Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

heheheheh sevdim kız seni bu arada benim adım çiğdem 1.65 boya 64 kg yine iyi gidiyordunn boyundan ddaha az kilon an azından :) peki ne kadarda verdin ?

canım kusura bakma acil çıktım yazamadımm
bende seni sevdimm :1hug:
bende zeynenp memnun oldumm
kaç ayda verdimm 5.5 ayda :roflol: :roflol:

meliscim canım aşk olsunnn ben hepinizle konuşurkenn yaşı dikkate almıyorum
çoğozaman evli oolduğunuzu unutuyorum çocukdan bahsedilince aklıma geliyor
hepiniz çıtırsınız evli ve çocuklu olmanıza rağmen benden zayıfsınız :hooray:

melis bravo eşinize yaaaa maşallah baya ısrarlı çok merak ettim ne yiyiyo ayda 10 klo nasıl verilir.....
az kilo degil yazarmısın meliscimmmm.

hepinize iyigecelker kizlar yeni gelen arakdaslar hepiniz hosgeldiniz ad cim tesekkur ederim beni unutmadigin icin nasilsin iyimisin bu saatte kimsecikler yok ama sabah gelince okursunuz meliscim birazcik kirilmistim ama gecti valla adcimden basaka ismimi anan olmamis zeten (bende cok mu alingan oldum ne ) yeni arkadaslar da gelmis insallah iyi kilo verirler hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakin yarin girebilirsem ancak aksam girerim aksam 1 saat sporum var saat 10 gibi gelecem

Kizlar bugun yediklerimi yaziyorum .. regl donemim acayip canim olmadik seyler cekiyo

sabah : 2 dlim ekmek .. peynir
oglen: patates salatasi , 1 pocahaca .. kucuk bi dilimde pasta ( dogumgunune gitmistim )
aksam : corba, salata , 1dlm ekmek, 1parca cikolata

kızlar günaydınlar benim moralim çok bozuk kendime kızıyorum sabahtan beri durmadann haftasonu rezalet geçti benim için hem cumartesi hem pazar yedikçe yedim biliyorum bugün yarın tartıda göreceğim ve üzüleceğimm am artık yapacak bişey yok sanırım çok kasıyorum diyet diyet diye sonrada saldırıyorum herşeye gözüm kararıyo geçen aylardada bikez öl olmuştum herşeye saldırmış sonra pişman olmuştum yine aynısı oldu çok çok pişmanım c.tesi börekler mi çikolatalrmı dondurmalarmı dersiniz tabi benim gibi bir pis boğaz yetmedi pazar günü çiğ köfte+tavuk+leblebi+pilav ayyyyyyyy daha sayamayacağım bir sürü şey kendimi kaybetmiş gibiydimm düşündükçe acıyorum kendime resmen ne kadar iradesiz bi insanmışım çok kızgınım kendime çok kızlarr bu hafta geçen haftaki kilomu korumaya çalışcağım anlayacağınız oda başarabilirsemm umarım olur yani yine 58 ler hayal olarak kalacak benim gibi iradesiz biri içinnn

bu hafta kendimi kampa koycam resmen durmak yok hatamı telefi etmeliyim biran önce çünkü git gide zamanım daralıyorrrr elimi çabuk tutmalıyımmm

selam kızlar nasılsınız bakalım saabahtan çok yorucu bir gündü çok yoruldumm bu sabah yürüyüşü de arttırdım 1 buçuk saat yürüyordum hep. şimdi 2 saat yürüdümmm :)

kahvaltı da 1 dilim kepek ekmeği biraz peynir portakal suuy içtim :9

bu hafta kendimi kampa koycam resmen durmak yok hatamı telefi etmeliyim biran önce çünkü git gide zamanım daralıyorrrr elimi çabuk tutmalıyımmm

canımm çok güzel kilo vermişin bu kadar kızma kendine :) ama yediklerin de az değil yaniii:1shok:

bu kadar kiloyu ne kadar zamanda verdin canım ah bende bi görebilsem 50 li rakamları :dance:

kızlar günaydın canımm ya bende öyle diyordum tartıya çıkınca fenerim döndü resmen
64.8 :çok üzgünüm:

ben diyete 14 şubatta başladım canım
kızlar günaydın canımm ya bende öyle diyordum tartıya çıkınca fenerim döndü resmen
64.8 :çok üzgünüm:

ah aynıyız fıstığımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…