Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canlarım dün gazetede okudum her gün tartılmayın diyordu..heleki adet dönemlerinin ilk 5 günü vüut ödem toplarmış..1-2 kilo almış görünürmüşüz..ben de her gün tartılırdımşimdi baskülümün pilini çıkardım..cumaya kadar tartılmak yooookkkkkkkkk

canım bende okumuştum onu bende çok sık tartılıyordum ben artık sık tartılma kararı aldım

meliscim..bu hafta birkaç yeni üyemiz var..cumaya kadar en çok katılımda bulunan takıma girebilsin bence..hem katılım artar..jojel arkadaşımız da bayaa hevesli

ben de öyle düşünüyorum 4 kişi ile yazışıyoruz, 2 kişilik yerimiz var bakalım bakalım, konuşur kararlaştırırız fisfisfisCADIARZU

selam kızlar aranıza yeni katıldım.................

jojelcim güzel kilo vermişsin bir ayda. Güzel, hareketlisin de. Yürüyüş yaparak zayıflama gurubuna üyemisin? Düzenli yürüyorsan oradaki yarışmaya da katıl, motivasyonun artar, deguaya yaz cevap verir sana.
Balık otu yemeği nerdir ki???
Cumaları bildirim yapıyoruz 12ye kadar. Kurallar geri sayfalarda var ama sana tekrardan kopyalarım.

bende titiz değilim ve 1.65 boyundayım biri beni anlatıyor sankim :roflol: :roflol:

canım sana uygun birisi çıktı sonunda :lepi:, biz sana göre karta kaçmıştık. Beraberce takımımıza hareket getirin, biz yaşlıları motive edin kaydirigubbakcemile2

ne giydin canım düğünde? Artık kaçamak yok, sana da bana da
meyva olur tabi.

çok güzel yemişsin canım ohh sen bu hafta kesin süper kilo verirsin.

ben günde 10 kere tartılıyorumdur, yemekten önce sonra tuvalet öncesi sonrası gece kalkışlarımda :sm_cool:

selam hatunlar...
kahvaltıda 2 dilim kepekli ekmek ve 3 kaşık menemen yedim
öğlen salata ve yoğurt
akşam salata ve kepekli ekmek yedim

kızlar bu hafta stresten hiç dikkat etmiyorum bu2hafta mümküne beni izinli saymanızı istiyorum son 5 gün sonrada cumartesi istanbula gidiyorum ve 5 gün daha olamayacam melisciğim 2hafta tatile çıkyorum diyelim istanbulda olursanız sizlerlede tanışmak isterim düğün beykozdaki öğretmen evinde küçüksu kasrının yanıymış sizlere yakınmı gerçi hafta sonu ama m

tamam yazalım canım 2 hafta izinli ol.
ben de çok tanışmak isterim. Sadece hafta sonu mu ist.da olacaksın? Bana pek yakın değil Beykoz. Ben göztepedeyim. Ama yaparız bir şeyler, ne kadar kalacaksın İst.da?

İşte kurallar (yeni katılan arkadaşlar için, dikkatle okumanızı ve uymanızı dilerim):
http://www.kadinlarkulubu.com/5349341-mesaj1360.html

bi de paylaşım çok önemli geçerli mazeretsiz 2 gün üstüste mazerette bulunmayan takımdan diskalifiye oluyor.
Bu hafta deneme haftanız, paylaşımınıza göre cuma kilo bildiriminde bulunabileceksiniz şekerlerim. Başarılar.

tamam yazalım canım 2 hafta izinli ol.
ben de çok tanışmak isterim. Sadece hafta sonu mu ist.da olacaksın? Bana pek yakın değil Beykoz. Ben göztepedeyim. Ama yaparız bir şeyler, ne kadar kalacaksın İst.da?

eğer düğüne yakın biryerlerde polisevi varsa orda kalırım büyük ihtimal aslında nekadar kalacağım belli değil eşimin yiğeni orda imkanı yok göndermez evlenen arkadaşım tekirdağ çorluya gidecek oda bende kalacaksın diyor ama ben daha plan yapmadım kızımla beraber istanbulu ve tarihi gezmek istiyorum aşık olacakmıyım istanbula büyüleneckmiyim yoksa hayal kırıklığımı yaşayacam görmek istiyorum
gerçi sınavım kötü geçerse direk çoruma gelirim kimseyi göresim olmaz ozaman ben gelmeme yakın haber veririm planımı anlatırım izin iyi olacak bomba gibi dönmeyi planlıyorum

neyse ben kızıma bakayım sonra tekrar uğrar bakarım aradabir bakarım şekerler aklım burda kalacak ama en azından kafama şu iki hafta kilo problemini takmayacam

polisevi var beykozda. Bence de uzun kal canım biraz, tabi buluşuruz denk getiririz Şişgoyu da alırız. Başka İst. olan varmı bilmiyorum ama. Hem büyülenir hem hayal kırıklığı yaşarsın, İst.da tüm duygular bir arada yaşanıyor genelde :)
Evet sen gelmene yakın haber ver kesin plan yaparız.

meliscim 1.5 saat yürüşüy yaptım umarım bu hafta hep böyle olabilirim aralarda meyvelerimi yiyorum ama onları yazma gereği duymadım arkadaşları yanıltmak istemem:1hug:

istersen onları da yaz canım. 1.5 saat çok güzel bir süre.

neyse ben kızıma bakayım sonra tekrar uğrar bakarım aradabir bakarım şekerler aklım burda kalacak ama en azından kafama şu iki hafta kilo problemini takmayacam

sen sınavını ver öncelikle. Ama bize haber ver kesin canım kaybıolma. Öpüyorum.

1 yeşil erik kaç kalori biliyormusunuz kalorisi fazlamı yada ?
canım hiç bilemeyom ama yeşil şeyler pek de zararlı olmuyorlarr..

ah canısı yyaa sen yine de arada ugra bişiler yaz ..yoksa kötü oluruz..bizi destekle olr mu..bir de kilo almadan dön canımm..yoksa emeklerin boşa gider

yeni üyelerimiz de var bu hafta güzel olacak gibi.
Ben de yarından itibaren çok dikkat ediyorum. 59lu kiloları göreceğim inşallah.

patborim sanırım sayfada sorun var mesajlar ge. gidip deliyor. Ben çıkıp yarın için hazırlık yapayım. Ben işe bakıcı eve. Kızııma bize yemek lazım, yapılacak işim çok. Öpüyorum tatlım.

yeni üyelerimiz de var bu hafta güzel olacak gibi.
Ben de yarından itibaren çok dikkat ediyorum. 59lu kiloları göreceğim inşallah.

meliscim valla çok istikrarlı ve düzenli kilo veriyorsun..hedefine ulaşacaksın az zamanda..ben de 60 lı kiloları görmek istiyorummmmmalkisalkisalkis

tamam anım öpüyorum seni..kolay gelsin..ben yarın okula gitmek istemiyorumm...3 günlük tatilim zehir oldu..yok seminer yok nöbettt :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…