Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ee hakli enistemiz ama

Yemeyeceğim zaten bitki çayımı aldım rahatlamaya çalışıyorum.
Ağlayamıyorum da sinir oldum.

aferin aglama zten sen the secret`i izlemis miydin? izlemediysen onu izlesene benim icin bi ara, cok istiyorum özellikle senin izlemenii
1 saat 20 dk sadecene
gideyim de haslanmis kabagimi yiyeyim saat 8 olmadan

Son düzenleme:
masalcımmm geçmişe bakacak vaktim yok ama çokta merak ediyorum. özet istiyorum yahuu. keşke bi program olsa sesli dinlesem mesajları. gün neden 24 saat yetmiyor bana. 6 gün olsa gün 28 saat filan süper olurdu.

Genel olarak herkes iyi Gülçincim.
ÖZlemin eşi yok cumartesiye kadar.
Melek misafirliğe gidecekti.
Elisya hedefine ulaştı sayılır cuma için belirlediği
ferdici de doktora gitmişti.
Onun haricinde farklı bir şey okumadım sanırım.
Al sana özet kuzum.

aferin aglama zten sen the secret`i izlemis miydin? izlemediysen onu izlesene benim icin bi ara, cok istiyorum özellikle senin izlemenii
1 saat 20 dk sadecene
gideyim de haslanmis kabagimi yiyeyim saat 8 olmadan

Kitabını okumuştum ama filmini izlemedim.
Tamam senin için izleyeceğim bu gece

Bazen sabrım hiç kalmıyor Özlemcim.
O kadar gergin ve sinirliyim ki.
Şu an önümde bir sürü abur cuburla oturup incir reçelini izleyip ağlayabilirim.
Öyle bir psikolojideyim.
ya ben incir reçelini izledim de ben mi çok duygusuzum acaba hiç ağlamadım... normalde de hep ağlarım duygusal filmlerde.... abur cubura gelinceeee ben bile yemedim kaç gündür... gerçi ben sorda yapamadım bu aralar annemde kondüsyon bisikleti var şimdi ona bincem muhteşem yüzyılı izlerkene...
adam haklı bencede....

gülesim geldi çok bu mesaja ya..... neden ki....

bu arada öğle yemeğim ,
bir kase tavuk suyuna çorba
2 kaşık pilav

akşam
8-9 hamsi
1 haşlanmış patates
yarım elma
2 dlm karpuz

Mütecimi ihmal ettiğimi zaten hissediyordum muhabbet edemez olmuştuk denk gelmiyorduk saat olarak bide mesajlarına cevap vermemişim sanırım bikaç kere. kuzuummm üzülmüş bana sitem etmiş. özelden yazdım amma bide burdan yazim da herkeşlerde onu kocamaann sevdiğimi görsün didim.. mütecimmm seni ben nasıl ihmal ettim mesajlarını görmedim ah benözür diliyorum bacımm. ha bide avtarını değitirince sen sen değilmişin gibi oldu ya karıştırıyom hele paylaşım çok olduğu günler iyice kafam karışıyo kime cevap yazdım kime yazmadım.sen yine şu türbanlı kocaman gözlü kız vardı ya onu yap o olunca sen olduğunu hissediyorum ama bu yenisi bana çok soğuk biriymiş izlenimi veriyo.ahanda bu çiçekelrde benden sana kuzumm.

İlk kez erkek arkadaşımla izlemiştim incir reçelini.
Bittiğinde ikimizde salya sümük modundaydık.
Ama sarılıp ne ağladık ya anlatamam
O yüzden sanırım daha çok etkiliyor.
Ohh ne güzel hem izle hem bin valla çok güzel olur.

bu arada öğle yemeğim ,
bir kase tavuk suyuna çorba
2 kaşık pilav

akşam
8-9 hamsi
1 haşlanmış patates
yarım elma
2 dlm karpuz

Afiyet olsunn

ferdici ne doktoruna gitti hayırdır kötü bişe yoktur inşallah.
elisya ulaştı ha darısı bana . cezam ne olacak acebaaa ulaşamazsam...
melekde gezsin dursun anca kız zaten gezmekten zayıflıyo.
ee sen hedefine yaklaştınm ı pekiimm? dukanı naptın devammı atağa.
hulk nerde ya uğramaz oldu deli. işleri yoğun sanırım kuzum. işvereni en son damlasına kadar çalışanından faydalanmayı hedefleyenlerden sanırım onunda.
özlem kızzz eşin nereye gitti. yaa çabucak kavuşun bende kavuşayım masalda kavuşsun herkeş kavuşsun sevdiceğine. ay kızlar eşime kavuşuncada hergün kavgamızı dinler anam gülçin gelmese daha iyiydi diyebilirisniz. kova ve başak olarak çok ufak münakaşamız olur ama o kadar saçma şeyler diş macunu, kapıyı kim kilitleyecek,efenim hangi kanal izlenecek bunu gibi şeyler işte. ayy gelsede kumanda kavgası yapsak.

bence siz recep ivedikte izleseniz sonunda birbirinize sarılırdınız. maksat sarılmak için bahane olsun.... ayyy ne zaman ilk görüşmeniz inşallah izin vs alabilecek mi bi ara.

Demir eksikliği için gitmişti ferdici.
Hedefin kaç bu hafta için senin ?
Valla geze geze zayıflıyor melek
Ben de hedefime ulaşmıştım kii, regl şişkinliğiyle şiştim şiştim.
Ama cuma günü yine de 61i bekliyorum.
Sinemin işleri en son çok yoğundu ama sabah erkenden kalkıp spor yapmış.
Off valla kavuşalım artık ya çok yoruldum böyle, bazen öyle bir noktaya geliyorum ki anlatamam.
Ama geçecek.
Yanında olsun da bırak kavga edin ya, kavgalar bile tatlı geliyor.
Biz de tartışırız beraberken ama 3-4 dakika.
Sonra bir bakmışız

bence siz recep ivedikte izleseniz sonunda birbirinize sarılırdınız. maksat sarılmak için bahane olsun.... ayyy ne zaman ilk görüşmeniz inşallah izin vs alabilecek mi bi ara.

Zaman kısıtlu olunca temassız saniye olmuyor.
Tuvalete bile gideceksek kapıda bekliyoruz
Hatta laf atarız oradan birbirimize

Off hiç belli değil ki, 20 gün izni var aralığa kadar ama artık konuşmuyoruz ne zaman olur diye.
O konulara girince çok depresif oluyoruz çünkü.
Ama ekimde gelsin artık 10 gün ya bir de aralıkta gelir tamam işte.
2 ay oldu görüşmeyeli.

bugünümmm şöleydi

sabah 1 koca kupa sıcak süt 0 yağlı

öğleye doğru dukan kurabiyem peynirli
1 bardak sütle maalesef tam yağlı

öğlen ton balığı 1 kurabiye daha. kurabiye dediysem kepekli peynirliş derotlu bişe ekmek yerine geçmese de o hissi veriyo.

okuldan gelincede 150 gr kadar köfte yedim yoğurtla birlikte.. su 2 lt oldu. 3e tamamlarım inşallahç. spor konusundad da inşallah yaparım diyorum içimden gelmiyor karnım ağrıyor çok son 3 gün ya şu bitseydi üff okuldada ağrıdan insanlar noldu noldu diye sordu durdu ne yapsamda öneleyemiyorum hapta içmek istemiyorum.

Menün gayet güzel de sen ona kurabiye diye devam et.
Enfes bir tadı var unutma.
Immm..

Sporu istersen bir kaç gün yapma ama hafif hafif yürüyebilirsin rahatlatır.
O ağrıyı bilirim, hayatımın en kötü şeylerinden biri.

ay dayanamıyorum ateş basıyo bi duş alim ütüde havlu ısıtıp koyuym. en azından biraz evde yürüyeyim yürümekte sancıya iyi gelir demiştiniz snırım geçenlerde.

bugünkü menüm

sabah:
1 dilim kepek ekmek
1 kk peynir
1 fincan yeşilçay

öğlen:
1 fincan yeşilçay
light bisküvi

akşam:
yarım kase tavuk çorbası
1 tabak yeşil mercimek
2 bardak ayran

ögle;
yarim muz

aksam
1 haslanmis kabak
2 yk yogurtt

henüz spor yapmadim ama yapiciiimm

Devamı da gelir inşallah ya...

DUKAN ATAK 1.GÜN MENÜSÜ :​

Kahvaltı;

3-4 tel çeçil peynir,

1 tatlı kaşığı süzme yoğurt,

Öğlen ;

1 ton balığı,

Limonlu maydonozlu,

1 Türk kahvesi

Akşam;

haşlanmış tavuk göğsü biraz,

yoğurt 2 yemek kaşığı,

1 çatal erişte(annem yüzün çöktü ye bilmem ne başımı yedi bitirdi yermiş gibi yapıp 1 çatal aldım)

2 lt su

Sabah 2 mil leslie

Akşam 2 mil leslie

evet o seni motive edebilir bak salı ne kadar yapmışım bugün de o kadar yapayım gibi, iyi fikir

evet öyle yapayım en iyisi..

yok zaten şöyle... çok canım istemedikçe çikolata türü bişi yemek istemiyorum.Ve kahvaltıda mutlaka 2 yumurta ve 1 bardak süt içmeyi düşünüyorum.Daha çok böyle, glisemik indeksi ve karbonatı düşük yiyecekleri tercih etmeye calısacagım.. arada kaçamaklarım olur mutlaka ama yapmamaya çalısıcam.

spor işinide, hangi gün müsait olursam öyle yaparım. çetere tutayım o gün sunu yaptım bunu yaptım diye yazarım

aynen bende öyle yapıcam :)

inş.. eşinin daha cok işi olurda dönemez istanbula

Teşekkür ederim canım arkadaşım benim...
Eee malum sen, okuluna başladın, görüşmemiz zor oluyor haliyle...
Rabbim birbirimizin muhabbetini artırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…