Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bu örnek menün için tebrik ederim seni.
normal haline göre çok güzel yemişsin valla.
Sporun zaten çok iyi ..

tesekkurleerr yarin da kabak haslayip yogurtla yicem, cok lezzetli oluyor valla hepinize tavsiye ediyorum kizlar ve yarin leslie 5 mili yapicam spor olarak, insallah cumaya 52 olurum artik yaa..

Bu örnek menün için tebrik ederim seni.
normal haline göre çok güzel yemişsin valla.
Sporun zaten çok iyi ..

off mesajlarim hgitmiyor gibi gorunuyor, ama gidiyor, ben yeniden yaziyorumm.. Deli olucam yaa nasil olman gereken kilodasin? 61 oldun mu masallaah

Son düzenleme:
slm kızlar... çok moralim bozuk benim...direk konuya giriyim salı günü işler bitçek rahatlıcam derken..... çarşamba günü eşimin almanyaya gitçeğini öğrendim... 3 günlük ama ne biliyim ilk defa böyle uzaklaşçaz... bende annemlerde kalıcam 3 gün...

biliyorum leslie 5 mili gidip simdi yapicam o yuzden yarin baska bir spor dusunuruz

Motive ettim galiba seni ..

Kıyamam canım ya 3 gün dediğin nedir gelir geçer sen merak etme.
Bu sırada da annenlerle zaman geçirmiş olursun yine evin küçük kızı gibi.

ya evet ama uçakla gitçek gelcek korkuyorum... hemen cumartesi olsun hemen aşkım gelsin istiyorum.... bu arada dün 4 saat uyudum ustalar 8 de geldi... yarın yine gelcekler bugün erken yatıcm... bide şöyle bi sorunum var cuma günü annemlerin tartısından bldirim yapıcam problem olur muki??? onlarınkide dijital....

ÖZlemcim biliyorsun erkek arkadaşım hep uçakla gidip geliyor.
İnan çok rahat, hiç bir problem olmadan iniyor.
Sen gönlünü rahat tut.
Ben de dün tam yatacaktım iyi geceler diye benimkini aradım 2 saat konuşmuşuz, sabah gidemedim doktora.
Annenlerin tartısıyla sizinki arasında fark olacaktır odalar arasında bile fark olacak ama şöyle yapabilirsin, evden giderken ki kilona bak çıkmadan önce, annenlere gidince de hemen tartıl. Aradaki farkı bulalım.
Cuma günü de o farkı ekler veya çıkarırız daha güvenilir olur.

tamam cnm çarşamba günü öyle yapalım.... uçakla almanya kaaç saat sürer acaba... inş dediğin gibi olur ve çabucak gelir... pazar günüde doğum günü... hemen pazar olsun...:78:
bu arada doktoru ihmal etme cnm git mutlaka ... için rahat eder... bende çıkıyım artık yarın yine yorucu bi gün beni bekliyor... ama ertesi gün daha kötü..... çarş perş cuma başınıza ekşirim artık..... öptüm cnm iyi geceler...

Baktım şimdi de 3 saatmiş özlemcim.
Hiç bir şey değil.
ankara eskişehir kadar.
Görüşürüz, iyi uykular.
Mesaj sayımlarını unutmadın bu arada değil mi bir ara yaparsın.

gercekten motive ettin, gece gece 5 mil yaptim valla ama canim cikti, cok yoruldum.. Neyse ne demisler? Önce cefa sonra sefaaa

İyi olmuş iyi.
Bahanen olsun spor için.
Ben de regl olacağım diye sporu iyice aksattım.

sporu aksatmana ragmen yine de guzel kilo vermissin, yarindan itibaren baslarsin yine olsun.. Ben de hala regl olamadim, galiba menopoza girdim gencecik yasimda off doktora gitmem gerek ama hayatta en korktugum doktor 1)dis doktoru, 2)jinokolog

sporu aksatmana ragmen yine de guzel kilo vermissin, yarindan itibaren baslarsin yine olsun.. Ben de hala regl olamadim, galiba menopoza girdim gencecik yasimda off doktora gitmem gerek ama hayatta en korktugum doktor 1)dis doktoru, 2)jinokolog

Benim 1.si jinekolog.
Nasıl tedirgin oluyorum ya.
İlk gidişimin de etkisi var.
Gittim, girdim içeri.
İlk sorusu kız mısın ?
Ben hıhı
KIzları arkadan kontrol ediyoruz ister misin ?
ı-ıh
NAsıl utanmıştım ya anlatamam.
Sonrasında da zor da kalmadıkça gitmedim.

off evet ya cok stresli.. Ben evlensem de bekarim demeye devam edicem ama en son gittigimde cok güldüm, sirami bekliyodum, kadin cikti "sana dogumdan sonra bakarim" dedi.. Tabii ben "nasil ya, ne dogumu" deyince o da sasirdi "doguma gidiyorum" dedi, rezillik yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…