gözün aydın, sevindim senin adına
Menünde gayet güzel gözüküyor.Afiyet olsun canım...
geçmiş olsun, doktora gitmedin mi hala?
:44:
Canım böyle beslenmemelisin.. hani hiç sebze yok, protein yok
Varsa yoksa karbonhidrat,meyve.. meyvenin fazlasıda şeker bilirsin... ki zaten meyve olarak içtiklerinde şekerli şeyler..
Daha dikkat etmelisin...
Sağolun... :26:
DesertRoseSelen hoşgeldin arkadaşım
selam fıstıklar nabersiiiizzz????? ay kocişimi gönderdim. 5 gün 1 gün gibi geldi inanın.diyetimde şöyle oldu yağsız ürübler değilde normal üürnler yedim. mesela light süt değilde normal süt, yağsız sebze değilde normal sebze yedim çünkü zaten 2 kişiyiz ayrı yemek yapmama da sinirleniyo bizimki gerginlik oluyo.herneyse bu hafta tam konsantre olamadım şimdiye kadar ama bugünden itibaren yalnızlığımı avantaja dönüştürme vakti geldi. eşim diyo sen beni gönderdiğine seviniyon mu yoksa diyetimi uygulayamıyorum diye. bende hee gitte rahat yapayım diyetimi didim ama tabi kalbim öyle demiyorr mantığım desede.koşu bnadımda tamir edildi. düzenli sporuma kavuştum şükür.
canım işte 2 hafta önce gitmiştm fıs fıs sprey verdi tama iyi gelmişti geçer gibi olmuştu ama şimdi gene başladı hemde daha şiddetli perşembe gidicem olmucak böylle ...
bu arada beslenme konusunada gelince sabah evde gene kontrollü yiyebiliyorum okulda çokella reçel gibi şeyler var .. onları yemekse sandiviç daha iyi yaniii
geneldede bu tip şeyler var okulda çocuklara yönelik şeyler ..
akşam işte dengelemeye çalışıyorum
ben yokken yeni birilerimi geldi mütecim. mütiş ya bana özet geçsene neler kaynattınız 5 günde. masal izinli mi nereye gitti.
gözün aydın, sevindim senin adına
Menünde gayet güzel gözüküyor.Afiyet olsun canım...
canım işte 2 hafta önce gitmiştm fıs fıs sprey verdi tama iyi gelmişti geçer gibi olmuştu ama şimdi gene başladı hemde daha şiddetli perşembe gidicem olmucak böylle ...
bu arada beslenme konusunada gelince sabah evde gene kontrollü yiyebiliyorum okulda çokella reçel gibi şeyler var .. onları yemekse sandiviç daha iyi yaniii
geneldede bu tip şeyler var okulda çocuklara yönelik şeyler ..
akşam işte dengelemeye çalışıyorum
eşimin d. günüiçin geldiler cnm...Aslında benim de kenarda köşe de kalmış ıvır zıvırlarım var ama hiç uğraşmak istemiyorum ya,
Yapsam dünya bir iş çıkar çünkü...
Sen bir de evdesin güya kendine ayıracak vaktinin daha fazla olması gerekir ama evde de olunca kesin birşeyler çıkıyor,
Evde olup böyle rahat rahat takılanlara özeniyorum ben bir iki ay işsiz kaldım o zaman bile 10'a kadar uyuyamadım
Hak veriyorum sana bir süre sonra insanın kafası almıyor hiç birşey dinlenmek istiyor,
Misafirlerin ne için geliyorlar ki hayırdır bu kadar kalabalık ne için ?
selam fıstıklar nabersiiiizzz????? ay kocişimi gönderdim. 5 gün 1 gün gibi geldi inanın.diyetimde şöyle oldu yağsız ürübler değilde normal üürnler yedim. mesela light süt değilde normal süt, yağsız sebze değilde normal sebze yedim çünkü zaten 2 kişiyiz ayrı yemek yapmama da sinirleniyo bizimki gerginlik oluyo.herneyse bu hafta tam konsantre olamadım şimdiye kadar ama bugünden itibaren yalnızlığımı avantaja dönüştürme vakti geldi. eşim diyo sen beni gönderdiğine seviniyon mu yoksa diyetimi uygulayamıyorum diye. bende hee gitte rahat yapayım diyetimi didim ama tabi kalbim öyle demiyorr mantığım desede.koşu bnadımda tamir edildi. düzenli sporuma kavuştum şükür.
Hadi Allah kavuştursun tekrardan canım...selam fıstıklar nabersiiiizzz????? ay kocişimi gönderdim. 5 gün 1 gün gibi geldi inanın.diyetimde şöyle oldu yağsız ürübler değilde normal üürnler yedim. mesela light süt değilde normal süt, yağsız sebze değilde normal sebze yedim çünkü zaten 2 kişiyiz ayrı yemek yapmama da sinirleniyo bizimki gerginlik oluyo.herneyse bu hafta tam konsantre olamadım şimdiye kadar ama bugünden itibaren yalnızlığımı avantaja dönüştürme vakti geldi. eşim diyo sen beni gönderdiğine seviniyon mu yoksa diyetimi uygulayamıyorum diye. bende hee gitte rahat yapayım diyetimi didim ama tabi kalbim öyle demiyorr mantığım desede.koşu bnadımda tamir edildi. düzenli sporuma kavuştum şükür.
eşimin d. günüiçin geldiler cnm...
Allah kavuştursun tatlım... bende yarından itibaren koşu bandına ağırlık vercem... bide taş devri mantığı yapmayı düşünüyorum... daha fazla yağğ yansın...
günaydın canımm inşşş toplantıyı çarçabuk atlatırsınnnGünaydın kızlar,
Nasılsınız ?
Ben çok yorgun ve uykusuzum,
Dün işten çıkıp koştur koştur merkeze indim arkadaşımla çarşı pazar gezdik alacakları vardı aldık,
Geri eve geldim koştur koştur,
Tam oturdum amcamlar geldi,
Miniğimiz var bir tane tüm gece oynadık 1'de gittiler uyudum ama sabah saat çalmış duymadım bilee...
Neyse attım kendimi işe,
Toplantı var nefret ediyorum salı günlerinden bu nedenden dolayıııııııı
Ama olsun geçsin gitsin hemen,
Menümü yazmadım dün ki kaçamak yapmıyorum hedefim 1 kiloda bu hafta vermek hadi bakalımmmmmmmm
İşte İç Hastalıkları ve Metabolizma Uzmanı Dr. Ayça Kaya bademin araştırmalarla kanıtlanmış faydalarını anlatıyor.
21. yüzyıl mucizesinin adı Badem. Çiğ, kavrulmamış, tuzlanmamış badem. Uzun yıllardır yağlı tohumlar dediğimiz bir gurup yiyecek olan ceviz, badem, fındık, çekirdek, fıstık gibi yiyeceklerin içerdikleri kaliteli yağ asitleri sayesinde kalp-damar hastalıklarına karşı koruyucu olduklarını biliyorduk. Ancak bu yiyecekler yağlı oldukları için kalori değerleri de yüksek olduğu için kilo aldırır endişesi ile hastalarımıza dikkatli tavsiye ediyorduk.
HEM ZAYIFLATIYOR HEM GENÇLEŞTİRİYOR
Bademde çinko, demir, kalsiyum, potasyum, E vitamini gibi mineraller ve vitaminler vardır. Ayrıca içerdiği Amigdalin maddesinin kansere karşı koruyucu olabileceği savulunuyor. Bununla birlikte Ko enzim Q 10 ve Omega 3 seviyesi çok yüksektir. Bu enzim ve yağ asidi kalp damar hastalıklarından kişiyi koruyor ve yaşlanmaya gidiş sürecini yavaşlatıyor. Bademi düzenli tüketmek kötü kolesterol olan LDL’yi %6 ila %15 oranında düşürüyor.
Bu kadar iyi kalpli olduğunu bildiğimiz bademin aynı zamanda çok da iyi zayıflattığı kanıtlandı. Çok yakınlarda, Amerika’da yapılan bir araştırma ile de, zayıflamak isteyenlere günde 17 tane badem verildiğinde daha iyi kilo kaybettikleri gösterildi.
Bademin kaliteli protein içermesi ve sağlıklı yağlardan zengin olması kişiyi daha uzun süre tok tutuyor. Badem sert bir yiyecek olduğu için çiğnemesi zor oluyor ve bu durum kişinin çiğneme duygusunu tatmin ediyor. Lif oranı yüksek olduğu için bağırsak hareketlerini artırıyor. Hazırlama zorluğu olmadığı için her yerde kolayca bulunabiliyor ve her yere kolayca taşınabiliyor.
Zayıflamak için bademi nasıl yiyeceğiz diyenler için;
• Bademi satın alırken dikkat ; çiğ, kavrulmamış ve tuzsuz olarak satın alın.
• Mümkünse kabuklu ve kabuğu kolay kırılabilir olandan tercih edin.
• Bir defada 15’den fazla yemeyin. Küçük bir kaseye sayarak koyun. İş yerinizde çekmecenizde ve çantanızda 15’lik küçük paketler şeklinde de bulundurabilirsiniz.
• Ara öğünlerde özellikle tercih etmeye çalışın. Az yağlı süt ve ayranla birlikte mükemmel bir birliktelik oluşturuyor.
• Meyveleri tek başına yemektense bademle birlikte yediğinizde glisemik indeksi düşürmüş olursunuz bu da sizin daha tok kalmanızı sağlar.
• Yiyecek bir şey bulamadığınızda da 50 tane bademi bir öğün olarak da tüketebilirsiniz.
aradığın ayakkabıları bulmana sevindim.... hele ki burnunun dibinde olmasınaaa biz insanoğlu işteee gözümüzün önünde durur herşey biz başka yerde ararız aşk gibiiselam!
kızlar bu sabah bütün yaz aradığım size de sorduğum ayakkabıdan gördüm hem de nerde? evimin iki adım ötesindeki ayakkabıcıda! allahım bütün yaz fellik fellik ara burnunun dibinde çıksın!
akşam eve dönerken uğradım önce vitrinine baktım, model aynı ama tabanı kumaşı falan değişik. meğer o benim gördüğüm keten olanlar yazlıkmışmış.
aha da şu Eki Görüntüle 263487
şimdi sonbaharlıkları gelmiş tabanı kauçuk, üstü süetmiş. markası xena'ymış...
artık elimizde şüphelinin markası ve bir de fotorafı olduğuna göre gördüğümüz yerde kedicanın kuyruğunu çekip haber veriyoruz arkidişler!
onuuuun dışında menücüğümü de yazayım size hemen,
sabah kahvaltı:
1 domatis, 4 zeytin, 1 kk peynir, 1 dlm ekmek, 1 bardak limonlu su.
öğlen:
ızgara sebze, köfte
sonra bi ara:
2 bardak çay
akşam:
ton balıklı salata
şimdilik bu kadar
afiyet olsun canım zumbaaaa dün akşam bende yaptım annem beni izliyodu ben dans ederken sen onlar gibi dans edemiyosun diyo duyanda 20 yıllık dansçıyım sancak dedimEki Görüntüle 263502
Bugünkü Menüm:
Sabah:
2 dilim kepekli ekmek
1 domates + 1 salatalık
Azıcık köy peyniri
3 zeytin + 2 şekerli 1 çay
Öğle:
1 kase tarhana çorbası
Akşam:
1 porsiyon hamsi tava
2 dilim ekmek
1 porsiyon karışık salata
2 lt. su + 1.5 lt. yeşilçay
30 dk. zumba + 30 dk. kemer
Eki Görüntüle 263502
iyi geceler kızlar...
yorgunluktan uyuyamadım... herkes yorulunca mışıl mışıl uyur bende ters tepiyor... :26: masalla anlaştığımız eşimin d. günü pastasından bugün yedim... cumaya kadarda düzenli spor yapıyım diyorum güzel bi bildirim olsun... misafirleri de atlattım nasılsa... artık spor yapmak istiyorum...bi enerji var içimde bende anlamadım... artık zayıf çıtır bi hatun olmak istiyorum....:78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?