Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

patborim eşim mardini biliyor da senden bahsettim neresinde diyor merkesdemisin?
canım mardin Mazıdağı ilçesindeyizzz

jojelcim takımımıza misafir olarak katılabilirsin. Çok heveslisin çünkü. Beraber kilo verebiliriz. Her akşam ne yediğini yazarsın konuşuruz. Bi de kendini bize tanıt kaynaşalım, kilonu yaşını vs.

meliscim..bu hafta birkaç yeni üyemiz var..cumaya kadar en çok katılımda bulunan takıma girebilsin bence..hem katılım artar..jojel arkadaşımız da bayaa hevesli

jojelcim takımımıza misafir olarak katılabilirsin. Çok heveslisin çünkü. Beraber kilo verebiliriz. Her akşam ne yediğini yazarsın konuşuruz. Bi de kendini bize tanıt kaynaşalım, kilonu yaşını vs.

çok teşekkür ederim layık olmaya çalışcam :):teytey:

selam kızlar aranıza yeni katıldım kısaca kendim den bahsediyim bursalıyım tekstil-tasarımcıyım. 72 kg ile 30 gün önce diyetime başladım suan 68 kg yim ilk hedefim 59 kg 2. hedefim 55 kg genelde protein olark besleniyorum .. inşlh herkes zayıflarrr ve her hafta inşlh biz 1. oluruz oleyy

yemek biçimim , aksamları 6 dan sonra sadece meyve yiyorum.. protein ağırlıklı besleniyorum

bakalım bugün oje neler yemiş neler yapmışş

sabahleyin 6 da kalkış

parkta 1 buçuk saat yürüdüm

sabahleyin kahvaltı da ; 1 elma yedim

öğlenleyin ; tavuk ızgara 5-6 tane küçük goğus

ara ; 1 portakal

aksam; balık otu yemeği (sebze yemeği) ( daha yemedim yicem )

bugün 2 buçuk litre su içtim şimdiye kadar.... aksama kadar 3 litreyi bulur herhalde...

bugünüm böyle geçti işte :)

kızlar hangi gün tartılıyorsunuz hangi günler bildirim yapıyorsunuz bahsederseniz sevinirim

teşekkürler.

canım cuma günleri tartılıyoruzda
1 ayda 4 kilo iyi vermişsinn :1shok:
spor olarak ne yapıyonn

tamam bundan sonra bende artı kcuma günleri tartılırım :) ayy bana azim de geldi şimdi yarışma falan derken

1 ayda 4 kilo verdim evet her sabah kesinlikle aralıksız 1 -1buçuk saat yürüdüm

yürüyüş dahil hafta da 3 gün nivea bady cd sini yapıyorum.

hiç kaçamak yapmadım daha allah korusun yapmıycam da hiçç zayıflıcammm yaz a az kaldı bikini giyicem daha hehehe senin kilon az kalmışş pek verilcek kilon da yok zaten hadi bakalım :)

ay şu ticker ı yapamadım deli oldum

kız nasıl verilcek kilom yok
var işte ben nivea bady yapıyordum bıraktımm çok hareketlisin kız yaş kaç kaydirigubbakcemile5

yaşlarımız uyuyooo canım :) kız ben hiç hayatım da zayıf olmadım çocukkende kiloluydum 50 li rakamları görücem inşlh bu yaz

durmak yok anacım yola devam görücezz bikini giycez hehehe

bende görmedimmm kaydirigubbakcemile3
kızz naasıll bişisiinnnn burcunnee

başak burcuyum kız ama titiz değilim hehehehehe aksine dağınığımm ama kilo- kalori vereyim diye artık temizlik yapıyorum

kız senin boyun kaç benim 1.63 tam

başak burcuyum kız ama titiz değilim hehehehehe aksine dağınığımm ama kilo- kalori vereyim diye artık temizlik yapıyorum

kız senin boyun kaç benim 1.63 tam

bende titiz değilim ve 1.65 boyundayım biri beni anlatıyor sankim :roflol: :roflol:

heheheheh sevdim kız seni bu arada benim adım çiğdem 1.65 boya 64 kg yine iyi gidiyordunn boyundan ddaha az kilon an azından :) peki ne kadarda verdin ?

selam kızlar
iki günlük koşturmacadan sonra burdayım derken benim laptop göçtüüüü ((
ben nasıl bilgisayarcıyım diye kendime kızıyordum ki eşimde yapamayınca içim biraz rahatladı hehehe
neyse kötü tarafı bu hafta nezaman yapılır bilmem ama haftaiçinde de sadece akşamları uğrayabilirim canlarım ,
haftasonu malum düğün vardı çok güzel geçti kimsede kilomdan bahsetmedi yada en azından ben duymadım tabii evde de misafirlerim vardı,
kaçamağın alasını yaptım ama söz yarından itibaren akşamları çok hafif yiyeceğim ,ben sanırım sadece yoğurt yiyemem ama sadce meyve yiyebilirim olabilir mi
hoş yarında görümcem gelio ama onunla yemiyeceğim
neyse bu hafta kilo hedefi koymadım ama artık 68li haneleri görmek istiyorum yaaa

canlarım ben de bu günkü nöbetimi devretmiş bulunuyorum..
neler yedim bakalım
sabah 2 dilim k ekmek küçük bir yumurta ve bal
ara yoğurt
öğle 1 kase çorba 1 dilim ekmek
ara 4-5 tane çubuk kraker
akşam 1 kase yoğğurt 1 dilim k ekmek(18:15)
kapanışı yaptım..sadee 1 bardak yeşil çayımı içip yatcam

adı,niçin kaçamak yapıyorsun?bu hafta hiç kaçamak yapmeyecektik haniiiiiii. yasakkelime.tamam bu günden itibaren umaya kadar 0 kaçamak bekliyoruz senden..bütün haklarını kullanmışsın anlaşılan...akşamları meyve gayet güzel olur yoğurt yiyemiyorsan ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…