Eevet evet... Bu 1. kışlık pardesüm...
Onu aldıgımda 70 kiloydum.Şu an tartı 76.5 i gösteriyor.Şimdi tam oturdu.Bi 3 kilo daha versem süper olacak...
2. pardesümüde 65 kiloyken almıştım,yazlık...
Sıra ondan
Ay cok sevinçliyim..Bugünde tam nişan var.. Giysem mi ki
meraba 13. takımın çıtırlar..
epeydir ğramıyorum buraya..
nasılsınız
kızlar günaydınn ... çok hızlı geçiş yapıcam ..
akşam benimkinle çoook güzel kavga ettim
ama sen böylesin şöylesin demedim bu tabi bi alttan alıyor .. bi ara sinirlniyor bağırıyor çağırıyor 2 bağırdım bende baktım susuyor .. bağırınca susyor ..
adam ayrıda yatmadıpisi pisi gibi
neyse sabah oldu işte .. paşam şimdi balık tutmaya gitti abisinle ..
bide varya dedim nereye balık tutmaya dedim hee yani bana gene mi zaman yok dedim
tamam o zaman akşama görüşürüz evde dedim gittim bi güzel hazırlandım .. bu tabi nereyee nereyee
bu diyoki yok sen evde otur beni bekle 2 saat sonra gelicem ben diyo dedim 2 saat sonra buluşuruz o zaman evde dedim hala diyoki nereye nereyee
dedim kıyafet bakarım bende biraz dedim ..
bide diyorki çıkmıcaksın
dedim halla halla nedenmiş o
sen çıkıyorsun bana soruyormusun bundan sonra böyle dedim
gençim güzelim bağlıyormu seni dedim
genç karın varken bu kadar rahatsın dedim sallamıyosun beni ... artık bende özveride bulunmucam herşey karşılıklıdır dedim
yaptıklarının aynısını yaşıcaksın dedim
hiççç gıkını çıkartmıyor
az sora çıkcam ben bakim beden küçülmüşümmü
Kızlar ben cıkıyorum artık...
Yarın görüşrüüz...
ben gidiyorum pantolon alıcam koydum kafama 44 de sıparım herhalde 42 sıkar sanırım
46 bol geliyor 44 ilk sıkıyor sonra esniyor o tam oluyor
ohhh canım maşallahhhh tebrik ederimm :) bence nişanda giyyy dediğin gibiii öptüm şekerKızlar çoook mutluyum
Bana olmayan pardesümü denedim ve oldu
Yupppiiii Yuppiiiii
Ha ha hey hey hey
Eki Görüntüle 266775 Eki Görüntüle 266775 Eki Görüntüle 266775
Ye lil yelil yelil
Eki Görüntüle 266776 Eki Görüntüle 266776 Eki Görüntüle 266776
Yeah Yeah şeppi şeppiii
Eki Görüntüle 266777 Eki Görüntüle 266777 Eki Görüntüle 266777
Tartıda ekside, keyfime diyecek yoook
Eki Görüntüle 266779 Eki Görüntüle 266779 Eki Görüntüle 266779 Eki Görüntüle 266778 Eki Görüntüle 266779 Eki Görüntüle 266779 Eki Görüntüle 266779
hoşgeldin cnm iyiyiz sen nasılsınnnmeraba 13. takımın çıtırlar..
epeydir ğramıyorum buraya..
nasılsınız
ohhh iyi olmuşş meraktan çatlasınn enişte beyykızlar günaydınn ... çok hızlı geçiş yapıcam ..
akşam benimkinle çoook güzel kavga ettim
ama sen böylesin şöylesin demedim bu tabi bi alttan alıyor .. bi ara sinirlniyor bağırıyor çağırıyor 2 bağırdım bende baktım susuyor .. bağırınca susyor ..
adam ayrıda yatmadıpisi pisi gibi
neyse sabah oldu işte .. paşam şimdi balık tutmaya gitti abisinle ..
bide varya dedim nereye balık tutmaya dedim hee yani bana gene mi zaman yok dedim
tamam o zaman akşama görüşürüz evde dedim gittim bi güzel hazırlandım .. bu tabi nereyee nereyee
bu diyoki yok sen evde otur beni bekle 2 saat sonra gelicem ben diyo dedim 2 saat sonra buluşuruz o zaman evde dedim hala diyoki nereye nereyee
dedim kıyafet bakarım bende biraz dedim ..
bide diyorki çıkmıcaksın
dedim halla halla nedenmiş o
sen çıkıyorsun bana soruyormusun bundan sonra böyle dedim
gençim güzelim bağlıyormu seni dedim
genç karın varken bu kadar rahatsın dedim sallamıyosun beni ... artık bende özveride bulunmucam herşey karşılıklıdır dedim
yaptıklarının aynısını yaşıcaksın dedim
hiççç gıkını çıkartmıyor
az sora çıkcam ben bakim beden küçülmüşümmü
Bu arada semantacım sen ne zaman izine çıkmıştın ?
Erkek arkadaşımla ayrıldık, çok kötüyüm ..
kızlar sabah domates salatalık peynır yedım
oğlen yemegı yok
aksamda bı porsıyon beyaz lahhana sarması yedım:)
merhaba arkadaşlar nasılsınız :)ben biraz geçmişi okudum maşallah ne güzel kilo verenler var.kutlarım yani.özellikle derya benle aynı kiloda olduğu için onu takip ediyordumamaaaaa nerdeee maşallah ne güzel gitmiş kilolar ben tekrar şuan girip girmeme konusunda çok kararsızım kızlar.ne yazıkki 91 kiloyum hala ve sigarayı bıraktım 2 gündür kendimle sigara konusunda savaşıyorum.dehşet krizler giriyor arada.şimdi birde diyete başlasam birde yeme krizleriyle baş etmek zorunda kalcam.iki krizi birden atlatabilirmiyim acaba bukadar yürek varmı ki bende. kızlar sizce napimm diyetede başlayımmı yoksa önce şu sigara olayını mı atlatayım.ikisini birden kaldırabilir miyim:84::84::84:
Bence hazır atlatmışken ikisini birden atlat.
İki kere ayrı ayrı sıkıntı yaşama.
Sporla desteklersin hem iyi olur.
Hem kilo verirsin hem sigara bırakmanın fiziksel etkilerini görürsün.
Ohh ne güzel.
Deryaya gelince, kesinlikle çok güzel kilo veriyor çok azimli bir arkadaşımız.
bak ben bu ikisini birden atlatma olayını hiçç düşünmemiştimaslında benim diyete başlamam bebek meselesi yüzündendi.şimdi doktorlar iyice araştırdı beni ve eşimi bişe bulamadılar.en son kafayı kiloma ve sigaraya taktılar.bu yüzden olmuyor bebek dediler.kesinlikle bırakacaksın ve kilo vereceksin dediler.bende napayım mecbur yapmak zorundayım. yoksa bebiş gelmicekmiş allahımm sen yardım et bana:95 azartesi başlayayım bari ozaman kızlar ya .tabi yer varsa
ne ilacı kullanıyorsun canım hayırdır ??? ferah tut kendini içini daraltma düzelir inşallah herşey depresyokmelebaa.. ben geldim ama kimse yookk
mutedeyyin tebrik ederim canim
kizlar ilac psikolojimi 5. günden bozmaya basladi ya6 ay netcez bilmiyorum.. sürekli ilaci arastiriyorum, olumsuz yorumlari gördükce cildiriyorum.. ve de yarin okulum basliyor bu ahval ve serait icinde bogazima hakim olamiyorum, bugün fenayim.. affediiin depresyondayiiiiimmmm
hahasiradaki parca elisya'dan tüm 13. takim üyelerine geliyor;
göksel-depresyondayiimm
neyse bugünü yarin telafi ediciim, minibüse binmem yürürüm, metroda merdiven cikarim, daha az yerim, spor yaparimm.. olumsuzluklara yenilmiceemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?