eee anlatın kızlar ne var ne yok. bende bol bol sancı var.her ay küfrede ede geçiyo 5 günüm. benim giib kibar bi hatunun küfründen ne olur. salak ,manyak,öküz, dolmuş şoförüne,,marketteki kasiyere vs vs. sinir oluyorum bazen. hele karşıdan karşıya geçmek için beklerken yavaşlayan arabalara bide geçemediğim için binmem gereken dolmuş gözümün içine baka baka gidiyorsa... al işte salak,manyak öküz demede ne de. gerginim vesselam..bugünde öğrencilerimden birinin ağzını bantladım napim çok konuşuyodu ya dayak yiyecekti tabi oda olmaz. ama nasıl zoruna gitti utandı sessiz sessiz ağladı dövsem bu kadar üzülmezdi sanırım.bende üzüldüm ama napim konuşmasaydı oda. ben en iyisi regl vakitleri yaramaz çocukların annelerine diyimde göndermesinler okula. ya kocam gelecek ya çenem nasıl açıldı.masal kız ben bugün 15 mesaj yazsamda 3 gün izinli sayılsam olmamı? herif kk ya girdiğimi görünce delleniyo taa nerelerden geldim senin yaptığına bak mesajı viriyo bakışlarıylan.
Yemeyeceğim zaten bitki çayımı aldım rahatlamaya çalışıyorum.
Ağlayamıyorum da sinir oldum.
masalcımmm geçmişe bakacak vaktim yok ama çokta merak ediyorum. özet istiyorum yahuu. keşke bi program olsa sesli dinlesem mesajları. gün neden 24 saat yetmiyor bana. 6 gün olsa gün 28 saat filan süper olurdu.
aferin aglama ztensen the secret`i izlemis miydin? izlemediysen onu izlesene benim icin bi ara, cok istiyorum özellikle senin izlemenii
1 saat 20 dk sadecene
gideyim de haslanmis kabagimi yiyeyimsaat 8 olmadan
ya ben incir reçelini izledim de ben mi çok duygusuzum acaba hiç ağlamadım... normalde de hep ağlarım duygusal filmlerde.... abur cubura gelinceeee ben bile yemedim kaç gündür...Bazen sabrım hiç kalmıyor Özlemcim.
O kadar gergin ve sinirliyim ki.
Şu an önümde bir sürü abur cuburla oturup incir reçelini izleyip ağlayabilirim.
Öyle bir psikolojideyim.
adam haklı bencede....eee anlatın kızlar ne var ne yok. bende bol bol sancı var.her ay küfrede ede geçiyo 5 günüm. benim giib kibar bi hatunun küfründen ne olur. salak ,manyak,öküz, dolmuş şoförüne,,marketteki kasiyere vs vs. sinir oluyorum bazen. hele karşıdan karşıya geçmek için beklerken yavaşlayan arabalara bide geçemediğim için binmem gereken dolmuş gözümün içine baka baka gidiyorsa... al işte salak,manyak öküz demede ne de. gerginim vesselam..bugünde öğrencilerimden birinin ağzını bantladım napim çok konuşuyodu ya dayak yiyecekti tabi oda olmaz. ama nasıl zoruna gitti utandı sessiz sessiz ağladı dövsem bu kadar üzülmezdi sanırım.bende üzüldüm ama napim konuşmasaydı oda. ben en iyisi regl vakitleri yaramaz çocukların annelerine diyimde göndermesinler okula. ya kocam gelecek ya çenem nasıl açıldı.masal kız ben bugün 15 mesaj yazsamda 3 gün izinli sayılsam olmamı? herif kk ya girdiğimi görünce delleniyo taa nerelerden geldim senin yaptığına bak mesajı viriyo bakışlarıylan.
Genel olarak herkes iyi Gülçincim.
ÖZlemin eşi yok cumartesiye kadar.
Melek misafirliğe gidecekti.
Elisya hedefine ulaştı sayılır cuma için belirlediği
ferdici de doktora gitmişti.
Onun haricinde farklı bir şey okumadım sanırım.
Al sana özet kuzum.
ya ben incir reçelini izledim de ben mi çok duygusuzum acaba hiç ağlamadım... normalde de hep ağlarım duygusal filmlerde.... abur cubura gelinceeee ben bile yemedim kaç gündür...gerçi ben sorda yapamadım bu aralar annemde kondüsyon bisikleti var şimdi ona bincem muhteşem yüzyılı izlerkene...
adam haklı bencede....
gülesim geldi çok bu mesaja ya..... neden ki....
bu arada öğle yemeğim ,
bir kase tavuk suyuna çorba
2 kaşık pilav
akşam
8-9 hamsi
1 haşlanmış patates
yarım elma
2 dlm karpuz
Genel olarak herkes iyi Gülçincim.
ÖZlemin eşi yok cumartesiye kadar.
Melek misafirliğe gidecekti.
Elisya hedefine ulaştı sayılır cuma için belirlediği
ferdici de doktora gitmişti.
Onun haricinde farklı bir şey okumadım sanırım.
Al sana özet kuzum.
İlk kez erkek arkadaşımla izlemiştim incir reçelini.
Bittiğinde ikimizde salya sümük modundaydık.
Ama sarılıp ne ağladık ya anlatamam
O yüzden sanırım daha çok etkiliyor.
Ohh ne güzel hem izle hem bin valla çok güzel olur.
:
ferdici ne doktoruna gitti hayırdır kötü bişe yoktur inşallah.
elisya ulaştı ha darısı bana . cezam ne olacak acebaaa ulaşamazsam...
melekde gezsin dursun anca kız zaten gezmekten zayıflıyo.
ee sen hedefine yaklaştınm ı pekiimm? dukanı naptın devammı atağa.
hulk nerde ya uğramaz oldu deli. işleri yoğun sanırım kuzum. işvereni en son damlasına kadar çalışanından faydalanmayı hedefleyenlerden sanırım onunda.
özlem kızzz eşin nereye gitti. yaa çabucak kavuşun bende kavuşayım masalda kavuşsun herkeş kavuşsun sevdiceğine. ay kızlar eşime kavuşuncada hergün kavgamızı dinler anam gülçin gelmese daha iyiydi diyebilirisniz. kova ve başak olarak çok ufak münakaşamız olur ama o kadar saçma şeyler diş macunu, kapıyı kim kilitleyecek,efenim hangi kanal izlenecek bunu gibi şeyler işte. ayy gelsede kumanda kavgası yapsak.
bence siz recep ivedikte izleseniz sonunda birbirinize sarılırdınız. maksat sarılmak için bahane olsun.... ayyy ne zaman ilk görüşmeniz inşallah izin vs alabilecek mi bi ara.
bugünümmm şöleydi
sabah 1 koca kupa sıcak süt 0 yağlı
öğleye doğru dukan kurabiyem peynirli
1 bardak sütle maalesef tam yağlı
öğlen ton balığı 1 kurabiye daha. kurabiye dediysem kepekli peynirliş derotlu bişe ekmek yerine geçmese de o hissi veriyo.
okuldan gelincede 150 gr kadar köfte yedim yoğurtla birlikte.. su 2 lt oldu. 3e tamamlarım inşallahç. spor konusundad da inşallah yaparım diyorum içimden gelmiyor karnım ağrıyor çok son 3 gün ya şu bitseydi üff okuldada ağrıdan insanlar noldu noldu diye sordu durdu ne yapsamda öneleyemiyorum hapta içmek istemiyorum.
Seni çok iyi anlıyorum.
Sözde alışmış olmam gerekli ama her ayrılıkta çok kötü hissederim ..
3 gün gelip geçecek ama ..[/B]
Sana inanamıyorum.
Harikasınn !!
İdolüm olmak üzeresin.
Hiç saklamaz ya o kadar kızmamı göze alır her seferinde
Kahveyi sevenler için hoş oldu ama aslında pek kahve gibi değildi ayrı katagoride güzel.
Leptin hormonum salgılanmadı ve ben kendimi çok suçlu hissediyorum
Acıkıp da yemedim bir de hep kendimi kontrol ederdim bu sefer sıkıntıyla deliriverdim.
Annene gitmiyor musun Özlemcim ?
Ohh bu 3 gün belki de sana yarayacak iyi olmuştur.
Bol bol bol spor yap bence.
Eline sağlık Özlemcimm ..
Aman hasta olcan canın herşeyi ister şimdi ye bişi olmaz o kadarcıktannnTartıldım canım,
75-76 arası çıkıyorum sabah uykuluydum tam gramına bakamadım
Ay canım benim biz de seni seviyoruz,
İyisin çok şükür, kolay gelsin sana...
Çok mu yedin ?
Valla çok yedim bademi ya.
Ayran zaten serbestti de.
Nasıl sıkılmıştım öyle bir yedim kii ..
Tünaydın Melekcimm ..
Ayy geçmiş olsunn,Kızlar bu arada canım çok sıkkın ..
Kaç günden beri regl olacağıum diye sıkıntım var zaten.
Sürekli gerginim.
Şimdi bir de dün gece konuşurken olanları anlattı.
Orada durumlar baya karışacak gibi duruyor.
Bir de bileğinde tendon zedelenmesi varmış ayağının üstüne basamıyor.
Off moralim iyice bozuldu ..
Dua edin olur mu bize ? :26:
Kız benim seni görünce sevgilimlen ilgilenesim geliyo,
Gariban sen bu ara çok ilgilisin çok mutluyum dedi bir üzüldüm ki
Valla ben cinayet işleyebilecek potansiyelde oluyorum,Valla artık kilosu falan umrumda değil de şu oldum olacağım zamanında psikolojiden nefret ediyorum resmen.
Nasıl gerginim anlatamam.
Bu arada isviçrede regl döneminde cinayet işleyince bile hafifletici neden sayılıyormuş.
Gözlerimden ateş çıkıyo resmenn
Ayy hadi inşallahhh,kadınlar ne konuşurki işte kilo regl vs. madem bahsettik o kaadar bende sölim dün oldum nihayet. ve dediğim gibi geçen hafta 2 günde nasıl aldıysam 1 kilo. regl oluncada aynen gitti. iyiki aman aldım dikkat etsemde demeyip dikkat ettim. bakalım cumaya kadar nolcek. bu arada benden mutlusu yok enişteniz geliyoorr bu sabah burda olur inşallah...bakalım toplantısı var ankarada. inşallah toplantıda burdasınız artık istanbul yok derler. dua edin nolurrr istanbula gitmek istemiyorum zatende en az ağustosa kaar gidemem öyle olursa.
Ne iş yapıyordu eşin Gülçin ;?
süt iç üstüne de tarçın at rahatlatıyoBazen sabrım hiç kalmıyor Özlemcim.
O kadar gergin ve sinirliyim ki.
Şu an önümde bir sürü abur cuburla oturup incir reçelini izleyip ağlayabilirim.
Öyle bir psikolojideyim.
Kız beim kardeşim her akşam kavga çıkarıyo ne konuşuyon sen diyee..eee anlatın kızlar ne var ne yok. bende bol bol sancı var.her ay küfrede ede geçiyo 5 günüm. benim giib kibar bi hatunun küfründen ne olur. salak ,manyak,öküz, dolmuş şoförüne,,marketteki kasiyere vs vs. sinir oluyorum bazen. hele karşıdan karşıya geçmek için beklerken yavaşlayan arabalara bide geçemediğim için binmem gereken dolmuş gözümün içine baka baka gidiyorsa... al işte salak,manyak öküz demede ne de. gerginim vesselam..bugünde öğrencilerimden birinin ağzını bantladım napim çok konuşuyodu ya dayak yiyecekti tabi oda olmaz. ama nasıl zoruna gitti utandı sessiz sessiz ağladı dövsem bu kadar üzülmezdi sanırım.bende üzüldüm ama napim konuşmasaydı oda. ben en iyisi regl vakitleri yaramaz çocukların annelerine diyimde göndermesinler okula. ya kocam gelecek ya çenem nasıl açıldı.masal kız ben bugün 15 mesaj yazsamda 3 gün izinli sayılsam olmamı? herif kk ya girdiğimi görünce delleniyo taa nerelerden geldim senin yaptığına bak mesajı viriyo bakışlarıylan.
Kocan kesin yaapr bu durumda yazma sende gidene kadar inş.hiç gitmeez de
Hiç sormaa hiçç,bugün canıma tak etti saat 3 olmuş öğlen yemeği yiyorum ben şu hale bak alın şuraya birini yoksa ben çıkıcam dedim bekliyorum alcaz dediler ama bakalım ...ferdici ne doktoruna gitti hayırdır kötü bişe yoktur inşallah.
elisya ulaştı ha darısı bana . cezam ne olacak acebaaa ulaşamazsam...
melekde gezsin dursun anca kız zaten gezmekten zayıflıyo.
ee sen hedefine yaklaştınm ı pekiimm? dukanı naptın devammı atağa.
hulk nerde ya uğramaz oldu deli. işleri yoğun sanırım kuzum. işvereni en son damlasına kadar çalışanından faydalanmayı hedefleyenlerden sanırım onunda.
özlem kızzz eşin nereye gitti. yaa çabucak kavuşun bende kavuşayım masalda kavuşsun herkeş kavuşsun sevdiceğine. ay kızlar eşime kavuşuncada hergün kavgamızı dinler anam gülçin gelmese daha iyiydi diyebilirisniz. kova ve başak olarak çok ufak münakaşamız olur ama o kadar saçma şeyler diş macunu, kapıyı kim kilitleyecek,efenim hangi kanal izlenecek bunu gibi şeyler işte. ayy gelsede kumanda kavgası yapsak.
evet o seni motive edebilir bak salı ne kadar yapmışım bugün de o kadar yapayım gibi, iyi fikir
Melekcim aslında bana sadece kaloriyi göz önüne almak bir noktaya kadar diye düşündürüyor.
Ben gün boyu bir paket çikolata yiyeyim karelerden 500 kalori, sen bu 500 kalorini sebze ve protein olarak harca.
Hangimiz daha çok kilo verir ?
Spor konusuna gelince bence de bir düzen belirleme, bir yerde okumuştum mesela sürekli bir rut,nde yapılan spor belli bir süre sonra etkisini azaltırmış.
O yüzden aklına geldikçe, isteğin oldukça yapman daha iyi bence.
Haftada 3ten fazla olması yeterli.
]
Ben de aynisini düsünüyorum.. Hergün spor yapmak istiyorum ama bazen icimden gelmiyor, biraktim mi tam birakiyor.. Gün belirlemicem haftada 4 gün dicem.. o 4 gün üstüste mi olur araliklarla mi olur artik keyfime kalmisama yine de bugün de sporumu yapicam
kadınlar ne konuşurki işte kilo regl vs. madem bahsettik o kaadar bende sölim dün oldum nihayet. ve dediğim gibi geçen hafta 2 günde nasıl aldıysam 1 kilo. regl oluncada aynen gitti. iyiki aman aldım dikkat etsemde demeyip dikkat ettim. bakalım cumaya kadar nolcek. bu arada benden mutlusu yok enişteniz geliyoorr bu sabah burda olur inşallah...bakalım toplantısı var ankarada. inşallah toplantıda burdasınız artık istanbul yok derler. dua edin nolurrr istanbula gitmek istemiyorum zatende en az ağustosa kaar gidemem öyle olursa.
Mütecimi ihmal ettiğimi zaten hissediyordum muhabbet edemez olmuştuk denk gelmiyorduk saat olarak bide mesajlarına cevap vermemişim sanırım bikaç kere. kuzuummm üzülmüş bana sitem etmiş. özelden yazdım amma bide burdan yazim da herkeşlerde onu kocamaann sevdiğimi görsün didim.. mütecimmm seni ben nasıl ihmal ettim mesajlarını görmedim ah benözür diliyorum bacımm. ha bide avtarını değitirince sen sen değilmişin gibi oldu ya karıştırıyom hele paylaşım çok olduğu günler iyice kafam karışıyo kime cevap yazdım kime yazmadım.sen yine şu türbanlı kocaman gözlü kız vardı ya onu yap o olunca sen olduğunu hissediyorum ama bu yenisi bana çok soğuk biriymiş izlenimi veriyo.ahanda bu çiçekelrde benden sana kuzumm. Eki Görüntüle 260493
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?