Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

masalcım ben 1 limon 1 kaşık tane karabiber(toz olmaz) 2 çubuk tarçın,1 yeşil elmeyı 4 e bölüp 1 kaşıkta karanfil attım 1 lt suyla kaynattım. aslında düdüklüde olması gerekiyormuş ama burası benim evim değil şu an o yüzden düdüklü de yapamadım.zayıflama kürleri bölümünde varmış tm tarifi. sabah bakacam inşallah faydası olur. yarın bunu bitirip tekrar 1 gün daha yapabilirim eğer faydası olursa.

Faydası olursa eğer bizimle de paylaşabilirsin.
Ben de sanırım burada yapamam ama gidince eve yapayım ..

ben de bekliyorum bu aralar, tam sinir küpü halinde geziyorum üstelik. bir de üstüne iş yükü bindi
napıcam ben bu son dakikacılığımla ya

masalcım iyi ki varsın

Nasıl bir ruh halidir bu kedican ya ..
Resmen patlamaya hazır bir bombayım ..
Neredeyse gol sesine ağlayabilirim
Teşekkür ederim sen de iyi ki varsınn .

evet mesela şimdi 5i tutturamazsam diye tutuşmuş durumdalar mesela onlar :44:
şimdilik 5'in altını takibe alalım, bence.
dün:
neslivicdan: 4
puryan: 2
maviyesil1999: 1
chika: 0
ferdici: 0
neyneyse: 0

ben, mezunum zaten
nesli de henüz listede değil.
puryan, bugün durumu düzeltmiş.
ferdici, dükkanı tek idare ediyor.
geriye maviyeşil kalıyor.

bugün ise:

_ferdici_: 4

bugungunlerdenaralik: 4

Elisya: 1

maviyeşili unutmuşsun

ben de bekliyorum bu aralar, tam sinir küpü halinde geziyorum üstelik. bir de üstüne iş yükü bindi
napıcam ben bu son dakikacılığımla ya

masalcım iyi ki varsın
hayırdır, neyin iş yükü?
çeviri mi doktora mı?

iyi geceler tatlımmm..uyurkende gitsin erisin yağlar inşallah.

sağol canım...

elmalı karanfilli tarçınlı ödem atıcı çayım hazır olmak üzereee..inşallahh reglin getirdiğini götürsünnn şölee bi güzell.

g ötürür götürür inş.

daha cok yazabilirsim ancak bizim takıma laf yetiştirmekten buraya yazamadım bi türlü zaten artık burdayım.. inş. daha iyi adapte olacagıma inanıyorum..

olur inşallah canım. rabbim hiçbir emeği boşa çıkarmaz.

inş. canım..

banada öyle geliyo.. sayfalar su gibi akıyo maşallah

varya pişince aynı asure gibi kokuyo ben tam kiloma bakmadım bu cayı kullanırken ama işe yaramıstır herhalde :26:

ya tam biz geldik, sende mezun oluyorsun Senden sonra kim idare edecek burayı rabiacım gitme ya

Herkes gitmiş yatmaya... Bende gideyim bari... Herkese Allah rahatlık versin inşaallah...

Yatmadan önce yazıyım.

Arada bir tabak karpuz yedim. Pişman değilim.
Künefe canım çekti. Aldım ağzıma çiğnedim. yutmadım. Tükürdüm. Tamam iğrencim.

*

Sahur:

*yumurtalı domatesli o salata
* 3 bardak yesilcay

Mükemmel hisediyorum kızlar. Hafiflemiş gibi. Umarım sizde benim gibisinizdir. İyi geceler. Tatlı rüyalar.

Tatlılardan olabildikçe uzak dur.
Zaman zaman tabiki kaçamak olur sınırında olmak şartı ile
Ama daha çok başındasın yapma kaçamak hiç ..

nerden buluyon kız bunları çok tatlı... kızlar kötü haberim var kilo almışım hepde 2-3 gibi büyük bi rakam.... nasıl becermişim bi haftada.... kaptişim izne çıkmasam mı yerim doldu mu????

Karikatür okumayı seviyorum Özlemcim böyle kilo ile ilgili ya da hoşuma gidenleri de sizinle paylaşmak istiyorum ..
Çok fazla bir şey yedin mi Özlemcim?
Eğer çok yemediysen zor 2-3 kg ..
Ödem falan olabilir mi ki?

mrb arkadaşlar..ben 9. takımdan hepbera....boş yeriniz varsa sizin takıma geçmek istiyorum....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…