- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
kizlar nerdesiniz yaaa:84:
selam canım.. ben geldim fekat geri yazıp çıkıcam. eşimi gönderdim uçakla gidecekti derken meğer bileti yanlış almış yarın gidecek o varkende giremiyorum. normalde hep yanımda olsa neysede uzakta olup gelince pc başında durmak ona biraz haksızlık oluyor. öyle işte bende çamaşır asiyim ütü vs yarın okul var malum. öpüyorum hepicinizi yarın görüşürüz..
Ya kızlar bişi sorucam size,
Şimdi benim niyetim aralıksız 1 saat zumba yapmaktı ama dayanamadım30 dk. yapabildim.
Ben sabah 30,akşam 30 dk. yapsam nasıl olur? Öylede tesiri olurmu bilemiyorum :44:
Ama yeni oldugum için birden 1 saat yapamıyorum.. Tavsiyeniz neler ?
Eki Görüntüle 262972
Ne giyeceğine falan karar verdin mi ?
Çok heyecanlıı ..
Günaydın kızlarr,
Güzel bir haftasonu olur herkese inşallahhh,
Valla şu bir kaç gündür çok fazla olduğumun farkındayım,
Dün ehliyetimi gidip aldım sonunda:81:
Ordan hastaneye gittim cildiye için gidiyorum,
Ordan bir de amcam çağırdı kuzenim kız arkadaşını tanıştırmak iiçin almış gelmiş,
Mecbur gittim akşam da orda kaldım bu durumda hiçç sizinle ilgilenemedim ama birşey daha çıkmaz artık umarım,
Kusuruma bakmayın çok mahcup oluyorum valla şu bir kaç gündür...
melih yaz adımı... hep Melih adında bi sevgilim olsun istemiştim olmadı
hadi inş. canım.. Rabbim gönlüne göre versin
emeğine sağlık canım
ferdici 2 miiiidaha fazla sanıyodumm bennnnnn ayyy kendime geleyim yaaa ne bu böyleee
dün akşam 45 dk bisiklet bindim kızlar
sonra ip atladım biraz sonra mekik çektim sonra dambıllarla hareket yaptım birazda tae-bo yaptım toplam 1,30 saattv izlerken güzelll oluyodu sonra duşşş ve sonra biraz ders çalıştım baktım uykucuk gelmişşşşş 11gibi yattımmm 1 haftadır spor yapmadımmmm:84:bu hafta daha dikkatli olucammmm inşşşallahhh
Sporun etkisi çok oluyor, bu arada kullandığın ilaçta sanırım sporla beraber etkili bir ilaç.
Yağ yakımını hızlandırma konusunda.
ayyy çok sıkıcı bigün yaaaa niye cumartesi bana tatil yokkk kiiiiiiiiiiiiama bende istiyommmm
kızlar bu arada aktardan saç dökülmesi için sarımsak şampuanı almıştım kullanmaya başladım eskisi kadar dökülmüyo sankiiidökülme dursa bileee gidenler nasıl geri gelcek çok seyrekleştiii yaa offffff :84:
Aynen canım aynen,
Lazer istiyorum bakalım ya gitcem ilk seansa ekimde
Hala zayıfladığım dönemde aldığım çoğu kıyafetimin içine sığamadığımı gördüm.
Moralim bozuldu.
Daha dikkat etmeliyim.
En az bir 10 kg daha gitmeli ki ben istediğim her şeye rahatça gireyim.
ha bu arada benı faceden eklemek ıstersenız ozeldennn msj ATIN ISIM SOYISIM VEREYIM:)
Ya kızlar bişi sorucam size,
Şimdi benim niyetim aralıksız 1 saat zumba yapmaktı ama dayanamadım30 dk. yapabildim.
Ben sabah 30,akşam 30 dk. yapsam nasıl olur? Öylede tesiri olurmu bilemiyorum :44:
Eki Görüntüle 262972
Günaydın kızlar....:79:
Bu akşam kalabalık misafirim var toplam 12 kişi... bütün gün hazırlıkla geçer sanırım.... sizdene var ne yok????
tebriiiiiiiiiiiikkkkk tebrikkkkkkkk canımm
süppppppppperr senide tebrik ederim canımm bir ara bende böyle ehr hafta kilo ,5 kilo veriyordum ah gencligim geldi aklıma ahhhh
basın sağolsun canımm sıkıntıdan yemissindir tabi takılma verirsin hafta disini sıktınmı
tatildeeeee hapır hupur goturdun tabe birde sadece ızgara yedim diyordun bak pastaları eritememissin canım demekki arkiiiidaslarr pasta öyle menem bisiki bu kadar yüzmeyle bile erimiyor bir daha yerken iki kere düsünüüüüüün
saoll canımm sevgünüzee layık omaya cALİSİCİGİMM ahahah ay bu aksam cok türk filmi modundayım az kemal sunalı izledimde -biloooooo baa ne gettinnnn?
-tazee tezekk sağlıcakla yakarsın
ayy bu aradaaaa hemen atıyorum nomeromu sana senide erkek ismiyle kaydedicem ki egom tatmin olsun
İyi geceler kızlar..
öncelikle kaptancım kusura bakma giremedim.. beni grup dışına alabilirsin listeden çıkartabilirsin ki belkide çıkardın bilmiyorum geçmişi okuyamadım..
kayın pederim kalp krizi geçirdi önce elazığ sonra ankara'ya gittik.. bay-pas oldu.. demin geldik eve.. inanın net bulamadım telefondan girmeye çalıştım ama sürekli sayfa hata verdi.. bi kaç gün olamıycam zaten gelen giden olucak.. kayınpederim daha gelmedi biz arabayla geldik kayınpederim uçakla gelicek bi kaç gün daha yatıp.. kaynanamda olucam isterseniz liste dışına alın isterseniz izinli yazın karar size kalmış canlarım.. özellikle hilalcim.. aksi durumda da kırılcak alınıcak bir şey yok. diğer arkadaşlara yer verin listede.. ben eğer olurda nete girebilirsem öyle girer arada muhabbete dahil olurum.. kendinize çok iyi bakın...
Günaydın kızlar....:79:
Bu akşam kalabalık misafirim var toplam 12 kişi... bütün gün hazırlıkla geçer sanırım.... sizdene var ne yok????
kızlar bugün itibariyle maydonoz kürüne başladım ayrıca 2 günde pirinç lapası yapıcammmm çünkü midem acayip şişşşş dün hiçbişi yemedim yedim akşam 7 gibi sabahta 8 gibi ama karnım davul gibiii şiş varrr tartıyada bi çıktım 64 bu kadar fark eder mi yaaaaa offff:84:
Günaydın kızlar nasılsınız ?
İyi haftalar herkese,
Bol kilo verdiğimiz bir hafta olur inşallahh...
Geldim işlerimi topladım bakalım sakin bir güne başladım gibi geliyor umarım öyle devam ederde ben de çekmecelerimi toparlarım bir,
Bugün bol bol muhbbet edelim hem de yaa geçen hafta çok yoğun geçti,
Kızlar şöyle bir selam vereyim dedim.
Fazla duramayacağım ama olsun.
Nasılsınız ?
Perşembeye kadar ben kolay kolay giremem bilginize ..
Verirsin, verirsin sen de bu istikrar olduğu sürece verirsin canım,Hala zayıfladığım dönemde aldığım çoğu kıyafetimin içine sığamadığımı gördüm.
Moralim bozuldu.
Daha dikkat etmeliyim.
En az bir 10 kg daha gitmeli ki ben istediğim her şeye rahatça gireyim.
Kolay gelsin canım,selam canım.. ben geldim fekat geri yazıp çıkıcam. eşimi gönderdim uçakla gidecekti derken meğer bileti yanlış almış yarın gidecek o varkende giremiyorum. normalde hep yanımda olsa neysede uzakta olup gelince pc başında durmak ona biraz haksızlık oluyor. öyle işte bende çamaşır asiyim ütü vs yarın okul var malum. öpüyorum hepicinizi yarın görüşürüz..
Zaten günde 1 saatten fazla spor yapılmaması gerekiyormuş,Ya kızlar bişi sorucam size,
Eki Görüntüle 262972
evet elbisem var bir tane altına da topuklu ayakkabıı nasıl yürücem hiç bilemiyorum tabi onlarla düsmesem bari
hadi hayırlı olsun ehliyetin cnmmm
:60 ayy tamam melih ismiyle ilgili pek iyi anım olmasadaaaa koyarım gene Amin cnm inş.
bir haftanın acısını çıkarmıssın desene :60
Saol canım ehliyet için,ayyyyy aynı tatilden bende istiyorum saat 6 30 a kadar calıstım cumartesi ya şaka gibi 2 kişi işten ayrıldı tam 3 kişilik iş yapıyorum su anda kafayı yicemmm
ayy nerde gidiyorsun istanbuldamısın bende baslıcam ama güvenilir adam gibi bir yer bulmam lazım sorusturuyorum simdiler
Allah kolaylık versin canım benim,dın kızlar....:79:
kızlar bugün itibariyle maydonoz kürüne başladım ayrıca 2 günde pirinç lapası yapıcammmm çünkü midem acayip şişşşş dün hiçbişi yemedim yedim akşam 7 gibi sabahta 8 gibi ama karnım davul gibiii şiş varrr tartıyada bi çıktım 64 bu kadar fark eder mi yaaaaa offff:84:[/QUOTE
Ya maydonoz kürü işe yarıyor mu ?
Bir de pirinç lapası hiç yapmadım ama hep duyuyorum böle durgun dönemlerde uygulanabilir aslında,
Ben de bir kür yapıyorum annemin de baskısıylayapıyoruz birlikte,
Limon,zencefil,karanfil,elma,tarçın kaynatıp 2 litre içilecekmiş 2 hafta bakalım etkisi olacak mı
Kolay gelsin.
Bizde sıkıcı bir iş günü var.
Isırgan çayı iç ödeme bire bir.
Bozma moralini epey bir farkedebilir.
Özlettin kendini zaten gel de iki lafın belini kıralım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?