bende paylaşam resimmm
özendim şincikkk bakalım fark yok diyen olcak mıı
bende paylaşam resimmm
olur mu kızz. maşallah üstteki sanki sen değilsin. ama tunik olduğu için net belli değil hatların ama bütün vücudundan gitmiş göbek karın bölgesi varmış sanırım orada kalmamış. birazda yüreğin kabarmışş.şu andaki halin gibi olsam başka bişe istemem.devammmm tam gaz
canım melek öyle biri değil ya kırgınlıkları uzatmaz. sen açıklarsan anlar. istersen bildirim yapamayana ayrıldı değilde bildirm yapmadı yaz tabi sen bilirsin yinede.numarasını vermem uygun olur mu ki versem arar konuşurdun. aslında ferdiciyede vermiş banada verdi eminim sanda verirdi numarasını ama yinede kararsız kaldım versemde arasan mı acebaa.
bende paylaşam resimmm
menüm
sabah:
1.5 dilim kepek ekmek
1 domates
4 5 zeytin
1 kk peynir
yeşilçay
öğle: 2 sosis
akşam:
1 kuru kayısı
acıkmadımm aç değilim
bende çıkıyom spora gideyrum koşu bandıma.ya zayıflamak uğruna harcadıkalrımın hesabını yaptımda bi burayada yazayım..
2008 de koşu bandı aldıydım 1400 e
acai aldıydım 1 kutu 70 lira filandı hiç faydası olmadıydı.
sonra uzun bi ara boşvermişlik 83 e çıktıktan sonraki masraflar
xls medikal 140 tl tek avantajı sauna kemr hediyesi oldu hap kabız yapmaktan başka b,i işe yaramadı
eliptik bisiklet yazın eşimin evinde durması için 2. el aldıydım 160 tl
diyetisyen 120 tl gizem tutara gitmiştim taksimde 1200 kalorilik diyet verdiydi ve ben zaten öyle besleniyordum ve hiç bi işe yaramadı.
onun dışında geçen bahar dönemi grupfoniden bol bol kavitasyon, ne bileyim masaj,awt ıvır zıvır kampanyalar aldım
yalnız olduğum için bi meşgale olsun gezmeye bi sebep olsun diye .tek faydası ankarayı öğrenmem oldu gezerkene. kavitasyon bana işlemedi ama aynı seansta arkadaşım 2 santim inceldi. eti sıkı değildi ona bağladık sonucu. bunların masraflarına da 200 de çünkü bazen taksiyle gittim randevularıma kaybolunca. herneyse sanki çok zengin gibi kilo uğruna savurduğum paralara yazık değil mi ya sırf yemek yemek zevki uğruna. üstelik dukan kitabı,internetten sipariş ettiğim yulaf kepekleri,aromalra tatlandırıcılar bunları hiç saymadım.çıtır olsamda bunların yerine kıyafet alsam takı alsam.
ferdiciyede bana da bakıyorum en az 10 yaş fazla gösteriyomuşuz önceden verdikçe gençleşecez inşallah.
Kilo verdikten sonra tekrar almayalım ki bir daha bu sıkıntılar olmasın işte ..
Cidden zayıflama uğruna ne paralar gidiyor, asıl yapmamız gereken şu boğazı tutmak da işte, boşuna mı aldık kiloları, onu tutmayı öğrenemediğimiz için.
Çok şükür artık öğreniyoruz.
çok doğru söylüyosun canımm.. boğazı tutmak ve pc başından kalkmak lazım . ve gündüz uyumamak ve çok çiğnemek ve çok su çok yeş,ilçay. sırlar bunlar sanırım.bide tv izlerken uyurkenden bile az enerji harcarmışız o yüzden tv bilgisayar karşısında çok zaman geççirmemeye çalışıyorum artık.
hilalcim dediğim gibi müte olgun bi kız bak yazdım gel takıma diye oda evde değilim amsalı üzmek istemezdim bildireyim diye yazdım üzülmesin demiş. evde değilmiş şimdi.sen sıkma canını. bende senin gibiyim konuşana kadar rahatlamam birisiyle aramda bi yanlış anlama varsa.
:) tartının resımlerınımı koysak
gülçinim maşallah yavrummm
süper görünüyosun sende benim gibi belden altı geniş olanlar grubundansın ama yanlar nasıl gitmiş
mezun olduğumuz günleri görelim inşlhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?