Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

elmalı karanfilli tarçınlı ödem atıcı çayım hazır olmak üzereee..inşallahh reglin getirdiğini götürsünnn şölee bi güzell.

selam kızlar

sabah mesajları sayamadan çıktım, sonra da geç geldim.

yeni yeni gelenler varmış meğer hepsi hoşgelmişler

16.08.2011 Salı mesaj sayıları

eski_bir_masal: 39 (masalcım artık sana yapıcak bi smiley bulamıyorum direk madalyayı getirip takıcam boynuna ama şimdilik bunla idare et)

triptofan: 22

neyneyse: 13

drygrp: 13

puryan: 13

mutedeyyin: 8

maviyesil1999: 6

mcrgozde: 6

neslivicdan: 5

kedican: 5

disakkarit: 5

_ferdici_: 4

bugungunlerdenaralik: 4

nev81: 3

ozlemmtekinn: 2

HerseyVatanIcin: 2

Elisya: 1

puffycikcik: 1

chika: 0

gene unuttuğum biri varsa bi bakınız...

aaa 2. mi olmuşummm ana nev bu takımda değil canım bizim arkadaşta hayırlı olsuna gelmişti. maşallah kaç kişiyiz ya baya kalabalıkızz.

dosba, takımdan ayrıldı canım.
başka bir başlıkta görüyorum onu. profilinden görebilirsin

erkek arkadaşından haber alabilmene çok sevindim. bugün haberleri izlerken aklıma hep sen geldin.
Allah bütün askerlerimizi korusun. onları ailelerine ve sevdiklerine bağışlasın.

Ben ümitliyim ya.. inş. olacak... Ama yerini zamanını bilemem
olur inşallah canım. rabbim hiçbir emeği boşa çıkarmaz.

eline sağlık şeker

5 mesajın altına düşen arkadaşlar
takımda yer sıkıntısı ihtimalimiz var. bu durumda 5 mesajın altına düşen arkadaşlar ile ilgili işleme gitmemiz gerekebilir. lütfen buna göre paylaşımları artıralım.

nev81 bizim takımda değil
puffycikcik ve chika ve ozlemmtekinn izinli.

he he 19 kişi var:))
hepsi listede değil
deneme süresinde olan arkadaşlar var.
bu arada listeye hızlı giriş yaptın, tebrik ederim

teşekkkür ederim kaptancımmmkızlar çok muahbetli olunca böle oldu durumm.ben çabuk alıştım yaa burya. sadece biraz kafam karıştı çok kalabalıkk.bi gördüğümü bida görmüyom gibi geliyo.biz deneme haftasında değiliz demi. zamanında denendik bayaa.

selam kıslar...ayyy yoruldum beaa:)ama değdi
yaklaşık bir saattirhopladım zıpladım leslielen üstünüze afiyet
bu arada 3.lüğü de paylaşıyoruz neyneysecimmm orti olduk galiba

ahh pardon şekerler yaaa..3 taneymişiz 3. olan dderya da varmışşş..
tebrikler kıslar..bu arada sahurumu yaptım bugün erken oldu ama acıktım
bi dilim kep.ekmek 1 dilimpeynir yarım armut belkim yarım da yeşil elma yerim ve üstüne de yeşil çayla bolllll suuuu:81::81:
zaten spor yapınca vücut resmen kızıyoo o yüzden de bişey yiyesi gelmiyo insanınn
ş

canım, kişilere zamanla alışırsın. yeni geldiğin için belki de bir gördüğünü bir daha görmüyorsun gibi geliyordur
ortam canlı, bu da tam istediğimiz şey:81:
sen ve mütedeyyin için deneme haftası kuralını işletmeyebiliriz.

aa.. kaptanım ben de isterem aynısından...

aa.. kaptanım ben de isterem aynısından...
canım, mütedeyyin ve triptofan zaten hali hazırda başka takımlarda yarışıyorlar. hatta mütedeyyin bir takım kaptanı. bu sebepten deneme süresine ihtiyaç yok dedim.
sen de paylaşım olarak iyi gidiyorsun. böyle devam edersen deneme süresi sonunda zaten listede olursun.:81:

şaka yapıyorum kaptanım..şu kilolar gitsin de gerisi gelir evelallah

hmm kapiş

5 mesajın altına düşenler, hııııı

saol cnm inş iyi olcak..
ya çok zor gerçekten inş bi an önce hayırlısıyla biter doğu göreviniz...

çok sevindim cnm bundan sonrada kötü şeyler düşünme artık inş sağ salim gelcek...

Resmen zamanı sayıyorum artık Özlemcim.
Haberler geldikçe ben korkuyorum hele tayini çıkıp tam dönecekken şehit olanları ..
içim acıyor resmen ..

elmalı karanfilli tarçınlı ödem atıcı çayım hazır olmak üzereee..inşallahh reglin getirdiğini götürsünnn şölee bi güzell.

Nasıl bir çay bu ben de regl olmak üzereyim reglken de işe yarar mı Kİ?

Ben artık takımın bekçisiyim diyorum zaten kedicim ..

Amin Neyneysecim ..
Ben böyleyim o da aksine o kadar rahat yada öyle mi görünmeye çalışıyor anlamadım gitti ..
Bize de dua edin olur mu Neyneysecim?
Valla sürekli dua ediyorum artık bir şey olmasın diye ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…