- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
selam kızlar
sabah mesajları sayamadan çıktım, sonra da geç geldim.
yeni yeni gelenler varmış meğer hepsi hoşgelmişler
16.08.2011 Salı mesaj sayıları
eski_bir_masal: 39(masalcım artık sana yapıcak bi smiley bulamıyorum direk madalyayı getirip takıcam boynuna ama şimdilik bunla idare et)
triptofan: 22
neyneyse: 13
drygrp: 13
puryan: 13
mutedeyyin: 8
maviyesil1999: 6
mcrgozde: 6
neslivicdan: 5
kedican: 5
disakkarit: 5
_ferdici_: 4
bugungunlerdenaralik: 4
nev81: 3
ozlemmtekinn: 2
HerseyVatanIcin: 2
Elisya: 1
puffycikcik: 1
chika: 0
gene unuttuğum biri varsa bi bakınız...
dosba, takımdan ayrıldı canım.Ne yapıyor Dosba Neyneysecim haberin var mı hiç?
Neredeymiş ki o ne çayıymış demek ki hepimiz böyleyiz.
Abartmışım sanırım yediklerimi yazmayı ..
İran sınırında yüksekova van arası bir yerde de Neyneysecim saçmalama diye kendimi teselli ediyorum şuan ..
Bugün ilçeye inmişti giderken aracın frenleri bozulmuş ucuz atlatmışsınız demişler gidince araç kontrol edilirken ..
Şİmdi de normalde 1.5 saatlik yalı 3.5 saat önce çıktılar telefon da çekmiyor aklımda neler kuruyorum sorma ..
Umarım bir şey yoktur yolda mola vermişlerdir ..
olur inşallah canım. rabbim hiçbir emeği boşa çıkarmaz.Ben ümitliyim ya.. inş. olacak... Ama yerini zamanını bilemem
eline sağlık şekerselam kızlar
eski_bir_masal: 39(masalcım artık sana yapıcak bi smiley bulamıyorum direk madalyayı getirip takıcam boynuna ama şimdilik bunla idare et)
he he 19 kişi var:))aaa 2. mi olmuşummmana nev bu takımda değil canım bizim arkadaşta hayırlı olsuna gelmişti. maşallah kaç kişiyiz ya baya kalabalıkızz.
he he 19 kişi var:))
hepsi listede değil
deneme süresinde olan arkadaşlar var.
bu arada listeye hızlı giriş yaptın, tebrik ederim
canım, kişilere zamanla alışırsın. yeni geldiğin için belki de bir gördüğünü bir daha görmüyorsun gibi geliyordurteşekkkür ederim kaptancımmmkızlar çok muahbetli olunca böle oldu durumm.ben çabuk alıştım yaa burya. sadece biraz kafam karıştı çok kalabalıkk .bi gördüğümü bida görmüyom gibi geliyo. biz deneme haftasında değiliz demi. zamanında denendik bayaa.
canım, kişilere zamanla alışırsın. yeni geldiğin için belki de bir gördüğünü bir daha görmüyorsun gibi geliyordur
ortam canlı, bu da tam istediğimiz şey:81:
sen ve mütedeyyin için deneme haftası kuralını işletmeyebiliriz.
canım, mütedeyyin ve triptofan zaten hali hazırda başka takımlarda yarışıyorlar. hatta mütedeyyin bir takım kaptanı. bu sebepten deneme süresine ihtiyaç yok dedim.aa.. kaptanım ben de isterem aynısından...
canım, mütedeyyin ve triptofan zaten hali hazırda başka takımlarda yarışıyorlar. hatta mütedeyyin bir takım kaptanı. bu sebepten deneme süresine ihtiyaç yok dedim.
sen de paylaşım olarak iyi gidiyorsun. böyle devam edersen deneme süresi sonunda zaten listede olursun.:81:
eline sağlık şeker
5 mesajın altına düşen arkadaşlar
takımda yer sıkıntısı ihtimalimiz var. bu durumda 5 mesajın altına düşen arkadaşlar ile ilgili işleme gitmemiz gerekebilir. lütfen buna göre paylaşımları artıralım.
nev81 bizim takımda değil
puffycikcik ve chika ve ozlemmtekinn izinli.
hmm kapiş
5 mesajın altına düşenler, hııııı
eline sağlık canım tek tek üşenmemiş saymışsın. her hafta başkası mı yapıyor bu sayma işini.
bir de tam 5 mesaj yazanlar varhmm kapiş
5 mesajın altına düşenler, hııııı
saol cnm inş iyi olcak..
ya çok zor gerçekten inş bi an önce hayırlısıyla biter doğu göreviniz...
çok sevindim cnm bundan sonrada kötü şeyler düşünme artık inş sağ salim gelcek...
elmalı karanfilli tarçınlı ödem atıcı çayım hazır olmak üzereee..inşallahh reglin getirdiğini götürsünnn şölee bi güzell.
selam kızlar
dosba, takımdan ayrıldı canım.
başka bir başlıkta görüyorum onu. profilinden görebilirsin
erkek arkadaşından haber alabilmene çok sevindim. bugün haberleri izlerken aklıma hep sen geldin.
Allah bütün askerlerimizi korusun. onları ailelerine ve sevdiklerine bağışlasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?