Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

dukanın testini yaptım kızlar ideal kilo 56,8 çıktı dukana başlamam lazımmmm 07.01.2012 tarihinde de ideal kiloma ulaşıyomuşummm tabi uyarsaammmm bugün gittiiii yarında hastanede geçicek çoğu günümm perşembe günüü başlayayım diyorum bakalımm haydi bismillahhh:78:

Ne için doktor hayırdır ?

Bana 59 dedi dukan amca küstüm ben de ona..
Zaten Karatayımdan çok memnunum çook.

Dürüm mü ?
O neydi ?
Nasıl bir şeydi ?
Yok biz bilmiyoruz ..

Ne için doktor hayırdır ?

Bana 59 dedi dukan amca küstüm ben de ona..
Zaten Karatayımdan çok memnunum çook.

su dukan amcaya sorcak acaba benim ideal kilom neymis, nasil ogreniyorsunuz kizlar? Dukan'i yapacagimdan degil de merak ettim sadecee bu arada 1 saat yuruyus yapacagimi soylemistim, onu simdi disarida yaptim aksam dizi izlerken de pisiklet surerim artikin

Dukanın sitesi var oradan bakıyorsun.
Çok iyi olmuş spor.
Bol bol sporla ver .
Aman sana da hedef belirlemek lazımmış.

Yaaa ama ben masalin dürümlü mesajini alintilamadim kii manyak bu telefon manyaaakkkk

Dukanın sitesi var oradan bakıyorsun.
Çok iyi olmuş spor.
Bol bol sporla ver .
Aman sana da hedef belirlemek lazımmış.

yaa aslinda okul acilacagi icin boyle heyecan yaptim cunkuu aslinda okuldan bir cocuk birgun bana dedi ki sen zayiflasan okulun en guzel kizi olursuunn okulun en guzel kizi olmaliyim

Zayıfladın ama yazı baya değil mi?
Ahh şurası olmasa ben zor verirdim bu kadar.

tabii, okulu 58lerde kapatmistim bu yil..
Aynen ben de veremezdim kilolari burasi olmasa.. Burada yedigimin ictigimin hesabini vermek cok frenliyor beni.. Bazen annemler, arkadaslarim falan "ya ye gitsin.. Bi sey olmaz.. Soylemezsin" diyolar kesinlikle kabul etmiyorum, cok durustumdur valla miyorum, cok durustumdur valla

Testi ben de yaptim, dukan'a gore ideal kilomdaymisim Tesekkur ederim dukan'cim ama sen benim kalin bacaklarimi, basenlerimi gormuyorsun tabiii

Söylemesek zaten bir anlamı kalmaz ki.
Vicdan azabı hissederim.
Valla bir kaç kez ben de yemeye kalktım da hemen bıraktım burasını düşünüp.

Menümü yazayım ..

1. Öğün :

- Kıymalı yumurta
- 1 dilim peynir
- 2 bardak ayran

Ara:

- Tarçınlı sütlü türk kahvesi
2. Öğün :

- Fırında balık

Sıvı :

- 1.5 litre civarı su ( 2.5-3 olur uyuyana kadar.)
- 3 bardak yeşil çay

Spor:

- 20 dakika yürüyüş
- 20 dakika Tae- bo

Son düzenleme:
Hanımlar merhaba,güzel akşamlar hepinize.Triptofan'ım Gülçin'im mesaj atmış.Evinde şu an adsl bağlantısı yokmuş,giremiyormuş.Size haber vermemi istedi.

Sabah:

2 kaynamış yumurta,

bir çay kaşığı kadar mayonez,

Azcık maydonozlu pul biberli,

Öğlen:

Tavuk göğsü ızgara,

Akşam:

6 kaşık patates salatasıolmadı hiç,

Ama aceleyle yedim napıyım

Zaten yarın başlıyorum dukan'a atağa diye valla,

30 dk leslie yaptımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…