Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bence gayet hoş olmuş.. güle güle kullan canım..
Ne renk bu boyanın adı? Bende bi ara dore bakır diye bi renge boyatmıştım,ona benzettim :))
saol cnm valla bakır lı bişiyler ama bende adnı bilmiyorum kuaför karışım hazırlıyor... ama hürremin rengine yakın sanırım...

Ohh harikasın.
İyi koşuşuturmuşsun valla.

Allah söyletti diyelim mi Özlemcim.

Özlemmm.
Harika olmuş saçların çok beğendimm.

.[/B]

saol cnm... bu arada kötü bi haberim var... öğleden sonra kendi evime gittim bi tartılayım dedim 74.8 çıktım... ama artık yapacak bişiy yok... haftaya yansır inş...

Kötü değil harika bir sonuç.
Bir de sabah tartılsan kaç çıkacaktı kimbilir.
Haftaya aman alma canım.
Ben yarın Eskişehire gideceğim inşallah almadan gelirim.

Kötü değil harika bir sonuç.
Bir de sabah tartılsan kaç çıkacaktı kimbilir.
Haftaya aman alma canım.
Ben yarın Eskişehire gideceğim inşallah almadan gelirim.
almadan gelde cnm haftaya güzel bi derece yapalım... neden gidiyordun bu arada annenler mi ordaydı...
Kızlar derecemiz değişti 4. olduk ..
acaba bende kendi tartımda tartılabilseydim daha da çıkarmıydık ki???:26:

almadan gelde cnm haftaya güzel bi derece yapalım... neden gidiyordun bu arada annenler mi ordaydı...

acaba bende kendi tartımda tartılabilseydim daha da çıkarmıydık ki???:26:

evet canım, annemler orada.
Dikkat edeceğim orada da sağlıklı beslenmeye çalışırım.
Veremesem de en azından almam diye tahmin ediyorum.

Çıkabilirdik ama olsun Özlemcim önemli olan kilolarımızın gitmesi.

oh özlem giderirsin biraz... annen sana bol bol yedirmeye çalışır bence... zayıfladığını farkederse... benim annem şu kilomda bana zayıflama hasta olursun diyo...:26:

oh özlem giderirsin biraz... annen sana bol bol yedirmeye çalışır bence... zayıfladığını farkederse... benim annem şu kilomda bana zayıflama hasta olursun diyo...:26:

O kesin.
öyle bir davranıyor ki sanki verem olmuşum gibi hissediyorum.
Aman aman ahh kızım ..
NAsıl zayıflamışsın sen öyle diye.
Ama yapacak bir şey yok artık irademi kullanacağım.

iyi geceler kızlaarrr

bugünkü menüm

sabah:
1 domates
yarım salatalık
1 dilim kepek ekmek
1 kk peynir
yeşilçay

akşam:
1 tabak barbunya yemeği
cacık
1 kase sebzeli şehriye çorbası

kızlar bugün ıslak kek yaptım tadına bakmak için yarım dilim yemiş bulundum:26::26::26::26: çok güzeldiiiiii

Ben de çok severim ıslak keki.
Afiyet olsun.
Kızmadım nedense.

günaydın kızlarr. özledim sizi fakat malum pazara kadar gelemeycem sanırım. kilomda 74.2 900 gram gitti. öpüyorum herkeşi

tebriiiiiiiiiiiikkkkk tebrikkkkkkkk canımm

süppppppppperr senide tebrik ederim canımm bir ara bende böyle ehr hafta kilo ,5 kilo veriyordum ah gencligim geldi aklıma ahhhh

merhaba kızlar...
tatıldı dönustü bebek hasta oldu.sonrasında annanemı kaybettım..çok keyıfsızım
bırde kılo almışım
65.5

basın sağolsun canımm sıkıntıdan yemissindir tabi takılma verirsin hafta disini sıktınmı

Günaydınn kızlar

Kilom 69,6
Geçen hafta 67,8 di

tatildeeeee hapır hupur goturdun tabe birde sadece ızgara yedim diyordun bak pastaları eritememissin canım demekki arkiiiidaslarr pasta öyle menem bisiki bu kadar yüzmeyle bile erimiyor bir daha yerken iki kere düsünüüüüüün

saoll canımm sevgünüzee layık omaya cALİSİCİGİMM ahahah ay bu aksam cok türk filmi modundayım az kemal sunalı izledimde -biloooooo baa ne gettinnnn?
-tazee tezekk sağlıcakla yakarsın

ayy bu aradaaaa hemen atıyorum nomeromu sana senide erkek ismiyle kaydedicem ki egom tatmin olsun

Son düzenleme:
maviyeşil'cim,
anneannene Allahtan rahmet diliyorum. başın sağolsun.
bebişe de geçmiş olsun.

yaaaa ex kaptisim ben bu 63 de takıldımmmm bir aydır ne yapsam ne etsem bir akılllll ver he tamam kaslanma vs vs olayları olustugundan agırlıgım artmıs olabilürr ama artmıs halini ben 60 a indirmek istiyorum

kızlar ben geldimmm düğünden yeni geldfik azcıkın alkollüyümde leyla gibiyim yatıcsam birazdan listede varmıyım ben noldu şimdi

bu arada kızlaaaaaaaaar bu hafta ici Atlas Jete gidip cv bırakacağım alım varmış bu ay gecen elemelerde hersey guzeldi hatta beni hostes sandılar ama tartıda 72 kilo çıkınca alınmadım malesef bu sefer alınırım inş. bana şans dileyiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn hayatta en cok istedigim meslek bu yaa

Son düzenleme:

İnşallah olur Turtam inşallah ..
Kilonu da verdin, sonucunu asıl şimdi göreceksin.
Dualarım seninle ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…