Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben de 59.9 u görmek istiyorum arıkkk .

ben deeeee 60000000000 ııııııııı

Kesinlikle çok fazla etkiliyor.
Tam net zamanları takip etmiyorum son zamanlarda ama uzman tvde her günün etkisi var.
Mesela dolunayda çok debgesiz olur insanlar.

evet örnek ben :

ah ah sen beni üniversitede görcektin... 2. öğretim okuyup gece yemek yemeyen tek insandım belkide...

ayy bacumm ben bütün kiloları ünide aldım bende ikinci ögretimdim sabaha kadar neler yemezdikki ahhh gencligim ahhhhhhh

ayy sorma zaten kitaplara sondan baslıcam artık okumayaa

Ayy okumayacaksan ben anlatacağım artık sonunda.

Ayy ne olur gitmem gereken bir şey olmasın artık.
Benim bir ara çok düzensizdi de şükür kilo vermem işe yaradı.

Ayy okumayacaksan ben anlatacağım artık sonunda.

Ayy ne olur gitmem gereken bir şey olmasın artık.
Benim bir ara çok düzensizdi de şükür kilo vermem işe yaradı.

hmm iyi bari.. Sen 70lere nasil ciktin? Senin kilo alma hikayeni bilmiyorum da ben benimki üzüntüden mesela

Her şey bu erkeklerin suçu zaten
Onlar yüzünden hepp !!
Ayrıca tebrik ettim, süpermişsin valla.

evetttttt

iyki ben hamile degilim falan dememissin

ne kitabi okuyosunuz bakiiimm

feride diye bir kitap canummmm hilal okumus daha öncedne gerçi ben daha yeni basladım

Erkek arkadaşımla ayrı olduğumuz sürede gelsin cipsler çekirdekler çikolata jelibonlar ..
Sonuç bu
Ama inceliyorum tekrar ..
Sende mi aynı dönemde ?

herkes erkek derdine almıs sanırsam kilo bende öyle aldımdı

Erkek arkadaşımla ayrı olduğumuz sürede gelsin cipsler çekirdekler çikolata jelibonlar ..
Sonuç bu
Ama inceliyorum tekrar ..
Sende mi aynı dönemde ?

aynen ben de.. Ben 52 kiloyken terk edildim cips, cikolata, jelibon, biskuvi yiye yiye duba oldum noluyoruz ya iyice kilo aldim dedigimde 58dim.. Yok patates diyeti, yok 5 gunde 5 kilo diyeti seklinde sok diyetler yapinca baktim ki iyice kilo almisim, 61 olmusum.. Sonra geri 58, 57 simdi 53lerdeyim bakalim cuma 52 olacak miyim? Gerci 52 de terk edildigim ugursuz kilo

feride diye bir kitap canummmm hilal okumus daha öncedne gerçi ben daha yeni basladım

herkes erkek derdine almıs sanırsam kilo bende öyle aldımdı

ya millet sevgilisinden ayrilinca yemeden icmeden kesiliyo, süzüm süzüm süzülüyo.. Biz de tam tersi.. Anormallik bizde

Demek ki 52yi de çabuk geçmen lazım.

ya millet sevgilisinden ayrilinca yemeden icmeden kesiliyo, süzüm süzüm süzülüyo.. Biz de tam tersi.. Anormallik bizde

Ben de ilk ayrıldığımızda yemezdim bir şey.
Baya baya kilo vermiştim.
4-5 ay sonra da yani konuştuktan sonra bir kez, ne bulursam yemeye başladım.
Ortası olmadı.

Amiiiiin canım yüregine sağlııkk

Ben de bekliyorum bak bu hafta da olmazsa her sabah 6 da kalkıp 7 ye kadar koşcam ve yemicem hiç bişi tam ölüm orucu

Allah Allah,
Kilo vermiyorum beden küçülüyo gittikçe çekiyorum heralde ben

o kadar da abartma kızzzzz ama sporun faydası yani

evet 52yi cabuk gecmem lazim, yenisinden de olmayayim bi daha 60lara cikamam

bu aradaaaaaa kızlarrrr spora baslayalı daha bir ay olmadı salona yaniii bugun kıyafet denedim bir kaç tane 42 bedenden 40a düsmüs altımmmm hatta az kalmıs 38e cok sevindirik oldum yaaaaa

evet 52yi cabuk gecmem lazim, yenisinden de olmayayim bi daha 60lara cikamam
Bence de bence de.
zayıfla ki 52nin uğursuzluğu bulmasın.

yok kızzzzz aşık olunca yemiyorum heleki sevgilinm oldugunda ama ayrılık acısıı fena koyiyiii

En sevdiğim şey, onun yanında dünyaları yiyebiliyorum.
Normalde asla yiyemeyeceğim kadar, hele ellerinle yedirince
Ve çok da hareket etmeyiz genelde oturur film izleriz konuşuruz.
Ama yanında kilo bile verebiliyorum bu halimle.
Ne güzel bir şey ya.

bu aradaaaaaa kızlarrrr spora baslayalı daha bir ay olmadı salona yaniii bugun kıyafet denedim bir kaç tane 42 bedenden 40a düsmüs altımmmm hatta az kalmıs 38e cok sevindirik oldum yaaaaa

tebrikler canim off sevgilimizden ayrilsak bi dert, ayrilmayip evlensek bi dert cunku evlenince de kilo alniyomus, hele ki coluga cocuga karissak yandik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…