seve seve şekerler.. herkes sıkı diyet yaptı spor yapmayanlarda bu hafta zorla spor yaptırtıldı :roflol: ben bile geçen hafta bir kilo vermişken bu hafta 400 daha verdim ben bir hafta verip 3 hafta duranlardanım biliyorsunuz ama arkadaşlar hepsi çok sıktılar hiç bir şey yemediler ndesek yeridir... her gün düzenli her üye bir diğer üyeyi denetledi çapraz yaptık bunu sen beni ben başkasını mesela.. sporuna teşvik ettik yanlış yediyse düzelttik hemen müdahale ettik durum budur haftaya sizide böyle sevinçli görmek isteriz şekerlerhihoyyyt
melisim bir bakabilirmisin canım....Şeniz
5.Takım **100.Etap** Sonuçları
sel ( 58.0 / 57.0 / 1.0 / 1.72% )
sportie ( 59.0 / 58.0 / 1.0 / 1.69% )
Mehalim ( 61.1 / 60.0 / 1.1 / 1.80% )
Kalliste ( 73.4 / 73.0 / 0.4 / 0.54% )
zenan25 ( 73.7 / 72.8 / 0.9 / 1.22% )
bijoux ( 74.8 / 73.5 / 1.3 / 1.74% )
reyhanxx54 ( 75.6 / 74.5 / 1.1 / 1.46% )
umuts76 (75.8) (geri dönmek üzere ayrıldı)
chocolategirl ( 84.5 / 83.6 / 0.9 / 1.07% )
cedric ( 102.6 / 101.6 / 1.0 / 0.97% )
buseyrem (102.2) (Kendi isteği ile ayrıldı.)
xTABU ( 104.0 / 102.0 / 2.0 / 1.92% )
5.TAKIM TOPLAM KİLO ( 766.7 / 756.0 / 10.7 / 1.40% )
bebişim sen uçmuşsun yadelikafadulden ama börek de hiç fena olmazdı ah aha en son ne zaman yediğimi bile unuttum vallahi şöle patatesli olsa ahevde annem pilav yapıyor ben börek kokuyor hani börek nerde dedimm :roflol:
yoksam bişi yemiyorum çok canım bişey istiyorsa haftada 1 çikolata
o bile artık 1 parça yani canıımm
yok dün öğlen tost yedim
akşam ne yediğimi düşünüyorum ama bulamıyorumm unuttum yaa
yok başka yapmam. Geçen çarşamba twister menü yedim gördün halimi, hele hafta içi asla artık. Ben de sucuk salam değil de, dün katmer almıştım sadece küçük bir tane ondan yani. Zaten eşimde rejim yapıyor söylemiştim ya kolay oluyor. Bu arada gıcık oluyorum başlayalı 10 gün oldu olmadı, 92.5 tan 87.8e düştü, metobolizması inanılmaz hızlı. 1 ayda 80 olacağım diyor ve hiç aç kalmıyor, sadece akşamları dikkat ediyor sebze yiyor o kadar
tamam sen de sefgülünle yap pazar ama çok yapma tamammı
bebişim sen uçmuşsun yadelikafadulden ama börek de hiç fena olmazdı ah aha en son ne zaman yediğimi bile unuttum vallahi şöle patatesli olsa ah
tamam canım çok dikkat ederim az yerimmm inşalalh tabii tavukla falan geçiştirebilirsem haftasonunu süper olurrr bu hafta 2 gün yüzüp diğer günlerr yürüyüş yapcam çok kararlıyımmmm
teşekkür ederim canım, takımımın katkısı büyük motivasyonda. dün kızartmadan kurtardılar beni :roflol:canım tebrikler tekrardan, sabah çok güzel yemişsin kral gibi, öğlen memur, akşam fakir gibi derler ya böyle kilo verilir. Çok az yemişsin, kilo vermek hak olmuş sana, azmine tebrikler.
adetliyken çok güzel kilo veriliyor nereuscum ve hakattten akşam yemek yeme 1 hafta. farkı görüceksin :1hug:akşam yemek yok demek
bende yapcamm Çok üzgünüm çoook
adetken kilo verilirmi acabaa
ben çok pis boğaz oldum yine yaa
teşekkür ederim canım, takımımın katkısı büyük motivasyonda. dün kızartmadan kurtardılar beni :roflol:
adetliyken çok güzel kilo veriliyor nereuscum ve hakattten akşam yemek yeme 1 hafta. farkı görüceksin :1hug:
bana takıdmaki herkes baskı kursun lüfleennnnn
canım hiç deme yaaa deli olcammmm -tatlicadiarzu-
hayirli cumalar kizlar saglikli guzel kilo vermeler dilerim herkeze
ya varya oku oku anam ağladı.birde bugün kendimi toparlama adına aslında çoktan aklıma gelmesi gereken bir fikir geldi.sabahları erken kalkıp yürüyüşe gidemiyorum, biliyorsunuz ki artık benim zıpır ayaklandı,durdurmak ne mümkün sayesinde evdeki tempom değişti yine spor yapamıyorum ama dedim ki;'' artık günler uzadı bahar geldi,e senin kocan işten erken geliyor sendezaten bütün gün evdesin,o geldikten sonra çocuğu ona bırakıp spora gitsene'' dedim kendime.şimdi akşamı bekliyorum sabırsızlıkla.poşette saracam herbiryerime.oh be rahatladım. haydi spora.
bekarlık sultanlık anacım sultanlık.geçte olsa anladım ya neyse :roflol:evet ben şen bekarımm
evlenmek istemeyommm hemide hiiççç kaydirigubbakcemile3
:1shok:kızlar ne durumdasınız yarına hazırmısınız
bizim takımın yanında nal toplarsınız artık:roflol:
canım bende önceden diyordum çok dikkat ediyorum niye olmuyor diye,benimde sorunum atıştırma yapmaktı ayak üstü çok atıştırma yapıyordum yemekleri az yiyordum ama nafile atıştırmayı bıraktım.bol su içmeye başladım.birde eğer 3 kaşık yemekle kilo vermiyorsam 2 kaşık yemek yemeğe başladım.aralarda abartılarım oluyor tabi o yüzden istediğim kiloya gelemedim ama verdiklerimide bu sayede verdim.+++okulda çok çay içiyorum ama şekersiz...
+++sadece sabah kahvaltısında 2 bardak şekerli çay içiyorum...
+++ya da ara öğünlerde çok mu galeta yiyorum...
+++salata yesem zararsız diye midemi dolduruyorum..acaba bumu sorunn
beyaz ekmek hiç yok
pilav neredeyse hiç yok...
makarna yiyorum ara sıra
tamam bazı kaçamaklarım da oluyor ama..çok değiiiiiiiiiillllllllllll
lölizcim gelmişsin yoktum malesef .görüşürüz hayatım.a.s.a.s.a.s.Eski takım arkadaşlarıma yarın için başarılar dilerim:Saruboceq: hepsini de öperim güzel yanaklarındanŞeniz
umarım birinci olursunuz:hooray:
:roflol:sudecan nezaman bize katıldı kızlar yaa fisfisfis
Allah bağışlasın,hayırlısı ile büyüsün inşallah.arkadaşlar bebeğimiz doğdu çok çirkin bi kızımız oldu ve çok akıllı olacak etrafa okadar ciddi bakıyor ki hiç yeni doğmuş bebek gibi değil di
ben bu hafta şöyle olmuşum
79.1-78.8/0,3/0,38 doğrumu yaptım
artık ondanmıdır bilmiyorum meliscim ama son 2 hafta dikkat etmedim.etseydim şimdi kesin 55 olmuştum.daha dikkatli olmak istiyorum ama baklım bu hafta ne olacak.doğum öncesi kiloma gelmeme 3 kilo kaldı 54 le hamile kalmıştım inşallah bu ayın sonunda oda olur ama hiç sanmıyorum nedense.ama direnicem hayatım. Çok üzgünüm çoook100 gr. vermişsin adcım, sen çok hızlı gittin, artık hedefe yaklaştıkça vücudunun direnmesi normal, ama sen de ona diren.
:teselli:ben zaten uçsam yine sizi yakalayamam :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
bu saatten sonra ancak nal toplarım arkanızdan senağlama
adcım bende kendimi poşete sardım ama hiç bişi olmadı
dün önceki gün baya terlemiştimm
acaba az su içtim ondanmıı benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?