Birşey soracağım
Ben tatilde hep kızartma yedim dedim ya
O da kilo yapmaz değil mi?
Acıkmıyordum çünkü sadece yüzdüğüm için yaktığımı düşünüyorum ama açlık yoktu eşim hadi yiyelim değinde gene başka bir ızgara türü ve salata yedim hep
bu kilo yapmaz değil mi??
Normalde kızartmalar bolca kilo yapar ki orada kesinlikle zeytin yağı ile yapılmıyordur orada kızartmalar, bu da ayrıca sağlıksız.
Ne kızartması yediğine göre değişebilir acıkman ama sıcaklıktan da olbilir?
Ayy yanlış yazmışım ızgara kızartma yemedim
Canım kızartma çekti demekki
Kesinlikle yemedim
Şimdi oldu, kızartmalardan olabildikçe uzak durmak lazım.
Izgara tercih etmeliyiz.
Peki dedim gibi açlık hissetmedim hiç ama o kadat çok et yemek kilo yapar mı?
Eşim yiyelim dedikçe bende ızgara ve salata aldım hep ama açmıydın diye sosrarsan hayırrr
Sadece yemekten sonra yüzdüğüm veya yürüdüğüm için yaktığımı düşünüyorum
Yok yok görüntülü konuştuk.
Dağ başında nasıl diye sorarsan vını var.
O vını bir kabloya bağlıyor çeksin diye yukarıya bir yere aasıp çektiriyor.
Adamda hiç göbek yok ama o kadar da olmaz ki.
Ama benimkisini de ondan altta kalmadı ohh
İlk zamanlar gitmek lazım aslında derslere, hazır ders işlenmiyorken yok yazılmamak için
Afiyet oslun ..
Bulgur pilavı kesinlikle pirince göre daha iyi oluyor.
Afiyet olsun.
vay bee akla bak ya
biz bir hedefe ulaşalım bak görsünler bizii bizden çıtırı olucakmııı
kız hocalar yok ki ortada salı günü gittik gittiğimiz gibi de döndük zaman kaybı yapmayalım dedim ama acaba atıldı mı bu sefer imzalar:18::18:
bulgur pilavını gönül rahatlığıyla yiyebilir miyiz? ben birkaç kere yemeyi düşündüm ama emin olamadım kalorisi ne kadar acaba? pirinç pilavı kadarsa tabiki yenmez ama bilemedim ki hiç de bakmadım kalorisine netten
Et değil ne yersen ye sık sık yemek tabiki kilo aldırır.
Yediklerimizi belli bir sınırda tutmalıyız ama sen yeterince fiziksel aktivite ile bunu dengelemeye çalıştığından çok aldığını zannetmiyorum.
Yine de acıkmadan yememiş olsaydın bu fiziksel aktiviteler sana eksi olarak dönecektir.
Sık sık yemek iyi bir şey değil, kesinlikle kilo vermenin önüne geçiyor.
İncecik olacağız, hiç acele etmeden yavaş yavaş vereceğiz.
Tamamen pişmanım bu hafta saf protein yaptığıma.
Karatay'ın sağlığını anladım.
Karatay yaparken; tam anlamıyla sağlıklı olduğumu hissediyordum.
Enerjim yüksekti, mutluydum.
Bıraktım bugün saf proteini.
Yavaş ve sağlıklı gitsin kilocuklarım.
Gönül rahatlığı ile diyemem.
Kilo veren bir kişi için günde 2-3 kaşık ile sınırlı kalmalı.
Ama pirinç ile karşılaştırma yaptım.
ben de tek tönlü diyetlerden kaçınıyorum artık
bulgur pilavı da yasaklı listesinde yaniiyi ki yememişim çünkü ben çok severim bir başlasaydım durduramayabilirdim kendimi
Kızlar ben kaçıyorum
İyi akşamlar.
tv arşivi, tv izle
Kızlar kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum.
Canan KARATAY hocanın katıldığı program.
Çok güzel açıklamalar yapmış.
Ben geldiiimmmm
kizlar dün gece uyuyamadim.. o yüzden gec uyandim bugün.. kahvaltim aksam yemegi gibi oldu
4te yaptim.. peynir, bal, ekmek, domates, salatalik, maydanoz.. her seyi yedim.. geceye dogru acikirsam ki acikirim bence, yogurt yicem.. bugün böyle oldu napalim
gece niye uyuyamadigima gelincee, eksi sevgilimle konustum...
niye konustum?
off offf...
bi sevgilim oldugunu ögrenmis,beni rahat birakmiyor.. tabii ben hep onun yasini tutmaliydim cünkü, beklemeliydim.. vazgecilmez ya.. "ben istanbula geliyorum, bulusalim, görüselim, konusmamiz lazim" bilmem ne..
ben de dün artik agzima geleni saydim... "bi sevgilin oldugunu biliyorum, o kücük beyninle ikimizi idare edeceksin sözde öyle mi? gizeme de anlaticam her seyi.." bilmem ne bilmem ne... konusmalarin resimlerini falan cektim, yollucam kiza artik hic acimicam.. hem o beyinsiz görsün gününü, ikimizi de kaybetsin.. hem de gizem hanim kizimiz biraz beni kiskansinbiraz üzülsün, aglasinnn.. aylarca ben onu kiskandim, ben agladim :1 sevgiline sahip cik, beni rahat birakmiyor falan dicem ohh yaa yasasin kötülükk
bugünkü menümü bastan yaziyorum:
iNTiKAMMMMM!!!!
simdi izliyorum canim, tesekkürler.. merak ediyordum bu diyeti ama arastirmaya üseniyodum iyi oldu böyle
slm kızlar ben geldim... bütün gün gezdim dolaştım yağmur altında... özlemişim yağmuru... her mevsim ayrı güzel gerçekten...
bu arada kalan menümüde veriyim..
öğlen
1 simit
1 dlm kaşar
1 ayran
akşam
1yumurtadan menemen
az barbunya
yarım dlm kepek ekmeği
3 zeytin
gecede yatmadan süt içiyorum uyuyabilmek için... yoksa uyuyamıyorum dönüpdönüp duruyorum... yerimi yadırgadım galiba...
kizlar hic benim menülerimde yumurta yazdigini gördünüz mü
karatay benim icin imkansiz yanihic yumurta yemem ki ben:18:
Eee Gizem2 göndereceğim deyince ne yaptı ?
Kızın suçu yok yazık, sonuçta kimse eski sevgilileri düşünerek başlamaz bir ilişkiye ama çocuk her şeyi hakediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?