Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ayy eski karakoluymuş yanlış anlamışım doğal olarak yoktu tabi.
Yine de bir heyecan yaptım ..

Balığını yedin mi?
Yok değil mi bulantı falan ?

balığımı yedim çok şükür hayattayım daha öncede balıkla yoğurt yemiştim tabi konserve ton balığı olunca bişe olmuyo demek. bikere daha denedim bidahakine korkmadan yirim. çok yorgunum ya uykum var süt filan içtim acaba ondna mı. bu arada dukanda süt vs için içebildiğiniz kadar ne kadar çok protein o kadar çok kilo evrirsiniz diyolar. aç kalmamak lazımmmış. bide mesela 1000 kalori aldın hepsini karbonhidrat aldın sadcee vücut bunu yakmak için kırk kalori harcarmış. ama 1000 kalorinin hepsi protein ağırlıklı olursa 1000 kalorinin 300 ünü zaten kendini yakmak için kullanırmış. ne güzel dimi. keşke kalori sayarken bilseydim ben hep karbonhidratla kalorilerimi doldururdum. protein öenmli derlerdi ama neden olduğunu bilmezdim..

bugün tv de kahve yapmanın püf noktalarını anlatıyordu. anlatimde istemeye geldiklerinde yapın. soğuk su ile olacakmış türk kahcesi. cezveye kahve ,şeker ve soğuk suyu uygun oranlarda normal koyuyoruz. sonra karıştır karıştır elimizde geze geze konuşurken vs baya karıştırın diyodu. sonra ocağa koyuyordu. ayy sonrasını izlememişim onu farkettim reklamda zapladıydım heee. acaba başka püf nokta avr mıydı yoktur herhalde köpüğünü alıp fincanlara koyuyodur.ama annem derdi köpüğü 1 kerede koy 2. kere koyarsan önceki söner z olur köpüğü diye anlatabildimmi bilemedim ama canımız tatlı istediğinde koşalım kahveye kızlar süper iştah kesiyor.

Canım yaptıklarına say hasta olacaksın ya onun ağırlığı çökmüştür.
Ben şimdi ne yicem Gülçin saf protein derken salata vs yemeyim mi ?
Oooo gel bak ben bir kahve yapıyım 1 parmak köpük olur çok güzel yaparım çok da severim canım istedi yaaa

Ben o yüzden genelde karbonhidrat beslenilince bu konuda yorum yapıyorum.
Aynı kişiye bir kaç kez aynı şeyi söyleyip dikkate alınmadığında tekarlamıyorum ama.
Kesinlikle öyle.
Hep kalorinin önemli bir miktarı sindirime gidiyor, hem de yavaş sindirildiğinden acıkılmıyor.

tam bi kaptana yakışır avatar. bakımlı ve çıldırık.

KAratay topiğinden istek geldi değiştirdim Gülçincim.
Takımı korkutmak için mi yapıyorsun dendi hatta
Ayy ne yapayım regl dö
nemim olsun o kadar cazgırlığım.

Cezve de güzel yapabiliyorum da kahveyi şu makinayla nasıl yapılıyor bilgin var mı?

Dediğin gibi onun durgunluğu sanırım hafiften ağrım da başladı bakalım.

sinem dukan testi yaptın mı? noldu ne çıktı hadi yap yapmadıysan yönergeleri takip edersen yönlendirir.

yarın sabah yine haşlanmış yumurta düşünüyorum.atakta azcık aroma verecek kaadr maydonoz serbset şöle yumurtaları maydonozları doğrayıp salata yapabilirsin.yumurta salatası

öğlen kıymalı yoğurtlu bişe yapıcam okula götürecem..
yanında ayran içerim ama yarım yağlı değil maalesef tam yağlı bulabildim.

akşamada kırmızı et düşünüyorum zero kolayla

zeroyuda dukan şöle tavsiye etmiş. yasak oldukça cazip olması diyete renk katması kalorisiz olunca ödül gibi gelmesi sadece psikolojik olarak bakmış yani olaya. zayıflayana kadar zero içicem önceden sadece ramazanda özlerdim kola şimdi tek zararsız ve tatlı lşey o geliyor.

Bu arada Sinemcim kilomu söylemeyecektim cumaya kadar ama saf proteinin nasıl bir şey olduğunu anlatıp motive etsin diye söylüyorum.
Cuma sabah 62.6 kgdım.
Bu sabah 61.1 .
Farka bak ..

Yapamadım çünkü anlamıyorum Gülçin ya,
ıbs stb mi ne?
anlamadım ki hiç,

Bu arada Sinemcim kilomu söylemeyecektim cumaya kadar ama saf proteinin nasıl bir şey olduğunu anlatıp motive etsin diye söylüyorum.
Cuma sabah 62.6 kgdım.
Bu sabah 61.1 .
Farka bak ..
Ya süper ama ev tam takır kuru bakır,
Ton balığı yicem mecburen ben öğlen o zaman yarın sadece onu mu yesem ayran içerim bir de

canım yeme sen salaat filan 4 gün . sen bilrisin ayni kaç gün atak yapacaksan cumaya kadar yap mesela. cumartesi başlarsın 1 artı 1 e. kahvaltıda domates yersin mesela. akşam etin yanına salata yersin ama mutlaka protein daha fazla olsun sebzenden sebzede karbonhidrat neticede.

Tamam kahvaltıda yumurta yerim,

Öğlen ya ton balığı atarım çantamam ya da dışardan tavuk isterim,

Akşam da yine et filan alırım gelirken yaparım bişeler annemle bir market yapmamız gerek o zaman.

Bu arada aklıma ne geldi ya ben diyetisyene giderken de 4 günlük bir diyet verirdi,

Öğlen akşam et ve salata yerdim ekmeksiz hep en fazla kiloyu o zamanlar verirdim.

sinemcim lbs dediği başka bi ağırlık birimi. onu change yapıp kg a çevirmelisin. keşke başka mail adresim oslada yapsam sanada çok merak ettim idealini ne diycek. aman benim masal ayptığım gibi pregnanci mi ne diyodu doğum demekmiş bende onu başka bişe anladım 1 yaptıydım. kızı 1 doğum yapmış gösterdim.

Veriyim mi mail adresimi mail adreismle hallolaccak bişeyse

Yumurta varsa, yumurta peynir yiyebilirsin kahvaltıda.
Dukan izin veriyordur heralde ton balığına tam bir bilgim yok malum karatayda yasak olunca.
Ayran da gayet uygun.

kızlar ben yatıyorum. çok yorgunumm. iyi geceler.

İyi geceler Gülçincim.

Aman ne oalcak doğururum bir tane
Hem doğurunca da o kiloda oalcağım doğurursam

Protein ağırlıklı beslenmek yaramış demek ki o zamanda.

Selam kizlarr.. Nasilsinizz? Bugun cok duzgun beslendim o yuzden bugunku ornek menumu sevgili ortagim, kaptanim masal'a ithaf etmek istiyoruummm bugun bana kizamayacaksin masal

sabah
1.5 dilim kepek ekmegi
1 kucuk ucgen beyaz penir
1/2 domates

ara
4 badem

ogle
1 yemek tabagi roka, marul, maydanoz, domates ve salataliktan olusan cok az yagli, sirkeli salata

ara
1 sekersiz nescafe

aksam
1 ayran

spor; 20 dk kosu bandinda yürüyüs, 100+100+100 ip atlama, 20 mekik

bunda da kizacak bir sey bulmazsin insallah masalcim 0 dk kosu bandinda yürüyüs, 100+100+100 ip atlama, 20 mekik

bunda da kizacak bir sey bulmazsin insallah masalcim

Bu örnek menün için tebrik ederim seni.
normal haline göre çok güzel yemişsin valla.
Sporun zaten çok iyi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…