senide tebrik ederim cnmm desene o zaman asıl sonucu haftaya görecegizz regln bitince daha az cıkacaksınnnnnn
kızlar saçımın rengi acayip hoşuma gitti bu sefer... kuaförüm yurt dışına gitmiş başka bi kuaföre boyattım ama çok tatlı oldu sanırım kuaförümü değiştiricem...size de ekliyim dedim saçını boyatanlar varsa fikir olur...
Eki Görüntüle 262032 Eki Görüntüle 262033 Eki Görüntüle 262034
O kesin.
öyle bir davranıyor ki sanki verem olmuşum gibi hissediyorum.
Aman aman ahh kızım ..
NAsıl zayıflamışsın sen öyle diye.
Ama yapacak bir şey yok artık irademi kullanacağım.
süperr olmuss kuzum cok begendimmm güle güle kullan
benim annem de beni birisiyle tanıstırırken artık buda somaliden gelen kızım diyorayy ömrüm boyunca kendi ömrü boyuncada bana yeme kızım diye yalvaran kadın simdi daha fazla kilo verme azcık daha ye diye yalvarıyor ama yemiyorum o ayrı
Bu hafta bir Eskişehire gideceğim orada çok dikkat edemem derken delngelerim heralde.
60.5 olsam yeter haftaya sonra da inşallah 50lere düşerim artık.
İnşallah olur Turtam inşallah ..
Kilonu da verdin, sonucunu asıl şimdi göreceksin.
Dualarım seninle ..
İyi geceler kızlar..
öncelikle kaptancım kusura bakma giremedim.. beni grup dışına alabilirsin listeden çıkartabilirsin ki belkide çıkardın bilmiyorum geçmişi okuyamadım..
kayın pederim kalp krizi geçirdi önce elazığ sonra ankara'ya gittik.. bay-pas oldu.. demin geldik eve.. inanın net bulamadım telefondan girmeye çalıştım ama sürekli sayfa hata verdi.. bi kaç gün olamıycam zaten gelen giden olucak.. kayınpederim daha gelmedi biz arabayla geldik kayınpederim uçakla gelicek bi kaç gün daha yatıp.. kaynanamda olucam isterseniz liste dışına alın isterseniz izinli yazın karar size kalmış canlarım.. özellikle hilalcim.. aksi durumda da kırılcak alınıcak bir şey yok. diğer arkadaşlara yer verin listede.. ben eğer olurda nete girebilirsem öyle girer arada muhabbete dahil olurum.. kendinize çok iyi bakın...
orda almasan yeter cnm zaten almazsın ama bence bu kadar verince insanın hicbisey yiyesi gelmiyor daha
inş. Hilalimmmm cok saol ins. bu kez olur
İyi geceler kızlar..
öncelikle kaptancım kusura bakma giremedim.. beni grup dışına alabilirsin listeden çıkartabilirsin ki belkide çıkardın bilmiyorum geçmişi okuyamadım..
kayın pederim kalp krizi geçirdi önce elazığ sonra ankara'ya gittik.. bay-pas oldu.. demin geldik eve.. inanın net bulamadım telefondan girmeye çalıştım ama sürekli sayfa hata verdi.. bi kaç gün olamıycam zaten gelen giden olucak.. kayınpederim daha gelmedi biz arabayla geldik kayınpederim uçakla gelicek bi kaç gün daha yatıp.. kaynanamda olucam isterseniz liste dışına alın isterseniz izinli yazın karar size kalmış canlarım.. özellikle hilalcim.. aksi durumda da kırılcak alınıcak bir şey yok. diğer arkadaşlara yer verin listede.. ben eğer olurda nete girebilirsem öyle girer arada muhabbete dahil olurum.. kendinize çok iyi bakın...
Ben de pek alma ihtimalim olduğunu zannetmiyorum ama tam da söz veremiyorum açıkçası
sonuçları ne zaman belli olacak?
Deryacım bir problem oldu diye korktuk yoksa önemli değil tatlım.
Listemizde şu an problem yok zaten bugün de bildirim yapmadı yazmayayım diye izinli gösterdim seni.
Gelene kadar öyle gösteririz tatlım sen sıkma canını.
Çok geçmiş olsun.
Nasıl şimdi kayınpederinin durumu.
eger cv bıraktıgım gün sınav vs varsa direk girerim zaten sonavdan sonra ertesi gün mülakata cagrıyorlar sonrada 10 gun icinde alınıp alınmadıgın belli oluyor egitime cagrıyolar.
çok şükür iyi... Allah razı olsun cnm..
Allah'a şükür bir problem yok onun dışında.. eşimin dedesine yemeğe gittik öğlen dönüşte kaynanama geldik.. işte kayın pederim inanılma zterlemeye başladı sırtımda ağrı var falan dedi biz anlamadık ilk baş tansiyon yada üşütme dedik.. ilerleyince hemen hastaneye götürdük iki kere orta derecede kriz geçirmiş üçüncüyü hastanede geçirdi çok ağır oldu hemen sevk ettiler anjiyo yapıcaklardı 3 den fazla damar tıkanık bay-pas dediler.. kayınpederde güvenmedi hastaneye ankaraya gittik.. öyle işte.. nasıl gittiğimizi hiç hatırlamıyorum zaten bi kısmımız ambulanta bi kısmımız arabada gttik..
kilo bildirimine glince eve gelir gelmez tartıldım..
84,8 kg kilo vermişim..
900 gram yani..
anlayışın için çok teşekkür ederim.. yollarda bittik zaten sorma..
çok şükür iyi şimdi aynen eşimde moralsizdi ama şimdi oda iyi..
iki gün daha hastanede dinlenip dönücek. amcam, kaynım yanında. kilo bildirimini bu cuma yaparım inşallah bi kaza bela olmazsa..
inanılmaz uykum var oğlum ve eşim uyudu bende hemen uyumak istiyorum... insanın evi gibisi yok
hayırlı geceler.. hilalcim tekrardan teşekkür ederim
Katılım konusunda rahat ol Deryacım konu sağlık başka bir şey değil.
Cuma bildirim yaptığın durumda listede olursun.
İyi geceler, tatlı rüyalar.
İyi geceler kızlar..
çok şükür iyi... Allah razı olsun cnm..
Allah'a şükür bir problem yok onun dışında.. eşimin dedesine yemeğe gittik öğlen dönüşte kaynanama geldik.. işte kayın pederim inanılma zterlemeye başladı sırtımda ağrı var falan dedi biz anlamadık ilk baş tansiyon yada üşütme dedik.. ilerleyince hemen hastaneye götürdük iki kere orta derecede kriz geçirmiş üçüncüyü hastanede geçirdi çok ağır oldu hemen sevk ettiler anjiyo yapıcaklardı 3 den fazla damar tıkanık bay-pas dediler.. kayınpederde güvenmedi hastaneye ankaraya gittik.. öyle işte.. nasıl gittiğimizi hiç hatırlamıyorum zaten bi kısmımız ambulanta bi kısmımız arabada gttik..
kilo bildirimine glince eve gelir gelmez tartıldım..
84,8 kg kilo vermişim..
900 gram yani..
NAsıldı düğün güzel miydi ?
Varsın varsı listede tabiki ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?