Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bu arada dün akşam soru çözmüştüm birinde75 net birinde 82 netyaptım bi 90na çıkarsam süper olacak hiçbi korkum kalmayacak bayanlarda baraj 78 di geçen sene 90 larda yaparsam rahatlıkla kazanırım diyorum sizce ay az kaldı bi hayırlısıyla bitireyim geçen sene 2009 benim yılım olacak zayıfflayacam sınavımı kazanacam ve kendime jeep alacam diyordum zayıflama kısmını allah razı olsun sizlerin sayesindee başarıyorum sınavıma az kaldı bu azimle yaparım diye düşünüyorum allah utandırtmaz inşallah tabi hakkımda hayırlıysa en önemlisi o geriye şuan jeep kalıyor bendeki hayallere bak ya neyse önce sınavı halledeyim ondan sonra jeep hayalleri kuracam bu arada kafama yeni bi sınav taktım yurtdışı misyon koruma seneye o var eğer dil porblemini halledersem seneyede o sınava girmeyi planlıyorum yaş 30 olacak daha kalım sınavlarda allah beni ıslah etsin ne deyim

hepsini yaparsın sen canım bu azimle.

yok tatlım yetişirsin. Biz de ad gibi takılacağız bir yerde. Hedeflere yaklaşıyoruz çünkü.

ne kadar takılcaksınızki çok çok iki hafta benim
haftada 1 kilo vermem lazımm ben hiçmi takılmicam :çok üzgünüm:
bende yavaş yavaş veririm ne yapam

vaybe ablama bak inşallah bütün hepsini yapıcaksın
sınavı kazancaksın jeepini alcaksın
benimde siyah takıntım var jeep konusunda hata resim ekleyeyim
sende ondan al ablacım :1hug:

tamam ama şişgocum benim yine söz vermem lazım, bugün ya da yarın bir sütlü tatlı hakkım olsun söz veriyorum yine bu hafta hiç yemeyeceğim. Bi de yarın ya da pazar sabah kahvaltısını güzel yaparım.
Sözüm söz. 59.9 olacağız.

tamam bijoixi yakaladık, ne yaptın da 1.3 verdin canım, anlatırmısın bize de, tebrikler.

selam canım,
ben sabahları kepek ekmeğine beyaz peynirli tost,4-5 zeytin,domates ve 2 günde bir de yumurta yedim
öğlenleri de 1 tabak sebze yemegi ve 1 dilim ekmek yedim
akşam sadece türk kahvesi içtim (akşam yemeği yemiyorum)
2 litre su, yarım litre elma sirkeli ballı su, 2 kupa karışım çayı, 2 kupa yeşil çay ve günde 30-40 dk yürüş yaptım..

yalnız bu hafta kilom çok zor söküldüğü için 2 gün (salı ve perşembe) sabah ve öglen sadece 1 kase yogurt içine 5 diyet bisküvi kırıp yedim..

hiç şeker kullanmadım ya da unlu yiyecek

akşam yemek yok demek
bende yapcamm Çok üzgünüm çoook
adetken kilo verilirmi acabaa
ben çok pis boğaz oldum yine yaa

canım tebrikler tekrardan, sabah çok güzel yemişsin kral gibi, öğlen memur, akşam fakir gibi derler ya böyle kilo verilir. Çok az yemişsin, kilo vermek hak olmuş sana, azmine tebrikler.

canım benimde en çok sevdiğim haftasonu kahvaltılarıı çok severek yiyom tabi öle sucuklar salamlar değil peynir ve boll yeşillik tamam bir sütlü kaçamağın olsun am sadece o bir hafta için ok mi başka kaçamak yok bende sadece pazar günü kaçamak yaparım sevgilimle o gün buluşuyoz yaa onun için başka yapmam sözz haftaya cumaya nasipse 59,9 olma yolundayız inşallah
ayrıca nereus cuğum istersen başarırsın sen bizede nal toplattırırısın vallahi ben sana güveniyorummmkaydirigubbakcemile

akşam yemek yok demek
bende yapcamm Çok üzgünüm çoook
adetken kilo verilirmi acabaa
ben çok pis boğaz oldum yine yaa

şimdi canım son cümlene ithafen sen tüm yediklerini yoksa yazmıyormusun buraya klava::tomato:
bu hafta sana ben koç olacağım gibi görünüyor, ele alılım bakalım, baskına geleyim arda.

tamam kızlar bu hafta hedef belirleyilim ben 77.8 diyorum inşallah bide 5 takım ne yaptıysa bizde onu uygulayalım bu hafta ne dersiniz yada yapabilecek olanlar beraber yapalım bize programı verirler herhalde

seve seve şekerler.. herkes sıkı diyet yaptı spor yapmayanlarda bu hafta zorla spor yaptırtıldı :roflol: ben bile geçen hafta bir kilo vermişken bu hafta 400 daha verdim ben bir hafta verip 3 hafta duranlardanım biliyorsunuz ama arkadaşlar hepsi çok sıktılar hiç bir şey yemediler ndesek yeridir... her gün düzenli her üye bir diğer üyeyi denetledi çapraz yaptık bunu sen beni ben başkasını mesela.. sporuna teşvik ettik yanlış yediyse düzelttik hemen müdahale ettik durum budur haftaya sizide böyle sevinçli görmek isteriz şekerlerhihoyyyt

melisim bir bakabilirmisin canım....Şeniz

5.Takım **100.Etap** Sonuçları

sel ( 58.0 / 57.0 / 1.0 / 1.72% )
sportie ( 59.0 / 58.0 / 1.0 / 1.69% )
Mehalim ( 61.1 / 60.0 / 1.1 / 1.80% )
Kalliste ( 73.4 / 73.0 / 0.4 / 0.54% )
zenan25 ( 73.7 / 72.8 / 0.9 / 1.22% )
bijoux ( 74.8 / 73.5 / 1.3 / 1.74% )
reyhanxx54 ( 75.6 / 74.5 / 1.1 / 1.46% )
umuts76 (75.8) (geri dönmek üzere ayrıldı)
chocolategirl ( 84.5 / 83.6 / 0.9 / 1.07% )
cedric ( 102.6 / 101.6 / 1.0 / 0.97% )
buseyrem (102.2) (Kendi isteği ile ayrıldı.)
xTABU ( 104.0 / 102.0 / 2.0 / 1.92% )

5.TAKIM TOPLAM KİLO ( 766.7 / 756.0 / 10.7 / 1.40% )

evde annem pilav yapıyor ben börek kokuyor hani börek nerde dedimm :roflol:
yoksam bişi yemiyorum çok canım bişey istiyorsa haftada 1 çikolata
o bile artık 1 parça yani canıımm
yok dün öğlen tost yedim
akşam ne yediğimi düşünüyorum ama bulamıyorumm unuttum yaa

yok başka yapmam. Geçen çarşamba twister menü yedim gördün halimi, hele hafta içi asla artık. Ben de sucuk salam değil de, dün katmer almıştım sadece küçük bir tane ondan yani. Zaten eşimde rejim yapıyor söylemiştim ya kolay oluyor. Bu arada gıcık oluyorum başlayalı 10 gün oldu olmadı, 92.5 tan 87.8e düştü, metobolizması inanılmaz hızlı. 1 ayda 80 olacağım diyor ve hiç aç kalmıyor, sadece akşamları dikkat ediyor sebze yiyor o kadar
tamam sen de sefgülünle yap pazar ama çok yapma tamammı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…