Rahatlarsın biraz iyi olur umarım.
Devamı da gelir inşallah ya...
Ayy fazla çıktım bugün ama sanırım şişkinlik diyorum.
Ciddi misin ?
Ne güzel yapıyorsun işte, ilgilen tabi çocukla.
Ben de nasılsam bir kaç gündür, sen benimle soğuk konuşuyorsun diyor
Ayy iyiki herkes farklı zamanlarda regl oluyorum, düşünüyorum da dünyada tüm kadınlar beraber olsa ne olurdu. 1 haftada yıkılırdı bence dünya.
Eğer tatlı istersem öyle yapacağım artık bakalım ne olacak.
Menün gayet güzel ama Gülçin yorum yapar yine, küçücük bir karbonhidrat bile oldukça etkiliyor diye duymuştum.
Sporun mükemmel.
Bir de böyle yaparsan çok güzel olur işte melekcim.
Ohh gitsin kilocuklar ve yağlar.
Oturamadınız değil mi misafirliğe gidince.
Yok duramıyorlar ki yerlerinde
İyi sporlarr .
sinemcim senin orjinal mesajını göremedim ama masalın alıntısından gördüm ki erişte yemişsin,süzme yoğurt yemişsin. olmamış. buna dukan diyemeyiz protein ağırlıklı beslenme olmuş. erişteyi keşke peçeteye çıkarsaydın çaktırmadan. masalın dediği gibi ufak bi kaçamak iğnenin ucunun balonu patlatması gibi bişey.özellikle atakta dikkat et olmazmı? süzme yoğurdun yağ oranı %7 filandı geçen baktım..süt ürünlerinde yağ oranı %2 yi geçmesin . et ürünlerinde de %10 u geçmesin diyorlar. bide çeçil peyniri nasıl bişeydi ya dil peyniri gibi mi? yağ oranı kaçmış?
Ayyy ben bi beceremedim şu dukanı yaaa
Ay napıyım ya ede herkes çalışıyo 8 olmadan yemek yemek zorundayım evde pişeni yiyemiyorum,
Kendim yapamıyorum al yine olmadı iştee ben ne biliyim süt ve süt ürünleri güya yedim yoğurttan,
Eriştede bir çatal aldım ama hata olduğunun farkındayım,
Off ben napcam kiiii
Ben sporla filan devame derim daha dikkatli,
Kahvaltı da ne yicem ben yumurta ve süt mü sadece ?
kızlaar! geri döndüm!
dün gece geldim eve hemen uyudum. bugün de biraz çıkıp alışveriş yapayım dedim.
geçen kış 44 beden pantolon giyiyordum, kilo verince bugün zara'da bir ihtimal diye 42 deniyim dedim. gerçi oranın kalıpları çok ufak ya, 44ünü de koydum kenara nolur nolmaz diye. ama 42yi giydim bi baktım büyük geldi! inanamadım böyle çekiştiriyorum falan! sonra daha dar bi pantolonun 42sini denedim, o tam oldu ama gene biraz boldu. iki günde esniyor nasılsa dedim. gittim hemen 40ını buldum o tam olanın ve (çok uzattım galiba) 40 beden pantolon aldım kızlar çok mutluyum!
bu sırada tartıdandır falan demiştik ama ben ciddi ciddi 80.2 çıktım eve döndüğümde. ama bu hafta kilo bildiriminde gidecek o yeni gelenler.
çok özledim sizi kızlar!
okul da açılıyor bir sürü dersim olacak gene çok zor geçecek bu dönem!
işte erkek milleti nedense böyle şeyleri pek aldırmazlar ya
leğen kemiği hangisiydi? şu bacaklarla bel arasındaki mi? bende o yok da göbek var malesef. elma vicut =(
ama 40 bana olduysa sana hayli hayli olması lazım. boyuna göre tabi...
Ayy slim in 6 yaptım.
Duş aldım.
Bebe yağımı sürdüm.
Bitki çayımı aldım.
Harika oldum
ohh bakımlı gacı
boyum 164 kuzu. uzun değilim sanırım o yüzden bana olmuyor. leğen kemiğimin geniş olduğunu nasıl anlıyorum biri beni yandan görse çok kilolu gelmez ama karşıdan gepgeniş görünüyorum göbek vs kalmadı çok dar gömlek giyebiliyorum artık yani öyle söyliyim midem filan çıkmıyor ama işte öyle şu dar pantolon giydiğimiz zaman pörtleyen yerler varya simitler sanırım işte oralar var benim çok.
Ben önceden ne bakımlar yapardım Melekcim var ya.
İyice saldım kendimi.
Toparlayayım kendimi artık.
Bakayım kendime cici cimcime olayım.
iyi geceler kızlarr. yatar ben 5 saat sonra zaten eşim gelir uyumam okula gidene kadar ancak hazırlanıyorum ya. her sene çok makyaj filan yapmadan giderdim 5 dk da hazırlandırdım. şimdi dukan kahvaltısız zor oluyor kahvaltıydı,öğle yemeği paketle, süslen filan derken baya zaman gidiyor. sabah uyandığımızda 500 gr azalalım innnnnşşaaalllaaahhhhh... öpüldünüz fıstıklar.
iyi geceler kızlarr. yatar ben 5 saat sonra zaten eşim gelir uyumam okula gidene kadar ancak hazırlanıyorum ya. her sene çok makyaj filan yapmadan giderdim 5 dk da hazırlandırdım. şimdi dukan kahvaltısız zor oluyor kahvaltıydı,öğle yemeği paketle, süslen filan derken baya zaman gidiyor. sabah uyandığımızda 500 gr azalalım innnnnşşaaalllaaahhhhh... öpüldünüz fıstıklar.
Almanyaya gitti cnm iş için... :59ferdici ne doktoruna gitti hayırdır kötü bişe yoktur inşallah.
elisya ulaştı ha darısı bana . cezam ne olacak acebaaa ulaşamazsam...
melekde gezsin dursun anca kız zaten gezmekten zayıflıyo.
ee sen hedefine yaklaştınm ı pekiimm? dukanı naptın devammı atağa.
hulk nerde ya uğramaz oldu deli. işleri yoğun sanırım kuzum. işvereni en son damlasına kadar çalışanından faydalanmayı hedefleyenlerden sanırım onunda.
özlem kızzz eşin nereye gitti. yaa çabucak kavuşun bende kavuşayım masalda kavuşsun herkeş kavuşsun sevdiceğine. ay kızlar eşime kavuşuncada hergün kavgamızı dinler anam gülçin gelmese daha iyiydi diyebilirisniz. kova ve başak olarak çok ufak münakaşamız olur ama o kadar saçma şeyler diş macunu, kapıyı kim kilitleyecek,efenim hangi kanal izlenecek bunu gibi şeyler işte. ayy gelsede kumanda kavgası yapsak.
maşşallah cnmbugünkü menüm
sabah:
1 dilim kepek ekmek
1 kk peynir
1 fincan yeşilçay
öğlen:
1 fincan yeşilçay
light bisküvi
akşam:
yarım kase tavuk çorbası
1 tabak yeşil mercimek
2 bardak ayran
DUKAN ATAK 1.GÜN MENÜSÜ :
Kahvaltı;
3-4 tel çeçil peynir,
1 tatlı kaşığı süzme yoğurt,
Öğlen ;
1 ton balığı,
Limonlu maydonozlu,
1 Türk kahvesi
Akşam;
haşlanmış tavuk göğsü biraz,
yoğurt 2 yemek kaşığı,
1 çatal erişte(annem yüzün çöktü ye bilmem ne başımı yedi bitirdi yermiş gibi yapıp 1 çatal aldım)
2 lt su
Sabah 2 mil leslie
Akşam 2 mil leslie
Öncedende bakmazdım halada öyleyim
Yani pasaklıda değilim tabiki
Ama şöyle kızlarda olur ya, "aman rujum şöyle olsun,parfümüm şöyle koksun, aaa kalemim bitmiş, bu takıyı nerden aldın "gibi hastalıklar... Kahretsin, çok istediğim halde o hiç bana olmuyor
Ama zayıflayayım, daha dikkat edicem..
Şimdiden ilk adım, sac kestirip boyatmak oldu
Yarın öbürgünde kalem, makyaj derdim olur herhalde
Ayy slim in 6 yaptım.
Duş aldım.
Bebe yağımı sürdüm.
Bitki çayımı aldım.
Harika oldum
özeendim valla.... bende bisiklete biniyim dedim çok hamlamışım 25 dk da peltim çıktı... yavaş yavaş artırıcam bende...
olmayan cocugu mu kiskandisenin isin zor valla masal gerci sen de cocuk istemiyodun sanki
iyi geceler fistik.. Bulcaksin zengin kocayi ben sana inaniyorum, hatta ilk cocugunuzun adini "Asansör" koyacaksiniz
ayım bari sabahları cok zor uyanrı oldum artık ay yeterrrrrrrr diye bagırasım var valla of offfff olmadıki zengin bir babam yada kocamhadi herkese ii gecelerrrrr
İyi gecelerr
Ayy o kilo alıp verip çok zor ya ..
Boşver turtam yenisini bul ya bu çok kıskanılır sürekli geziyor
Ayy özür dilerim, hafif diye sizinle de paylaşayım dedim ..
iyi geceler kızlar:79:
günümü yorgun bedevi olarak geçirdim.
bakalım sizde ne var ne yok?
günaydın kızlar...
eşimi yolcu ettim... ağladım ağladım....
hemencik cumartesi olsun istiyorum... mesajlarıda sayıcam şimdi.... önce bakıyım siz neler yaptınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?