oyyy canım sende benim gibisin işimiz zor vallaa yaYa burdan bir eleman çıktı onun yerine de ben bakıyorum birinin alınması lazım ama havada kaldı canım o iş,
Ben de şu an 3-4 kişilik iş var santral,sevkiyat,satınalma satış asist,muhasebe-genel muhasebe,arada yaptığımız çay servisi filan da tuzu biberi
Valla şaşırdım ama dikkat etmişsindir sen kaçamak olmadığı için bişi demedin sanırım...
Kız bak bişi demedi yırttın
Canım dün okudum da gözün aydın dedim mi hatırlamıyorum,
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün annenin de yolu açık olsun
aminnn canımYa birşeyi yoktur değil mi ?
Çok korkmaya başladım Gülçin için..
Allah'ım sen tüm halkımızı koru
hoşgeldinnnnn elifcim gel bacım gelll bizde her türlü sohbet serbest dertleşiyoz kaynaşıyoz danışıyoruzz bilgileri paylaşıyoruz herkonudaakızlar bu arada ben Elif
5.takımdan yani kardeş takımdan geliyorum beni kabul ederseniz
bizim takım skain oluyo genelde
yada özel konuları konuşmayalım
sadece diyet konuşalım diyorlar
bende sizin takıma gelip gevezelik edebilir miyim birkaç gün
Dürüm mü ?
O neydi ?
Nasıl bir şeydi ?
Yok biz bilmiyoruz ..
oyyy canım sende benim gibisin işimiz zor vallaa yaallah kolaylık versin ne kadar veriyolar ki
aminnn canım
hoşgeldinnnnn elifcim gel bacım gelll bizde her türlü sohbet serbest dertleşiyoz kaynaşıyoz danışıyoruzz bilgileri paylaşıyoruz herkonudaatakımımı çoookkk seviyorum ya
hmmm şey kem kümmhatırlayamadım hele bi hatırlayalımdaa hilal aklımızı başımızdan alırrrrr
saol cnm...Canım Allah kavuştursun,
tamam cnm...Olur tabiki Özlemcim.
Sen güzelce ilgilen bu gece eşinle.
Depolayın 3 gün idare edecek kadar birbirinizi
Neyse çok şükür şu sıralarda gitmem gereken bir durum yok, aslında gidip bir kontrol ettirsem harika olur ama gidemem
Bence de bence de hatırlamayalım ..
Kızlar size hafif bir tatlı tarifi getirdim, kaçamak yapmayasınız diye.
truf
7-8 adet hurmayı küçük küçük doğrayın,
içine kırılmış ceviz
toz tarçınn
isterseniz gün kurusu kayısı ekleyin
sütle hafifçe ıslatın ve elinizle yoğurun..
sonra küçük toplar yapı buz dolabına üstü kapalı bekletinn..
Bence de bence de hatırlamayalım ..
Kızlar size hafif bir tatlı tarifi getirdim, kaçamak yapmayasınız diye.
truf
7-8 adet hurmayı küçük küçük doğrayın,
içine kırılmış ceviz
toz tarçınn
isterseniz gün kurusu kayısı ekleyin
sütle hafifçe ıslatın ve elinizle yoğurun..
sonra küçük toplar yapı buz dolabına üstü kapalı bekletinn..
saol cnm inş çabuk gelir.... mesaj sayımlarınında yarın 2 sini beraber yaparım olur mu? doğalgazcılar daha gitmedi ev tozz duman... onlar gidince benim işim başlıcak... akşamda eşime güzel bi yemek yapıyım diyorum... bu gece onla ilgilenirim... sabah erken gitçek... yarında mesajları rahat rahat sayarım... olur mu cnm?
gerçekten ya o ne öyle... ben ilk evlendiğimde gittim çok kötüydü....:26:
cok kolaymis bunu yapayim cumaya 52 olursam
simdiye kadar yediklerimi yazayim gelmisken..
sabah
2 tane kücük sosisi tost makinasinin arasina aluminyum folye koyarak yagsiz kizarttim
2 siyah 2 yesil zeytin
1-2 dilim de domates yedim
ögle
1 badem
1/2 ceviz
2 günkurusu
bademle cevizi günkurusunun arasina koydum yedim süper oluyor tadiii
simdi de nescafe iciyorum.. aksam da kabak haslayip yogurtla yiceemm...
ve spor olarak sabah kahvaltidan önce leslie 3 mili yaptim..
aksam da öyle bir gecer zaman ki`yi izlerken 1 saat yürüyüs yapicam insallaahh
Dukan testini yaptımmm
64,5 kg ideal kilom galiba,
4 gün atak (1,5 kg)(21.09.2011)
25.09.2011 seyir'e başlıcakmışım 64,5 kg olup 15.12.2011 'de koruma galiba başlıcak 08.04.2012'de bitcekmiş...
ben yarından itibaren adamakıllı yapmaya başlıyım bakalım insanın önünde takbim olması çok güzel ya
Ben tek tip diyetleri uygulayamıyorum bunların öyle olmaması çok güzel.
Bazı sınırlar getirip seçimi de sana bırakıyor.
O açıdan gayet güzel ama dukanın beğenmediğim yönü çok fazla hazır gıdaya ağırlık veriyor.
Ya benim aklıma yatması şu yönden protein ağırlıklı olduğunda cidden kilo verdirir diye düşünüyorum atak dönemini deneyip görcem bakalım canım
Dukan testini yaptımmm
25.09.2011 seyir'e başlıcakmışım 64,5 kg olup 15.12.2011 'de koruma galiba başlıcak 08.04.2012'de bitcekmiş...
ben yarından itibaren adamakıllı yapmaya başlıyım bakalım insanın önünde takbim olması çok güzel ya
ya bende dukana başlim diyorummm ama şuan canım acayipppp karbonhidrat çekiyooo offffff
hilal beni cuma günüüüü asar mı keser miii türlü işkenceleremi maruz eder bilemiyorumm
hilalll bacım nettin sen bana böylee kilo yu düşünmüyom hilal beni napcak diye düşünüyomm
saol cnm inş... bu arada menünüü ve sporunu çok beğendim...3 gün fazla degil zaten, birbirinizi özlersiniz ne güzelAllah kavustursunn
nasıl yapıyorsunuz bu testi banada biri yapar mı acep sevabına merak ettim....Dukan testini yaptımmm
saol cnm inş... bu arada menünüü ve sporunu çok beğendim...
nasıl yapıyorsunuz bu testi banada biri yapar mı acep sevabına merak ettim....
evimde hala usta dolu yaa bu öğlen bitçekti güya... gidin artık evimden diye bağırasım var... daha ütü yapçam bavul hazırlıcam yemek yapıyım diyodum... onlar gitmeden evin işinide yapamıyorum... her yer çamur oldu evde...
Özlemcim sen yaptırdın diye sana sorayım dedim, hormon testi için adetin 3. gününü mü beklemeliyim?
canım ben sadece tsh testi yaptırdım yani toid hormonu... onunda adetle alakası yoktu... ama çok çeşitli hormon testleri var onları bilemiyorum... doktora bi sor istersen...
Almazsın canım sen zaten dikkat ediyosun yaÇok güzel kilo verdiriyor.
Ben regl dönemimde olmama rağmen bu kadar verdim.
Şişikinliğim de var yani.
Ama protein bitince kilo alır mıyım onu bilmiyorum işte.
Hemen başla tabloyu görünce heveslenirsin...ya bende dukana başlim diyorummm ama şuan canım acayipppp karbonhidrat çekiyooo offffff
hilal beni cuma günüüüü asar mı keser miii türlü işkenceleremi maruz eder bilemiyorumm
hilalll bacım nettin sen bana böylee kilo yu düşünmüyom hilal beni napcak diye düşünüyomm
Ya ben beecerebilirsem ben yaparım akşam eve gidince deneyelim canım olur mu ?saol cnm inş... bu arada menünüü ve sporunu çok beğendim...
nasıl yapıyorsunuz bu testi banada biri yapar mı acep sevabına merak ettim....
evimde hala usta dolu yaa bu öğlen bitçekti güya... gidin artık evimden diye bağırasım var... daha ütü yapçam bavul hazırlıcam yemek yapıyım diyodum... onlar gitmeden evin işinide yapamıyorum... her yer çamur oldu evde...
Hilal ben kıllanma problemi için gitmiştim o zaman hormon testi yapacaklardı adetin 3.günü demişlerdiÖzlemcim sen yaptırdın diye sana sorayım dedim, hormon testi için adetin 3. gününü mü beklemeliyim?
canım ben sadece tsh testi yaptırdım yani toid hormonu... onunda adetle alakası yoktu... ama çok çeşitli hormon testleri var onları bilemiyorum... doktora bi sor istersen...
Almazsın canım sen zaten dikkat ediyosun ya
Hemen başla tabloyu görünce heveslenirsin...
Ya ben beecerebilirsem ben yaparım akşam eve gidince deneyelim canım olur mu ?
Hilal ben kıllanma problemi için gitmiştim o zaman hormon testi yapacaklardı adetin 3.günü demişlerdi
Nasıl bir etki bıraktıysam artık.
Yok karbonhidrat falan aaa sabah bir şey demedim diye
Cuma günkü sözünü sakın unutma bakk ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?