Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

çok güzel yapmışsınız, inşallah biz de böyle oluruz haftaya. Listede hata yok canım hemen baktım. Açık ara fark ile birincisiniz :içelim::hooray:
Ben de senin gibi 1 hafta verip 2-3 hafta dururum 2 hafta üst üste vermek ayrı bir başarı sana da tebrikler. a.s.

bebişim sen uçmuşsun yadelikafadulden ama börek de hiç fena olmazdı ah aha en son ne zaman yediğimi bile unuttum vallahi şöle patatesli olsa ah

tamam canım çok dikkat ederim az yerimmm inşalalh tabii tavukla falan geçiştirebilirsem haftasonunu süper olurrr bu hafta 2 gün yüzüp diğer günlerr yürüyüş yapcam çok kararlıyımmmm

canım hiç deme yaaa deli olcammmm -tatlicadiarzu-

13. takım **100.etap**

ad1 ( 57.2 / 57.1 / 0.1 / 0.17&#37
nereus (64.8 / 65.2 / -0.4 / -0.62%)
melis08 (61.5 / 60.6 / 0.9 / 1.46%)
dosba (70.0 / 70.0 / 0.0 / 0%)
aspettami (paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye / 59.5)
melzeyit (79.1 / 78.8 / 0.3 / 0.38%)
patbori (74.2 / 73.8 / 0.4 / 0.54%)
şişgo (61.0 / 60.6 / 0.4 / 0.66%)
sudecan (61.8 / 61.0 / 0.8 / 1.29%)
brose (80.0 / 79.0 / 1.0 / 1.25%) (yeni üye)
13. TAKIM TOPLAM KıLO (669.1 / 665.7 / 3.4 / 0.51%)

Son düzenleme:
aspettamicim 3-4-5 günde bir giriyorsn ancak bugün bildirimde de bulunmadın, bu durum ne seni ne bizi motive ediyor. Üzgünüm.
Sudecan ve brose sizlere de uyarı yapmam lazım, 2 gün üstüste (mazeretsiz) paylaşım yapmazsanız ne yazıkki diskalifiye olacaksınız.

canım tebrikler tekrardan, sabah çok güzel yemişsin kral gibi, öğlen memur, akşam fakir gibi derler ya böyle kilo verilir. Çok az yemişsin, kilo vermek hak olmuş sana, azmine tebrikler.
teşekkür ederim canım, takımımın katkısı büyük motivasyonda. dün kızartmadan kurtardılar beni :roflol:

akşam yemek yok demek
bende yapcamm Çok üzgünüm çoook
adetken kilo verilirmi acabaa
ben çok pis boğaz oldum yine yaa
adetliyken çok güzel kilo veriliyor nereuscum ve hakattten akşam yemek yeme 1 hafta. farkı görüceksin :1hug:

çok caol canım seni tebrik ederimm Şeniz

meliscim bir kez daha bakabilirmisin ben bu sonucu buldum ama benmi hata yaptım diye tereddüte düştüm sendede tekrar aynı çıkarsa diğer pcde bakayım ben tekrardan söyle canım..

sadece sonuç satısı böyle diğerleri doğru çıkıyo

609.6 / 606.1 / 3.5 / 0.57

tamam doğru kallisim bi hata yapmışım. Teşekkürler.
Biz de fena değilmişiz.

ben aspettamiyi silmeyi unutmuşum.

Son düzenleme:
13. takım **100.etap**

ad1 ( 57.2 / 57.1 / 0.1 / 0.17&#37
nereus (64.8 / 65.2 / -0.4 / -0.62%)
melis08 (61.5 / 60.6 / 0.9 / 1.46%)
dosba (70.0 / 70.0 / 0.0 / 0%)
aspettami (paylaşımda ve bildirimde bulunmadığı için diskalifiye)
melzeyit (79.1 / 78.8 / 0.3 / 0.38%)
patbori (74.2 / 73.8 / 0.4 / 0.54%)
şişgo (61.0 / 60.6 / 0.4 / 0.66%)
sudecan (61.8 / 61.0 / 0.8 / 1.29%)
brose (80.0 / 79.0 / 1.0 / 1.25%) (yeni üye)
kaymaklım (izni bittiği halde dönmediği ve mesajlara cevap vermediği için diskalifiye)
13. TAKIM TOPLAM KıLO (609.6 / 666.1 / 3.5 / 0.57%)

Son düzenleme:
ah canlarım neyse en azından eksilere düşmemeşiz..kilo verenlleri tebrik edip okuluma gidiyorumm..ayrıca 5.takım süppperrr...gaza geldim valla..

ya varya oku oku anam ağladı.birde bugün kendimi toparlama adına aslında çoktan aklıma gelmesi gereken bir fikir geldi.sabahları erken kalkıp yürüyüşe gidemiyorum, biliyorsunuz ki artık benim zıpır ayaklandı,durdurmak ne mümkün sayesinde evdeki tempom değişti yine spor yapamıyorum ama dedim ki;'' artık günler uzadı bahar geldi,e senin kocan işten erken geliyor sendezaten bütün gün evdesin,o geldikten sonra çocuğu ona bırakıp spora gitsene'' dedim kendime.şimdi akşamı bekliyorum sabırsızlıkla.poşette saracam herbiryerime.oh be rahatladım. haydi spora.

adcım bende kendimi poşete sardım ama hiç bişi olmadı
dün önceki gün baya terlemiştimm
acaba az su içtim ondanmıı benneyaptımki

evet ben şen bekarımm
evlenmek istemeyommm hemide hiiççç kaydirigubbakcemile3
bekarlık sultanlık anacım sultanlık.geçte olsa anladım ya neyse :roflol:

kızlar ne durumdasınız yarına hazırmısınız

bizim takımın yanında nal toplarsınız artık:roflol:
:1shok:

canım bende önceden diyordum çok dikkat ediyorum niye olmuyor diye,benimde sorunum atıştırma yapmaktı ayak üstü çok atıştırma yapıyordum yemekleri az yiyordum ama nafile atıştırmayı bıraktım.bol su içmeye başladım.birde eğer 3 kaşık yemekle kilo vermiyorsam 2 kaşık yemek yemeğe başladım.aralarda abartılarım oluyor tabi o yüzden istediğim kiloya gelemedim ama verdiklerimide bu sayede verdim.

a.s.a.s.a.s.Eski takım arkadaşlarıma yarın için başarılar dilerim:Saruboceq: hepsini de öperim güzel yanaklarındanŞeniz
umarım birinci olursunuz:hooray:
lölizcim gelmişsin yoktum malesef .görüşürüz hayatım.

sudecan nezaman bize katıldı kızlar yaa fisfisfis
:roflol:

Allah bağışlasın,hayırlısı ile büyüsün inşallah.

100 gr. vermişsin adcım, sen çok hızlı gittin, artık hedefe yaklaştıkça vücudunun direnmesi normal, ama sen de ona diren.
artık ondanmıdır bilmiyorum meliscim ama son 2 hafta dikkat etmedim.etseydim şimdi kesin 55 olmuştum.daha dikkatli olmak istiyorum ama baklım bu hafta ne olacak.doğum öncesi kiloma gelmeme 3 kilo kaldı 54 le hamile kalmıştım inşallah bu ayın sonunda oda olur ama hiç sanmıyorum nedense.ama direnicem hayatım. Çok üzgünüm çoook

ben zaten uçsam yine sizi yakalayamam :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
bu saatten sonra ancak nal toplarım arkanızdan senağlama
:teselli:

kızlar hepimizi tebrik ediyom evet bu hafta eksilerde değiliz enazından az da olsa azcık vermişiz oda bişeydir ben öğlen 2 kaşık yoğurt+1 kaşık mantar sote+7-8 adet çilek+bir kurabiye yedimmm abartmışım sanırım ama ne edem yahu dayanamadımmmm

adcım bende kendimi poşete sardım ama hiç bişi olmadı
dün önceki gün baya terlemiştimm
acaba az su içtim ondanmıı benneyaptımki

canım benim poşete sarma işlemine yeni başladın.ayrıca sanıyorum ki kilo verdirmez ama beden olarak inceliriz pes etmek yok hayatım. devam devam.:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…