tabi cnm istemediğin kadar bahsederim bana da tekrar olur... bugün ölçme ve öğrenme psikolojisi dersleri vardı... ölçmede değişken türlerine baktık... nitel nicel bağımlı bağımsız sürekli süreksiz...öğrenme psikolojisinde de öğrenme nedir ne değildir işte refleks içgüdü... v.s ye baktık.... bide tarih vardı ama tarihçiyi sevmedim... dersanenin efsane bi tarihçisi varmış bize o denk gelmemiş...Ohh ne güzel, çok güzel olacak çok ..
Ben de bu sene başlayayım istiyorum yavaş yavaş özlemcim.
Hoş dersler biraz ağır olacak ama dün konuştuk, atama olmadan evlilik için de ailem problem çıkaracak, yüksek olmazsa aynı yer olamayacak. O yüzden şimdiden başlarsam 2 sene de oturur yavaş yavaş bir şeyler diyorum.
Bana da bahseder misin biraz derslerden falan .
saol cnm...
Ayy kız çok çekici geldi de , bir kaç gün dursun özencimi alayım da değiştireyim.
İyi gecelerrr ..
Şimdiden başarılar bol şanslar ilk günündee ..
çok saçma bence orda başka bişey var... yani onların kendilerine faydalı olcak olan insanları aramaları gerekmez mi?? hayır olsun diye mi iş veriyolar???ayyyy kızlar süslendim püslendim gittim mulakata neyse simdi orda kızlarla konusurken herkesin sınav sonucu var elinde ben 50 sorudan 32 dogru yapmisim % 60 e falan denk geliyormus ama herkesin sonucu istisnasız %40 bu da 20 dogru falan demek bu rakamın üzerine cikan cok nadir ki zaten sınav gercekten cok zordu mesela ikinci dünya savasında amerikan ve ingiliz hava ucaklarının aralarında yaptıgı savasını vermis adam yok neymis boslukları dolduraymısız turkceye cevireymisiz sanki toefl yapıyorlar sorsanız kac tane yurt dısı ucusu var diye 0 :)) belki 3 4 ayda bir yurtdısı yatı var
neyse gitdim kabin amirlerinin basındaki, kadınla bir kaptan pilot giriyor mulakata adam aldı kagıdımeline iyi puan almıssın cok sükür dedi öyle sohbet ettik ingilizce bir paragraf okuttu bana hic zorlanmadım okudum ucaga hosgeldiniz cart curt diyodu... neyse sonunda bana ne dedi sasarsınız önce dediki bana boyun kilon ingilizcen bizim aradıgımız kriterde ama neymis benim kariyerim varmıs calısıyomusum ondan önceligi issiz annesine babasına bakmakla yükümlü vb kisilere vereceklermisyuh dedigim andı yani sanki bana anamı babamı is hayatımımı sordun ben zaten cok memnun olsam isimden oraya gelmem artıı mulakata giren kimseye de annen baban varmı bakmak zorundamısın diye sormuyorlar sanki is ve isci bulma kurumu o zaman dicektim hayrına iki tane sokaktan ac getiriyimde is verin neyse dedim sus funda )) bisi demedim siz kendi acinizdan haklısınız bende kendi acımdan dedim sonra bana demez mi birde ingilizcesi iyi olan arkadaslara oncelik verecegiz mulakayın en basında bana sukur biri yuksek puan almıs diyordu sonradan dedigi lafa bak bana dedi seni daha sonraki eğitim grupları icin degerlendirmeye alıcaz ok dedim ben hiic itifimi bozmadım guldum tesekkur ettim cıktımm ama böle sacma seyde duymadım ömrümdee yaaaa anneme anlattım oda dedi tepkini ölcmüslerdir bu gruba almasalarda bir sonraki grup icin düsünebilirler bekle biraz dedi ama ben cıktımo rdan sinirden resmen aglıcaktım yaaaaa
moralim bozuldu o kadar istedim 16 17 kilo verdim sırf bu is icin simdi kalk sen calısıyosun diye ise almasınlar. ne salak bir kurum zaten aldıkları kızların ehpsi de esmer malum tipliiiii karakterdeki kızlarr baska birsey arıyorlar demek ki bu is icinn aldıkları kızların ingilizcenin asından haberleri ile yok sansıma edimm dedigim andı kızlar yaniiiiiii ilk defa isyan ettim yani,i yeter dedim o kadar ugras cabala olmasın gene bu salak isyerine mahkum kal ayy benim hayatımda iyiye giden bisey olmayacak mı yaaaaaaa bir sevgilim bile yokk asansörde bir askım vardı oda kimbilir kimle gezip tozuyo simdiiiiiiiii bende oturayım popomun üstünee
Allah yardımcın olsun cnm.. benim fikrim abisiyle hiç muhattap olmaman... çünkü kendini bilen bi insan olsaydı önce o kardeşine derdi düzenini bozma ailene sahip çık evinle ilgien diye...abisinle konuşmamaya karar verdim o en son olucak .. kayynanam korkar oğlundan nerdesin diye bile soramaz ..
bugun kızlarla konuştum çekip gideyimmi ne yapayım fln dedim sonuçta 3 yıl emek verdim
yatakları ayırıyorum onun bütün eşyalarını odaya taşıcam yatmıcam onunlaanlasın odunluğunu
eğer düzelme yoksa olmazsa o zaman abisinle sert ve kesin bi dilde konuşucam olmazsada elimden geleni yaptım diyebilicem
Özlemcim ilk günün nasıldı ?
kızlar bir maske buldum bunu bugun her yerime uygulayacam
1 limonun suyu bir kase yopurt karıştır 15 dk beklet cildinde bebek popsu gibi cilt sonucunda
SLM kızlar nasılsınız... ben bugün bi acayip oldum alışmışım geç kalkmaya erken kalkınca bütün düzenim şaştı... halim görseniz sanki gece sat 3 te kalkmışım gibi yüzüm gözüm şiş...bide saat 8 de bir dlm ekmek yedim sonra 4 e kadar hiç bişiy yemedim tansiyonum mu düştü artık noldu bi acayip oldum... artık ilk güne veriyorum alışırım umarım...
tabi cnm istemediğin kadar bahsederim bana da tekrar olur... bugün ölçme ve öğrenme psikolojisi dersleri vardı... ölçmede değişken türlerine baktık... nitel nicel bağımlı bağımsız sürekli süreksiz...öğrenme psikolojisinde de öğrenme nedir ne değildir işte refleks içgüdü... v.s ye baktık.... bide tarih vardı ama tarihçiyi sevmedim... dersanenin efsane bi tarihçisi varmış bize o denk gelmemiş...bende sınıfımı değiştirmeleri için başvurdum yarın belli olcak çünkü tarih benim için çok önemli... bi kadın geldi mıy mıy mıy konuşuyor... bide sıkıcı bi ders sıkılcanız falan dedi dk 1... yani insan kendi dersine sıkıcı dermi hiç??? benim önceki dersanemde tarihçim süper ötesi bişiydi... onun üzerine bu kadın hayalkırıklığı oldu... inş değiştirirler sınıfımı...
Menümü yazayım ..
Sabah :
- Kıymalı kaşarlı yumurta ( yeni alternatif öneriniz var mı yumurtalı ? )
- 4-5 ceviz
- 8-9 badem
Öğle :
- 1 armut
- 4-5 ceviz
- 10-12 fıstık
Akşam :
- 1 kase mercimek çorbası
-2 snitzel
Sıvı :
- 1.5 litre civarı su
- Gece de bitki çaylarımı içerim.
Spor :
- Henüz yok ama Allahtan ümit kesilmez.
canım yumurta dukanın vazgeçilmezi o yüzden yumurtalı tarfilerin dibine vurmuş durumdayım.çılbır yapabilirsin mesela ben ilk defa ramazanda dukana başlayınca yedim beğendim.
ama un da yasak
başka ne yapabilirim ki ?
çılbırda un yok bacım naptın kele.
Denemiştim daha önce , bir de maya maskesine bakmanı tavsiye ederim.
Bu bir kaç günde proteinli bakımların çok güzel sonucunu alırsın.
İlk gün yorgunluğu normal.
Kimbilir ne zamandan beri ders de çalışmıyordun bu şekilde..
O da yormuştur.
Off ben de mi başlamalıyım ki ..
Eğitim derslerini çok severim aslında.
Tamam ben de önümüzdeki hafta yavaştan başlayacağım karar verdim.
bencede cnm kesin başla... bizim sınıftaki çoğu kişide son sınıfmış... ben mezun ağırlıklı olur sanıyordum valla millet baştan işi sıkı tutuyor....
menüm
kahvaltı:
1 domates
1 kk peynir
4 5 zeytin
1.5 dilim mepek ekmek
akşam:
yarım tabak nohut
yarım kase tarhana çorbası
çok az pilav
3 tane kemalpaşa tatlısı:26::26::26:
kızlar bu arada ben sigaraya tekrar başladım ya offf
neyse kimse yok herhalde ben kaçtım gece görüşürüz ütü yapayım bari
Masaaall, sen de mi brutusgerci boyle konusuyorum da haftada 2-3 tane de ben iciyorum ama o kazdardan bi seycik olmazz
Bugunku menumu yazayim;
saabah/ogle
1/2 porsiyon su böregi
1 sıkma portakal suyu
ara
mandalinaa
aksam
1 kase domates corbasi
4 yk salata
3 litreden fazla su ictim.. Spor olarak da 20 dk yuruyus yaptim, 30 mekik, araliklarla toplam 400 ip atlama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?