Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar bir maske buldum bunu bugun her yerime uygulayacam
1 limonun suyu bir kase yopurt karıştır 15 dk beklet cildinde bebek popsu gibi cilt sonucunda

SLM kızlar nasılsınız... ben bugün bi acayip oldum alışmışım geç kalkmaya erken kalkınca bütün düzenim şaştı... halim görseniz sanki gece sat 3 te kalkmışım gibi yüzüm gözüm şiş... bide saat 8 de bir dlm ekmek yedim sonra 4 e kadar hiç bişiy yemedim tansiyonum mu düştü artık noldu bi acayip oldum... artık ilk güne veriyorum alışırım umarım...

tabi cnm istemediğin kadar bahsederim bana da tekrar olur... bugün ölçme ve öğrenme psikolojisi dersleri vardı... ölçmede değişken türlerine baktık... nitel nicel bağımlı bağımsız sürekli süreksiz...öğrenme psikolojisinde de öğrenme nedir ne değildir işte refleks içgüdü... v.s ye baktık.... bide tarih vardı ama tarihçiyi sevmedim... dersanenin efsane bi tarihçisi varmış bize o denk gelmemiş... bende sınıfımı değiştirmeleri için başvurdum yarın belli olcak çünkü tarih benim için çok önemli... bi kadın geldi mıy mıy mıy konuşuyor... bide sıkıcı bi ders sıkılcanız falan dedi dk 1... yani insan kendi dersine sıkıcı dermi hiç??? benim önceki dersanemde tarihçim süper ötesi bişiydi... onun üzerine bu kadın hayalkırıklığı oldu... inş değiştirirler sınıfımı...

Ayy kız çok çekici geldi de , bir kaç gün dursun özencimi alayım da değiştireyim.

İyi gecelerrr ..
Şimdiden başarılar bol şanslar ilk günündee ..
saol cnm...
çok saçma bence orda başka bişey var... yani onların kendilerine faydalı olcak olan insanları aramaları gerekmez mi?? hayır olsun diye mi iş veriyolar???
Allah yardımcın olsun cnm.. benim fikrim abisiyle hiç muhattap olmaman... çünkü kendini bilen bi insan olsaydı önce o kardeşine derdi düzenini bozma ailene sahip çık evinle ilgien diye...
Özlemcim ilk günün nasıldı ?

canım galiba anlattım yukarda... ekstra yorgunum sadece...

kızlar bir maske buldum bunu bugun her yerime uygulayacam
1 limonun suyu bir kase yopurt karıştır 15 dk beklet cildinde bebek popsu gibi cilt sonucunda

Denemiştim daha önce , bir de maya maskesine bakmanı tavsiye ederim.
Bu bir kaç günde proteinli bakımların çok güzel sonucunu alırsın.

İlk gün yorgunluğu normal.
Kimbilir ne zamandan beri ders de çalışmıyordun bu şekilde..
O da yormuştur.
Off ben de mi başlamalıyım ki ..
Eğitim derslerini çok severim aslında.
Tamam ben de önümüzdeki hafta yavaştan başlayacağım karar verdim.

A m o n r a kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
ben de bu tarifi kendimce şöyle geliştirdim
2 litre suyu kaynatıyorum
hani çay demleme süzgeçleri var çaydanlığa içine çay koyup atıyoruz
onun içine 3 tatlı kaşığı bergamutlu yeşilçay 4,5 tane karanfil
bi tane de tarçın kabuğu atıyorum
kaynayan suyu üzerine döküyorum
1 limonu sıkıp kabuğunu atıyorum
5 dk sonra limon kabuğunu alıyorum çünkü acımsı tat veriyo uzun süre kalınca
5 dk sonra da çay süzgecini çıkarıyorum
bu arada ılımış oluyo zaten
1 şişe de sodayı boşaltıyorum
tadı böyle daha lezzetli oluyo tarçın ve karanfilden sebep
üstelik ciddi iştah kesti ben de
2 haftadır yapıyorum
ilk hafta kilo veremedim ama bu hafta
3 kilo eksik çıktım çok sevindim
yediklerime çok dikkat edemiyorum ama
ölçülü yemeye çalışıyorum
bu ara da sabahları öğütülmüş çörek otu da kullanıyorum
onun da etkisi olabilir.

Ben de deneyeyim bakalım bunu. Nasıl etki alacağım.
Cumaya güzel sonuçlar görmek istiyorum.

canım yumurta dukanın vazgeçilmezi o yüzden yumurtalı tarfilerin dibine vurmuş durumdayım.çılbır yapabilirsin mesela ben ilk defa ramazanda dukana başlayınca yedim beğendim.

bencede cnm kesin başla... bizim sınıftaki çoğu kişide son sınıfmış... ben mezun ağırlıklı olur sanıyordum valla millet baştan işi sıkı tutuyor....

bugün güzel dinlendim. biraz daha iyiyim artık vitaminimi ihmal etmeycem ya. şimdide spora cideyrumm..

menüm

kahvaltı:
1 domates
1 kk peynir
4 5 zeytin
1.5 dilim mepek ekmek

akşam:
yarım tabak nohut
yarım kase tarhana çorbası
çok az pilav

3 tane kemalpaşa tatlısı:26::26::26:

bencede cnm kesin başla... bizim sınıftaki çoğu kişide son sınıfmış... ben mezun ağırlıklı olur sanıyordum valla millet baştan işi sıkı tutuyor....

Senin de zaman konun daha rahat olur Özlemcim olsun.

menüm

kahvaltı:
1 domates
1 kk peynir
4 5 zeytin
1.5 dilim mepek ekmek

akşam:
yarım tabak nohut
yarım kase tarhana çorbası
çok az pilav

3 tane kemalpaşa tatlısı:26::26::26:

O tatlılar ne öylee
Kemal paşada çok şeker vardır bir de..

kızlar bu arada ben sigaraya tekrar başladım ya offf

Ne yazık ki ben de.

Masaaall, sen de mi brutus gerci boyle konusuyorum da haftada 2-3 tane de ben iciyorum ama o kazdardan bi seycik olmazz

Bugunku menumu yazayim;
saabah/ogle
1/2 porsiyon su böregi
1 sıkma portakal suyu

ara
mandalinaa

aksam
1 kase domates corbasi
4 yk salata

3 litreden fazla su ictim.. Spor olarak da 20 dk yuruyus yaptim, 30 mekik, araliklarla toplam 400 ip atlama...

Masaaall, sen de mi brutus gerci boyle konusuyorum da haftada 2-3 tane de ben iciyorum ama o kazdardan bi seycik olmazz

Sus çaktırma kız. :26:

Sabah daha güzel bir kahvaltı olabilirmiş ama ben yine de çok beğendim bugününü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…