- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
iyi geceler kızlaarrr
bugünkü menüm
sabah:
1 domates
yarım salatalık
1 dilim kepek ekmek
1 kk peynir
yeşilçay
akşam:
1 tabak barbunya yemeği
cacık
1 kase sebzeli şehriye çorbası
kızlar bugün ıslak kek yaptım tadına bakmak için yarım dilim yemiş bulundum:26::26::26::26: çok güzeldiiiiii
tebriiiiiiiiiiiikkkkk tebrikkkkkkkk canımm
süppppppppperr senide tebrik ederim canımm bir ara bende böyle ehr hafta kilo ,5 kilo veriyordum ah gencligim geldi aklıma ahhhh
basın sağolsun canımm sıkıntıdan yemissindir tabi takılma verirsin hafta disini sıktınmı
tatildeeeee hapır hupur goturdun tabe birde sadece ızgara yedim diyordun bak pastaları eritememissin canım demekki arkiiiidaslarr pasta öyle menem bisiki bu kadar yüzmeyle bile erimiyor bir daha yerken iki kere düsünüüüüüün
saoll canımm sevgünüzee layık omaya cALİSİCİGİMM ahahah ay bu aksam cok türk filmi modundayım az kemal sunalı izledimde -biloooooo baa ne gettinnnn?
-tazee tezekk sağlıcakla yakarsın
ayy bu aradaaaa hemen atıyorum nomeromu sana senide erkek ismiyle kaydedicem ki egom tatmin olsun
bu arada kızlaaaaaaaaar bu hafta ici Atlas Jete gidip cv bırakacağım alım varmış bu ay gecen elemelerde hersey guzeldi hatta beni hostes sandılar ama tartıda 72 kilo çıkınca alınmadım malesef bu sefer alınırım inş. bana şans dileyiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnhayatta en cok istedigim meslek bu yaa
İyi geceler kızlar..
öncelikle kaptancım kusura bakma giremedim.. beni grup dışına alabilirsin listeden çıkartabilirsin ki belkide çıkardın bilmiyorum geçmişi okuyamadım..
kayın pederim kalp krizi geçirdi önce elazığ sonra ankara'ya gittik.. bay-pas oldu.. demin geldik eve.. inanın net bulamadım telefondan girmeye çalıştım ama sürekli sayfa hata verdi.. bi kaç gün olamıycam zaten gelen giden olucak.. kayınpederim daha gelmedi biz arabayla geldik kayınpederim uçakla gelicek bi kaç gün daha yatıp.. kaynanamda olucam isterseniz liste dışına alın isterseniz izinli yazın karar size kalmış canlarım.. özellikle hilalcim.. aksi durumda da kırılcak alınıcak bir şey yok. diğer arkadaşlara yer verin listede.. ben eğer olurda nete girebilirsem öyle girer arada muhabbete dahil olurum.. kendinize çok iyi bakın...
İyi geceler kızlar..
öncelikle kaptancım kusura bakma giremedim.. beni grup dışına alabilirsin listeden çıkartabilirsin ki belkide çıkardın bilmiyorum geçmişi okuyamadım..
kayın pederim kalp krizi geçirdi önce elazığ sonra ankara'ya gittik.. bay-pas oldu.. demin geldik eve.. inanın net bulamadım telefondan girmeye çalıştım ama sürekli sayfa hata verdi.. bi kaç gün olamıycam zaten gelen giden olucak.. kayınpederim daha gelmedi biz arabayla geldik kayınpederim uçakla gelicek bi kaç gün daha yatıp.. kaynanamda olucam isterseniz liste dışına alın isterseniz izinli yazın karar size kalmış canlarım.. özellikle hilalcim.. aksi durumda da kırılcak alınıcak bir şey yok. diğer arkadaşlara yer verin listede.. ben eğer olurda nete girebilirsem öyle girer arada muhabbete dahil olurum.. kendinize çok iyi bakın...
günaydin kizlaarrr.. güzel bi hafta sonu gecirin
ben de gidiym dünkü mesajlari sayayim
İyi geceler kızlar..
kolay gelsin sana
kızlar napıyorsunuuuuz ben geldim
hosgeldinnnapiym herkes haftasonu diye geziyor ben de bos bos oturuyorum burda sizi bekliyorum sen napiyosun?
bende annemdeyim vakit öldürüyorum öyle boş boşşş
birazdan istanbula dönücem
hmm nerde otuyor ki annen?
ben seni hic tanimiyorum ya, hic konusmadik seninle
ilk geldiginde hosgeldin demistim sanki, bi o var gibi aklimda
ay kizlar ders secimimi yaptim, 3 kredim bosta kaldi diye seviniyorumcünkü alttan 4 dersim var da ahh ahh hep eski sevgilimin yüzünden, kilo alisim onun yüzünden, bu 4 ders onun yüzünden neyse halledicem insallah hepsinden gecicem.. inaniyorum kendime, cok calisicam
saol cnmsüperr olmuss kuzum cok begendimmm güle güle kullan
benim annem de beni birisiyle tanıstırırken artık buda somaliden gelen kızım diyorayy ömrüm boyunca kendi ömrü boyuncada bana yeme kızım diye yalvaran kadın simdi daha fazla kilo verme azcık daha ye diye yalvarıyor ama yemiyorum o ayrı
canım geçmiş olsun çok... bi an önce dönersin inş... dikkat et orlarda verdiğin kiloları geri alma düzensiz olur şimdi herşey...Allah bütün hastalara acil şifalar versin...İyi geceler kızlar..
hmm nerde otuyor ki annen?
ben seni hic tanimiyorum ya, hic konusmadik seninle
ilk geldiginde hosgeldin demistim sanki, bi o var gibi aklimda
ay kizlar ders secimimi yaptim, 3 kredim bosta kaldi diye seviniyorumcünkü alttan 4 dersim var da ahh ahh hep eski sevgilimin yüzünden, kilo alisim onun yüzünden, bu 4 ders onun yüzünden neyse halledicem insallah hepsinden gecicem.. inaniyorum kendime, cok calisicam
günaydın canlarımmmmmmm
Günaydın kızlarr,
Güzel bir haftasonu olur herkese inşallahhh,
Valla şu bir kaç gündür çok fazla olduğumun farkındayım,
Dün ehliyetimi gidip aldım sonunda:81:
Ordan hastaneye gittim cildiye için gidiyorum,
Ordan bir de amcam çağırdı kuzenim kız arkadaşını tanıştırmak iiçin almış gelmiş,
Mecbur gittim akşam da orda kaldım bu durumda hiçç sizinle ilgilenemedim ama birşey daha çıkmaz artık umarım,
Kusuruma bakmayın çok mahcup oluyorum valla şu bir kaç gündür...
1 mercimek köftesi
domates
salatalık
1 avcı böreği minicik
1 kaşık rus salatası
1 dilim pasta
bunları yedim akşam yemeği yememiştim
Nerdesiniz bakalım? :44:
Haftasonu diye fıldır fıldır geziyorsunuz di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?