Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben gidiyorum pantolon alıcam koydum kafama 44 de sıparım herhalde 42 sıkar sanırım
46 bol geliyor 44 ilk sıkıyor sonra esniyor o tam oluyor

Çok güzel ya Melekcim giy tabi ki ama yazlık padesünü bence giyemeyeceksinnn..
ÇÜnküüü; yaz gelene kadar 65 kiloyken aldığın pardesü üstünden düşecek gibi olacakkk .

meraba 13. takımın çıtırlar..

epeydir ğramıyorum buraya..

nasılsınız

İyiyiz Ececim, sen nasılsın ?

Harikasın , ohh .
İçimin yağları eridi, nasılk sinirleniyordum okudukça.
Bir de telefonla ararsa açma, sonra duymamışım dersin.

Kızlar ben cıkıyorum artık...
Yarın görüşrüüz...

Görüşürüz Melekcim, iyi eğlenceler ..

ben gidiyorum pantolon alıcam koydum kafama 44 de sıparım herhalde 42 sıkar sanırım
46 bol geliyor 44 ilk sıkıyor sonra esniyor o tam oluyor

Eğer 42 sıkacak bir şekilde olursa bence 42 alki motive oslun, içine girmek için uğraş.

ohhh canım maşallahhhh tebrik ederimm :) bence nişanda giyyy dediğin gibiii öptüm şeker
meraba 13. takımın çıtırlar..

epeydir ğramıyorum buraya..

nasılsınız
hoşgeldin cnm iyiyiz sen nasılsınnn
ohhh iyi olmuşş meraktan çatlasınn enişte beyy varmı öyle genç güzel eşiii ilgisiz bırakmakkkk takmican bu erkeklerii ya aman onlar bizim kadar ince ruhlu olsaa zaten......en iyisi bacım çık yap alışverişiniii gez dolaş 2 saat sonra buluşursunuzz

masalcımmm dediğin maCUNU bugün gittim aktardan 15 tl ye aldımm....inş işe yarar bacımmmmm 30 dk sporda yaptımm sabahta 10 dk yapmıştım yataktan jimlastikk annem ablam ve ben beraberceneee

bakalımmm şişliğim geçicekmiii?:26:

kitaplarımı düzelttim, yarına hazırlık olsun diye ödevleri çıkardım hazırladım. kakaolu yulaf kepeğinden sıfır unlu bir muffi hazırladım fırında pişiyor. okula götürmesi pratik olur. günde 2 kaşık kepek hakkımız var. 1 tanesini muffinden karşılasam 1 tanede sabah kahvaltıda krep yapsam yada akşam yemeğinde krepli dürüm tarzı bişey yapsam güzel olur.aslında tarifleri çeşitlendirebilirsen dukanda özleyeceğin hiç bişey olmuyor. tatlandırıcıyla revani yapan bile var. tabi kepekle. ben o kadra beceriklki değilim ama yakında kepekli pizza tarfiini denemek istiyorum.

gizem naptı acaba? bence gizem yola getirecek bu kocayı. ya zeki kadın vesselam bak nasıl hemen taktikler uygulamış.. irrascım sakın kocanla aranı düzeltmeden bebiş filan yapma kuzu. bu arada bencede inşallah 42 beden alırsın zaten yakında 42 olacaz. bende geçen bi pantolon denedim 44 beden tam oldu hatta dar oldu birazcık popo kısmı. ya sizin boyunuz mu uzun nasıl oluyo benim şeyim çok mu kocaman neden 42 ye düşemiyorum.

melebaa.. ben geldim ama kimse yookk
mutedeyyin tebrik ederim canim
kizlar ilac psikolojimi 5. günden bozmaya basladi ya 6 ay netcez bilmiyorum.. sürekli ilaci arastiriyorum, olumsuz yorumlari gördükce cildiriyorum.. ve de yarin okulum basliyor bu ahval ve serait icinde bogazima hakim olamiyorum, bugün fenayim.. affediiin depresyondayiiiiimmmm
haha siradaki parca elisya'dan tüm 13. takim üyelerine geliyor;
göksel-depresyondayiimm
neyse bugünü yarin telafi ediciim, minibüse binmem yürürüm, metroda merdiven cikarim, daha az yerim, spor yaparimm.. olumsuzluklara yenilmiceemmm

bu arada dün alışveriş yaptım ben de.. kot deniyorum, kalça tam oluyor ama bel bol.. bel oluyor kalça dar.. kafayı yedim ya, bu basenlerden acil kurtulmam lazım aciilll:97:

masalcım senin ilişkinin temeli sağlam bence 2-3 saat içinde barışırsınız geri. kız sen eniştemi ne üzüyosun zaten askerde adam üzülmez oralarda... hııııı bak hep sen enişteciydin bu sefer sıra bende.

hoşgeldin canım... hala aynı kiloda olmana inan üzüldüm.. sigarayı bırakmanada ayrıca sevindim canımcım. bence ikisinide aynı anda yapmalısın ayrı ayrı psikolojik sıkıntıya girmeye bence gerek yok.. canın yemek ve sigara istedikçe başka motive edici şeyler bul vakit buldukça dans et spor yap dışarı çık gez.. annem de bıraktı sigarayı çok şükür.. kötü bişey ya.. hem cebe hem sağlığa büyük zararı var..

benim teyzemde 98 kg ve 8 aylık evli istediği halde hamile kalamıyor kilosu yüzünden.. bence bir an önce başka bebekten önce sağlığın için tam anlamıyla kilonu ver ideal kilona gel o kilonun tadını çıkar ve hamileliğini yaşa.. İNŞALLAH

ne ilacı kullanıyorsun canım hayırdır ??? ferah tut kendini içini daraltma düzelir inşallah herşey depresyok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…