Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hahahaha bacımmm sen benim eski halimi görmedin tabi konuşuyon öyleee ayrıca sen doğumdan sonra aldınn kilolarını şimdide gayet güzel veriyosunnn ya ben???? bekarım çocuk yokk ohhh bide çocuk olsa bilmiyom napıcammm fıstığım benimmm muhammedimi öpp benim için annesiiiyeni bi aşk mı doğuyo nee

O gün sen kamerayı kapattıktan sonra zor susturdum valla
"Abla aç, abla aç " diyip durdu yavrucak
Kesin bi aşk doğuyor
Bana diyoki " anne öpimmi?" öp diyorum " öpemiyoo" diyo, bilgisayar ekranı ya, gercekten öpecegini sandı cocuk

Aynen canım aynen,
Lazer istiyorum bakalım ya gitcem ilk seansa ekimde
bende lazer düşünüyorum ama şimdi değil kesin çözümseee olabilirrr

ahhh yavrum yaaaa gerçekte de olsa utancından öpemezz annesiiiahh onu ben elime bi geçirsemmmm

Bakıyorum takımda bir akrabalık doğuyor.
Kız senin erkek arkadaşın yok mu ayıp aaa
ayyy ama sevmemek elinde deilki insanın maşallah subhanallahhh bi görmen lazım ablasııııı
neyse semine olmazsa onun kızını alırız bizde

nerdeee keşke hepinizle tek tek görüşebilsem...
çok isterim...

bende çok isterdim canım ya inşş bigün oda olurr kısmetse....

kızlar yarın beni mazur görün çok giremeyebilirim.. hem eşimin doğum günü hem dersanede sınıf belirleme sınavım olcak.. yine uğramaya çalışırım tabi ama... uğrayamassam şimdiden affola... zaten yarın pazar pek kimse olmaz burlarda...

kimsecikler yok şurda iki lafın belini kıraydık....bende kaçıyım bari herkese iyi geceler tatlı rüyalar...

günaydın kızlarr ben geldim uykum kaçtı yaa eşimi bekliyeyim dedim bende ama hafiften uykum gelir gibi ...
okulum belli oldu artk saatleri ...
öğlenden akşama kadar bugun ..
eşimde şimdi işten gelicek

kızlar yaa rüyamda hep pastel boyalar gördüm anlamı nedir kiiii ?
bu arada midem ağrıyooor

bu arada ayaklarım hiç düzelmiyor sanırım geçmicek topuk dikeninden şüpheleniyorummm
perşembeye kadar beklicem geçmezse doktora gidicem
suya sokuyorum hergün
kremler yağlaar
biraz düzelir gibi oluyor ama hep aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…