kızlar hemen bir özet geçeyim yediklerimi
Tüm tatil boyunca pilav vb şeyler yemedim, 1 defa 1 dilim ekmek sadece
Bir iki kez çok az bulgur pilavı
Genelde ızgara / salata beslendim
Kahvaltı yumurta peynir tarzı beslendim
Birtek öğleden sonraları pasta yedim onuda yakmak için yüzdüm
Pastayı da ilk iki gün yedim sonraları canım istemedi
Ama şimdi çok şiştim regl olmak üzereyim
Yarın bildirimde kesin fazla çıkacağım
Sabahta herzamanki gibi kepek ekmekli tostumu yedim
kızlar kendimi bugün sokaklara atıcam... hem güzel bi doğum günü hediyesi arıcam kocişe hemde biraz açılırım hoş tepede kara bulutlar var bugünde ama olsun kavurucu sıcaktan daha güzeller... şöyle sahilde bide türk kahvesi keyfi yaparsam perşembede biter kalır cumaa.......
yağmur yağdı yağacak ya sizde nasıl havalar kızlar
Hamarat hatun her yere yetişiyor.
Ayy bakalım ne olacak yarın.
Ben geldiiimmmm
kizlar dün gece uyuyamadim.. o yüzden gec uyandim bugün.. kahvaltim aksam yemegi gibi oldu
4te yaptim.. peynir, bal, ekmek, domates, salatalik, maydanoz.. her seyi yedim.. geceye dogru acikirsam ki acikirim bence, yogurt yicem.. bugün böyle oldu napalim
gece niye uyuyamadigima gelincee, eksi sevgilimle konustum...
niye konustum?
off offf...
bi sevgilim oldugunu ögrenmis,beni rahat birakmiyor.. tabii ben hep onun yasini tutmaliydim cünkü, beklemeliydim.. vazgecilmez ya.. "ben istanbula geliyorum, bulusalim, görüselim, konusmamiz lazim" bilmem ne..
ben de dün artik agzima geleni saydim... "bi sevgilin oldugunu biliyorum, o kücük beyninle ikimizi idare edeceksin sözde öyle mi? gizeme de anlaticam her seyi.." bilmem ne bilmem ne... konusmalarin resimlerini falan cektim, yollucam kiza artik hic acimicam.. hem o beyinsiz görsün gününü, ikimizi de kaybetsin.. hem de gizem hanim kizimiz biraz beni kiskansinbiraz üzülsün, aglasinnn.. aylarca ben onu kiskandim, ben agladim :1 sevgiline sahip cik, beni rahat birakmiyor falan dicem ohh yaa yasasin kötülükk
bugünkü menümü bastan yaziyorum:
iNTiKAMMMMM!!!!
burda yagdı bile, durmuyor hala...
Yaa yetişiyorum sorma :))
Farkındayım bu hafta dogru düzgün giremedim ama telafi edicem inş.
Doğru bişi değil ama içimdeki ses:
"süpersin, kesinlikle o kıza söyle " diyo
Yaşasın kötülük
Kızlar biliyorsunuz sıkıntılıydım bu sıralarda, bir de dün özel bir gündü bizim için derken 4-5 saat telefonda konuşmuşuz gece.
Anlattım biraz da rahatladım.
Pozitif olmaya başlıyorum artık.
Hıh ne anlatacaktım.
Konu oradan buradan açıldı.
Ben hani göbeğine bakayım sana göbek yap demiyor muyum dedim.
Gülüyoruz falan.
Okadar eliyle sıkarsa belki 1 parmak çıktı.
Sonra hani ben bakayım dedi.
Bir ara senin göbeğin mi çıktı falan demişti bana, şaka yapmıştı ama çok bozulmuştum.
Baktı, ama hiç bir şey yok dedi.
Ben de sıktım.
Sonra yine şımarıyoruz derken, güçlüyüm ben diyecek.
Kolunu sıktı, kas gösterisi yapıyor.
Ben de sen benimkine bak asıl dedim ama tamamen şaka.
Bir sıktım, kas gözüktü ama nasıl gözüktü.
Şaşırdık kaldık ikimizde.
HAngi spordan oldu bilmiyorum ama kolumun görüntüsü çok hoşuma gitti.
Normalde ince ve sert sıkıncada kaslı.
Öyle paylaşmak istedim.
İlk olumlu notumu aldım sanırım.
Günaydın kızlar...
Nasılsınız bakalım bugün?
Ya ben kaç gündür, dardayım, zordayım, depresyondayım havalarındayım
Eşimde rahat batıyor sana diyor
Öyle ama ruh halimi hiç beğenmiyorum
Azıcık daha pozitif olup, kendime gelmem lazım... :44:
Birçok konuda yanlış yaptığımın farkındayım, silkinmem lazım...
Ve şöyle bir sözle güne başlıyorum:
" Kendi tarihimin en büyük ayaklanmasını başlatıyorum...
Ey kendim! Bana hazırlan, kendime geliyorum! "
Ayy, çok filozofça bir güne başlangıç oldu
Çook acıktım zaten biraz yoğurt yedim bende
Ok sağol tarif için buldum tekrardan baktım
Parmaklarımdan yüzüklerim düşecek nerdeyse o kadar incelmiş parmaklarım ama gelin görün pantolonum skıyor
yağmur yağdı yağacak ya sizde nasıl havalar kızlar
Yağlı süt ve yağsız sütün farkı: Araştırmalar göstermiştir ki; yağlı süt, yağsız süte göre, yağsız vücut ağırlığının artmasında daha etkilidir. Yavaş proteinlerin antrenman sonrası alınmasının daha uygun olduğunu söylemiştik. Yağlı sütün içindeki yağ, sütün yavaş sindirimini sağlar; daha az acıktırır. Dolayısıyla, yeme isteğiniz daha az olduğundan; spor sonrası yemeklere saldırmazsınız. Tabii ki yağlı süt, yağsız süte nazaran daha kalorilidir; ancak sonradan yediğiniz katı besinlerle aldığınız kalori çok daha fazladır.
Diyetisyenimiz Serap Orak Tufan‘ın yorumu ise şöyle: “Şu ana kadarki deneyimlerime dayanarak söyleyebilirim ki, Türk insanı olarak süt ve süt ürünleri tüketmenin kilo aldırdığına inanıyoruz. Bu nedenle de, eğer kişi kilo kaybetmek istiyorsa, beslenmesinden ilk olarak süt ve süt ürünlerini çıkarıyor. Bu inancın nedenini annelerin ballı, pekmezli süt içirerek çocuklarına kilo aldırma çabalarına bağlayabiliriz belki.
İnanılanın aksine light süt veya yoğurt kilo kaybına yardımcı olmaz. Yapılan araştırmalar göstermiştir ki, yağsız süt ve yoğurdun içindeki kalsiyum daha az emilmektedir ve biyoyararlılığı azalmaktadır. Süt ve yoğurtta doğal olarak CLA dediğimiz yağ yakıcı bileşikler bulunmaktadır. Ancak yağsız süt ve yoğurtta bu bileşikler yoktur. Düzenli süt ve süt ürünleri tüketmek, kilo kontrolünde yardımcıdır. Üstelik ,içinde dengeli bir şekilde yer alan protein ve yağ sayesinde oldukça tok tutucudur. İçlerindeki laktoz sayesinde de kan şekeri kontrolünü sağlar. Yağsız süt içtiğimizde bu dengeyi bozduğumuz için yeterince tok da kalamayız. Üstelik yağ yakıcılardan ve kalsiyum emiliminden de yoksun kalırız.
Bize kilo aldıran veya kolesterolümüzü arttıran şeyler, asla ve asla süt ve süt ürünleri değildir. Yediğimiz her fazla lokmanın bunda payı vardır. Fikrimi sorarsanız Aktif sporcu değilsek ,whey benzeri destekleri kullanmamıza hiç gerek yok. Diyetimize ekleyeceğimiz süt ve yoğurt sayesinde bu etkilerden faydalanabiliriz.
Son olarak: Kalsiyum emilimi 20-30 yaş arasında en fazladır; sonrasında emilim yavaş yavaş azalır. Yani yaşlılığımızda osteoporoz veya osteomalasia yaşamak istemiyorsak, günde 3 bardak süt veya yoğurt tüketmemiz en idealidir.”
hava iice bozduu istanbul daaaaa
ayyyy bu uzmanlarda kafayı kırdı iice daha gecenlerde bir yazı okudum oda diyordu ki kilo vermek istiyorsanız yagsız sütleri tercih edinn özelliklede göbek bölgesi sorununuz varsa vs vs. neyse ben ikisinin ortası yarım yaglı süt içiyorum
ama halk olarak gercekten cok cahiliz beslenme konusunda ben süt içerken bana gelip ayyyyy bu yasta sütmü içiyorsun hala ayyy sen rejimde degil misin diyenler oluyor mesela dislerini döküp ellerine vermek istiyorum bazen hihihiiii
Ben geldiiimmmm
kizlar dün gece uyuyamadim.. o yüzden gec uyandim bugün.. kahvaltim aksam yemegi gibi oldu
4te yaptim.. peynir, bal, ekmek, domates, salatalik, maydanoz.. her seyi yedim.. geceye dogru acikirsam ki acikirim bence, yogurt yicem.. bugün böyle oldu napalim
gece niye uyuyamadigima gelincee, eksi sevgilimle konustum...
niye konustum?
off offf...
bi sevgilim oldugunu ögrenmis,beni rahat birakmiyor.. tabii ben hep onun yasini tutmaliydim cünkü, beklemeliydim.. vazgecilmez ya.. "ben istanbula geliyorum, bulusalim, görüselim, konusmamiz lazim" bilmem ne..
ben de dün artik agzima geleni saydim... "bi sevgilin oldugunu biliyorum, o kücük beyninle ikimizi idare edeceksin sözde öyle mi? gizeme de anlaticam her seyi.." bilmem ne bilmem ne... konusmalarin resimlerini falan cektim, yollucam kiza artik hic acimicam.. hem o beyinsiz görsün gününü, ikimizi de kaybetsin.. hem de gizem hanim kizimiz biraz beni kiskansinbiraz üzülsün, aglasinnn.. aylarca ben onu kiskandim, ben agladim :1 sevgiline sahip cik, beni rahat birakmiyor falan dicem ohh yaa yasasin kötülükk
bugünkü menümü bastan yaziyorum:
iNTiKAMMMMM!!!!
Anlıyorsun değil mi beni
Ne duşum kalıyor ve tuvaletim ..
Telefon hep yanımda
hayyyyyyy telefonumu vodafone ve bankalardan baska arayan soran mesaj atan yokk
Edersin Melekcim haftaya dikkat.
Belirli zamanlarla böyle aksamalar olabilir, normal.
Önemli olan genel olarak katılımlarımız.
Bu arada Turtam bu hafta seni pek azimli gördüm ben.
evet canım yaa spor salonunda beni görmen lazım ruhumu teslim ediyorum her akşamherseyin sayısını 2 katına cıkardım hoca bile bu bacaklar erimesinde ne yapsın diyor
bu arada bir tane mini etek aldım cok sirin siyah önden fiyonkluuuuuuuuuuuuu üstüme oluyor ama hafif dar geldi ben de bilerek aldım dogum günüme kadarr incecik olupp o etegi giymek istiyorumondan gaza geldim sırf o mini etegi giyebilmek icin yaptım olacaaaaaaak
Doğum günün ne zaman ?
Kesinlikle motive edecek şeyler çok önemli, bakıyorum da şu an hiç bir motivem yok.
Aman versem ne vermesem ne diyorum.
bu arada kızlar size bir rüyamı anlatmak istiyorum bilmem anlayan olur mu ayy hayırlara vesile ossun ins diyerektenrüyamda benimkini gördüm asansör askımı yani ya bana birşeyler anlatıyordu ama bende durmadan gülüyordum inanılmaz mutluydum oda öyle durmadan gülüyorduk o espiri taklitler falan yapıyodu böle karsılıklı oturuyoduk sonra bir ara yanımdan kalktı geldiginde bana tertemiz yepyeni masmavi (mavi benim en sevdigim renktir böle cok huzurlu gelir bana o renk hatta hep derim evim olursa ilerde kesin mavi beyaz dekore edicem vs diye ) işte bana masmavii tertemiz bir çift ayakkabı verdii ayakkabı temizse hayırlıdır yazıyor internette ama bilemiyorum tabii sonra o anda kkkkkkkkkkkkkkkk sivrisinegin biri beni yediginden uyandım ama rüyam o kadar gercektiki anlatamam yanii :44:
Renklerin çok etkisi var bence rüyalarda ve mavi güzel bir renk.
Belki terlik bir adım olarak değerlendirebilir.
Ne dersin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?