Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bende paylaşam resimmm
özendim şincikkk bakalım fark yok diyen olcak mıı

Eklentiler

• $Görüntü076.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 33
  • $282085_2113810159086_1060644055_2408596_1592121_n.webp
    43,8 KB · Görüntüleme: 37
  • $312950_2224007473950_1060644055_2555595_5621182_n.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
menüm

sabah:
1.5 dilim kepek ekmek
1 domates
4 5 zeytin
1 kk peynir
yeşilçay

öğle: 2 sosis

akşam:
1 kuru kayısı

acıkmadımm aç değilim

bende paylaşam resimmm

olur mu kızz. maşallah üstteki sanki sen değilsin. ama tunik olduğu için net belli değil hatların ama bütün vücudundan gitmiş göbek karın bölgesi varmış sanırım orada kalmamış. birazda yüreğin kabarmışş.şu andaki halin gibi olsam başka bişe istemem.devammmm tam gaz

ah ahhhhh hryerden gidiyoo ama göbek ve mide halaaaaa duruyooo yatılı geldi sankii

Bildirim yapmadı yazmak istemememin nedeni 3 kere bildirim yapmayınca diskalifiye durumu var ya, olur da aksilikler olur kimse diskalifiye olmasın diyeydi.
Gelince ben kendisinden isteyeyim numarasını verir muhtemelen ama yine de izinsiz almayalım.
Gelsin de içim rahatlasın ya ..

bende paylaşam resimmm

İnanamıyorumm ..
Üstündekiler gayet uzun olmasına ve normalde çok fark edilmemesi gerekmesine rağmen o kadar belli kiii ..
Harikasınnn ..

bende çıkıyom spora gideyrum koşu bandıma.ya zayıflamak uğruna harcadıkalrımın hesabını yaptımda bi burayada yazayım..

2008 de koşu bandı aldıydım 1400 e
acai aldıydım 1 kutu 70 lira filandı hiç faydası olmadıydı.

sonra uzun bi ara boşvermişlik 83 e çıktıktan sonraki masraflar

xls medikal 140 tl tek avantajı sauna kemr hediyesi oldu hap kabız yapmaktan başka b,i işe yaramadı
eliptik bisiklet yazın eşimin evinde durması için 2. el aldıydım 160 tl

diyetisyen 120 tl gizem tutara gitmiştim taksimde 1200 kalorilik diyet verdiydi ve ben zaten öyle besleniyordum ve hiç bi işe yaramadı.

onun dışında geçen bahar dönemi grupfoniden bol bol kavitasyon, ne bileyim masaj,awt ıvır zıvır kampanyalar aldım
yalnız olduğum için bi meşgale olsun gezmeye bi sebep olsun diye .tek faydası ankarayı öğrenmem oldu gezerkene. kavitasyon bana işlemedi ama aynı seansta arkadaşım 2 santim inceldi. eti sıkı değildi ona bağladık sonucu. bunların masraflarına da 200 de çünkü bazen taksiyle gittim randevularıma kaybolunca. herneyse sanki çok zengin gibi kilo uğruna savurduğum paralara yazık değil mi ya sırf yemek yemek zevki uğruna. üstelik dukan kitabı,internetten sipariş ettiğim yulaf kepekleri,aromalra tatlandırıcılar bunları hiç saymadım.çıtır olsamda bunların yerine kıyafet alsam takı alsam.

Kilo verdikten sonra tekrar almayalım ki bir daha bu sıkıntılar olmasın işte ..
Cidden zayıflama uğruna ne paralar gidiyor, asıl yapmamız gereken şu boğazı tutmak da işte, boşuna mı aldık kiloları, onu tutmayı öğrenemediğimiz için.
Çok şükür artık öğreniyoruz.

ferdiciyede bana da bakıyorum en az 10 yaş fazla gösteriyomuşuz önceden verdikçe gençleşecez inşallah.

çok doğru söylüyosun canımm.. boğazı tutmak ve pc başından kalkmak lazım . ve gündüz uyumamak ve çok çiğnemek ve çok su çok yeş,ilçay. sırlar bunlar sanırım.bide tv izlerken uyurkenden bile az enerji harcarmışız o yüzden tv bilgisayar karşısında çok zaman geççirmemeye çalışıyorum artık.

amanın kötüymüş ya, uff valla ben de bilgisayarımı çok seviyorum kiii

hilalcim dediğim gibi müte olgun bi kız bak yazdım gel takıma diye oda evde değilim amsalı üzmek istemezdim bildireyim diye yazdım üzülmesin demiş. evde değilmiş şimdi.sen sıkma canını. bende senin gibiyim konuşana kadar rahatlamam birisiyle aramda bi yanlış anlama varsa.

Ayy saol Gülçincim o kadar iyi geldi ki ..
Çok sevindim.
Korktum valla yanlış anlaşılma oldu diye.
Çok saol canımm ..

gülçinim maşallah yavrummm
süper görünüyosun sende benim gibi belden altı geniş olanlar grubundansın ama yanlar nasıl gitmiş
mezun olduğumuz günleri görelim inşlhhh

gülçinim maşallah yavrummm
süper görünüyosun sende benim gibi belden altı geniş olanlar grubundansın ama yanlar nasıl gitmiş
mezun olduğumuz günleri görelim inşlhhh

inşallah canım senin az kaldı benim yolum daha çok ama er yada geç gidecek bunlar..yemeğin salçalısı kadının kalçalısı, erkeği ütü kadını dötü gibi laflarla teselli ediyorum gendümü.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…