Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bugun yediklerim

sabah 1 poğça 1 şekerli çay
öğlen azıcık erişte tavuk snitzel
akşam azıcık makarna çok kavun

Artık hazırsın bence atağa ne dersin
Tartıldı bu aralarda hiç?

Ben bugünkü menünü hiç beğenmedim.
Tamamen karbonhidrat.
Bu şekilde kilo vermen mümkün olsa bile ne kalıcı olur ne yağlardan gider.

yazarken bende beğenmedim
yerken iyiydi ama sonrası kötü ... bu arada okulda baya bi spor yapıyorum merdiven in çıkk koşşş zıpla hopla ..
kanter içinde kalıyorum sanki saunaya girmiş gibi

selam kızlar...tamir oldu netimm...geçmişe bakıp geliymm..

Kuzu çok merak ettik bugün seni.

iyi geceler kızlar:79:

İyi geceler Rabiacım.
Nasılsın?

yazarken bende beğenmedim
yerken iyiydi ama sonrası kötü ... bu arada okulda baya bi spor yapıyorum merdiven in çıkk koşşş zıpla hopla ..
kanter içinde kalıyorum sanki saunaya girmiş gibi

Bence o koşuşturmayı avantsjs çevirmek için daha dikkat etmelisin yediklerine.
Biraz erken kalkıp kahvaltı yapabilirsin.
Yanına kuru meyve alıp akşam da protein ağırlıklı beslenirsen daha güzel olur fark.

şu hafta geçsin çocukların düzeni bi otursunda bakıcam artık ne yediğimide anlamıyorum ki yarısı tabakta kalıyor işte meyve fln getiriyorlar onlardan yiyiyorum boyna aralarda

canım alışverişini yap dukana başla pişman olmazsın inşallah. kendini hazırla hatta istersen başlamadan canının istediği bişeyi ye eğer dukana sonuna kadar devam edceksen. çünkü deliksiz uygulamak lazım kaçamak herşeyi mahvedebiliyor.hadi bismillah.

şu hafta geçsin çocukların düzeni bi otursunda bakıcam artık ne yediğimide anlamıyorum ki yarısı tabakta kalıyor işte meyve fln getiriyorlar onlardan yiyiyorum boyna aralarda

Çok eleştiriyor gibi görünmek istemiyorum, sakın yanlış anlama olur mu öncelikle?
Meyve konusunda da çok fazla yememen iyi olacaktır.
Salt şeker olduğundan çok kolay depolanıyor ve acıkmanı sağlar.

hayıır kız neden yanlış anlayayım sonuçta hepimizin bir amacı var yanlışımız oldumu uyarıcaz birbirimizi değilmi ?
neyse ben şimdi çıkar yarınnnn uzun uzun konuşuruz gece ..

bu arada akşam tartıldım tartıdaa gördüüm sonuç çok güzeeeeel

ayyy canım ne güzelll.. cumaya kadarda dikkat et inşallah...canım okulda meyve yiyorum demişsin meyve masum değil. hele üzüm ve muz..banada bugün üzüm ikram eden edeneydi ama yidimmi hayıırrr. hayretler içindeyim böyle insanlara nasıl iradeli diye gıpta ederken bende onlardan biri oldum. hayata bakış açım değişti.diyetteyim demekten utanırdım şimdi gurur duyuyorum.diyetteyim midem çöplük değil ve ben kendimi onalrı yiyerek mahvedemem mesajı veriyorum kendime..

Yeni bir çalışmanın sonuçlarına göre ağırlık kaldırma egzersizi yaptıktan sonra süt içilmesi, soya veya karbonhidratlı içeceklere göre kas yapımını daha fazla artırırken, daha çok yağ yakılmasını da sağlıyor.

Araştırmacılar ağırlık kaldırma egzersizini tamamladıktan hemen sonra veya bir saat sonra birer bardak yağsız süt, soya proteini içeceği veya karbonhidratlı bir içecek tüketen üç ayrı grupta bu içeceklerin kas yapımı ve yağların yakılması üzerindeki etkilerini araştırmış. 12 hafta süreyle haftada beş gün ağırlık kaldırma egzersizi uygulayarak yapılan çalışmanın başlangıcında her katılımcının vücut bileşimi ölçülerek yağsız kütleleri ve yağ miktarları belirlenip, çalışmanın sonunda bu ölçümler tekrarlanmış. Kanada Ontario’da McMaster Üniversitesi fizyologları tarafından yapılan bu çalışma American Journal of Clinical Nutrition dergisinde yayımlandı.

Grupların üçünde de kas artışı olmuş, ama bu artış süt içenlerde en yüksek düzeyde saptanmış. Çalışmanın sonunda süt içen grubun, karbonhidrat grubuna göre yüzde 60 ve soya grubuna göre yüzde 40 daha fazla kas yaptığı görülmüş. Ayrıca süt içenler bazı egzersizlerde de diğer iki gruba göre daha yüksek performans göstermiş.

iyiyim çok şükür hilalcim.
boş boş koşturuyorum. bu hafta ders var dediler ama yok olduğu anlaşıldı:)
2 gündür sabah erken gidip akşamı bulmaktan yorgun düştüm.
sen nasılsın?

Ama gittiğinde geleler vardır değil mi?
İlk izlenim nasıldı?
İyiyim ben de saol Rabiacım, bir sıkıntı hali aldım da regl olacağım diye bekliyorum ondan sanırım.

Kızılayda patlama olmuş, Gülçin'in evi de okulu da o bölgede inşallah bir problem yoktur. :26:

canlarım benim yaaa. çok duygulandım gerçekten gözlerim dolu dolu oldu. nasıl merak etmişsiniz. tamda netin bozulacağı yuttu. açıkcası patlamaya yakın değildik çok şükür o aklıma gelmedide,normalde hemen damladığım için merak edeceğinizi tahmin etmiştim. neve mesaj yazmıştım oda sağolsun iletmiş..kızlar ben sizi sevmeyeyimde kimi seveyimm..gerçek hayatta kız kardeşim yok ama burdakiler kardeş değilde ne Allah aşkına. canlarım yaaa. çok seviyorum sizi egrçekten..aha içime basasım geldi. maalesef şimdi çıkmam lazım. internet yoktu akşam yapamadım okulun ilk günleri bizim yoğun oluyo çıktı vs almam lazım. öpüyorum sizi ne kadar mutlu oldum anlatamam bu ilginizden dolayı.

Son düzenleme:

Gülçincim direk kızılay deyince seni düşündüm valla.
Allahtan kardeş takımdan birisi geldi de, o yakınlarda okul olmadığını söyledi.
Sana uzak olduğunu anladık.
Dikkat et tatlım kendine.
Çok seviyorum ben seni
Yarın görüşürüz tatlım.

oo hoşgeldin... memnuniyetle, başımızın üstünde yerin var

Bende msj yazmıstım bu konuda ama neyse..
Sen bugünlerde benim msjlarımı görmüyon ama hadi hayırlısı

Neyse sonuçta sana bişi olmamış ya, önemli olan bu..
Çok sevindim hayatta ve burada olmana

Kızlar ben pztsiden beri 5 günde 5 kg diyeti yapıyorum.Ancak yarın görümcemlere gidecekmişiz :44:
Ne yapayım? Bana bir çıkış yolu gösterecek olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…