Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Normalde kızartmalar bolca kilo yapar ki orada kesinlikle zeytin yağı ile yapılmıyordur orada kızartmalar, bu da ayrıca sağlıksız.
Ne kızartması yediğine göre değişebilir acıkman ama sıcaklıktan da olbilir?

Ayy yanlış yazmışım ızgara kızartma yemedim

Canım kızartma çekti demekki

Kesinlikle yemedim

Son düzenleme:
Şimdi oldu, kızartmalardan olabildikçe uzak durmak lazım.
Izgara tercih etmeliyiz.

Peki dedim gibi açlık hissetmedim hiç ama o kadat çok et yemek kilo yapar mı?

Eşim yiyelim dedikçe bende ızgara ve salata aldım hep ama açmıydın diye sosrarsan hayırrr

Sadece yemekten sonra yüzdüğüm veya yürüdüğüm için yaktığımı düşünüyorum

Et değil ne yersen ye sık sık yemek tabiki kilo aldırır.
Yediklerimizi belli bir sınırda tutmalıyız ama sen yeterince fiziksel aktivite ile bunu dengelemeye çalıştığından çok aldığını zannetmiyorum.
Yine de acıkmadan yememiş olsaydın bu fiziksel aktiviteler sana eksi olarak dönecektir.
Sık sık yemek iyi bir şey değil, kesinlikle kilo vermenin önüne geçiyor.

vay bee akla bak ya
biz bir hedefe ulaşalım bak görsünler bizii bizden çıtırı olucakmııı

kız hocalar yok ki ortada salı günü gittik gittiğimiz gibi de döndük zaman kaybı yapmayalım dedim ama acaba atıldı mı bu sefer imzalar:18::18:

Bulgur pilavı kesinlikle pirince göre daha iyi oluyor.
Afiyet olsun.

bulgur pilavını gönül rahatlığıyla yiyebilir miyiz? ben birkaç kere yemeyi düşündüm ama emin olamadım kalorisi ne kadar acaba? pirinç pilavı kadarsa tabiki yenmez ama bilemedim ki hiç de bakmadım kalorisine netten

İncecik olacağız, hiç acele etmeden yavaş yavaş vereceğiz.
Tamamen pişmanım bu hafta saf protein yaptığıma.
Karatay'ın sağlığını anladım.
Karatay yaparken; tam anlamıyla sağlıklı olduğumu hissediyordum.
Enerjim yüksekti, mutluydum.
Bıraktım bugün saf proteini.
Yavaş ve sağlıklı gitsin kilocuklarım.

Gönül rahatlığı ile diyemem.
Kilo veren bir kişi için günde 2-3 kaşık ile sınırlı kalmalı.
Ama pirinç ile karşılaştırma yaptım.

Hmm ok konu anlaşılmıştır.

ben de tek tönlü diyetlerden kaçınıyorum artık

bulgur pilavı da yasaklı listesinde yani iyi ki yememişim çünkü ben çok severim bir başlasaydım durduramayabilirdim kendimi

Ben geldiiimmmm
kizlar dün gece uyuyamadim.. o yüzden gec uyandim bugün.. kahvaltim aksam yemegi gibi oldu
4te yaptim.. peynir, bal, ekmek, domates, salatalik, maydanoz.. her seyi yedim.. geceye dogru acikirsam ki acikirim bence, yogurt yicem.. bugün böyle oldu napalim
gece niye uyuyamadigima gelincee, eksi sevgilimle konustum...
niye konustum?
off offf...
bi sevgilim oldugunu ögrenmis,beni rahat birakmiyor.. tabii ben hep onun yasini tutmaliydim cünkü, beklemeliydim.. vazgecilmez ya.. "ben istanbula geliyorum, bulusalim, görüselim, konusmamiz lazim" bilmem ne..
ben de dün artik agzima geleni saydim... "bi sevgilin oldugunu biliyorum, o kücük beyninle ikimizi idare edeceksin sözde öyle mi? gizeme de anlaticam her seyi.." bilmem ne bilmem ne... konusmalarin resimlerini falan cektim, yollucam kiza artik hic acimicam.. hem o beyinsiz görsün gününü, ikimizi de kaybetsin.. hem de gizem hanim kizimiz biraz beni kiskansin biraz üzülsün, aglasinnn.. aylarca ben onu kiskandim, ben agladim:1 sevgiline sahip cik, beni rahat birakmiyor falan dicem ohh yaa yasasin kötülükk
bugünkü menümü bastan yaziyorum:
iNTiKAMMMMM!!!!

Son düzenleme:
slm kızlar ben geldim... bütün gün gezdim dolaştım yağmur altında... özlemişim yağmuru... her mevsim ayrı güzel gerçekten...
bu arada kalan menümüde veriyim..
öğlen
1 simit
1 dlm kaşar
1 ayran

akşam
1yumurtadan menemen
az barbunya
yarım dlm kepek ekmeği
3 zeytin

gecede yatmadan süt içiyorum uyuyabilmek için... yoksa uyuyamıyorum dönüpdönüp duruyorum... yerimi yadırgadım galiba...

kizlar hic benim menülerimde yumurta yazdigini gördünüz mü
karatay benim icin imkansiz yani hic yumurta yemem ki ben:18:

Eee Gizem2 göndereceğim deyince ne yaptı ?
Kızın suçu yok yazık, sonuçta kimse eski sevgilileri düşünerek başlamaz bir ilişkiye ama çocuk her şeyi hakediyor.

simdi izliyorum canim, tesekkürler.. merak ediyordum bu diyeti ama arastirmaya üseniyodum iyi oldu böyle

Şu 5 günde daha iyi anladım kıymetini karatay'ın ..
Kesinlikle harika bir düzen.
Hiç mi acıkmaz insan.

Afiyet olsun Özlemcim.
süt iyi geliyor mu?
Bende de mi içsem acaba ..

kizlar hic benim menülerimde yumurta yazdigini gördünüz mü
karatay benim icin imkansiz yani hic yumurta yemem ki ben:18:

Yumurta sevmeyen birisi için gerçekten çok zor bir durum.

Eee Gizem2 göndereceğim deyince ne yaptı ?
Kızın suçu yok yazık, sonuçta kimse eski sevgilileri düşünerek başlamaz bir ilişkiye ama çocuk her şeyi hakediyor.

ben ondan ayrilali cok oldu dedi.. yalan.. onunla ayrildiktan sonra facebook hesabimi dondurdum, bi ara barisir gibi olmustuk o dönemde sordu ben de hesabi tümden sildigimi söyledim.. öyle bir sey yok tabii arada eski hesabima girip bakiyodum ama, orada fotograflari falan var.. uzun zamandir bakmamistim, ama son zamanlarda yine bana musallat olunca tekrar baktim, beraber cekilmis fotograflari hala orada, iliski durumu falan kapali ama ayrilsalar fotograflari silerdi degil mi.. sarmas dolas fotograflar cünkü..
kizin sucu yok, biliyorum.. ben ona iyilik yapicam zaten sonucta

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…