Cumartesinin sayımlarıda yarın inşallah. Ben yatayım mışıl mışıl uyuyayım. öpüyorum sizi fıstıklarr.
eline sağlık canım.
çok güzel olmuş valla liste.
5 mesajın altında da nedensiz kimse yok sanırım.
Teşekkürler kızlar.
Senin de zaman konun daha rahat olur Özlemcim olsun.
O tatlılar ne öylee
Kemal paşada çok şeker vardır bir de..
Ne yazık ki ben de.
canım isimlerden sonra : Işartei yapıp sayı yazınca smiley olmuş geri düzelttim. 5in altında olup izinli olup olmadığını bilmediğim maviyelşil var.
nedennnn????
ya baktım canım çok çekmiş yedim bende çatalla içindeki şerbetini akıttım ama kek gibi oldu kuru yani :26:
sen niye başladın kız
Tek nedeni stres.
Geçsin bir daha ağzıma koymam valla.
ay kızlar yardım edin bana bırakmam lazım şu pisliği ya boğazlarım tahriş oldu yemin ederim
ama iyi geliyo arkadaş yaa iyi de gelmiyor aslında sadece biz öyle sanıyoruz ama rahatlatıyor yaaa
Amann hepsi bahane de bakma işte .
Şu meret mi iyi gelecek.
Ama bana da rahatlatıyor gibi geliyor.
1 paket içiyorum günde
off off zor bırakırız bu gidişle...
ne güzel bırakmıştın Gözdecim ya, inşallah bir an önce tekrar bırakırsın.
Erkek arkadaşın tepki göstermiyor mu?
Valla erkek arkadaşımın yanında mümkün olmayacağından öyle bir bırakacağım ki
Şimdi odada tekim, oda arkadaşım gelince de içmek için dışarı çıkmam lazım, o zaman da azaltırım zaten.
ne yapayım yahu bir de onu mu düşüneyim şimdi..
Boşverr .
Amann ne saçma nedenmiş o ?
İşi var diye iş mi verilmezmiş.
İlla iş beğenmeyenler mi orada olacakmış
Boşver turtam, diyorsun seçilen tipler belli.
Demek ki öyle bir kurum sen takma hiç
aynen canım zaten o kocasını evde istemeyenlerdenn ya gülçin ya diyorum acaba abisinlemi konuşsam abi bak durum böyle böyle yoksa olmucak bizim iş desem üfff napsam yaa
borcumuz var ya daha 3 yıılda devam edicek ..
ya dün için kusura bakmayın yarımdı benimki geldi yüzüne bile bakmadım manyak yanlış zillere basmış herkesi uyandırmışş
paşam bide bana bi kızıyor nedense ben ne yaptıysamgece 3e kadar uyuyamadım bana dioki odaya girdim işte ışığı yaktım giysi alıyorum paşaa diyorki kapa lan ışığı yürü dedim sen yürü kes sesini dedim çıktım sonrada
küüçük odada yattım ben sinir kat sayımı arttırmadan düşünmeye çalıştım ne yapsam ne etsem diye :44:
sora saat 1 15de abisi aradı kaynanama verdim teli açtı o ayyy bi müzikler bi müzikleer nerdeyse artıkhiç konuşmadı anladı annesi olduğunu kaynanamda anlayana kadar sabah oldu kim bu diyor diyorum oğlun anlamadı gitti neyse işte sabah oldu alarmı çalıyor bunun kalktım üstümü giyindim dedim gitmiyormusun alarmınımı dinlicez dedim
şöyle kafasını kaldırdı baktı bana gitcez dedi hadi o zaman yürü git dedimsora bu kalktı giyindi etti kapıda beni beklio her sabah öperdim ben onu bakıo bana gelcemmi die bende yatakodaya girdim gitmedim onun yanına çekti gitti
gülçin anneme bunu söylesem beni bi dakka bile tutmaz burda çünkü bi adam 7 sinde neyse 7şindede odur .. adamların huyu ayrı oluyor karakterleri farklı .. konuyu kayınvaldemler biliyor ama onlarda oğullarından korktukları için birşey diyemiyorlar .. anca bana sus kızım ne edicen zamanla düzelir fln fln yani büyük konusu tamamıyla yokk ..
diyorum acaba abisiylemi konuşsam arama onu o arasa bile çağırmamı desem bide ters etki verirmi ?
ayyyyyyyyyy kız boyla kilo orantısı halen yokkk verdim okadar kiloyuu amaaa aha da veremiyom kaldım mı öylee
gel bacımmmm biz buluşakkk görüşekkk senden öğrencem şeylerrr varrrrhatta gel yarın buluşakkk hahahhaa
ayy yarabbim iyi sabretmişsin canım vallla ben olsam lafı yapıştırır bi cevap muhakkak verir sinirimi alır öle çıkardım allahım ya ben bile burda olduğum yerde sinirlendim şuna bak evine bakmakla yükümlülermiş yok işin varmış sanki aileden sorumlu bakanlarr onlara ne senin işin olup olmadığından işinden memnun olsan gidip başvuru yapmazdın zatn ay bozcam ağzımıı şincik hasbinallahhhhhhhhhhhneyse canım hayırlısı artık bakalım neeler olacakk
hahahaha kırmızı karanfilll..... saatli kulenin orda bekle beniii turtammmmmaynen onlar seni kaldıramadı guzum heraldeee azcık çizgi dışında olsaydın alırlardıııı fazla düzgün geldinnn
bak turtammm gel buluşakkk bacım bitsin bu hasrett
Ayy burdada torpil işlemiş gibi geldi bana...ne kadar sinir bi durum ya...
Neden kaliteli bi eleman yerine böyle uyduruk kişileri alırlar anlamam...
yürüyüşe çıkıcam zaten akşam üstüne doğru
akşamda filmler var
pazartesini bekliyorum çocuklar unuttuyor herşeyini ne eş geliyor aklına ne odunlukları
sinirden çok karnım acıkıyor ya bi uğraş bulmalıyım yoksa verdiğim kiloları alıcam geri
Facebookumu açar açmaz karşılatıgım tablo:
İnanılmaz,insanın agzının suyunu akıtan bir foto ve;
OKTAY USTADAN TAHİNLİ,CEVİZLİ SÜTLÜ KADAYIF tarifi
Binsanın üstüne bu kadar mı gelinir?
Bana kaderimin bir oyunu mu bu
göstermez mi hiç istemiyor içmemi
ohoo sen alışmadan bitir bence şimdiden
ben yatayım artık kızlar iyi geceler herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?