canım mardin Mazıdağı ilçesindeyizzzpatborim eşim mardini biliyor da senden bahsettim neresinde diyor merkesdemisin?
jojelcim takımımıza misafir olarak katılabilirsin. Çok heveslisin çünkü. Beraber kilo verebiliriz. Her akşam ne yediğini yazarsın konuşuruz. Bi de kendini bize tanıt kaynaşalım, kilonu yaşını vs.
jojelcim takımımıza misafir olarak katılabilirsin. Çok heveslisin çünkü. Beraber kilo verebiliriz. Her akşam ne yediğini yazarsın konuşuruz. Bi de kendini bize tanıt kaynaşalım, kilonu yaşını vs.
selam kızlar aranıza yeni katıldım kısaca kendim den bahsediyim bursalıyım tekstil-tasarımcıyım. 72 kg ile 30 gün önce diyetime başladım suan 68 kg yim ilk hedefim 59 kg 2. hedefim 55 kg genelde protein olark besleniyorum .. inşlh herkes zayıflarrr ve her hafta inşlh biz 1. oluruz oleyy
yemek biçimim , aksamları 6 dan sonra sadece meyve yiyorum.. protein ağırlıklı besleniyorum
bakalım bugün oje neler yemiş neler yapmışş
sabahleyin 6 da kalkış
parkta 1 buçuk saat yürüdüm
sabahleyin kahvaltı da ; 1 elma yedim
öğlenleyin ; tavuk ızgara 5-6 tane küçük goğus
ara ; 1 portakal
aksam; balık otu yemeği (sebze yemeği) ( daha yemedim yicem )
bugün 2 buçuk litre su içtim şimdiye kadar.... aksama kadar 3 litreyi bulur herhalde...
bugünüm böyle geçti işte :)
kızlar hangi gün tartılıyorsunuz hangi günler bildirim yapıyorsunuz bahsederseniz sevinirim
teşekkürler.
tamam bundan sonra bende artı kcuma günleri tartılırım :) ayy bana azim de geldi şimdi yarışma falan derken
1 ayda 4 kilo verdim evet her sabah kesinlikle aralıksız 1 -1buçuk saat yürüdüm
yürüyüş dahil hafta da 3 gün nivea bady cd sini yapıyorum.
hiç kaçamak yapmadım daha allah korusun yapmıycam da hiçç zayıflıcammm yaz a az kaldı bikini giyicem daha hehehesenin kilon az kalmışş pek verilcek kilon da yok zaten hadi bakalım :)
ay şu ticker ı yapamadım deli oldum
22 yaşındayım sen kaç yaşındasın tatlım :)
yaşlarımız uyuyooo canım :) kız ben hiç hayatım da zayıf olmadım çocukkende kiloluydum50 li rakamları görücem inşlh bu yaz
durmak yok anacım yola devamgörücezz bikini giycez hehehe
başak burcuyum kız ama titiz değilim heheheheheaksine dağınığımm ama kilo- kalori vereyim diye artık temizlik yapıyorum
kız senin boyun kaç benim 1.63 tam
selam kızlar
iki günlük koşturmacadan sonra burdayım derken benim laptop göçtüüüü((
ben nasıl bilgisayarcıyım diye kendime kızıyordum ki eşimde yapamayınca içim biraz rahatladı hehehe
neyse kötü tarafı bu hafta nezaman yapılır bilmem ama haftaiçinde de sadece akşamları uğrayabilirim canlarım ,
haftasonu malum düğün vardı çok güzel geçti kimsede kilomdan bahsetmedi yada en azından ben duymadım tabii evde de misafirlerim vardı,
kaçamağın alasını yaptım ama söz yarından itibaren akşamları çok hafif yiyeceğim ,ben sanırım sadece yoğurt yiyemem ama sadce meyve yiyebilirim olabilir mi
hoş yarında görümcem gelio ama onunla yemiyeceğim
neyse bu hafta kilo hedefi koymadım ama artık 68li haneleri görmek istiyorum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?