim yürüyüşe oda misafir vardı diye.. birde bu akşam yürümedim ama rahmetli dedemin evinde dayım iftar yemeği verdi oraya gittik bir dkk oturmadım sürekli hizmet halindeydik.. yani hareketliydi spora gitmediğim günlerimde.. ne bilim cnm off diyorum sadece OFFFF !

Deryacım sen iyisi şu sorunu hallet bak ondan bence ..
Kuru kayısı yedin mi?
İlacı da bir araştır olmadı sinemaki ..
O rahatlatacak seni ..

bilmiom bebemmm moralim çok bozuk ( böle şişik bişi olucam yine biliyrum.. kurtulamıcam bu kilolardan

aaa canım sakın böyle düşünme lütfen arada olur böyle belki de bu 5 günde 5 kilo diyeti yüzünden oluyodur şok bi diyet sonuçta.herşey olabilir bunun sebebi moralini bozma lütfenn

kuzum aslında haklısın ama bu konuyu açan kız kusarak zayıflamadan bahsetmişti.. yorumlar onun için saçma komik ve acımasızdı..

asıl o durumdaki birine öyle davranmanın hiç faydası olmaz
moral verip psikolojik destek almasını öğütlemeleri gerekirken kızı daha çok hayata küstürüp yanlış yöntemlere öecbur bırakıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…