saol cnm valla bakır lı bişiyler ama bende adnı bilmiyorum kuaför karışım hazırlıyor... ama hürremin rengine yakın sanırım...Bence gayet hoş olmuş.. güle güle kullan canım..
Ne renk bu boyanın adı? Bende bi ara dore bakır diye bi renge boyatmıştım,ona benzettim :))
Ohh harikasın.
İyi koşuşuturmuşsun valla.
Allah söyletti diyelim mi Özlemcim.
Özlemmm.
Harika olmuş saçların çok beğendimm.
.[/B]
saol cnm valla bakır lı bişiyler ama bende adnı bilmiyorum kuaför karışım hazırlıyor... ama hürremin rengine yakın sanırım...
saol cnm... bu arada kötü bi haberim var... öğleden sonra kendi evime gittim bi tartılayım dedim 74.8 çıktım...ama artık yapacak bişiy yok... haftaya yansır inş...
almadan gelde cnm haftaya güzel bi derece yapalım... neden gidiyordun bu arada annenler mi ordaydı...Kötü değil harika bir sonuç.
Bir de sabah tartılsan kaç çıkacaktı kimbilir.
Haftaya aman alma canım.
Ben yarın Eskişehire gideceğim inşallah almadan gelirim.
acaba bende kendi tartımda tartılabilseydim daha da çıkarmıydık ki???:26:Kızlar derecemiz değişti 4. olduk ..
almadan gelde cnm haftaya güzel bi derece yapalım... neden gidiyordun bu arada annenler mi ordaydı...
acaba bende kendi tartımda tartılabilseydim daha da çıkarmıydık ki???:26:
evet canım, annemler orada.
Dikkat edeceğim orada da sağlıklı beslenmeye çalışırım.
Veremesem de en azından almam diye tahmin ediyorum.
Çıkabilirdik ama olsun Özlemcim önemli olan kilolarımızın gitmesi.
oh özlem giderirsin biraz... annen sana bol bol yedirmeye çalışır bence... zayıfladığını farkederse...benim annem şu kilomda bana zayıflama hasta olursun diyo...:26:
iyi geceler kızlaarrr
bugünkü menüm
sabah:
1 domates
yarım salatalık
1 dilim kepek ekmek
1 kk peynir
yeşilçay
akşam:
1 tabak barbunya yemeği
cacık
1 kase sebzeli şehriye çorbası
kızlar bugün ıslak kek yaptım tadına bakmak için yarım dilim yemiş bulundum:26::26::26::26: çok güzeldiiiiii
günaydın kızlarr. özledim sizi fakat malum pazara kadar gelemeycem sanırım. kilomda 74.2 900 gram gitti. öpüyorum herkeşi
Günaydın kızlar
Nasılsınız?
Özledim sizi ama dün bütün gün bilgisayarlar arızalıydı, virüs taraması yapmamıza rağmen kendine gelmedi bilgisayarlarımız,
İnternetim çok yavaş,
Akşam da kuzenim geldi giremedim kalkıp gelemedim dün o yüzden,
Kilom :tam 75
Valla dukanı tam uygulayamadım ben ama protein ağırlıklı beslendim ufak tefek şeyler kaçırdım ama vermişim 1 kilo,
merhaba kızlar...
tatıldı dönustü bebek hasta oldu.sonrasında annanemı kaybettım..çok keyıfsızım
bırde kılo almışım
65.5
Günaydınn kızlar
Kilom 69,6
Geçen hafta 67,8 di
Ya normalde pek evden cıkmıyorum ama bu hafta dersim olmasına ragmen yerimde duramayacagım tuttu
Bu hafta daha sakin geçer diye umuyorum :))
başlat başlat
bende turta gibi yarım yağlı içiyorum
ya kilona ne takılıyorsun, incecik olacaksın inş.
Sen benim idolümsün
benimde kardeşim var 16 yasında.O da her gece sütünü içer yatar.
Bende ona " tamam kızım daha ne kadar büyücen,içip durma sunu" diyorum
Yararını biliyorum ama kıllık değilmi işte
sen bana ver noyu ben seni bol bol ararım
Allah rahmet eylesin. Başın sağolsun...
maviyeşil'cim,
anneannene Allahtan rahmet diliyorum. başın sağolsun.
bebişe de geçmiş olsun.
Ben de çok severim ıslak keki.
Afiyet olsun.
Kızmadım nedense.
kızlar ben geldimmm düğünden yeni geldfik azcıkın alkollüyümde leyla gibiyim yatıcsam birazdan listede varmıyım ben noldu şimdi
Artık nasıl kendimi ayarladıysam tam tamına ya.
Dün 800 gram fazlaydı.
Olmayacak heralde dedim.
Sabah bir bahtım 61.
Bir de regl oldumm
şanslıyım desene
kızlar ben aldım basımı gıttım yaa..hep yemek yıyesım var hıç durmadan hemde napsaMKI
bu arada kızlaaaaaaaaar bu hafta ici Atlas Jete gidip cv bırakacağım alım varmış bu ay gecen elemelerde hersey guzeldi hatta beni hostes sandılar ama tartıda 72 kilo çıkınca alınmadım malesef bu sefer alınırım inş. bana şans dileyiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnhayatta en cok istedigim meslek bu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?