meliscim..bu hafta birkaç yeni üyemiz var..cumaya kadar en çok katılımda bulunan takıma girebilsin bence..hem katılım artar..jojel arkadaşımız da bayaa hevesli
selam kızlar aranıza yeni katıldım.................
bende titiz değilim ve 1.65 boyundayım biri beni anlatıyor sankim :roflol: :roflol:
selam kızlar
iki günlük koşturmacadan sonra burdayım derken benim laptop göçtüüüü((
ben nasıl bilgisayarcıyım diye kendime kızıyordum ki eşimde yapamayınca içim biraz rahatladı hehehe
neyse kötü tarafı bu hafta nezaman yapılır bilmem ama haftaiçinde de sadece akşamları uğrayabilirim canlarım ,
haftasonu malum düğün vardı çok güzel geçti kimsede kilomdan bahsetmedi yada en azından ben duymadım tabii evde de misafirlerim vardı,
kaçamağın alasını yaptım ama söz yarından itibaren akşamları çok hafif yiyeceğim ,ben sanırım sadece yoğurt yiyemem ama sadce meyve yiyebilirim olabilir mi
hoş yarında görümcem gelio ama onunla yemiyeceğim
neyse bu hafta kilo hedefi koymadım ama artık 68li haneleri görmek istiyorum yaaa
canlarım ben de bu günkü nöbetimi devretmiş bulunuyorum..
neler yedim bakalım
sabah 2 dilim k ekmek küçük bir yumurta ve bal
ara yoğurt
öğle 1 kase çorba 1 dilim ekmek
ara 4-5 tane çubuk kraker
akşam 1 kase yoğğurt 1 dilim k ekmek(18:15)
kapanışı yaptım..sadee 1 bardak yeşil çayımı içip yatcam
adı,niçin kaçamak yapıyorsun?bu hafta hiç kaçamak yapmeyecektik haniiiiiii. yasakkelime.tamam bu günden itibaren umaya kadar 0 kaçamak bekliyoruz senden..bütün haklarını kullanmışsın anlaşılan...akşamları meyve gayet güzel olur yoğurt yiyemiyorsan ..
canlarım dün gazetede okudum her gün tartılmayın diyordu..heleki adet dönemlerinin ilk 5 günü vüut ödem toplarmış..1-2 kilo almış görünürmüşüz..ben de her gün tartılırdımşimdi baskülümün pilini çıkardım..cumaya kadar tartılmak yooookkkkkkkkk
selam hatunlar...
kahvaltıda 2 dilim kepekli ekmek ve 3 kaşık menemen yedim
öğlen salata ve yoğurt
akşam salata ve kepekli ekmek yedim
kızlar bu hafta stresten hiç dikkat etmiyorum bu2hafta mümküne beni izinli saymanızı istiyorum son 5 gün sonrada cumartesi istanbula gidiyorum ve 5 gün daha olamayacam melisciğim 2hafta tatile çıkyorum diyelim istanbulda olursanız sizlerlede tanışmak isterim düğün beykozdaki öğretmen evinde küçüksu kasrının yanıymış sizlere yakınmı gerçi hafta sonu ama m
tamam yazalım canım 2 hafta izinli ol.
ben de çok tanışmak isterim. Sadece hafta sonu mu ist.da olacaksın? Bana pek yakın değil Beykoz. Ben göztepedeyim. Ama yaparız bir şeyler, ne kadar kalacaksın İst.da?
meliscim 1.5 saat yürüşüy yaptım umarım bu hafta hep böyle olabilirim aralarda meyvelerimi yiyorum ama onları yazma gereği duymadım arkadaşları yanıltmak istemem:1hug:ne kadar az yemişsin canım pazar için süper, kaçamaksız.
eğer düğüne yakın biryerlerde polisevi varsa orda kalırım büyük ihtimal aslında nekadar kalacağım belli değil eşimin yiğeni orda imkanı yok göndermez evlenen arkadaşım tekirdağ çorluya gidecek oda bende kalacaksın diyor ama ben daha plan yapmadım kızımla beraber istanbulu ve tarihi gezmek istiyorum aşık olacakmıyım istanbula büyüleneckmiyim yoksa hayal kırıklığımı yaşayacam görmek istiyorum
gerçi sınavım kötü geçerse direk çoruma gelirim kimseyi göresim olmaz ozaman ben gelmeme yakın haber veririm planımı anlatırım izin iyi olacak bomba gibi dönmeyi planlıyorum
meliscim 1.5 saat yürüşüy yaptım umarım bu hafta hep böyle olabilirim aralarda meyvelerimi yiyorum ama onları yazma gereği duymadım arkadaşları yanıltmak istemem:1hug:
neyse ben kızıma bakayım sonra tekrar uğrar bakarım aradabir bakarım şekerler aklım burda kalacak ama en azından kafama şu iki hafta kilo problemini takmayacam
canım hiç bilemeyom ama yeşil şeyler pek de zararlı olmuyorlarr..1 yeşil erik kaç kalori biliyormusunuz kalorisi fazlamı yada ?
ah canısı yyaa sen yine de arada ugra bişiler yaz ..yoksa kötü oluruz..bizi destekle olr mu..bir de kilo almadan dön canımm..yoksa emeklerin boşa giderneyse ben kızıma bakayım sonra tekrar uğrar bakarım aradabir bakarım şekerler aklım burda kalacak ama en azından kafama şu iki hafta kilo problemini takmayacam
ya melisim bu hafta daha dikkatliyim ama bu seferde spor yapamıyorum.3 gündür spor yapmadım yaa..
yeni üyelerimiz de var bu hafta güzel olacak gibi.
Ben de yarından itibaren çok dikkat ediyorum. 59lu kiloları göreceğim inşallah.
tamam anım öpüyorum seni..kolay gelsin..ben yarın okula gitmek istemiyorumm...3 günlük tatilim zehir oldu..yok seminer yok nöbettt :mymeka:patborim sanırım sayfada sorun var mesajlar ge. gidip deliyor. Ben çıkıp yarın için hazırlık yapayım. Ben işe bakıcı eve. Kızııma bize yemek lazım, yapılacak işim çok. Öpüyorum tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?