Sabah:
2 kaynamış yumurta,
bir çay kaşığı kadar mayonez,
Azcık maydonozlu pul biberli,
Öğlen:
Tavuk göğsü ızgara,
Akşam:
6 kaşık patates salatasıolmadı hiç,
Ama aceleyle yedim napıyım
Zaten yarın başlıyorum dukan'a atağa diye valla,
30 dk leslie yaptımm
bugun yediklerim
sabah 1 poğça 1 şekerli çay
öğlen azıcık erişte tavuk snitzel
akşam azıcık makarna çok kavun
Ben bugünkü menünü hiç beğenmedim.
Tamamen karbonhidrat.
Bu şekilde kilo vermen mümkün olsa bile ne kalıcı olur ne yağlardan gider.
selam kızlar...tamir oldu netimm...geçmişe bakıp geliymm..
iyi geceler kızlar:79:
yazarken bende beğenmedim
yerken iyiydi ama sonrası kötü ... bu arada okulda baya bi spor yapıyorum merdiven in çıkk koşşş zıpla hopla ..
kanter içinde kalıyorum sanki saunaya girmiş gibi
Kuzu çok merak ettik bugün seni.
İyi geceler Rabiacım.
Nasılsın?
Bence o koşuşturmayı avantsjs çevirmek için daha dikkat etmelisin yediklerine.
Biraz erken kalkıp kahvaltı yapabilirsin.
Yanına kuru meyve alıp akşam da protein ağırlıklı beslenirsen daha güzel olur fark.
dukanın testini yaptım kızlar ideal kilo 56,8 çıktı dukana başlamam lazımmmm 07.01.2012 tarihinde de ideal kiloma ulaşıyomuşummm tabi uyarsaammmmbugün gittiiii yarında hastanede geçicek çoğu günümm perşembe günüü başlayayım diyorum bakalımm haydi bismillahhh :78:
şu hafta geçsin çocukların düzeni bi otursunda bakıcam artık ne yediğimide anlamıyorum ki yarısı tabakta kalıyor işte meyve fln getiriyorlar onlardan yiyiyorum boyna aralarda
Çok eleştiriyor gibi görünmek istemiyorum, sakın yanlış anlama olur mu öncelikle?
Meyve konusunda da çok fazla yememen iyi olacaktır.
Salt şeker olduğundan çok kolay depolanıyor ve acıkmanı sağlar.
bu arada akşam tartıldım tartıdaa gördüüm sonuç çok güzeeeeel
hayıır kız neden yanlış anlayayım sonuçta hepimizin bir amacı var yanlışımız oldumu uyarıcaz birbirimizi değilmi ?
neyse ben şimdi çıkar yarınnnn uzun uzun konuşuruz gece ..
iyiyim çok şükür hilalcim.
İyi geceler Rabiacım.
Nasılsın?
iyiyim çok şükür hilalcim.
boş boş koşturuyorum. bu hafta ders var dediler ama yok olduğu anlaşıldı:)
2 gündür sabah erken gidip akşamı bulmaktan yorgun düştüm.
sen nasılsın?
Kızılayda patlama olmuş, Gülçin'in evi de okulu da o bölgede inşallah bir problem yoktur. :26:
Ya sorma deneyimsizim dedim sustum tepeme çıktılar,
Ama bu ay da geçsin konuşcam ya maaşıma zam yapın ya da birini alın diye,
Aldığım maaşda çok komik yaa gülüyorum halime ama napıyım daha iyi bir fırsat çıkmadı,
Ben de evde oturamam devam ediyorum ben de...
Ya evet benim de aklımaa senle Gülçin geldi,
Deim Hilal yurttadır da, Gülçin ?
Bişey yoktur ya...
İnş.
canlarım benim yaaa. çok duygulandım gerçekten dözlerim dolu dolu oldu. nasıl merak etmişsiniz. tamda netin bozulacağı yuttu. açıkcası patlamaya yakın değildik çok şükür o aklıma gelmedide,normalde hemen damladığım için merak edeceğinizi tahmin etmiştim. neve mesaj yazmıştım oda sağolsun iletmiş..kızlar ben sizi sevmeyeyimde kimi seveyimm..gerçek hayatta kız kardeşim yok ama burdakiler kardeş değilde ne Allah aşkına. canlarım yaaa. çok seviyorum sizi egrçekten..aha içime basasım geldi. maalesef şimdi çıkmam lazım. internet yoktu akşam yapamadım okulun ilk günleri bizim yoğun oluyo çıktı vs almam lazım. öpüyorum sizi ne kadar mutlu oldum anlatamam bu ilginizden dolayı.
kızlar bu arada ben Elif
5.takımdan yani kardeş takımdan geliyorum beni kabul ederseniz
bizim takım skain oluyo genelde
yada özel konuları konuşmayalım
sadece diyet konuşalım diyorlar
bende sizin takıma gelip gevezelik edebilir miyim birkaç gün
canlarım benim yaaa. çok duygulandım gerçekten gözlerim dolu dolu oldu. nasıl merak etmişsiniz. tamda netin bozulacağı yuttu. açıkcası patlamaya yakın değildik çok şükür o aklıma gelmedide,normalde hemen damladığım için merak edeceğinizi tahmin etmiştim. neve mesaj yazmıştım oda sağolsun iletmiş..kızlar ben sizi sevmeyeyimde kimi seveyimm..gerçek hayatta kız kardeşim yok ama burdakiler kardeş değilde ne Allah aşkına. canlarım yaaa. çok seviyorum sizi egrçekten..aha içime basasım geldi. maalesef şimdi çıkmam lazım. internet yoktu akşam yapamadım okulun ilk günleri bizim yoğun oluyo çıktı vs almam lazım. öpüyorum sizi ne kadar mutlu oldum anlatamam bu ilginizden dolayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?