bu arada dün akşam soru çözmüştüm birinde75 net birinde 82 netyaptım bi 90na çıkarsam süper olacak hiçbi korkum kalmayacak bayanlarda baraj 78 di geçen sene 90 larda yaparsam rahatlıkla kazanırım diyorum sizce ay az kaldı bi hayırlısıyla bitireyim geçen sene 2009 benim yılım olacak zayıfflayacam sınavımı kazanacam ve kendime jeep alacam diyordum zayıflama kısmını allah razı olsun sizlerin sayesindee başarıyorum sınavıma az kaldı bu azimle yaparım diye düşünüyorum allah utandırtmaz inşallah tabi hakkımda hayırlıysa en önemlisi o geriye şuan jeep kalıyor bendeki hayallere bak ya neyse önce sınavı halledeyim ondan sonra jeep hayalleri kuracam bu arada kafama yeni bi sınav taktım yurtdışı misyon koruma seneye o var eğer dil porblemini halledersem seneyede o sınava girmeyi planlıyorum yaş 30 olacak daha kalım sınavlarda allah beni ıslah etsin ne deyim
yok tatlım yetişirsin. Biz de ad gibi takılacağız bir yerde. Hedeflere yaklaşıyoruz çünkü.
bu arada dün akşam soru çözmüştüm birinde75 net birinde 82 netyaptım bi 90na çıkarsam süper olacak hiçbi korkum kalmayacak bayanlarda baraj 78 di geçen sene 90 larda yaparsam rahatlıkla kazanırım diyorum sizce ay az kaldı bi hayırlısıyla bitireyim geçen sene 2009 benim yılım olacak zayıfflayacam sınavımı kazanacam ve kendime jeep alacam diyordum zayıflama kısmını allah razı olsun sizlerin sayesindee başarıyorum sınavıma az kaldı bu azimle yaparım diye düşünüyorum allah utandırtmaz inşallah tabi hakkımda hayırlıysa en önemlisi o geriye şuan jeep kalıyor bendeki hayallere bak ya neyse önce sınavı halledeyim ondan sonra jeep hayalleri kuracam bu arada kafama yeni bi sınav taktım yurtdışı misyon koruma seneye o var eğer dil porblemini halledersem seneyede o sınava girmeyi planlıyorum yaş 30 olacak daha kalım sınavlarda allah beni ıslah etsin ne deyim
59.9 olur mu acaba? ben 2 hafta üst üste kilo veremiyorum ama zorlayacağım. 700 gr bakalım
tamam bijoixi yakaladık, ne yaptın da 1.3 verdin canım, anlatırmısın bize de, tebrikler.
selam canım,
ben sabahları kepek ekmeğine beyaz peynirli tost,4-5 zeytin,domates ve 2 günde bir de yumurta yedim
öğlenleri de 1 tabak sebze yemegi ve 1 dilim ekmek yedim
akşam sadece türk kahvesi içtim (akşam yemeği yemiyorum)
2 litre su, yarım litre elma sirkeli ballı su, 2 kupa karışım çayı, 2 kupa yeşil çay ve günde 30-40 dk yürüş yaptım..
yalnız bu hafta kilom çok zor söküldüğü için 2 gün (salı ve perşembe) sabah ve öglen sadece 1 kase yogurt içine 5 diyet bisküvi kırıp yedim..
hiç şeker kullanmadım ya da unlu yiyecek
selam canım,
ben sabahları kepek ekmeğine beyaz peynirli tost,4-5 zeytin,domates ve 2 günde bir de yumurta yedim
öğlenleri de 1 tabak sebze yemegi ve 1 dilim ekmek yedim
akşam sadece türk kahvesi içtim (akşam yemeği yemiyorum)
2 litre su, yarım litre elma sirkeli ballı su, 2 kupa karışım çayı, 2 kupa yeşil çay ve günde 30-40 dk yürüş yaptım..
yalnız bu hafta kilom çok zor söküldüğü için 2 gün (salı ve perşembe) sabah ve öglen sadece 1 kase yogurt içine 5 diyet bisküvi kırıp yedim..
hiç şeker kullanmadım ya da unlu yiyecek
tamam ama şişgocum benim yine söz vermem lazım, bugün ya da yarın bir sütlü tatlı hakkım olsun söz veriyorum yine bu hafta hiç yemeyeceğim. Bi de yarın ya da pazar sabah kahvaltısını güzel yaparım.
Sözüm söz. 59.9 olacağız.
akşam yemek yok demek
bende yapcamm Çok üzgünüm çoook
adetken kilo verilirmi acabaa
ben çok pis boğaz oldum yine yaa
tamam kızlar bu hafta hedef belirleyilim ben 77.8 diyorum inşallah bide 5 takım ne yaptıysa bizde onu uygulayalım bu hafta ne dersiniz yada yapabilecek olanlar beraber yapalım bize programı verirler herhalde
canım benimde en çok sevdiğim haftasonu kahvaltılarıı çok severek yiyom tabi öle sucuklar salamlar değil peynir ve boll yeşillik tamam bir sütlü kaçamağın olsun am sadece o bir hafta için ok mi başka kaçamak yok bende sadece pazar günü kaçamak yaparım sevgilimle o gün buluşuyoz yaa onun için başka yapmam sözz haftaya cumaya nasipse 59,9 olma yolundayız inşallah
ayrıca nereus cuğum istersen başarırsın sen bizede nal toplattırırısın vallahi ben sana güveniyorummmkaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?