Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben misafirliğe gidemedim bugün
Ay nasıl üzgünüm, anlatamam
Onun yerine,oğlumuda alıp eşimle yemeğe gittik.
Zaten sabah kahvaltı yapmıştım,başkada bişi yemedim.
Akşamda eşimle pideli köfte yedik ama yağ koydurmadım,yanınada ayran içtim...

Sonra gezdik derken, yağmur bastırdı Ve ben oğlumla eve dönmek zorunda kaldım..
Şimdide o sütünü içiyor, uyutucam birazdan.. Bende azıcık zumba yapıcam..
Sonrada marş marş der başına

ben geldimmm
süleymanı açtımm kanal gitti ya yağmurlu burasıda ... ayaklarım hiç düzelmedi yaa olmadı yarın doktora gidicem

ay dayanamıyorum ateş basıyo bi duş alim ütüde havlu ısıtıp koyuym. en azından biraz evde yürüyeyim yürümekte sancıya iyi gelir demiştiniz snırım geçenlerde.

Rahatlarsın biraz iyi olur umarım.

Elisyacım izledim.
Kitabı daha çok etkilemişti ama belgesel olarak da güzel olmuş.
Bir süre uygulayıp bırakıyorum sonrasında, sanırım arada izlemeliyim tekrar.
Evett mutluyum be, pozitifim, incecik olacağım.
Bunun üstüne kalkıp bir de spor yapayım.

Bir de böyle yaparsan çok güzel olur işte melekcim.
Ohh gitsin kilocuklar ve yağlar.

Oturamadınız değil mi misafirliğe gidince.
Yok duramıyorlar ki yerlerinde
İyi sporlarr .

Yok ya, daha yeni yeni farkına vardım bişeylerin...
O yüzden beslenme alıskanlıgım tamamen değişsecek gercekten..
Bu sebeple difrimizi bol bol sebzeyle doldurmam lazım

Ya gitmedikki görümceme..
Eşimde oğlumda uyudu 5 te kalktılar
Bende bizi gezmeye götür dedim, öyle çıktık dışarı..
Gezmeyi çok severiz biz

Aslında önemli olan bu biliyor musun ? Sadece kilo vermek değil.
Ben daha önce de kilo vermiştim ama bilinçli değil.
Şimdi bazı şeyleri öğrendim ve oturttum aklımda.
Bundan sonra zor alırım o kiloları.

Gezin bacım gezin.
Gençsiniz daha, tadını çıkarın.

Geçmiş olsun.
Bence de bir an önce gitmelisin doktora.
Ertelememek lazım.

sanırım öyle olucak senin arkadaşın nasıl oldu ayakları ?

Hoşgelmişsen bacım :))
Burdayız.. Nasıl döndünmü Bursadan?
Sanırım daha düğüne var ama tam hatırlamıyorum :44:

hoşbulduk bacım bursadan geldim büyük bi ihtimal cuma gene gidicem ... düğün cuma günü ..

sanırım öyle olucak senin arkadaşın nasıl oldu ayakları ?

hoşbulduk bacım bursadan geldim büyük bi ihtimal cuma gene gidicem ... düğün cuma günü ..

Tendonları çok zedelenmiş, dikkat etmezsen kopukluk olabilir demiş doktor.
15 gün basma üstüne demiş.
Karakolda nasıl basmayacaksa, madem öyle rapor ver değil mi ?
3 tane de ilaç vermiş ama bulunduğu yerde yok
Sağlık sektörüne bile önem verilmiyor ya

nerede görev yapıyorki geçmiş olsun ya .. rapordamı vermedi doktor bey maşallah ya üstüne basma diyor önlemini aldırtmıyotr

anladım canım..

Ay evet bende nerdeyse 10 kiloya yakın vermişim ama daha yeni yeni fark ettim bazı şeyleri...
Mesela protein kasları daha güçlendiriyor, protein agırlıklı beslenince kastan kaybedilmiyor yani..

Karbonhidrat hem yüksek kalorili, hemde acıktırıyor.. bunun farkına vardım yani...
Biraz geç oldu ama olsun..

nerede görev yapıyorki geçmiş olsun ya .. rapordamı vermedi doktor bey maşallah ya üstüne basma diyor önlemini aldırtmıyotr

İran sınırında.
Karakolda görev yapmıyor.
Cidden merak ediyorum nasıl basmayacakmış ayağının üstüne.
Hiç mi düşünmez ya bu adam ?

kızlaar! geri döndüm!
dün gece geldim eve hemen uyudum. bugün de biraz çıkıp alışveriş yapayım dedim.

geçen kış 44 beden pantolon giyiyordum, kilo verince bugün zara'da bir ihtimal diye 42 deniyim dedim. gerçi oranın kalıpları çok ufak ya, 44ünü de koydum kenara nolur nolmaz diye. ama 42yi giydim bi baktım büyük geldi! inanamadım böyle çekiştiriyorum falan! sonra daha dar bi pantolonun 42sini denedim, o tam oldu ama gene biraz boldu. iki günde esniyor nasılsa dedim. gittim hemen 40ını buldum o tam olanın ve (çok uzattım galiba) 40 beden pantolon aldım kızlar çok mutluyum!

bu sırada tartıdandır falan demiştik ama ben ciddi ciddi 80.2 çıktım eve döndüğümde. ama bu hafta kilo bildiriminde gidecek o yeni gelenler.

çok özledim sizi kızlar!
okul da açılıyor bir sürü dersim olacak gene çok zor geçecek bu dönem!

sinemcim senin orjinal mesajını göremedim ama masalın alıntısından gördüm ki erişte yemişsin,süzme yoğurt yemişsin. olmamış. buna dukan diyemeyiz protein ağırlıklı beslenme olmuş. erişteyi keşke peçeteye çıkarsaydın çaktırmadan. masalın dediği gibi ufak bi kaçamak iğnenin ucunun balonu patlatması gibi bişey.özellikle atakta dikkat et olmazmı? süzme yoğurdun yağ oranı %7 filandı geçen baktım..süt ürünlerinde yağ oranı %2 yi geçmesin . et ürünlerinde de %10 u geçmesin diyorlar. bide çeçil peyniri nasıl bişeydi ya dil peyniri gibi mi? yağ oranı kaçmış?

hoşgeldin canımm...bende zaraya bi uğrayayım moralim düzelsin ya. 44 beden yazısını görünce cinlerim tepeme çıkıyorr.42 bile olsam eyiydi ama öle bi leğen kemiği var ki bende maşallah.

hoşgeldin canımm...bende zaraya bi uğrayayım moralim düzelsin ya. 44 beden yazısını görünce cinlerim tepeme çıkıyorr.42 bile olsam eyiydi ama öle bi leğen kemiği var ki bende maşallah.

leğen kemiği hangisiydi? şu bacaklarla bel arasındaki mi? bende o yok da göbek var malesef. elma vicut =(
ama 40 bana olduysa sana hayli hayli olması lazım. boyuna göre tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…