Afiyet olsun Özlemcim.
süt iyi geliyor mu?
Bende de mi içsem acaba ..
Yumurta sevmeyen birisi için gerçekten çok zor bir durum.
Afiyet olsun Özlemcim.
süt iyi geliyor mu?
Bende de mi içsem acaba ..
Yumurta sevmeyen birisi için gerçekten çok zor bir durum.
Ben geldiiimmmm
kizlar dün gece uyuyamadim.. o yüzden gec uyandim bugün.. kahvaltim aksam yemegi gibi oldu
4te yaptim.. peynir, bal, ekmek, domates, salatalik, maydanoz.. her seyi yedim.. geceye dogru acikirsam ki acikirim bence, yogurt yicem.. bugün böyle oldu napalim
gece niye uyuyamadigima gelincee, eksi sevgilimle konustum...
niye konustum?
off offf...
bi sevgilim oldugunu ögrenmis,beni rahat birakmiyor.. tabii ben hep onun yasini tutmaliydim cünkü, beklemeliydim.. vazgecilmez ya.. "ben istanbula geliyorum, bulusalim, görüselim, konusmamiz lazim" bilmem ne..
ben de dün artik agzima geleni saydim... "bi sevgilin oldugunu biliyorum, o kücük beyninle ikimizi idare edeceksin sözde öyle mi? gizeme de anlaticam her seyi.." bilmem ne bilmem ne... konusmalarin resimlerini falan cektim, yollucam kiza artik hic acimicam.. hem o beyinsiz görsün gününü, ikimizi de kaybetsin.. hem de gizem hanim kizimiz biraz beni kiskansinbiraz üzülsün, aglasinnn.. aylarca ben onu kiskandim, ben agladim :1 sevgiline sahip cik, beni rahat birakmiyor falan dicem ohh yaa yasasin kötülükk
bugünkü menümü bastan yaziyorum:
iNTiKAMMMMM!!!!
ben ondan ayrilali cok oldu dedi.. yalan.. onunla ayrildiktan sonra facebook hesabimi dondurdum, bi ara barisir gibi olmustuk o dönemde sordu ben de hesabi tümden sildigimi söyledim.. öyle bir sey yok tabiiarada eski hesabima girip bakiyodum ama, orada fotograflari falan var.. uzun zamandir bakmamistim, ama son zamanlarda yine bana musallat olunca tekrar baktim, beraber cekilmis fotograflari hala orada, iliski durumu falan kapali ama ayrilsalar fotograflari silerdi degil mi.. sarmas dolas fotograflar cünkü..
kizin sucu yok, biliyorum.. ben ona iyilik yapicam zaten sonucta
cnm ben süt içtiğim zaman nasıl uykuya daldığımı hatırlamıyorum bile o derce etki ediyor bana ama sıcak içiyorum... hem rahatlatıyor da...
yumurtaya gelince ben normalde yerim ama karatayı yaparken çok sıkıldım her gün 2 tane yemekten... artık az yeme moduna geçtim... bide mesut yarın kitabını buldum burda onu okuyorum şimdi... motivasyon oluyor...
ben geldim bi yandan fatmagülü seyrediyorummm
şu mustafayada sinir oluyorummm
Kız erkek diye ayırmıyorum da, doyumsuz insanlar çok.
Ego tatmini işte ..
Ben de deneyeyim bir bakalım.
Uyku problemi yaşıyorum çok fazla ..
Kendini nasıl beslenerek daha iyi hissediyorsan öyle yap tabiki.
Ben bundan sonra asla karatay'ı değiştirmeyeceğimden eminim sadece.
Niye kimsecikler yok ?
sporumu yaptım geldim cnm... karatayın faydasını görmedim diyem bir haftada 2.5 kilo attım karatayla geçen ama sonra ekmeğe geri dadanıp geri aldım... o yüzden yaşam tarzı haline getiremediğim için daha doğrusu bıraktım... ama sen karatayla daha sağlıklı beslenmeye başladın...o yüzden bencede bırakma... eskiden kuş kadar bile yemiyordun...
bende yarım saat bisiklete bindim ama 1 saatten fazla binmiş gibi hissediyorum... nedeninde gelince yarım saatin içinde 8 kez hızımı 2 katına çıkardım 30 sn boyunca.. yani taş devrindeki mantık... 8 kez 30 sn boyunca aslanlardan kaplanlardan kaçtım ve inanılmaz ter attım... evime geçincede koşu bandında deniycem... zaten bisiklet malum yerlerimi acıttı çok sertmiş....
Çok güzel olmuş Özlemcim.
Spor çok önemli.
Ne yaparsan yap sporsuz bir noktaya kadar oluyor.
haklısın cnm... ben bayadır sporlarımı aksatmıştım ama artık günde yarım saat de olsa yapmak istiyorum...
Hem kilo verirken sarkmamış olursun canım.
Eşinle görüşebiliyor musunuz telefonda?
Hediye ne baktın?
sabah konuştuk cnm... tuvalete bile telefonla gider oldum ne zaman arayacağı belli olmuyor... neyseki yarın son gün az kaldı gelmesine...
yeşil bi kazak aldım yeşili çok tatlı... eşimde yeşil hastası normalde...
Anlıyorsun değil mi beni
Ne duşum kalıyor ve tuvaletim ..
Telefon hep yanımda
anlamaz mıyım cnm... 2009 dada yaşamıştım zaten bunları... şimdide kıymetini anladım tekrardan... inş sizde bi an önce kavuşursunuz sevdiceğinle....
Daha o kadar çok zaman var ki Özlemcim.
Neyse hiç girmiyorum artık konuya, son zamanlarda dayanma gücüm çok azaldı.
Kilo verme isteğimde.
olur mu kızzzz.... aniden geliverirse nolcak... :26:
Off o da var tabiki.
Neyse ya acele etmiyorum, hayırlısı olsun bakalım.
6 ay kadar zaman koydum kendime.
en iyisi cnm az olsun öz olsun kalıcı olsun... ben yatıyorum cnm iyi geceler.... secrete devam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?